Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Es igen!
Koszonom szepen a mai reggelt is, ezuttal a kedvenc fonoknomnek, aki elcseszte a beosztast megint, es beirt reggel 6-ra, meg a masik csajt is, akivel neztunk egymasra, ki megy haza.
Hat en jottem, en be vagyok irva delutan 4-tol 1-ig is, nameg mindezek utan holnap 6-tol delutanig.
Koszonom.... remelem szep napja lesz, legalabb olyan, mint amekkora elmeny volt fel 6-kor kelni a semmiert. -
Szkrotum
újonc
válasz
vágányzár
üzenetére
írígykedek. én nekem még ma nem vót vimes doboz a közelemben sem. nem hogy alattam. :-(
mondok neked egy viccet, mer elég sz*r és te azokat szereted.
- Hogy ugat a fényképész kutyája?
- Vaku! Vaku!meg egy linket nézzél meg, mert neked való:
http://curiousphotos.blogspot.com/2008/01/complete-idiots-guide-to-deal-with.html -
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem is kamu duma ez a montíroztás,szemét macska b@szó

-
Kazimír
őstag
ma bizony lángost ettem ebédre..
Nem is egyet. Tejföllel, fokhagymával, füstölt sajttal. Fülig olajos lettem, de vidám. 
-
vágányzár
tag
válasz
Szkrotum
üzenetére
a egnapi szeszkótól sem tudtam még megszabadulni, a mai valószínűleg beéri. azé fogyogat, reggel jó másfélkila jóminőségű cefrét iszapoltam le.....
ja: de, néha még ebéd hejlyjett is
Második nekifutás:[Szarvaslesen]
-
ToBeY
nagyúr
Milyen idióta emeberek vannak.Szegény macsek...
Macskával szexelt egy dóci kamasz -
ngabor2
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
rendelem. a benti konyha csapnivaló, és amiket hallok róla, meg tapasztaltam régebben... csodálom, hogy még nem zavarták ki őket, nem rombolták le az épületet, beszántással, sóval behintéssel kapcsoltan...
eszter kedves: elfogyott... ha hamarabb szólsz, akkor még lett volna. amúgy ettem már jobbat is.
-
ngabor2
nagyúr
megérkezett az ebédem. megint alacsonyabb rendű élőlények maradványait vagyok kénytelen táplálék gyanánt szervezetembe juttatni...
zsolti: no, ez nem jött össze. nem én töröltem, a képfeltöltés szaraxik... szokás szerint.
-
asszem, ma extra adag koffeinre lesz szükségem

-
vágányzár
tag
-
bolondember
MODERÁTOR
Kellemetes szép jó reggelt kínálok mindegykinek!

-
Ah,
reggel 4:30kor kellett felkelnem először, aztán 7:30kor, aztán 8:30kor csörgött a telefon. Egyik évfolyamtársam hívott elkeseredetten, hogy a kapott egy üzenetet a neptunban, hogy a mostani féléve érvénytelen, a következőbe eg ne is próbálkozzon, mert le van tiltva, majd szeptemberen (1 szigorlata van hátra, gyakorlata+szagdogája megvan).... Nah kis pánik, THIH felhív, erre közli a csaj, hogy nem igazán lát indokot a tiltásra, ezért visszaadja a jogait.
Jah, hogy 2008ban a neptun (bocs ETR) random bannol 2 félévre? Azért ez már szánalmas. Jó hely ez a DuF...
-
picit elaludtam... go to work.
run forest, run! -
-
bbazsy
őstag
válasz
venember83
üzenetére
hmm. én normális( szép, kedves, aranyos
) dokihoz járok és egyszer tömtek eddig, az is kibírható volt. így annyira nem is parázok előtte... -
venember83
nagyúr
Jó reggelt!
bbazsy: Mindig kapnak maguknak.
-
DarkByte
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Este megyek fogdokihoz így kicsit para van,aludni se nagyon tudtam

-
VoDaFoNe
aktív tag
Gutten morgen!

-
DarkByte
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Gondolkodhatunk így is, mert a javító jövőhét szerdán lesz.. de már 2 hete tanulom ezt a sza*t, és hihetetlenül nincs már kedvem

VoDaFoNe #36950: neked is.. bár az enyém nagyon nem jól kezdődik
(na jó, abbahagyom a sírást, más ember is gürizik még biztos a vizsgákkal.. kitartást mindannyiunknak) -
vágányzár
tag
aki éjjel is nappal, az nappal is éjjel..................vagy mi
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Ezt nem hiszem el.. megint feleslegesen mentem egy kört. Miért nem tud minden előadó egyformán indexet aláírni.. egyiknek vigyem előadásra, másiknak fogadóórán jó, harmadiknak tegyem index megörzőbe.
De jó lesz ha jövőre már nem kell vele bajlódni..Mod: és a szerdai vizsgám sincs meg.

-
Kazimír
őstag
de jó reggel!
húúú... mekkorát tüsszentettem az imént
Hátragurultam a székkel a lökéshullámtól -
DarkByte
addikt
-
ngabor2
nagyúr
basszus... visszaolvastam. nem volt gyenge ennek az intektuális defektusban szenvedő(?) sütő kartársnak az alkoholgőzös bittengere... és élőben is ilyen

-
ngabor2
nagyúr
no, menjetek aludni, mert álmos vagyok.
-
Mr X
veterán
Még egy óra, és hétfő estig letudtam a melót...

-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Vazze, belerepulok egy sarkanyrepcsivel a tolunk 5 blokkra levo 60 emeletes irodaepuletbe, hatha felkerulok Allah-hoz es adomanyoz 45-50 szuzet /lehetoleg tiniket rikvesztelnek, ha olvasod ezt kedves Allah/ es meg az eletem is elkezdodik. Marmint az igazi.
Na jovan, meg jon egy muszlim, en meg "alazom" itt a vallasukat, oszt levaltanak fogilisztava itt a ph!-n es ezentul csak a poltopikba irhatok es kizarolag a megujult fesztőrnek valaszolhatok...
Inkabb maradok ateista, Kidus meg hadd harapdaljon.Ps: Ahogy olvasta a postomat, megutott es kiment cigizni

-
-
tiv83us
veterán
ui: Jovan lehet voltma', de meg mindig kurvajo

ui: Kidus harapdalja a mellbimbom, nemtudok irni...

-
hajó vonták találkozása tilos...
hajó, hanemjó
-
tiv83us
veterán
Ma este is csirke volt...
-
vágányzár
tag
tudom,hogy, tudod,de elmúlik
technika:
gondolom alsó madárfogás/változatosság gyanánt jobról/balról.esetleg lábiránt.......No de nekem most már, asztat hittem csak én iszom intektusgátló,fogalm enyésztető..valaki fellyezzé beé,,,,,,wtzu8ö89tgijefux
link..priviben kéne egy pucér kép, önsanyargató recska teljesítésen ám legyek túl -
7
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Beszélgessen a kukacos lányokra a giliszta rá bevevős formációt, én inkább a magam ügyeiben igyekszem alkalmazni a technikát.

No de nekem most már durom a sorom, úgyhogy eregetem is lassan a zéket, méretileg egyre csökkenő sorrendben, a nullához konvergáltatva őket mindet, mígnem már csak pontok látszanak belőlük, s végül már az sem, ha azokat egy vadregényes képregényes megvalósításban akarjuk láttatni, miközben húzzák a lóról a bőrt.
(perverz poénok elsütői megint böfiztetést kapnak osztályrészül - tőle)
-
vágányzár
tag
azé a rábeszélés tudományát ne hagyd a feledés homájlyjába veszni.............
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
no, és ne feledjük a homeopátiát............Mán, most tudományos igényességet ne várj. A vagina természetes flóráját alkotó egyik domináns baktérium, a Döderlein-baktérium, prosztó fogalmaztatásban tejsav baktérium. A sperma a lúgos fogadtatás szeresse, a hüvely számára aknamező, de a petevezezék mán a nyugalom meghitt pillanatait varázsolja elibééééééééééééééé
-
7
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Nem eszem én gilisztát. Ráhagyom a kukacos lányokra. Velük nem kell bevetetni, van, aki magától is beveszi, kedves vágányzár

Mi vagyok én, szalonna? Az, csakúgy, mint kutyából, yetiből sem lesz. Ne csepegtess, kérlek, friss, ropogós kenyérre, mer' nem fog jól ízleni.
Ama lubrikátum ezek szerint savas kémhatású állandó jelleggel? Sosenem tanulmányoztam, de azt hittem, ez változhat attól függően, hogy miként élt és él annak tulajdonosa.
-
-
7
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
A yetik is két nemen osztoznak, csakúgy, mint mondjuk az emberek vagy a geopárdok. Attól még, hogy az általad itt látott yetipéldánynak pénisz észlelhető a lába között alkalomadtán, nem mindegyikőnknek van pénisze. Vannak ám nők közöttünk is szép aránnyal. Amúgy jelen példánynak is volt már köze vaginához, de csak kontaktus szintjén, önmagának neki nem nőtt

(aki most a péniszméretet illetően kezd el poénkodni, az gyerekes)
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Ubuntu Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem is egyet. Tejföllel, fokhagymával, füstölt sajttal. Fülig olajos lettem, de vidám.

De jó lesz ha jövőre már nem kell vele bajlódni..