Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
WhiteRaven, te vagy az? mi ez a hülye új nick?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Aham, annyi közöm van ahhoz a földszinteshez, hogy elnyúlta az avataromat.....
Kiköpött ikertestvérek vagyunk.... Meg bár nemtom mikor regelt, de szerintem én már akkor ide jártam hülyeségeket kérdezni, amikor ő még csak egy gondolat volt

Kösziii télapó, ez jólesett

-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mér, nem az?

Basszus, pedig meg voltam győződve róla.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
áh, minden, túl sokat ittam ahhoz, hogy... hm.. Mi a ráékrt Die Hard 4.0?
-
DarkByte
addikt
Áá.. nemér.. pedig már majdnem nyertem egy PH csodát Tombolán.

Na mind1, nem is ez a lényeg, a bonyolultságelmélet vizsgám legyen meg. -
DarkByte
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Tudom hogy elrettentésnek írtad.. de én jót mosolyogtam rajta
Csak ez addig poénos amíg a kissrác el nem kap valami durva betegséget azzal hogy tetemekkel játszik. Hol vannak ilyenkor a szülők 
neduddki: gondolkodtam már rajta hogy hogy sikerül ezt a fajta írást összehozni.. célirányosan írsz így vagy csak túl gyorsan írsz.. esetleg megy a kenny translator a háttérben.
Ne vedd sértésnek, nekem bejön.. tök jó szórakozás dekódolni. 
-
vágányzár
tag
sörözés, iszunk, sőtt ádott lesz mit teszünk, tán én csak egy keresztény vietnami anyakoca péráját nyalom; csókolom keresztbe....de a jó a píz, a keresztelés spirituális gyönyöre, ? el kell tekintsünk a kocsonyaverés nemzeti szokásától, mi disznajék halalizája. Elnézést, nem fikázódni gyüttem, baszod ittasságom nem engedi mondatni, de valami zavar, fogalom ismert, de neve most takart. szoccszi..........
micsöcs
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Irgykecc mi???:- )))
udv
neduddki
mod: amugy du ujra kellet nyomtatni egy honapi vizsga megoldo kucsat:- ((( /rossz papir kerult a kezembe na....:- )))/
GYin eszembe: van otletekt hol lehen tokokat szereni hozzajuk??? /szip vastag bort szertnek, de oleg csak a penet vedeni/
/vagy ogyam megy egyszerun es az aldozatk ossam k feladtekent???:- )))/ -
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jaja... szegény Kidust, Jokert, Mikulást, Jánoskát meg hasonlókat megkergetik az állatok, ha a kezükbe kerül egy ilyen szép kés

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
De csak az ártatlannak tűnő szárnyasok szemével nézve.
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én nem félek.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na meggyutt az ujszerzemeny /csak hog ne erezze magat egyedul a masik/:- )))

udv
neduddki
p.s. ennek oromer holnap reggel ,sok hagymaval paprikaval es hazitojassal kezul egy kics nyalanksag:- )))
mod: eredendoen fektete neztunk volna,de az arkulomseg az egyeb parameterk egyezoseege miatt marasztat a fehernel, nem baj felreteszem a 18cm-es premiumra:- )))
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Síelni? Makker!

-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor nálam a megerősítés pont lemondásként üzemel. Boldog user vagyok.
-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Öööö.... Igen. Meg akkor gép előtt is ülök. Mostanában nem. S most kaptam a hírt, elszúrta az utazási iroda a helyfoglalást, ezért a Mont Blancra megyek, semmi felár ellenében

Mire meg hazaérek nagyjából eldől hol folytatom sztellárisan elkezdett karrierem.

mod: Kéjelgésre nem reagálok inkább...
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Miért nem dolgozol?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
az inkább megerősítés, h létezik az ímélcímed...

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Még szerencse!

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az biztos, hogy az egyik OT-ba írta valaki, hogy mióta a mailok végén a leiratkozásra rányom, kevesebb spam-et kap. Na mindegy, nem találom azt a hozzászólást.
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
könyvjelzőből megnyitom, vagy kedvencekben, vagy frissítem, és az utsó saját hsz-hez ugrik...
ez van. -
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
LoL?
Kaptam régebben én is kéretlen levelet, azzal sikerült azokat nullára írtani. Nem csak én vagyok ezzel így, mindjárt előtúrom hogy kinek is segített még ez a módszer.. -
csapos2
addikt
Mindazoknak, akik nem olvassák, álljon itt okulásképp:
"Ha már nyúl, legyen kövér. Volt már szó Lacikáról, a szomszéd hülyegyerekről. Sajnos azt a reszelősen nazális hanghordozást, ahogy beszél, nem lehet írásban visszaadni. Mindegy. Még régebben történt, hogy sétáltam a gyerekkel, Lacika jön szembe, kezében fülénél fogva lenget egy kevéssé megnyerő külsejű döglött nyulat.
-Csokklom!
-Szia, Lacika, mi az ott a kezedben? (Hátha mégse.)
-Nyúúúúl! Döglött! Fujj! Tök jó! (Bazzze. De most fuj, vagy tök jó?)
-És honnan szerezted?
-A Jociéktól, a zövékvót, csak megdöglött és nekem adták. (Hm, rendes emberek lehetnek.)
-Csak úgy odaadták?
-Hát, el kelletett kérnem, mert először nem akarták. Tessénézni!
Lacika két kézzel fogja a nyúl két fülét, szabályosan bábozik vele.
- Hopp, hopp, tessénézni, hogy ugrál! Hopp, hopp, HOPPPPP!
Messze hajítja a nyulat, az a földre érve mereven bucskázik párat. Utánaszalad, felszedi, visszajön, nyújtja a gyerek felé.
-Szia, Ádám! Jáccol vele te is? Tök jó! (Na az baszna még be! És nem Ádám!)
-NEM, nem akar vele játszani! (Vissza kell tartanom a gyereket, mert igenis játszana vele.)
-De még most kell, meraztán megrohad! (Hát a biológia egyes részeivel azért tisztában van. Valószínűleg nem ez az első esete döglött akármivel.)
-És miért kérted el? Játszani? (És ezért odaadták...?)
-Nem, aszontam, eeviszem egy jó helyre, ahol nem baj, ha büdös.
-És tudsz ilyen helyet?
-Hát, nem. De most keresek. (Bravó.)
-Gratulálok, Lacikám. Akkor menj, keresgélj még, mert szerintem itt a környéken nemigen fognak neki örülni.
-Jó! Csokklom! (Lacika balra el, távolodtában időnként ugráltatja a nyulat. "Hooppp!")" -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Frászt.
Azzal, hogy rákattintasz, visszajelzel a botnak, aki küldi és még többet fog rádküldeni. -
Jó estét.
Ngabor2 egy hatalmas THX neked, ma érkezett meg a csomagom.
-
DarkByte
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Majd ha legközelebb kapok belenézek már hogy egyáltalán mi van benne. Amiket még megnéztem azok angol tárgymezővel jöttek, aztán hieroglifák (értsd kínai/japán karakterek
) voltak csak benne.Egyébként van olyan spam ahol az unsubscribe nem újabb spam-okat hoz magával?
Én még olyan spam-ot sem láttam ahol unsubscribe lett volna. (vagy ez most célzás volt hogy én ilyen dolgok után keresgélek a neten? Mert ez akkor mellé.
) -
DarkByte
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt a címemet én sem adom meg semmi publikus helyen (feltéve ha az egyetemi ETR biztonságos ilyen szempontból
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.#36743: ahan, erre fel csappant meg itt hirtelen a forgalom. Pedig már kezdem azt érezni hogy itt is ha megjelenek mindenki eltűnik. Egy külföldi oldalon szoktam néha beszélgetni (zenei klipp gyűjtős oldal) és ott van az hogy amikor megjelenek mindig feltűnően csönd van.

-
7
addikt
-
válasz
DarkByte
üzenetére
én a gmail-es címemre 2 év alatt eddig egyszer kaptam spam-et...
igaz, nincs sehol sem megadva nyilvános helyen, csak a barátaim, iskolatársaim, kollegáim ismerik.
a yahoo-ra viszont naponta kb. 50 spam-et kapok...igaz, az az a címem, ami mindenféle fórumokra, wiw-re meg van adva.
-
ádyz
addikt
Na, megyek, mert jönne tesóm...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bye all!

-
DarkByte
addikt
Egyszerűen hihetetlen hogy a GMail-es címemre minden nap megkapom a"kicsi a szerszámod, vedd meg ezt" típusú spam-okat. Gondolom más is kapja nem csak én. Berakja ugyan a spam fiókba, de igazán kirakhatnák globális szűrőbe mert már ku*vára idegesít.
Azt nem lehet beállítani valahol hogy a spam fiókot űrítse automatikusan (kvázi > /dev/null
) -
(Kolombusz)
veterán
-
jól emlékszem én, hogy volt valamikor kockásfülű nyúl avatar?
(egyéni)
mert most a winner által csinált összesített képek között nem látom. -
DarkByte
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szerintem Te arra gondolsz hogy frissítésnél mindig az utolsó hozzászólásodra ugrik. Ez azért van mert a címsorban van az #msg123 a cím végén (ahol a szám a post száma). Ha ezt kitörlöd a végéről és nyomsz egy entert akkor nem fog odaugrani, de ilyenkor mindig a lap tetején marad szerintem.
Ha nem akkor nem akartam okoskodni.

Mod: megelőzött a happy tree friend

Az az uptime derék. Remélem ha sikerül összehozni a kis linuxomat egyszercsak akkor nekem is bírni fogja hasonló időkig. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
nem az f5-öt/frissítést kell nyomni, hanem a topik címét. vagy a cím végéről szedd le a # utáni részt.
amúgy ez nem bug, hanem feature. tudod, a bug egy olyan feature, amit nem lehet kikapcsolni.
ja, ez rég volt:
ngabor@lizard:~$ uptime
20:34:50 up 75 days, 6:02, 1 user, load average: 4.01, 4.14, 4.25 -
Nem tudja valaki ki csinálja a rossz PC játékok sorozatot név szerint?

-
csapos2
addikt
A RI/OS csinálja azt, hogy az én hozzászólásomra ugrik, akkor is ha már több hozzászólás is volt az enyém után?
-
DarkByte
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem is rossz. Pedig elsősorban az elektronikus zenét szeretem. Megnézem lehet-e "kapni" nagyobb felbontásban valahol ezt a klippet.

-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére

Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra

Azt nem lehet beállítani valahol hogy a spam fiókot űrítse automatikusan (kvázi > /dev/null