Hirdetés
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
csapos2
addikt
-
ladybug
őstag
Valódi? Vmi ötvözött lesz. Rohadt drága és nehéz lenne egy akkora lánc.
Bandus: Minek az neked? Kreálj egy idétlen júzert, és akkor megláthatod, hogy mi a választék. Egyébként meg tényleg béna vagy....
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tiv83us
veterán
Rettenetes erzekeny vagyok a koffeinre, egy kave utan ugy remeg a kezem, mint a tini szuz kislanynak aki eloszor...tudod
Ezert kell kompenzalni a sok koffeint egy kis depresszansal...bontok is meg egy sort, aztan asszem visszafekszem. De lehet, hogy nem...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Whaskes
senior tag
az nagyon finom! mikor voltam balatonon kaptam olyat. nagyon jó, édeskés íze miatt tudod inni mint állat és úgy betudsz állni, mint a gerely!
[ Szerkesztve ]
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
-
BlacKSouL
addikt
Na de vajon letölthető-e valahonnan ez a verzió? Kéne a kocsiba
Érdekes, nekem 2005 októbertől van meg ez a gépem, és azóta ugyanaz az XP megy rajta. Sose volt baja, nem volt kijavíthatatlan bugja, volt egy féregirtása azév decemberben, mert gilisztás lett a lelkem, illetve egy éve valami krekkelt szart raktam fel, egy retekkel együtt, amit miután kigyomláltam, előszedte a régi sassernek tűnő marhaságait, és újraindulgatott, akkor volt egy rendszervisszaállítás, de egyébként semmi hiba.
holnap koránkelés, temetőzés..
Jóleset ez a fasírt. De nekem meg ki a fas írt? Vagy csak egy fa sírt?[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ngabor2
nagyúr
odaát úgy vannak vele (jogosan), hogy a számítógép munkára, szórakozásra, multimédiára való. aki mac-et vesz, az nem azon akar játszani. játékra a konzol való. alapesetben senkinek nem jutna eszébe, hogy egy xboxon szöveget szerkesszen. persze vannak átfedések, mert ha jól tudom, böngészni meg filmet nézni azon is lehet.
-
frame>24
addikt
"A film feliratok és szövegbuborékok által mindenki számára érthető."
biztos vmi ilyesmi: óóóhhhm, ja, komm zu mir...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Zewa
senior tag
Ha valamit elakarnak lopni azt el is lopják még ha tele van pitbullokkal is.
Persze ha modnjuk csak egy piros Swift kell és az egyik neccesnek tünik mennek 10m-t és ott egy másik.
Ott bukik a riasztó védelem hogy szervizelni kell öket és így lehet bármien überbonyult cucc.
Ami sorozatban nagy mennyiségben van gyártva az nem sokat ér."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Automata kávégépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest