Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
höhö... ne igyatok, az alkohol butít
Bővebben: link -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát valóban azokat a tagokat akik neked fontosak,én csak úgy ismetem ha valami 1-2-3 éves topicba beleolvasok.Den,Panther,Som@ friss írásait én nem olvastam a regelésemtől kezdve,a többiek azért még ma is aktívan jelen vannak!

Egyébként erre bukkantam :
Bazsesz
őstag
Na tök jó. egy óra múlva indulunk, megyünk bakterhallba, meg akropolisba gyereknapot ünnepelni
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Szal bemelegítés bakterba, majd akro, és akkor hajjaj
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg 
-más-
Tök jó, tegnap megjött a frissen csinált bankzsugám. A ''pirosautórepesztanagyzöldpusztába'' sztájlt választottam, mert megérdemlem
kértem ladásat, de nem kaptam
Annyira komoly, csak meg kéne keresni azt a papírt, amire a pin kódom van felírva. csak nem tudom, hogy hova tettem 
Hihetetlen, hogy hogy repül az idő. mintha most iratkoztam volna be 9-be. és máris érettségi, nemsokára meglesz a jogsim, ha sikerül megnősülök, gyerekeim lesznek, lenyugdíjaznak, majd meghalok... Közben meg térdelés ezerrel... -
Sianis
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Véleményem szerinte azért egy kis dorgálás tőled jót fog tenni az OFF megcsendesítésére. Nem nagyon tudok amúgy ezekhez én sem mit hozzászólni, mert szerintem én is szültem is egy szép adag felesleges dolgot, de ezetún nem így lesz! Csak a reggeli beköszönést tartanám meg, engedelmeddel!

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''szeop is volt, mikor a 2000-es limit is legev olt egy honapra - most mar az 5k is keves''
Azt hiszem ezen kéne leginkább elgondolkozni...a kezdeti off topicok 2-3 hónap alatt teltek be (sőt...), 2k-s limittel...most már az 1 hónap az átlag, hiába van érettségi és / vagy vizsgaidőszak. Persze lehet mondani hogy azért mert több a tagja van a PH!-nak, de vissza lehet nézni, nem ez az igazi ok, hanem tényleg a 200-300 hsz-es flame-ek. Sajnos még azt sem mondhatom hogy viták mert az még nem is lenne baj...amúgy most úgy beugrott, korábban simán ki lettek moderálva (vagy menet közben vagy utólag) az olyan vitatkozások amik gyakorlatilag 2-3 személy között zajlottak (azaz le lehetett volna rendezni e-mailben is és a 2-3 személyen kívűl igazából senki nem kiváncsi rá). Sajnos jelenleg az ilyenek bennt maradnak (s ez persze az én bűnöm is, lévén én is mod vagyok). -
VladimirR
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
nem tudom, es nem is akarom megmondani, hogy mirol szoljon az off topic, csak azt tudom, hogy ahogy most kinez, az nagyon nem tetszik, lassukcsak:
elcsetesedes: ha megnezed, eleg sdok az olyan hozzaszolas, ami kevesebb, mint fel sor, es vagy csak valami idiota bofoges van benne, vagy csak egy koszones (esetleg e ketto kombinalva), de amitol a hideg valoban kiraz, az az idiota temafeldobalas, mint pl legutobb ez a fagylaltos is (ez azonban ket okbol is kivetel, az egyik az, hogy most feltefetoleg a vita lezarasa., s a figyelem arrol valo elterelese volt a cel, a masik pedig az, hogy most nem csak annyibopl allt, hogy ''nesztek 'szatokmeg itt egy tema: fagylalt'', hanem a temat indito post-ban volt nmi info is arrol, hogy mirol beszeljunk, miert, etc...)
a csucsot nalam erdeya viszi, az idiota kepeivel, amin valami fazon tart egy tablat, rajta a felirattal: ''az uj tema: majkrem''
van rengeteg cset, lehet ott kotetlenul, felszavakkal beszelgetni, mitobb ph-s arokkal is lehet talalkozni a prohardver nemhivatalos irc csatornajan, a #prohardver-en, az ircnet-en - az ilyen stilusu, tartalmu beszelgetes ott sem biztos, hogy megalja a helyet, de meg mindig inkabb csetre valo, mint egy szamitastechnikai forumra, megha a faradtgoz (es nem homokozo) rovatban vagyunk is
nam azt mondom, lehet temat bedobni, sot, olykor kimondottan jo az ilyen (anaqer-nek vannak neha eleg beteg linkjei, vagy kalandor szol neha erdekeseket
), de ezt ne azert tegyuk, mert unatkozunk, vagy mert az off topic mar csak 3. a faradtgozben a listan, hanem azert, mert mondanivalonk van
nem eri meg benezni: valoban nem
mert mi is zajlik az off topic-ban? vagy egyszavas csetstilusu beszelgetes megy mindenfele idiota temaktrol, amit unatkozo emberek dobalnak be, vagy epp egymasnak estek valakik: vangelis vs mindenki, mbit vs mindenki (ez ket ilyen visszatero tema, van, hogy naponta elojonnek par orara, parszaz post erejeig - ezek a legidegesitobbek), erdeya vs tildy+Interga (tegnapi balhe), vagy pl a mai (ami mopndjk torolve lett, de en is mebbe voltam)
a 6-tol kezdve minden off topic minden post-jat nyomonkovettem., mindent olvastam (az elso otot csak visszamenoleg) de a 18-nal abbahagytam, mert egyaltalan nem izgatnak a fentebb leirtak (asszem az elso resz amit atugrottam, az ugy 2-300 post volt arrol, hogy ki nyissa a kovetkezot a 17. vegen)
mi valtozott az evek alatt: sokminden
regebben, mikor leultem az ot ele, elolvastam 50-100-200 postot, es tudtam, hogy aznap mi tortent a szamomra fontosabb tagokkal, mint pl Panther, Peliscan, Kalandor, Den, Som@, rog, twollah, Divot, Agyasima, KovacsUr, Bash, Cathfaern, Sick Boy, fokukac (mondjuk O tavollete miatt van kevesebbet), meg tildy (de O most is irkal)
na ez mar nincs, csak az, amiket fentebb irtam
igazan elmondani nem lehet, legjobb talan az lenne, ha ololvasnal par regebbi off topic-ot (mondjuk regisztraciod alapjan nem reg vagy itt, lehet, hogy a fenti nvek nagyja Neked nem is mond semmit, szoval lehet, hogy ezzel sem kerulnel kozelebb)
anaqer: szeop is volt, mikor a 2000-es limit is legev olt egy honapra - most mar az 5k is keves
ez is az egyik dolog, ami nem ertek, s talan ez is az elcsetesedes kategoria: miert kell, hogy mindig porogjon az OT? miert baj az, ha valaki fel napja (lof*szt fel nap, mar fel ora utan UP-olnak) nem szolt hozza?
[Szerkesztve] -
-
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez eddig mind stimmel - csakhogy a tisztelt érintetteknek (most még az is mellékes hogy ki kit tart annak, ez általános érvényű) ritkán esik le a tantusz, és szinte soha nem az ilyen join 'em to beat 'em jellegű figyelemfelkeltés hatására. Fel sem tűnik már ugyanis az adott környezetben. Megjegyezhetném itt pl. hogy 9, azaz kilenc nap alatt jött össze egy fél OT-re való - de lenne foganatja? Ha késelés nincs, már jó.
(De talán ne csináljunk belőle ''újabb PH! színvonala topic''-ot...
) -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Sziasztok!
Te ,aki itt vagy mostmá' 1026 napja(lehetséges hogy régebb óta olvasgatod is) tagja vagy a PH!-nak, bizti meg tudod mondani ,hogy az OT -nak miről kéne szólnia!Sztem ezt itt megoszthatnád mindenkivel hogy a te elképzelésed micsoda is lenne,mivel akárhány hozzászólást tettél itt,folyton az derül ki hogy: az off-topic már nem a régi,már nem éri meg benézni ide,és ráadásul elcsetesedett.
Szóval leírhatnád az elképzeléseidet hogy te milyennek szeretnéd látni ezt a topic-ot,mi változott az évek alatt,mert a hangviteledből és azokból a hozzászólásaidból amiket én az elmúlt fél évben elolvastam,ez a nosztalgikus lesajnálás érződik.
Én nem azért írtam le mindezt,hogy kötekedjek,hanem mert most pont itt jársz,gondoltam rákérdezek! -
_Volkovy_
nagyúr
Jó,és most mi lesz?
Direkt rámszállsz?
Mert ennek gyorsan elébe mehetünk. -
VladimirR
nagyúr
felre ne erts, tavolro sem a ''szabad a vasar'' miatt irtam azokat, amiket irtam, gondolom ismersz annyira, hogy tudd, ezt egyebken is leirtam volna _Volkovy_ forumtarsnak
egyszeruen arrol van szo, hogy ha mar megtortent, legalabb ezen keresztul is hangot adok azon velemenyemnek, amit fentebb irtam az offtopicrol
ez nem jelenti azt, hogy ezentul csak ezert fogok ide irni (bar sajnos mas miatt mar lassan nem eri meg benezni az OT-ba), sokkal inkabb azt, hogy ha mar ilyet irok ide, akkor azon kereszul, valami burkol modon megprobaloim ra felhivni a tisztelt erintettek figyelmet, hogy valami nincs rendben.....nagyon nincs
p.s.: a multkor emlitetted, hogy beajanlasz moderatornak - intezd el a jogokat egy hetere (nem tovabb, csak egy hetre), s igerem csak nemi para (pára, csak hogy az ekezetek hianyara erzekenyek szamara is egyertelmu legyen) marad a faradt gozbol -
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
masold, nem hat meg
nem azert privatban irtam, mert masok elolrejtegetni kivanom a velemenyem, hanem azert, mert valoban nem itt van a helye
az kitalalnoi meg, hogy nem turom az anyazast, nem hinnem, hogy hatalmas megeroltetest igenylo feladat, de legyen az, hogy ez egyertlemuve valt szamodra, eleted legnagyobb orome - mint irtam nem engem, es nem is csaladtagjaimat minosited vele -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Megkaptam az üzenetet,köszönöm az őszinteségedet!
Végre egyszer nem mellébeszélős-kacsintgatós stílusban írtál valamit.
Egy ideig gondolkoztam azon is,hogy bemásolom ide a közösbe,biztosan más is érdeklődve olvasná..
Nagyon örülök,hogy végre sikerült egy fájó pontot találnom!Igazán!Boldog vagyok! -
-
_Volkovy_
nagyúr
Behalt az MSN-em,volt egy restart,aki akart velem értekezni,immár megteheti..
-
VladimirR
nagyúr
te ezt nem ertheted: nem tudod mennyire szar az, amikor szinte mindennel jobb lenne odadobni (egy mellesleg magaban cseppet sem serto) felmondatot (ami egeszen ugy indul, mintha egyetertenenk, s tala, aki latta latta Trak hozzaszolasat, meg ertekelne is a poent - persze az celszemelyen kivul) - mint pl most is, a legutobbi hozzaszolasara - en csak probaltam alkalmazkodni az ot uj szellemehez, hatha igy erdekesebb lesz szamomra
ez szamomra nem csak vita, veszekedes, ez valamennyire mar muveszet
erre josz Te, mint csunya moderator, es elveszed a jatekomat, mint ovodastol a nyalokat - legalabb ekkora traumat okozott ez nekem, de megigerem, kicsit megprobalom visszafogni magam (bar ez neha komoly fajdalmat okoz)
p.s.:
-
TexT-BoY
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nyáron soha nem lesz 4Ghz
jolesz az 3nak is mert a klimát nem fogom a gép hütésére hazsnálni ( a beltéri egységa gépem felett van és akkor annyitfogyasztana mint atom)
azért gondolkodtam rajta mert mégiscsak Xeon
kevesebbet eszik
szeritnem összesen 2x1000mhz-.et kilehet belöle hozni, az meg már csak ?hab? a tortán hogy Rambus van benne 1giga...
Nem jo az? Én elég elvetemült vagyok és azanteba vadul álna egy ilyen gép
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Zökkenésmentes az XP alatt minden program,alig kell őket hűteni,nem zabálnak sokat,elég kevesen használnak ilyet otthon,mi kell még?
Játékra nem,vagy csak korlátozottan jók.De ki az az elvetemült,aki dual p3-at játszani tart?
Mármint hogyhogy a sajátod cserélnéd rá?A 4ghz-est?
Annyira azért nem jó
-
_Volkovy_
nagyúr
-
TexT-BoY
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Volkoy megvagy elégedve a P3asokkal?
Néztem a Compaq Workstation AP550es gépet... LEcsrélhetném a sajátomat rá... Abban 2db 866os Xeon van.. megérné szted?
JA VGA, ház, táp maradna de a többi cucc menne...
2X PIII 866 Mhz Xeon
Intel 82840 chipset 4 X AGP
1 Gb ECC Rambus (PC 800)
8.6 UW SCSI
Matrox G2+
Intel 82557/82558 EtherExpress Pro
SCSI Ultra 160
CD
AC ’97 Hang
szerinted/szeritnetek?
a Kártedór általába olyan 400Ft/liter vagy 400Ft/8xxML áron jön kinek mi az olcso... kibirjuk
a literes az nem szeleksön gyülömcs stb a 850es meg a szeleksön és a különféle jokis citromosnaranmcsos , erdeigyüölcsös
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
elnezest, de ugy megorultem, hogy regi jatszotarsunk visszatert a faradtgoz negy homokozojaba, hopgy nem tudtam turtoztetni magam, szukseges volt leirnom, mit erzek
sajnalom, hogy elrontottuk a kikapcsolodasodat, megegyszer elnezest erte
_Volkovy_: hulyesegekre nem koltunk - btw en itt abbahagyom, mert igaza van Trak-nek, de ha gondolod Te egesz nyugodtan szidd tovabb anyam, vagy aki meg eszedbejut - nem engem, s foleg nem nem Oket, minosited vele -
TexT-BoY
addikt
Nálunk a ''KÁRTEDORSZELEKSÖN'' van álatlába mert azt tudunk olcson szerezni és ezzel együtt nagy mennyiségben...
JA meg napi olyan 6liter Bolero Ice Tea amit bevágok a Roacuttan miatt 1liter tej szal kb ennyi.
Nincs is melegem...
ja tényleg a légkondit is bekapcsoltuk idehaza. -
_Volkovy_
nagyúr
Ki milyen fagyit/jégkrémet eszik ebben a melegben?
Nekem a Tesco-s Corpo di Bacco a kedvencem,csak sajna mostanában nem hoznak belőle.
anaqer: ha meg tudnánk egyezni,hogy kölcsönösen békén hagyjuk egymást,felőlem rendben lenne.nem értem,hol a gond ezzel.Te a csokisat vagy a vaníliásat szereted?
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Hát akkor erről ennyit.
-
Tithian
őstag

Kis túlzással azt mondhatnánk, hogy máig harcoló japán katonákat leltek:
parandroid
félisten
OMG! Most nézem én is, 42 fokos a procim a szokásos 40 helyett!!!

Mi lesz itt nyáron a kánikulában? Elmegy talán 45-ig is?
Terhelve pedig akár esetenként 60 (!) fokos is lehet majd.
De ez mind semmi ahhoz képest, hogy itt a PH!-n hogy tetőfokára hág majd a hőérzet, ha tömegével jelennek meg a ''Help! 50 fokos a procim, ez normáááális?'' -jellegű topikok. Az első fecskékkel már találkozhattunk. Előre is részvétem a tisztelt moderátoroknak...
p
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Most jönnek elő a P3 előnyei,most is hidegek a bordák

-
tildy
nagyúr
Itt is kib. meleg van

LEgjobb lenne valami bányatóban csücsükélni...
------------------------------------------------------
Tildy nem felejt
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Jó nagyot kívánok!
Máshol is ilyen meleg van, vagy csak ég az alattunk lévő lakás?
Ebben a rohadt panelban olyan meleg van, hogy a hőérzékelős ventim, ami megfelelő termikus környezetben 2200 RPM-el pörög és úgy tartja 38 fokon a procit, most valami eszement búgással 3479-en jár (CPU 42 fok). Mondjuk a specifikáció szerint max 3000-et fordulhatna
-
amargo
addikt
Én is keresek egy könyvet, leginkább a címét..
A történet:
Van egy fószer, aki budapest utcáit rója (talán) és mikor lemenne a metró aluljáróba, egy hirtelen rég nem érzet érzést kap el, az hogy figyelik! Innen kezd kibontakozni a történet, hogy még a 2. világháborúban, amikor a falujában egy csomó ember lemészároltak és Ő elbujt a hullák közé a hó alá temetve magát és figyelnie kellet, mikor mehet ki. Aztán valamiért még is elfogták és mikor menetelt, hogy hullottak ki mellőle a bajtársai, de Ő túlélte.. stb. Aztán egy haverja meghívta párizsba és ott volt egy híres szerelmi negyed, ahol a nők az ablak mögött álltak és ezt csodálta, hogy is lehetséges.. ott ismert meg egy lányt-> Nugát ot (azt hiszem) egy fekete démont, aranybarna bőr.. kopasz, tükörsima feje volt. A történet azért is igen érdekes, mert az időben ide oda ugrál.. és történelmileg is bemutatja az 1-2 világháborút. A könyv alakja nem volt valami túl nagy.. talán 2-3 oldalas olyan kisebb fajta volt méretre is. A borítóját is letudnám írni
Fehér és zöldes keret féle volt.. Én arra gondoltam, hogy Vámos könyv.. de aztán neten keresgéltem és nem találtam hasonlót Tőle.
Sajnos vagy 10éve találkoztam a könyvel és nem magyarországon (magyar nyelvű volt!)
Hátha tud valaki segíteni vele, vagy valami linket mutatni, ahol ezt a kérdést fellehet tenni
amargo -
bebean
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
üdv! amig nem valaszol vki röviden, addig is: Bővebben: link

-
ngabor2
nagyúr
Vannak itt hozzáértő gyógynövény-vadászok? Csalánt akarnék gyűjteni, de most virágzik. A virágos hajtásokat is lehet/érdemes gyűjteni, vagy csak a levelet?
Akácot, bodzát már gyűjtöttem, illetve fogok még gyűjteni, a bodzából szörp/ivólé is lesz. Ezekkel nincs probléma. -
50 CENT
tag
HALLÓ JÓ REGGELT MINDENKINEK! 7:30 VAN!
-
Sianis
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
-
B-L-A-C-K
titán
Jó éjt mindenkinek!
-
Batman
őstag
Hali!
Keresek egy könyvet , de a lényeg most jön , nem tudom a mi a címe és hogy ki írta
Az indexen olvastam régebben róla , valami olyasmiről szól hogy 50 dolog amin az embereknek meg kellene rökönyödniük de mégsem teszik.Hogy hányan halnak ehen percente a földön meg hasonlok....
De nem tudom megkeresni az indexen mivel olyan iszonyatosan fantasztikus keresővel van megáldva
szégyen ,(vagy én vagyok béna)
Tehat ha valaki ebből az igen csak hiányos ismertetőből felismeri akkor annak megköszönném ha megosztaná velem tudását
üdv
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg 

Fehér és zöldes keret féle volt.. Én arra gondoltam, hogy Vámos könyv.. de aztán neten keresgéltem és nem találtam hasonlót Tőle.
...itt addiktkodom oszt sehol senki?