Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Asszem jön a pizza, hallom a sportkipufogót

Gyros pizzát rendeltem, a megjegyzés rovatba írtam, hogy nem kérek rá se erős paprikát, se kukoricát, de nem vették figyelembe. 2ezret kibasztam és nem birom megenni

-
nike_
addikt
Ezt meg kell néznetek: link
beszarás! -
poffsoft
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Nemtom, kiemelt figyelemmel kísérhetnek, mert mire a mod gombom eltűnne, már régen belerondítanak. Aztán persze vissza meg már nem megy.
De ez van....'Én is mindig próbltam vmi érdekeset írni, nem nagyon jött be..'=>Ez érdekes....
sikerült érdekeset irnod, legalább abban a hszben

Mawyx: Persze hogy csak vicc!

-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
CactuS: Biztos vagy ebben???R2D2: Biztos túl erős a tűzfalad....
Szerintem meg egyszer már igen..... -
FehérHolló
veterán
Mai vásárlós élményem:
Fehér kenyér 0.5kg 160 forint, félbarna kenyér 0.5kg akciós 140 forint.
Színre, szagra, belsőre, és szerintem alapanyagra is teljesen ugyanaz volt a kettő, csak a címke volt más. Megvettem a félbarnát, de ugyanolyan íze volt, mint a múltkori fehérnek.Most akkor wtf? Sütnek 100 kenyeret, ebből felcímkéznek 60-at félbarnának, 40-et fehérnek, és kiírják, hogy félbarna akciós, hogy jobban fogyjon, azt akinek már csak fehér marad, az úgy is megveszi, mert kenyér az kell?
Szerk.: Azt még hozzátenném, hogy eddig 100 forint volt akciósan ugyanez, 2 hete ment fel az ára 140-re. Nem hinném, hogy 40% volt az infláció, de mindegy, kenyér kell.
poffsoft: Még egyszer belefutok ebbe a szar linkedbe, seggberúglak!

-
Rang nem számít semmit. Persze, bizonyos helyzetekben akaratlanul és figyelembe veszik az emberek a rangot ( annak ellenére, hogy mindenki egyenlő, de azért pl te is szivesebben vásárolsz egy 4-5 éve jelenlévő PH! kedvecétől, mint egy 0 napos újonctól cucokat)
Egyébként nekem majd 5 év alatt lett meg az őstag rang. Igazándiból nem bánom. Nem úgy kerültem be a Ph történelembe, hogy az az újonc, aki mindenhova beszólt, szófosása volt, csak, hogy rangot kapjon.Beváltottam a lottózóban a 2 darab kettesemet. 2300 Ft. Hát ebből se lakok jól

poffsoft: Ah, megint besz*ptam, mindig elfeljtem figyelni nálad az infósávban, hogy hova mutat a link

-
nike_
addikt
És még így se vagyok annyira gyors... Van olyan aki 1 év alatt addikt lesz.
-
ToBeY
nagyúr
Így következnek a rangok. Szerintem a Jómunkásemberre gyúrjál

+-----------------+--------------------+-----------------+
| Hozzászólások | Regisztráció óta | Automatikusan |
| száma | eltelt napok | járó rang |
+-----------------+--------------------+-----------------+
| | | |
| 0 - 49 | 0 | újonc |
| 50 - 99 | 15 | lelkes újonc |
| 100 - 199 | 30 | kvázi-tag |
| 200 - 399 | 60 | tag |
| 400 - 799 | 100 | fanatikus tag |
| 800 - 1749 | 180 | senior tag |
| 1750 - 3499 | 270 | őstag |
| 3500 - 5999 | 365 | PH! addikt |
| 6000 - 9999 | 450 | PH! kedvence |
| 10000 - 16999 | 600 | PH! nagyúr |
| 17000 - 24999 | 850 | PH! félisten |
| 25000 - ? | 1100 | Jómunkásember |
| | | |
+-----------------+--------------------+-----------------+szerk: Súlyozás így van (1 * szakmai) + (0.25 * közösségi) + (0.1 * piac)
-
poffsoft
veterán
Panaszkönyv:
- Néhány napja vásároltam Önöknél egy alsónadrágot, amely elszíneződött.
- Kedves Vásárlónk! Mindenkivel előfordulhat ilyen baleset, köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a titkát.
cizoe: próbáld így keresni: rangok
harcművész -
cizoe
őstag
blur- song 2..
adja.. kb ilyen hangulatom van.. a sok koleszterintöl agresszív lettem
-
Thrawn
félisten
Jó reggelt!
Erre van kelet?
-
cizoe
őstag
Na kész is.. Sajtot is reszeltem a tojikra, meg szalonna híján egy kis szalámival bolondítom meg, na meg zsömlével...
Albi szinten luxuskaja... 
-
cizoe
őstag
fúhwazz arróla tojásos képröl eszembejutott hogy süthetnék tükörtojást.
El
is húúúzok -
cizoe
őstag
kt_tunstall-hold_on - nemis olyan gáz ez a szám

-
poffsoft
veterán
reggeltet az uraknak(s hölgyeknek)
[link] -
cizoe
őstag
jóreggelt ;)
naén épp kávé, aztán Gróf haverom jön át notebookot hekkelni, mert valamiért azt írja ki neki hogy a szoftvermásolás áldozata lett, pedig oem win...
utána egy szép vonatút Pestre, majd haza onnan tovább... byebye Szeged jó másfél hétre.
-
ngabor2
nagyúr
no, szépet és jót mindenkinek. felébredtem, kimegyek a piacra, veszek (nem, nem egy mikiegér-figurát) körtét, meg mittomén mit még. aztán rendelek 3 fonerát... mert az jóóó. majd leszek, sokak örömére, és mégtöbbek bánatára.
-
dokar
addikt
jóreggelt emberek

mennem kéne lemosni a verdát.

-
dragonfx
veterán
baxxus eddig is totálkár volt abillentyűzetem...3 gomb már kiesett belőle +space xar..erre máma ránöntöttem a forró cotromos teaát...most kiderül mit tud a chicony powerrrrrr.....

-
egyén letöltési rekordot értem el

819kb/s
4Mbit-es nettel
-
tiv83us
veterán
Ecsem he, mar a kinaiak is begozoltek.
Bementem ma kinai etterembe Cichken Chow Mein-t turni, melle termeszetesen az elmaradhatatlan fortune cookie.
Benne ez all:"Avoid Gambling, It Is Going To Bring You Bad Luck"
Erre alatta kisbetuvel:
"Your lucky numbers are: ...".
Well fuck you, and your lucky numbers /ezt mar csak en gondoltam hozza.../
Vazze, vagy en vagyok hulye, vagy a vilag hulye, mar a kinaiak is könszpiraszi thírin dolgoznak...

ps: Itt ulok a klotyon a laptopommal es a macskak folyton ramnyitnak. Ha az egyiket kibaszom, bejon a masik. Hat mar senkibe nem szorult etikett?

-
neduddki
nagyúr
HI!
Kedves eltarsaim a hangpskdasban, newzzetek mit tanatm!!!
Van megiont kiskacsa!!!:- ))) bofudv
neduddki
p.s. bocsant ha sokat kestem, de hat kiaradt par ev!!!!:- (((
-
Thrawn
félisten
Jancsi üzeni minden offolónak, hogy szép álmokat!
Igaz ő még nem alszik, jelenleg épp a kólofgyutinégyet akarja felrakni mert azt még nem próbálta ki az új gépén

-
BlacKSouL
addikt
Na így zuhany után ez jutott eszembe..
-
BlacKSouL
addikt
Na átléptünk a mába, én meg hibernálom magam az ágyba..
Guten8 für alle..! Puncis-fütyis álmokat, kinek-kinek melyiket, osszátok be..

-
Nekem egy kis szünet, csinálok valami serkentőt...
Szerk: Nem olyat bazze!

-
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Szerintem nem.Te búgtál már szexi hangon a fülembe?
Kép meg bármikor van rólam wiwem, blogomon, nem olyna nehéz megtalálni.Bolond: gonosz vagy rarrival. Egy akkora kosara tki is kell tölteni valamivel... Zoknivla enm lenne egyszerű

yetike: hát jah.
Jut eszembe múltkor turkáltam a vinyómon, és mit találtam na mit na mit? PH tagok fényképeit...
Úgyhogy nekem van félmeztelen képem pl. a genetikailag szintén daliás fokukacunkról is
eqmontoya: csitt

Basszus szerintem abban a teában volt valami más is
azóta vigyorgom 
Bár néha kezdem furán érezni magam, lehet azt hiszik háremet tartok, mindig bevonulok vagy 5-6 pasival teázni
Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de csak azóta ilyen, mióta ezt a t-home-os iptv-t nézi a család.