Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
veszáámmeee.....veszáme múúccssóóóóóóóó
Jajj megint a drogtéma
Én is beszélgettem már 2. világháborús katonákkal az erdőben este, közben a többiek füvet számoltak a mezőn....
Szerintem az lsd-t ki kellene mindenkinek próbálni egyszer. Egy teljesen másik viágba kerülsz, olyan dolgokat élsz át hogy hihetetlen. Összese lehet hasonlítani a többi könnyű droggal( fű, ex, speed),kokain sincs sehol tőle, ezektől egyszerűen csak ''jól'' vagy ennyi. De az lsd teljesen átformál, egy mesevilágba kerülsz. Hosszú távon nem jó, szerintem be lehet kattani tőle. Ha meg egyszer-egyszer kipróblod nem hiszem hogy károsabb mint egy atom bebaszok hányásig-filmszkadásig buli... -
escie
őstag
én ezt olvastam:
Bővebben: link
az angol nekem nehézkes...
-
Bencom
senior tag
a jól van kicsifiam-ra: én valszeg azt mondanám, vagyis inkább kérdezném, hogy milyen volt? (jó!--lenne a válasz) aztán felvilágosítanám a függőség és egyéb kábszerrel kapcsolataos bajokkal, és megkérdezném, hogy akarna e még. (itt már valszeg nem lenne a válasz) és ezzel le van tudva.
a tesóm sokáig volt cigi-függő, de NEKEM sikerült őt LESZOKTATNI. azóta néha nagyritkán (vagy havonta kétszer) elszív egy szálat ha ideges, és mint apám is mondta: az az igazi leszokás, hogy ha már minden komolyabb késztetés nélkül kezedbe veszel egy szálat, és elszívod, aztán nem nyúlsz a következőért (régen apám is nagy dohányos volt, sőt, valószínüleg én vagyok az egyetlen a családban, aki még soha az életben egyetlen szál cigit nem szívtam el. -
tildy
nagyúr
Megnyugtatlak én sem vagyok az.Azért mert néha (knb évente 2-3* ) pippantottam egyet, az még nem jelent semmit.Remélem szerinted sem... Nem értem egyáltalán ez miért téma.
Az viszont mélyen felháborít, hogy egy ilyen miatt, jajj ejnye, meg milyen ember vagyok már, meg fujj, drogos szöveget kapok vissza
-
Szalma
őstag
válasz
Integra
üzenetére
(Ne haragudj, hogy ilyesmit írtam rólad, de ez a mondat - ''...most mondjam azt, hogy nagyon sok emberre ráférne egy kis kábszer alkalmi fogyasztása...'' - úgy vélem a saját gondolatodat tükrözi a témáról, ebből pedig egy támogató/pozitív verbális és metakommunikáció következik.
A környezeted pedig ezt látja...)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Nagyjából hasonló a véleményem a Tiédhez, de mindig inkább hallgatok a témában, ha felmerül, mert ez mindenkinek a személyes ügye kell hogy legyen, nem befolyásolnék.
szerk.: Géped feléledt..?
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Mi a fene van Veletek?

[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Abszint ügyben... Bővebben: link...
-
tildy
nagyúr
-
Bencom
senior tag
erre viszont van egy bölcs mondás: a föld IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.
nem szabad lebeszülni a régi népeket, mert olyan hatásos módszereket alkalmaztak egyes betegségek gyógyítására, amik még ma sem gyógyíthatók, hogy meglepődnél.
igenis szeretnék egy szinten lenni egy busmannal, mert az nem leereszkedés, hanem őriási előrelépés lenne, ha az emberek nagytöbbsége a természeti népek módjára gondolkozna.
nem lenne környezetszennyezés, meg ennyi ''menőző'' drogos sem! -
erdeya
senior tag
Upsz. A fogalmazás rossz volt. Természetesen nem úgy értettem, hogy a te példád egyenlő a pia+fű stb dolgokkal. Amit kérdezni akartam:
Ha valaki megkérdezne, hogy kipróbálja-e, avagy megtudnád, hogy gyermeked ilyesmit tesz( akar teni, mit szólnál hozzá?
Elintéznéd-e egy egyszerű ''jól van kicsi fiam, mindent ki kell próbálni'' mondattal? -
Integra
titán
nem kampányolok ''ilyen'' pozitív módon, sehogy sem kampányolok, csak a korlátoltsággal ellentétes oldalon állok és ennek a korlátoltságnak hangot adok.
az, hogy azt ragasztjátok rám, hogy ''ilyen'' pozitív módon kampányolok, ez már hagy ne legyen az én bajom.
ebben a világban a mai napig minden tabu amit az emberek nem értenek, vagy szimplán nem akarnak megérteni. ilyen egyszerű ez. -
tildy
nagyúr
Na ezért meg aztán tényleg szállj magadba.
Sosem ittam ájulásig, azaz ez nem az én példám...
Szokjanak rá a dohányzásra , ill. próbálják ki a drogot: mindenki azt tesz amit akar, én nem vagyok rászokva egyikre sem... Felőlem akár ki is próbálhatják, nem fogom azt mondani , hogy igen , muszáj kipróbálniuk, de azt sem , hogy ne, semmiképp, mert ez ördöggel cimborálás (másrészt ez esetben még álszent is lennék) Ha ki akarják, akkor tegyenek belátásuk szerint, ha nem akkor is.
---------------------------------------------------------------------
Szalma:sosem álltam ki pozitívan mellette, nem ''kampányolok'' max az ellen kampányolok, akik konzervativizmusból, demagógiából azt mondja hogy fujj.
Erdeya: anyám őskonzervatív, nem tud róla... De ez nem is baj...Semmi köze hozzá...Nem kell nekem évekig tartó lelki terror, mert hogy azt csinálná.
Most képzeld el 18 éves hugomat alig meri elengedni két napra egyedül, állandóan ellenőrzi, jajj nehogy baja legyen, jajj így meg úgy, miközben nem veszi észre, hogy ezzel árt nekünk.
Fater tud róla, hogy miket próbáltam, de amíg otthon nem lát ''más állapotban'' , addig őt nem zavarj.
Bízik annyira bennem, hogy tudom hol a mérték...szvsz németben, mikor kinn dolgozott ő is próbált ezt azt...
-------------------------------------------------------------------
Mégegyszer mondom , mert nem értenek páran a szóból :
Én sosem kampányoltam a drogok mellett, Hanem inkább az ellen kampányolok, hogy ne legyen félretájékoztatás ebben a doologban. Mert az viszont van. Higgyétek el, megtapasztaltam én már a pozitív és negatív oldalt is.
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
régen a busmanok (vagy inkák?
) azt csinálták, hogy üldözőbe vettek egy vadat, hogy a családjuk éhen ne haljon.
volt, hogy napokig szaladt utána, aztán egyszer csak elfáradt. ha feladta éhenhal.
de mit csinált: odement egy növényhez, letépte a levelét, és meggyújtva valami rituális táncba kezdett...
na találd ki mi volt az a növény, aminek a füstjétől új erőre kapott, és nem érezte a fáradságát?
talált. ''fű'' -
-
erdeya
senior tag
válasz
jasszer
üzenetére
A kisebbség dönthet: megszokik, vagy megszökik.
Tildy: Buzdítanál-e másokat hogy kövessék a példád? (ergo: próbálják ki a drogot, vagy igyanak ájulásig, szokjanak rá a dohányzásra, stb.)
Édesanyád mit szólna/szólt amikor elmondtad/elmonadanád neki, hogy kipróbáltad? Mondaná-e hogy ejnye?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kacsintva és mosolyogva, másokat viszont visszatartva/vagy másoknak nem ajánlva. Egyébként meg mindenki azt tesz amit akar.
Semmit nem bántam meg , ha erre célzol.
Bencom: csak ebédeltem.
2092-re, erdeyának: mivel én sem csináltam semmi ilyesmit, nem rongáltam meg semmit, egyetlen bűnöm
hogy manókkal beszélgettem (igen olyantól ami zöld és nem abszint) , akkor jogosan követelem, hogy még csak ejnyét se eressz meg...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Maradjunk annyiban, hogy ha a majd az orvos írja fel, akkor szívhatod, tolhatod.
Vannak bizonyos, társadalmi normák. Rossz az, amit a többség rossznak ítél.
Jelzem lassan kezdek félni, hogy én (mi) vagyok (vagyunk) kisebbségben. Nem vagyok se buzi, se dorgos, se alkesz, se bűnöző.
Integra: Ez a hét demagóg dumája (ökörsége?) Szerencsétlen ősembernek is voltak gondjai. Gondolj bele, egy olyan nagy baszott mamutot legyűrni. Mégsem a kábszerhez meg a szeszhez menekült.
(mondjuk ez is ökörség, most hogy így elolvastam
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
igen, pontosan erre gondoltam.
nem szabad egy ''első próbát'' így megszólni, és különben meg ha nem szokik rá, tényleg biztos jó lehet, mert a hallucinációnak az a fajtája, amit a drogok okoznak, relaxál.
régebben (sőt, talán még ma is) a súlyos betegeknek orvos írta fel.
akkor annyira rossz dolog nem lehet
-
erdeya
senior tag
Hát aki meggyónja, hogy manókkal táncolt egy éjjelen, azt azért mégiscsak le kell ejnyézni.

No nem mondom, egy irgum-burgum talán sok lett volna, de egy ejnye belefér.
Bocsi, ha vízfelkapósnak tűntem
Integra: A kábítószer, alkoholizmus, felelőtlen szexuális kapcsolatok elutasítása szűklátókörűség és konzervativizmus volna? Nem hinném...
Az ég szerelmére, nem azt mondta, hogy az a lány a követendő példa, akvel valamkor együtt vizsgáztam etikából. Ő ugyanis a következőket mondta: szűzen megy férjhez, kocsmába, diszkóba be nem tené a lábát, mert ott koszos mocskos (sic!) emberek vannak és amikor a tanár megkérdezte, hogy hova jár szórakozi a barátjával, akkor at válaszolta, hogy templomba! 18-20 évesen
Ez a ló tulsó oldala. Az egyik tulsó oldal
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
azért mondtam, hogy beteg vagy, mert mindenre csípőből támadsz

ez nem igazán helyes... egy kicsit mindenkinek elnézőnek kell lennie (bár tudom hogy nem könnyű) és megnyugtatlak, hogy sosem füveznék, meg drogoznék, még ha Tildy kérne rá, akkor sem. márpedig nem kért, ezért nem is kellett volna felháborodnod. -
erdeya
senior tag
Engem csak egyszerűen zavar ez a szabadelvűség... ez a próbáljunk ki mindent dolog. Ezzel az egyszerű emberek bizonygatják maguknak, hogy helyesen cselekszenek. Tudjátok: minden gomba ehető... ...egyszer.
Ne beszéljünk úgy bizonyos dolgokról, mintha azok ''dejópofák'' lennének. Még ha valamikor egyszer, adott pillanatban úgy is tűnt.
-------------------------------------------------------------------------------
Tildy: Ha sok sört iszok és részegre iszom magam, káromkodok, verekszem, majd pedig bociságomat lámpabúrákon és köztéri padokon, kukákon vezetem le (avagy ezek tetszőleges kombinációja) akkor magam fogom követelni, hogy vess meg.
Természetesen véletlenül sem jutot eszembe, hogy pálcát törjek feletted. Csak ez a témát körülvevő kuncogós hangulat nem tetszett.Písz -
tildy
nagyúr
Alkoholtól még sosem voltam ilyen állapotban...
Nem alkohol volt, maradjunk ennyiben...
erdeya: régen volt talán igaz sem volt... Egyébkétn az alkoholfogyasztás nálam sokkal inkább ejnye kategóráiba esik, úgyhogy ha sok sört iszol este, majd én is faszán leejnyézlek, oké?
Bencom: nincs...Amúgyis kb 4 éve volt ez az összefutás velük.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Persze , hogy az vagyok.Egyszer már beszéltem is eggyel, valami olyasmit modnott, hogy az élet nagy kérdéseivel kapcsolatban beszéljek a főmanóval... Sajnos arra már nem emlékszem mit beszéltem vele....De manónyelven ment a duma, ilyen tyityityu hatyere sihiji stb....
----------------------------------------------------------------------------
Más téma: van egy qrva szemét madár az albink előtt, ami ha rákezd a szövegére, ami olyan mint a puskaropogás: ratatatatatatatatata , akkor az össze stöbbi aranyos énekesmadárka befogjja a csőrét...

Ráadásul hajnalban is rákezdett múltkor és felébresztett
ratatatatata ...na majd egyszer szerzek valami csúzlit, aztán lelövöm a szemétjét..Azt majd akkor én mondom hogy ratatatatata.....
Énekesmadár nyugodtan felébreszthet még hajnalban is, emrt az jó..Az ilyen kis aranyos madárcsicsergést szeretem. De ez nem az.
Bencom: m nélkül.
nem a tulajdonosa vagyok én neki, nem biirtoklom.Sőt az m betűtűl olyan csöpőgős lesz

[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Haza akarok menniiiiii!
Pénteken mindig lassabban telik az idő. Miért? Biztos valami tér-idő kontinuum szakadás van a dologban.
Minél előbb a Kedvesem karjaiban szeretnék pihenni és este egy jót sörözni espédeluksszal.
Tildy: manómániás vagy...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
paramedic
üzenetére
Én is csak ugratlak, peace

Nemrég volt, itt majdnem minden régebbi tag ''utálja'' mbit nevű társunkat előélete miatt. Ajánlom figyelmedbe: Bővebben: link.
Szerintem semmi baj a sráccal, csak könnyen felkapja a vizet, különösen, ha rugdossák (ezt meg is értem, nekem semmi bajom vele). -
Integra
titán
nézd ahelyett a szar helyett inkább ezt

Bővebben: link -
escie
őstag
ez szörnyű. vagy tök jó. vagy mittudomén. mindenesetre érdekes.
Bővebben: link
bocs, ha voltmár. -
Pacák
senior tag
Ma hajnalban 3:10 -ig nyomtam az Imperium Galactica 2 -őt. Vért izzadtam, mire eljutottam odáig, hogy összegyűjtöttem egy akkora flottát, amivel már úgy gondoltam, hogy lenyomhatom a konkurenciát.
Gondoltam, hogy a 6-7 ''kisebb'' flottám már eléggé erős hozzá. (60-70 nagy hajó: titánok, fejlesztett nehézcirkálók és cirkálók, hozzájuk 5-6-7-800 vadászbombázóval, nehézvadásszal nálam már elég combosnak számítanak) A hátországban is volt még 7-8 az előbbieknél kisebb, minden földi jóval felszerelt flottám, de 3:00 -tól 3:10-ig tartott a gépnek, amíg engem eltakarított az útjából, a saját túlméretes flottájával. (Ami párszáz nagyobb hajóból és kb 2000 vadászból állt.) Szóval, úgy tűnik, hogy megosztottam magamat.
De sebaj, mielőtt megpróbálkoztam a lerohanással, azelőtt csináltam egy mentést. Kialszom magamat és később újra próbálkozom. 
-
Integra
titán
yo, mi az ircnet hub címe?
-
Bazsesz
őstag
És felkeltettek bakker....

~3 órányi alvás után most olyan fejem van, hogy a nő be se fog engedni a strandra
Ráadásul ma láttam a felhozatalt, az úszómester idelileg ki fog készülni 
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
paramedic
üzenetére
Ajánlom a figyelmedbe:
Bővebben: link -
Hogyan tudnék saját képet/arcot rendelni a nevemhez? Olyan sok van belőlem...

Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) azt csinálták, hogy üldözőbe vettek egy vadat, hogy a családjuk éhen ne haljon.
)

.