Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
amargo
addikt
Én is keresek egy könyvet, leginkább a címét..
A történet:
Van egy fószer, aki budapest utcáit rója (talán) és mikor lemenne a metró aluljáróba, egy hirtelen rég nem érzet érzést kap el, az hogy figyelik! Innen kezd kibontakozni a történet, hogy még a 2. világháborúban, amikor a falujában egy csomó ember lemészároltak és Ő elbujt a hullák közé a hó alá temetve magát és figyelnie kellet, mikor mehet ki. Aztán valamiért még is elfogták és mikor menetelt, hogy hullottak ki mellőle a bajtársai, de Ő túlélte.. stb. Aztán egy haverja meghívta párizsba és ott volt egy híres szerelmi negyed, ahol a nők az ablak mögött álltak és ezt csodálta, hogy is lehetséges.. ott ismert meg egy lányt-> Nugát ot (azt hiszem) egy fekete démont, aranybarna bőr.. kopasz, tükörsima feje volt. A történet azért is igen érdekes, mert az időben ide oda ugrál.. és történelmileg is bemutatja az 1-2 világháborút. A könyv alakja nem volt valami túl nagy.. talán 2-3 oldalas olyan kisebb fajta volt méretre is. A borítóját is letudnám írni
Fehér és zöldes keret féle volt.. Én arra gondoltam, hogy Vámos könyv.. de aztán neten keresgéltem és nem találtam hasonlót Tőle.
Sajnos vagy 10éve találkoztam a könyvel és nem magyarországon (magyar nyelvű volt!)
Hátha tud valaki segíteni vele, vagy valami linket mutatni, ahol ezt a kérdést fellehet tenni
amargo
Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fehér és zöldes keret féle volt.. Én arra gondoltam, hogy Vámos könyv.. de aztán neten keresgéltem és nem találtam hasonlót Tőle.