Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Forrest Gump, Belső tenger, Passió, The Pianist, Egy kosaras naplója, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Amerikai históriaX, Salton Sea, Memento, Magnolia, Amerikai szépség, Órák, Falu, Híd Terabithia földjére, A remény rabjai, A szarvasvadász, Schindler listája, Equilibrium, 1984, The Butterfly effect, Taxisofőr, Gyalog galopp, Brian Élete, Ford Fairlane kalandjai, A vér kötelez, The meaning of life, Jákob lajtorjája, Mulholland drive, Száll a kakukk fészkére, The Truman show, Elephant man, Waking life, Usual suspects, Animátrix, Crash, Gandhi, Ragyogás, 2001 Űrodüsszeia_HUN, Solaris, Halálsoron, Philadelphia, Easy Rider, Walk the line, Mistyc River, Ghost in the shell, Mononoke Hime, Hatodik érzék, Folyó szeli ketté, Harcosok klubja, Sweet november, Blue velvet, Faun labirintusa, Amelie csodálatos élete
Kötelező gengszterfilmek ugye
, Hannibál trilógia meg még kismillió másik. -
-
neduddki
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
HI!
Nem tom mennnyi a lemaradasod, de ha akrsz vhonan jonni vedd elo kotelezoket es ragd vegig, amugy olvasss mindent ami a kezedbe kerul asztan probalj nemi nivosabbat beletenni, egy ido utan ragyusz hogy mit erdemes elovasni es mit szerecc.
udv
neduddki
p.s. olvass Rejtot mrt szorakoztat, olvass Vernet mert kepzeletet l, olvas Gardonyit, HUxley, Zsoldos Petert, Devenyi Tibor, Dane Tibor, Molnar Gabor, Szechenyi Zsigmond, Isaac Asimov, Jokai Mor, .... / es ki gun eszembe/
meg mittom en meg mit //Olvas Lesli-t is hogy meglasd 2-3 kovny utan sablont!
Es ha egyet:
Zsoldo Peter: Tavoli tuz /elozmeny Viking visszater /erdemes/, utozmany Utolso kiserte /kihagyando// -
bolondember
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Szerinted engem nem nevetnének ki, ha megismernének? De. Sőt, téged is. Ilyen egy társaság. Kolombusz Parci által is linkelt hsz-ében megvan min nevettünk. Abból Whaskes készített egy rajzot, ez felkerült.
Mellékesen csak azért jövök, hogy szerepeljen a másik oldal is. De végülis igaz, twollah módjára be kellene írnom egészségi állapotom naponta s kész, meg is lenne a napi fórumozás.
-
venember83
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Nincs minden, közel sem. De ez lényegtelen. Bannolni Parcit meg kb bármelyik HG/MOD tudja. Csak kérdés, hogy meddig tart ez a ban.

Kalandort pedig nagyon nem kívánom, hogy kiszálljon, marha jó írásai vannak. Nem személye ellen szólt egyik hsz-em sem, csupán egyik hsz-e (amit végül kimoderált s ugye amiatt szállt rá mindenki) kevéssé tűnt alaposan átgondoltnak és sértő volt.
Integra: Nem tudom mit akarsz kihozni a reg óta eltelt napokból, senki sem kérdőjelezi meg Kalandor értékességét, szerintem.
-
neduddki
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
HI!
apeh es vpop emlegetese a mai ifokbe ninfo skoroben rossz omennek szamit:- )))
udv
neduddki
mod: nekm meg revizorom van es egy ojjan nyomtato akar latni amit en 10 eve lattam utoljara a koltozes elott amin en nem voltam itt mert versenyszferasztam:- ))) amugy a nyomtato koltozes utan mar allitolag nem vot sehol, de addigra muig engem visszahivtak addigra biszto snem:- )
-
rarri
senior tag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
TexT-BoY
üzenetére
"-Barát kell?
-Tudsz focizni?"tipikus LCSB. imádom az ilyen kellemes női hazugságokat...
"...és nem veled nem kell...senkivl nem kell egyenlőre " - tehát van más pasi a látóhatáron, az kell.
"h jól átbaszták az agyam és összetörték a szívem " - kidbtam a pasim, és Te nem vagy elég jó nekem. -
Foglalt név
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Nem vagyok ugyan az emberetek, de valóban akadt rajtam pár matrica.
A két dolog abban különbözött, hogy ott én kértem el az érintettektől(bár nem emlékszem, hogy az udvariasságból mindig előkészített, majd sorsára hagyott parci matrica rámkerült-e, de feltételezem, nem ez lesz a döntő), nem pedig, mint I_Am mondta a hátuk mögött történt.
A papírzsacsis embert is kifiguráztuk, sőt tettlegességig fajulóan, fénykép alanynak is használtuk.
Whaskes olyan, amilyen, a "Fasz Noob" címkét poénra vettem a talin, amin én is ott voltam.
Ezeket a dolgokat ne keverjük a mostanival. Ha nem lettem volna jelen és másnap látom meg a topikban esetleg engem is érzékenyebben érint, mert az már sértő és nem poén(főleg ha tudjuk valakiről, hogy nem szereti/érti a viccet).Igazán itt jön, ami nekem fáj.
A döntéssel teljesen egyetértek. Senkinek sem jó, de az elvekben nincs hiba. Amiben van hiba, az az egyenlőség totális hiánya.
A moderátorok és házigazdák a topicnak egy egységes lehetőleg építő arculatot mutatnak. Elvileg. Ha ez igaz, akkor ezzel a megnyilvánulással mindenki egyetért a kollegák közül. Ha ez igaz, akkor engem mélységesen elkeserít a dolog(feltételezem ez a lehetőség az igazi, hiszen a post még mindig a fórumban van), ellenkező esetben viszont nem értem, hol vannak az oly fennhangó híresztelt elvek
-
tiv83us
veterán
válasz
TexT-BoY
üzenetére
"mert Te mi vagy? Vagy ki? Vagy he?!"
En erre ragtam be, de kurvara. Es ha Bash is meg en is atusztunk az Oceant es illegalis bevandorlok vagyunk, sot, anyam amerikai allampolgar letere es kitagadott, szoval egy nincstelen lofasz senki nem vagyok, aki itt el 10 eve es velemenyt mondott. De komolyan, nem kivanok tobbet ide irni, mara maga az Off Topic is csak a fraszt hozza ram, nem az en mufajam az, amive lett az utobbi evben.
bolondember: Ne higyj semmilyen, se ertelmesebb, se debilebb embernek, egyszeruen felejtsd el, hogy valaha is leteztem. Thx. -
válasz
TexT-BoY
üzenetére
én is pont akartam kérdezni tatyó ügyben

szóval van nekem egy nagyon pöpec tucano hátizsákom, noti elfér benne, meg tancucc is meg minden. viszont kéne nekem egy válltáska, ez a manapság divatos seggre rálógós, összevissza hordós
ugye ha jön a nyár, a hátizsák ezerrel ráizzad az ember hátára. a követelmények: noti+tancucc elférjen, legyen biztonságos a noti számára, és ne legyen hülye "szürke", átlagos kinézetű, hanem inkább valami szép színes vidám. milyen márkák közt érdemes kutatni?
dáánke
-
Flow
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ha márnosztalgia...

-
rarri
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ha a kényelem helyett hajlandó vagy áldozatra egy lányért, akkor hajrá. De készülj fel, hogy elkell vinni majd ide-oda, el kell viselned a hangulatait, egyfolytában bizonyítanod kell szerelmedet sms-ekkel, ajándékokkal, virággal. Meg kell küzdened a vetélytársakkal, és meg kell bíznod benne, hogy nem csal meg. Neked sikerülni fog, csak készülj fel ezekre...

-
rarri
senior tag
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, Hannibál trilógia meg még kismillió másik.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)