Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Szalma
őstag
(Bővebben: link
)
Szeretettel:
Szalma -
Szőrös
veterán
batynak a matykák,batynak a matykák, tyavaty van.
-
erdeya
senior tag
További jó perecezést (Esmeinnek pufirizsezést) én hazamentem.
Talán medobok egy-két sört, meg egy molotov koktélt a matávhoz
Csáó! -
dannnnn
senior tag
győrben van egy nagyon jo látványpékség. ott hatalmas perecek vannak.
90 ft. de nagyon nagy
olcso finom és nagy. :d -
ngabor2
nagyúr
-
erdeya
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/887c53396822e5306266c612ea8a1a3a.png)
-
erdeya
senior tag
a kórképedhez éppen eleget...
Az, hogy szűz vagy, az fix, mert egy ekkora (majdnem megmondtam hogy mivel) mint te, értelmes nő nem áll össze. Pláne hogy dugás közben egy sugárhajtómű áll a hátába
Na nem szapulak tovább. Sírsz te éjszakánként eleget nélkülem is...
szerk:
Szalma!! kulcsszót mondtál: magányos (és így az is marad)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Emberek ? Miért bántjátok ezt a szegény ártatlant ? Csak egy kis melegségre vágyik. /irony
-
Szalma
őstag
(Néha irigylem azokat az embereket, akik képesek gyermekként, gyermeki lendülettel játszani a dolgokkal, akát 60 éves korukban is. Sokkal-sokkal több tapasztalatuk lesz/van a világról, mint nekem valaha is lehet.
Néha viszont eszembe jut, hogy nagyon magányosak... Játszótársak nélkül.)
Szeretettel:
Szalma -
erdeya
senior tag
akkor miért nem viselkedsz annak megfelelően?
Tudod mi tenne jót neked? Ha a dunsztos üvegből készült játéklézerek meg a kiszuperált Munkácsi Color képcsövek közül kimennél néha a szabadba, esetleg valami lányt összeszednél. Garantálom, hogy a kukába landolna az összes ''projekted'', ha valaki elvenné végre a szüzességed.
szerk: Hungarocelből, rézcsőből és kempingbicigliből házilag készített műnő nem ér!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Témához kapcsolódó oldalt keresek...
Valahol Ausztráliában folyik egy kísérlet. Egy üvegtölcsérbe szurkot olvasztottak, és kihűlés után figyelték, hogy folyik-e. Valamikor a 20. század elején kezdték, azóta kb. 5 csepp le is cseppent. Egy webkamera is követi, és kinn van a neten...csak nem tudom hol. Valaki hallott róla?
Márészt: mbit, úgy látom, épp mindenféle táblázat közelében vagy. Be tudnád írni a víz és az aceton forráshőjét, és párolgáshőjét? Lehet, hogy rosszul kerestem, de nem találtam, a négyjegyű meg már kitudja hol szalad... -
Esmein
nagyúr
Tisztában lehet saját tökéletlenségével, viszont bizonyítani nem tudja. Addig pedig az elemző elme nem fogad el tényeket, amíg bizonyításukat nem látja. Én például nem tudom, hogy normális vagyok-e vagy be vagyok csavarodva, mert nem tudom egyiket sem bizonyítani, csak a környező embereket tudom elemezni és hogy hogyan viszonyulnak hozzám. Ebből következtetek. mbit viszont folyamatosan ''kikerül'' mindenféle ilyesfajta kérdést. Tudtam, hogy nem fog rá egyenes választ adni.
Emlékeztek arra a srácra, aki a csodaszappannal nyomult meg ilyesmi ? A távcsöves gyerek. Kivülről tisztán látszott a dolog, de befele minden logikusnak tűnt neki. Legalábbis szerintem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

keresem keresem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

netudod hovament?

Minden téren?