Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Engem csak az simogat, akinek hagyom... vagy aki erősebb, de az elől meg bátran elszaladok, úgyhogy azsenem.
Utalnék vissza egy korábban leírt, nagy igazságokat tartalmazó sorra is egyébként, ha már emlegettél valami idegen nyelves megszólítást, geopárd cirmi:
a sör nem alkohol, a medve nem játék, a yeti nem fasz
-
vágányzár
tag
no, szokásomhoz híven, mikó gyorsan bezuhan a fény és eljő a másnap hajnal úgy gondolám befér/sőtt hasznos a preventív szaratóga........órát pillázva, anyu természetes szép álmát látván, szégyenkezvén még recska is lehet. A szégyent csak az öröm moshatja el.......ezt egy plakáton láttam, keresem az igazat, hamarosan beköszönt az ünnepi 5000-redik szuszak. 16 esemény hibádzik, talán ha tisztítok, harmadolót nyomhatok 6-ig. lányok méjlyj álma, doboz alján méjlyen megbúvó sör.............hopsz........
-
7
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
söröd már van, mi oly örvendetes, mint sok egyéb dolog is, de oh, végtelenül fogékony elmém közelg fogékonysága végéhez... leheveredem hát illatos avarok, ágak, gallyak közé, mely paplanom s párnám bőréül szolgál, míg a felszín alatt kelyhes-belyhes-bolyhos lúdtoll leledz - kellemes, meleg, s a napnak ezen estéjében kívánatos, vonzó, kívánatosan vonzó, csakúgy, mint számodra a ser... vagy akár az asszonyi nedű
-
-
I look at you all see the love there that's sleeping
While my guitar gently weeps
I look at the floor and I see it needs sweeping
Still my guitar gently weeps
I don't know why nobody told you how to unfold your love
I don't know how someone controlled you
They bought and sold you.I look at the world and I notice it's turning
With every mistake we must surely be learning
Still my guitar gently weeps
I don't know how you were diverted
You were perverted too
I don't know how you were inverted
No one alerted you.I look at you all see the love there that's sleeping
Look at you all...
Still my guitar gently weeps. -
vágányzár
tag
no, sörbe buktam....hűtőbölki, lerak-irány páleszért, páleszből még visszatéretlenül azé kábultában még beszivattatán orlukanként kishalom mentolos tubák, ködös világ, megugrott világ mi időben eleimben jár, nem siet mer tudom, hogy megugrott, de mégis együttes örömként kicsit szalad. No meg visszaértem, van sör!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jófajta: rubeerger, intektus feltőtő.......
-
vágányzár
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
szerintem ritkaságosságodnál fogva te igazán ellenálló vagy, mer, hogyan is lehetnél megggggyőzően ritka, ha nem élsz túl közönséges élők tömeghalálait.......?
-
vágányzár
tag
tán lehetséges, elképzelhető, hogy a hegyek ormáról lezúdulú pataknak, a kövek hátán vetett robajlyja álltal meggyűjtött robajéneke aszondja:mifasznan? Hun vót trauma..........fogy a szesz, ez trauma, : senki nem emlékszik a multra...............
te kurvára nem színes kakadu: a só nyalni való, a szalicil meg csak módjával
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Örömmel konstatáltam, hogy végre coming outoltál.

Én meg éjszakás vagyok ma.
Azt' még nem is fizetnek érte, legfeljebb majd én. iv díjat.
Ez az élet Babócsai néni. -
vágányzár
tag
no,én is esztet mondom, de sírhatnék is, én már nem teszem, mikor bevallom: mikó gyütt a mikulás nálunk lett fény, meg minden-szaloncukor;nyalóka;szaragózabend bakelit;mákos bjgli ígérete, valamint mindíg túlbecsülték a seggem ette disznózsírtmi az igéretek árjának fájdalmas fedezetéül szolgált. akkor még, hol volt a diszkrét dohány illatosítású anál síkosító............halál a pedofilokra....Én a lányomért Képőes vagyok ÖLNI!!!!!!!!!!!!
te szűzi tollazattal befedett égen suhanó: szeretlek...........nem baj, ne vedd zokon. pislants egyet, majhd tán hónap. nem tom mé akarlak eltenni hónapra. Gecó egy madár vagy...........
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor ez mi: "Borra sör forevör!"?

-
FehérHolló
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
De amit az élettől bekapsz, azt nem hányod soha úgy vissza, ahogy bement, valamennyit mindenképp emésztesz rajta, és így már a te termékedként buggyan elő belőled. Alkotsz.
Az okosok aszondták, hogy bor után nem szabad sört inni. Ezt tartsd is be, bár nekem még semmi bajom nem lett soha az ellenkezőjétől.
-
Mr X
veterán
Alig találtam ide az autós topicokból.

Lassan elkezdek örülni, a héten ez az utolsó munkanapom, legközelebb csak hétfő este dolgozom.

-
Mr X
veterán
Szép jó estét az uraknak!

-
7
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
nekem ilyen élményeim nemigen voltak, mink nem engedtünk be idegeneket a lakásba... amikor meg mégis, akkor azok nem is voltak igazából idegenek, csak nekemnékem, aztán már nekem sem... így sikerült nekünk mindenféle mikuláscsomagos tanulmányutas attrocitásokat elkerülni
megtanultam ám én, hogy az életben vannak ilyen érdekes bölcsességek, és ez nagyon érdekes ám, és sokat segít, ha ezek szerint élsz. ezek olyanok, mint a csengettyűs medveürülék tanulságai
-
vágányzár
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
"te hüle vagy" van nekem, söröm, borom, égnek törő mervedésem, óránként önkéntelenül beszélek,alkotni nem igen tudok, én ezen színes virtoúúzitást az élettől kapkodom bé, jön, ha kell-ha nem.........
-
Lord Zero
addikt
ja, én meg csak asszociáltam
az asszociációnak pont az a lényege, h te nem azt mondod, amire a másik ember asszociál - asszociál, nem ismételláttam, h üveg alatt vannak
a határozószók igenis fontosak, tudom
üveg alatt, rács mögött,
lábak között, orrod előttszerk.
fogadjunk, h asszociáltál
pedig nem azt mondtamugyeugye : ))))
-
FehérHolló
veterán
Én is nyugovóra térek. Jó éjt mindenkinek!
vágányzár: Komolyan mondom, ha ki szeretnéd fejteni, én megvárom, és elolvasom. Az alkotáshoz idő kell.
-
vágányzár
tag
Így igaz, én mán tizenhárom éves koromban írtam az általam kívámt pinákról............nem egy fantáziadús faszi, legyütt hozzánk egy hónapra, tanulmányútra. Apám kivót, anyám is, nem apámtól...........azóta nálumk mikuláscsomag és pofon kéz a kézben járnak. de nekem legalább volt legalább......... majd emlékezni fogok rá, és tudom mikor kell üvöltözni........
te vérfröccs mentes, tiszta tollfényű madár: mán,majdnem válaszoltam mit gondolok,de belefeledkeztem az egészbe. no, most az egész nélkülözésében csak részt kaphatsz. Nevezhetjük nem egésznek, hiányosnak, töröttnek..............És mind a TIÉD!!!!!!
-
vágányzár
tag
válasz
Racecam
üzenetére
a "télapó fénye" fénye hullott alá, tán harmadik direkt válaszát fogadhattam, ön "gentlümen". Vághatna, de bevárja a szeletelhetőség egyértelmű szétvagdosódhatóságát. no itt furaság állott..............
vagy tú sokat szíttam, vagy mi.. az egyenesről kiderült, hogy görbe........... -
BlacKSouL
addikt
Jóéjt..vagy nem?
de
Kétségek merültek fel..stalán márciusig nem derül fény.. -
Lord Zero
addikt
van egy pár fickó (nem biztos, h ezek azok), akik ilyen antiplakát/antireklám ideológia égisze alatt egészen kis pofás (értsd: kurvára poénos) cuccokat csináltak, weboldaluk is van/volt, persze már fogalmam sincs a címről, reprodukálásra képtelenül csak kajtatok emlékeimben, de 2 másodperc alatt meguntam
potyogtasd el a nápolyi-morzsát, rajzolj pöcsöt a plakátnak, tamdadamtadam..
szerk.
yeti megaszonta : ) azzzaz -
vágányzár
tag
válasz
Racecam
üzenetére
eccer, még, agygödör szétvettettség közeli állapotom, ami determináljhatja homloklebenyi enyhe tekervényleldzéses intektuális téveszmés kilevedzéseim csurdogálódzós eszementccség megneszelhetőségi brunyavillódzásit. NO akkor aszontam vón: Ne! nem muszáj, manapság nem gondolkozunk.....ténykedjünk.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tőle? Soha!
Egyszer Chuck Norristól megkérdezték fél-e valamitől egyáltalán.
Azt hiszem ezek után kitalálod a választ... -
RexpecT
addikt
Áhh nagyon-nagy ez a kés/alatt..... megyek is nézem tovább
. -
vágányzár
tag
Azt hiszitek, hogy talán már megszünt?
Nem létezik az asztaltársaság?
Örömmel tudatjuk, hogy feltámadtunk és körbeüljük az asztalt mint hajlyjdanánt, és székfoglalóikat komojlyj képpel ejtik meg a gyönyörű férfi fők szívvel ejtik meg a gyönyörű férfi fők , mikor szemem végig pillant rajtuk, akkor azelőt……Óriás szellemük mégsem árnyékolja be ezt a kis szobát , mert egy mindennél fényesebb szellem járja á,t ragyogja be minden fehér zugát, és megszenteli ezt a pillanatot, most magunk között vagyunk, kiment egy percre az áruló, kinek megszületni sem lett volna szabad , az lett volna mindenkinek a jó….kiment egy percre az áruló, aki megakarta volna, de nem tudta megrabolni ezt a szent pillanatot, mertén az idők kezdetétől, azaz végéig veletek vagyok, és mindig éjszaka van , és én egyedül vagyok , komor szellemek csapata jő, és rohan tova, és én ott ülök közöttük és folyvást fojlyjik a bor és fojlyjik al akoma és hiába mondom,...................
fonál elvesztve, akusztika érzéke oks, hangerő töktaposódzsuveszcsúcsrahágó.
talán italszűrettettés nemártik... jó ott, ahol szűretik -
válasz
bolondember
üzenetére
most nem azért, de te tudsz összeszorított lábbal dugni?

-
7
addikt
-
EQMontoya
veterán
a jó ég b@ssza meg az összes retardált pöcsöt!! uff, én szóltam, leülök magamtól.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Bajod van a lábszétrakással?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sekli
addikt
biztos lattatok ti is ilyen reklamokat, ezeket ki rakja be...? aki a plakatragaszto cegnel dolgozik...? kicsit kockazatos az allasara nezve...

-
DarkByte
addikt
Bezuhanok az ágyba. Jó éjt mindenkinek, meg jó dumálást annak aki marad

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bázz és tényleg, kell valami másik avatart választanom, hót égő... Lehet visszatérek a pinvinhez. Az olyan oldschoolos, de hát még mindig jobb, mintha DJtominak nézik az embert.
-
neduddki
nagyúr
HI!
GYun eszmbe: Beszervesztetek mar magatokat gyuvohet utanni csutorokrew???!!!
udv
neduddki
Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)