Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
tbs
addikt
Szereztem új, autodblklikk nélküli egeret... Ha valakit érdekel... Most tesztelem. Húzom az oké gonb fölé, és...
-
tbs
addikt
Szereztem új, autodblklikk nélküli egeret... Ha valakit érdekel... Most tesztelem. Húzom az oké gonb fölé, és...
-
ma ki kellett mennem biatorbágyra munkaügyben, és ha már ott voltam, beugrottam az áutletbe, vettem egy öltönynadrágot (hihetetlen, de félévente venni kell egyet
), aztán, szintén, ha már ott voltam, beugrottam a hülyeazértnemvagyok boltba, vettem fejhallgatót, majd átugrottam a kikába is, vettem szőnyeget, meg csillárt.mindezt munkaidőben, céges kocsival. nagy királyság van, amúgy sosem lett volna ezekre időm

-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
szavazásra bocsátom: gyújtsak rá egy pipára-e, vagy senem?
-
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
kár, h senki nem olvas vissza (csak én*), így mindez homályba vész - pedig voltak jó ötletek közöttük...

* - meg thrawn (nagy tével!) - ezt onnan tudom, h visszaolvastam
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
most inkább nem kérdezek meg tőled valamit.
-
bolondember
MODERÁTOR
na, ellépek moziba, háromdés biovulfot nézni, majd leszek.
Kukát vígasztalni, nikét bannolni, de előtte kitaposni belőle, h hány éves, nekem meg zsét utalni egy W910re.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@ádyz: vf700? minek az?!

-
ádyz
addikt
Üdv OT-zők, elég rég voltam itten....

Sajnos a félévim hátránya...

Ráadásul beteg vagyok, nemtudom mit vegyek, VF-700-at vagy másik lapot.
Mellesleg a fülest felküldték gariba, szerdán ittlesz, elvileg.
-
válasz
bolondember
üzenetére
jaja, fa testápolóval

kuka: Már kétszer végignyomtam
nike_: téged még mindíg nem bannoltak?
-
Thrawn
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Ha letegadná, nem érné fel a billentyűzetet
Lord Zero: Ban? Minek? Érezze csak biztonságban magát itt az OFF-ban. Aztán meg majd ha eljön az ideje (hamarosan) akkor...

#39071: Erre most valami nagyon csúnyát kellene írnom, de visszafogom magam, tekintettel arra, hogy még fejlődőben van a szervezeted, és nem akarom az elméd sem manipulálni. Ilyen fiatalon egy lelki sérelmet nehezen viselnél el

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bocs, csak ha már órák óta rágják a füledet, akkor egy kicsit elveszted a kontrollt, közben 2 monitort sasolok+ 1 VNCt a laptopon. Amúgy 5let?
-
Srácok, hogy a fenébe tudok a leggyorsabban Agis protocolt telepíteni egy gépre leggyorsabban?
-
válasz
bolondember
üzenetére
sokkicsi sokra megyek ugyebár
genetikailag is meg nem is 
szekszihangról jut eszembe, gondoltam felhívom tildyt, de nem akarom, hogy a héten megint beázzon az alsószomszéd

-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Már Winner_hun segít...

-
vamzi
senior tag
nah vissza tértem régi avataromhoz
és h h jön ide? sehogy, csak leakartam irni valahova és nem a többi topicot akarom szemetelni
ezt meg off-ra találták ki

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nem tudsz, de azért köszi

Jár a pirospont. -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ehh, rátapintottál. Nade ennyire?

-
Thrawn
félisten
Miért? Miért? Miért?

-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
De, nem arról van szó, csak néhány fórumtársnak még a gyereke is idősebb mint én.

-
Lord Zero
addikt
válasz
Józsibácsi
üzenetére
szerintem itt van, amit te keresel - csak regisztrálni kell (én nem tettem)
szerk.
ja, h a link lemaradt az előbb, nem számít : ) -
Józsibácsi
csendes tag
Hi
keresnem azon tv-ujsag kepet, melyben az esti filmet "Conan a bankár" cimmel harangozzak be
ha valakinek megvan, dobjon legyen szives egy linket
koszonom
p.s.: kalandorok kimeljenek
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hagyd rá, butaságokat beszél. Majd 8 év múlva...

-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mer én lennék a legfiatalabb...
-
tildy
nagyúr
De kérnek minden hülyeséget, egy háztartásban élők vagyoni papírját, blablalbla....
-
nike_
addikt
Wáá PH! tali... kár hogy nem megyek...

-
BlacKSouL
addikt
putty..
..nemtom..
..talán mégis -
nike_
addikt
Úristen, úgy belassult a netem, nem bírtam a fórumra belépni.
Most javult meg. -
Kazimír
őstag
Én is ezt hiányolom. Valaki illetékes írjon be ide egy hivatalos, vastagított, akármilyen közleményt, hogy x órán keresztül ne számítsunk a fórumra.
-
Lord Zero
addikt
hát így, h nem megy a péhá, elég pokol dolgozni..
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BITBOYS
üzenetére
az hagyján... nálam:
A kapcsolódás sikertelen
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) prohardver.hu helyen lévő kiszolgálóval.
* A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
-
BITBOYS
addikt
Ó, hogy roh..nál meg
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Kérlek, MOST! -
Hajam tépem... Elvileg ez olyasmi, mint itthon nálunk a sima kábel, annyi, hogy mivel a gépén nem láttam bejelentkezést, és VNCvel elértem a kábelmodemet (192.168.100.1), ezért a login név/felhasznév kiesik, marad a MAC cím, viszont vacka router meg nem ismeri fel automatikusan, igy most a gyér manualjaból próbálom beállítgatni a dolgokat :S Persze csak elmondom, szétszedi a gépet, összerakja a routerrel, kipróbálja, majd vissza... remek..
-
Hajam tépem... Elvileg ez olyasmi, mint itthon nálunk a sima kábel, annyi, hogy mivel a gépén nem láttam bejelentkezést, és VNCvel elértem a kábelmodemet (192.168.100.1), ezért a login név/felhasznév kiesik, marad a MAC cím, viszont vacka router meg nem ismeri fel automatikusan, igy most a gyér manualjaból próbálom beállítgatni a dolgokat :S Persze csak elmondom, szétszedi a gépet, összerakja a routerrel, kipróbálja, majd vissza... remek..
-
Az, de csak tipp volt, mivel sem szerződést se semmit nem tudott. Most ott tartunk, hogy átnéztem a gépet, hla az égnek a barátnőjénak az ADSLtől a modemes betárcsázásig minden van a gépén... Régebbi XP lehet.. Nah most meglátjuk, elmondtam mit csináljon, meglátjuk sikerül e neki a routert belőni. ( Egyébként valam Tenda nevű vacka van, arról se hallottam még)
-
csapos2
addikt
De rühellem az 503-as számot.
-
Skacok hülye kérdés, de egyik exemnél próbálok routert configurálni pár ezer kilométerről...
A broadband net az a szokásos cable-modemes dolog, ugye? Mert kb 30 perc után ennyit sikerült összehoznia, mint információmennyiség...És ebben az a szép, hogy semmilyen természetbeni juttatást nem kapok... (Neh, bumm a romantikának
)
Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Fotó állvány eladó
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), aztán, szintén, ha már ott voltam, beugrottam a hülyeazértnemvagyok boltba, vettem fejhallgatót, majd átugrottam a kikába is, vettem szőnyeget, meg csillárt.

(majdnem lol zérót írtam