- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
az attól függ, a sajátjaival együtt?
amúgy a bölcsességfog ottlétét semmi sem indokolja, egy atavizmus, amit majd kinövünk hamarjában, pár ezer év alatt
nem is kötelező ott lennie - opcionálisoptions -> settings -> advanced -> make wisdom-tooth present -> innen vedd ki a pipát
-
-
Zewa
senior tag
Ha valamit elakarnak lopni azt el is lopják még ha tele van pitbullokkal is.
Persze ha modnjuk csak egy piros Swift kell és az egyik neccesnek tünik mennek 10m-t és ott egy másik.
Ott bukik a riasztó védelem hogy szervizelni kell öket és így lehet bármien überbonyult cucc.
Ami sorozatban nagy mennyiségben van gyártva az nem sokat ér. -
ngabor2
nagyúr
odaát úgy vannak vele (jogosan), hogy a számítógép munkára, szórakozásra, multimédiára való. aki mac-et vesz, az nem azon akar játszani. játékra a konzol való. alapesetben senkinek nem jutna eszébe, hogy egy xboxon szöveget szerkesszen. persze vannak átfedések, mert ha jól tudom, böngészni meg filmet nézni azon is lehet.
-
BlacKSouL
addikt
Na de vajon letölthető-e valahonnan ez a verzió? Kéne a kocsiba
Érdekes, nekem 2005 októbertől van meg ez a gépem, és azóta ugyanaz az XP megy rajta. Sose volt baja, nem volt kijavíthatatlan bugja, volt egy féregirtása azév decemberben, mert gilisztás lett a lelkem, illetve egy éve valami krekkelt szart raktam fel, egy retekkel együtt, amit miután kigyomláltam, előszedte a régi sassernek tűnő marhaságait, és újraindulgatott, akkor volt egy rendszervisszaállítás, de egyébként semmi hiba.
holnap koránkelés, temetőzés..
Jóleset ez a fasírt. De nekem meg ki a fas írt? Vagy csak egy fa sírt? -
-
tiv83us
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest