Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
az attól függ, a sajátjaival együtt?
amúgy a bölcsességfog ottlétét semmi sem indokolja, egy atavizmus, amit majd kinövünk hamarjában, pár ezer év alatt
nem is kötelező ott lennie - opcionálisoptions -> settings -> advanced -> make wisdom-tooth present -> innen vedd ki a pipát
-
-
Zewa
senior tag
Ha valamit elakarnak lopni azt el is lopják még ha tele van pitbullokkal is.
Persze ha modnjuk csak egy piros Swift kell és az egyik neccesnek tünik mennek 10m-t és ott egy másik.
Ott bukik a riasztó védelem hogy szervizelni kell öket és így lehet bármien überbonyult cucc.
Ami sorozatban nagy mennyiségben van gyártva az nem sokat ér.
-
ngabor2
nagyúr
odaát úgy vannak vele (jogosan), hogy a számítógép munkára, szórakozásra, multimédiára való. aki mac-et vesz, az nem azon akar játszani. játékra a konzol való. alapesetben senkinek nem jutna eszébe, hogy egy xboxon szöveget szerkesszen. persze vannak átfedések, mert ha jól tudom, böngészni meg filmet nézni azon is lehet.
-
BlacKSouL
addikt
Na de vajon letölthető-e valahonnan ez a verzió? Kéne a kocsiba

Érdekes, nekem 2005 októbertől van meg ez a gépem, és azóta ugyanaz az XP megy rajta. Sose volt baja, nem volt kijavíthatatlan bugja, volt egy féregirtása azév decemberben, mert gilisztás lett a lelkem, illetve egy éve valami krekkelt szart raktam fel, egy retekkel együtt, amit miután kigyomláltam, előszedte a régi sassernek tűnő marhaságait, és újraindulgatott, akkor volt egy rendszervisszaállítás, de egyébként semmi hiba.
holnap koránkelés, temetőzés..
Jóleset ez a fasírt. De nekem meg ki a fas írt? Vagy csak egy fa sírt?
-
-
tiv83us
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tessék