Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Persze, valahol hízelgőnek kellene lennie hogy mások számára egyáltalán elképzelhető a velem egy fedél alatt élés... megpróbáltam magam elé idézni a dolgot, de fáradt farce-ra emlékeztető verzióknál tovább nem jutottam.
Azért a Hét Morbid Vicce díjat mindenhogyan elviszi az ötlet, a jó nevetést meg ugye meg kell becsülni akármiből születik is. ''Thought I'd share, is all.'' -
anaqer
veterán
Ez a vicc - nem is ''járunk együtt'' *. Régi ismerős (középiskolából) aki több év után felbukkant múlt hónapban. Azóta négyszer mentünk el inni, móka volt és kacagás, de ez nekem még a lakótársi viszonyhoz is olyan abszurd módon kevésnek és korainak tűnik hogy azt semmilyen költői túlzás leírni nem tudná. (Tisztán elméleti síkon is, nem hogy ilyen költségszámítgatások meg miegymás szintjén...)
*(Elvből nem 'járok' senkivel - kíméletesebb számomra és mások számára is.) -
anaqer
veterán
[nevermind]
Háháháháhá.
Ma kvázi megkérték a kezemet. A megfogalmazásban persze összeköltözés szerepelt, illetve közös albérlet meg hasonló ártalmatlan semmiségek, de azért nagyon csúnyán bennem szakadt a lélegzet.
Szent szar, teljesen flúgos ez a csaj amikor józan.
[/nevermind] -
anaqer
veterán
Bővebben: link
Sennheiser, persze... azért annyira nem szakadt rám az OTP. ;) Korábban egy kétezres Philips HP200 volt, ha nem törik el a pántja maradt is volna még egy darabig. Még ezen is nagyon gondolkodtam hogy megér-e nekem ennyit egy füles (de tény hogy sokkal szebben szól). -
anaqer
veterán
Vettem egy normális fülest.
...
Hát, mit mondjak... 128kbps tényleg nem a csúcsok csúcsa. :\ -
anaqer
veterán
Ilyesmiről nincs igazán szó, csak valahogy mindíg úgy alakul hogy éppen akkor futunk össze egy topicban amikor szerintem (!) nem kellő... rugalmassággal? távolságtartással? szkepszissel? kezelsz egy kérdést (Geode, ugye
), én meg nem állom meg hogy ne szóljak. 
(Érdekes egyébként, nekem is feltűnt hogy mindíg vitázunk holott tkp semmi bajom veled - hiába no, a fórum azért még mindíg nem egy kocsma ahol egész este mehetne az érvelés oda-vissza, mégsem jutna eszébe se senkinek hogy a másik csak kötözködik vagy ellenszenves vagy neki.) -
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
A drága jó etil helyett próbálj inkább transzformátorolajat szerezni.
-
anaqer
veterán
Nyári nátha unrulz. Vizsga után lévén átváltanék egy kis jóféle kalapkúrára, de most meg kell várjam míg ez a fél kiló paracetamolos mindenfranc kimegy belőlem. Blecch.
[/blog] -
anaqer
veterán
válasz
Tithian
üzenetére
miranda-t használok, azzal nincs gond, csak akarok egy plusz accountot munkahelyre is
/*-------------------*/![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/nerd.gif)
Bővebben: link (jobbközépen) -
anaqer
veterán
[mesodumb]
ICQ azonosítót nem lehet regisztrálni anélkül hogy ezt a bloatware klienst felrakjam? Nem emlékszem már hogy annak idején hogy is ment ez, és az oldalukon ha van is külön regisztráció gomb hát jól eldugták...
[/mesodumb] -
anaqer
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
És ez hogyhogy csak most derült ki?

Színtévesztést emlékeim szerint elég gyakran szűrnek (katonaságnál, vezetői engedélyhez, gyakran még a nagyobb oltásoknál is (!), stb). -
anaqer
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Na, szép kis baleset, azt hiszem most le lettem b*z*zva. :DDD
El tudom képzelni hogy esetleg félreérthető volt, de hát wgaf... azért röviden összefoglalva : alapelmeállapotban megvan egy stabil embergyűlölet, és erre pluszban rájátszik hogy a nők általában jobban idegesítenek / fárasztanak / irritálnak. Mert ugye az ember próbálna mindent valamilyen szinten megérteni, az meg náluk... ehh. Ha iszok akkor viszont nem annyira töröm magam ilyesmivel, és a tűréshatár olyankor masszívan kitolódik. ;)
Más kérdés hogy a mondás szerint ''több nő mint iváskompatibilis szituáció'' (vagy valami ilyesmi)... :\ -
anaqer
veterán
Tavaly november óta nem beszéltem ~3000 Ft-nál többet.

-
anaqer
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Tegnap az este során valami őrült négyszer kérte ezt le, plusz háromszor valami nondescript Groovehouse számot. Próbáltunk visszavágni Sympathy for the Devil-lel, Easy Livin'-el, stb. de valami intergalaktikus összeesküvés okán ezek mind két nagyságrenddel voltak halkabbak. Go fig.
A telitorkos bóóóórn tubíííí vááá-á-áá-ájld már inkább odarakta magát. -
anaqer
veterán
''Haragszom a töködre, rámászott a kukorica földemre.''
És akkor még az alkoholra mondják hogy pusztítja az agysejteket. -
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Full autentik.Bővebben: link
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://photos2.flickr.com/1556293_2a477bead4_m.jpg)
-
anaqer
veterán
Na, erre a nagy össznépi idegbajra egy kis chillout.
Örök klasszikus - Ellen Feiss!
Bővebben: link -
anaqer
veterán
Dzsííízasz... késő-e van, meleg-e van akkor, amikor az ember a pumpálási segédtételt ''Humping Lemming''nek olvassa...?

-
anaqer
veterán
Ez kicsit gáz, de király - Bővebben: link. (NSFW)
-
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez eddig mind stimmel - csakhogy a tisztelt érintetteknek (most még az is mellékes hogy ki kit tart annak, ez általános érvényű) ritkán esik le a tantusz, és szinte soha nem az ilyen join 'em to beat 'em jellegű figyelemfelkeltés hatására. Fel sem tűnik már ugyanis az adott környezetben. Megjegyezhetném itt pl. hogy 9, azaz kilenc nap alatt jött össze egy fél OT-re való - de lenne foganatja? Ha késelés nincs, már jó.
(De talán ne csináljunk belőle ''újabb PH! színvonala topic''-ot...
) -
-
anaqer
veterán
Hát akkor erről ennyit.
-
anaqer
veterán
A játékban akármin is van a hangsúly, a katonák attól még az akkori német állam seregének voltak tagjai. Tehát német katonák voltak, és ebből a szempontból meg teljesen közömbös hogy éppen milyen párt volt hatalmon.
(Hogy a sok unatkozó széplélek mibe akar belekötni az megint közömbös.) -
anaqer
veterán
Szóval, ki szereti a pitét?
-
anaqer
veterán
Mindenki okos.
Mindenki kivétel.
Mindenki egyedi hópehely.
Elég legyen. -
anaqer
veterán
Abszint ügyben... Bővebben: link...
-
anaqer
veterán
Heh.
(Érdemes feljebb is mászni a könyvtárfán...) -
anaqer
veterán
Bővebben: link májköldzsekszonok, szevasztok!
-
anaqer
veterán
''De ez még nem jelenti azt hogy soha nincs a nullának multiplikatív inverze nem valós számok halmazán.''
Hogyne, ott vannak pl. a nullosztós gyűrűk ( R^(n*n), hogy csak egy kézenfekvőt vegyünk...), de ott semmiféle végtelennek nyoma nincs. (Az ősrobbanást nem értem, szerintem a matematikának sehol nem feladata hogy azt bizonyítsa vagy cáfolja...) -
anaqer
veterán
Sejtem mire akarsz kilyukadni, de szerintem ez a végtelen nem az a végtelen.
Egy matematikus nem valószínű, hogy bármilyen bizonyítás során azon végtelen-fogalom használatára vetemedne.
(Ez a ''benne van'' dolog meg szerintem szintén necces, de halmazelmélet sosem volt az erős oldalam, szóval maradok inkább egy ''
''-ben.) -
anaqer
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Az az érdekes, hogy a Samsung szerint ez nem is TN+film hanem PVA panel, szóval kicsit azért többet vártam tőle ezen a téren... mondjuk most hogy világosabbra vettem az ablakok színét (160-as szürkéről 192-esre ) már kevésbé zavaró.
(Hétfőn viszont tényleg első dolgom lesz a DVI kábel.) -
anaqer
veterán
''Sztem se a monitor a hibás, inkább a felhasználó.''
Ez teljességgel elképzelhető.
A remegést sikerült közben tűrhetőre belőni a CD-n lévő ótóaggyusztos minta segítségével, bár pl. a hardwired idióta kék-fekete csíkos háttere scrollozásnál továbbra is olyan mintha valami tré kontakthibás CRT-n futna a sor... :\ -
anaqer
veterán
Bevállaltam egy (adatlap szerint teljesen korrekt) Samsung 172X-et (Bővebben: link), és
a) egyszerűen képtelen vagyok normálisan beállítani a színeket / fényerőt
b) játékokban OK, de sima brózergördítésnél durván utánhúz (12ms my ass...)
c) cleartype nélkül a szemem folyik ki, azzal viszont látszik a színes aura
d) quake3-ból jobbra lelóg 40-50 pixel amit sehogy nem tudok elővarázsolni
e) DVI bemenet az van, de kábelt már vedd meg magad (így sem volt olcsó)
f) (remélem) ebből kifolyólag most még kissé vibrál is a kép.
g) ja és szemből nézve a felső harmad erősen sötétebb mint a kép többi része, és csak olyan jó 30°-kal ''lenézve rá'' lesz kb. egyenletes (akkor viszont már a statusbar lesz rosszul olvasható) -
anaqer
veterán
'sszus.
Tudtam hogy korai lesz még nekem TFT-vel vagizni.
Tudtam. Visszatartott? ÁÁÁ, ugyan miért is? :\
'sszus. -
anaqer
veterán
[OK, azt hiszem aktuális lett egy UNSUBSCRIBE! Ez van...]
Aktív témák
- LEGO klub
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), én meg nem állom meg hogy ne szóljak. 

*