Hirdetés

Aktív témák

• amargo

addikt

Én is keresek egy könyvet, leginkább a címét..
    A történet:
    Van egy fószer, aki budapest utcáit rója (talán) és mikor lemenne a metró aluljáróba, egy hirtelen rég nem érzet érzést kap el, az hogy figyelik! Innen kezd kibontakozni a történet, hogy még a 2. világháborúban, amikor a falujában egy csomó ember lemészároltak és Ő elbujt a hullák közé a hó alá temetve magát és figyelnie kellet, mikor mehet ki. Aztán valamiért még is elfogták és mikor menetelt, hogy hullottak ki mellőle a bajtársai, de Ő túlélte.. stb. Aztán egy haverja meghívta párizsba és ott volt egy híres szerelmi negyed, ahol a nők az ablak mögött álltak és ezt csodálta, hogy is lehetséges.. ott ismert meg egy lányt-> Nugát ot (azt hiszem) egy fekete démont, aranybarna bőr.. kopasz, tükörsima feje volt. A történet azért is igen érdekes, mert az időben ide oda ugrál.. és történelmileg is bemutatja az 1-2 világháborút. A könyv alakja nem volt valami túl nagy.. talán 2-3 oldalas olyan kisebb fajta volt méretre is. A borítóját is letudnám írni :)) Fehér és zöldes keret féle volt.. Én arra gondoltam, hogy Vámos könyv.. de aztán neten keresgéltem és nem találtam hasonlót Tőle.

Sajnos vagy 10éve találkoztam a könyvel és nem magyarországon (magyar nyelvű volt!)
    Hátha tud valaki segíteni vele, vagy valami linket mutatni, ahol ezt a kérdést fellehet tenni :)
    amargo

Aktív témák