Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Bővebben: link - wehhe... a hírhez adott indexes topicot még én nyitottam sok éve... Gyanús volt a cím, amikor elolvastam

-
Wolverine
félisten
Én inkább erdoke-t emlegetem
X-COM a Hattrick-topicban is eléggé aktív 
mod: Kidus, szerintem az Aqua vagy a Digitalmind árlistáján nézz szét
Bővebben: link és Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Necrolyte
üzenetére
Valamelyik extrémsportos cég logója, ha minden igaz...
(nem értek hozzá, de már láttam...
)
mod: Esmein, hasonló gépen én is töröm a fejem, de ez DVD-nézésre lenne használva... És mivel húgomnak kell, így fekvő házat kéne szereznem...
Az már nem olyan egyszerű, ahogy elnéztem... 
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Old Death
üzenetére
Ezzel én is így vagyok... Épp ezért lassan visszaredukálom a PH!-s aktivitásomat 3 topicra: a blogom (mert az is topic...
), WoW és Hattrick... esetleg egy-egy cikkhez fogok még írni, meg a W40k: DoW és a Spellforce topicjába, de a többiben nem nagyon van keresnivalóm már. A Barton tuningos, és a mobil bartonos toicokban nem is voltam másfél hónapja például... -
Wolverine
félisten
Azt hiszem, a képeim.hu-nak lőttek...
Jelen pillanatban gyakorlatilag egyetlen egy kép sincs fent, és állítólag fizetőssé vált...
Grafiqs: grat
Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-COM a Hattrick-topicban is eléggé aktív 

Bazz, de rég volt...
)