Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ez a hozzászólás azoknak szól, akik napok óta siránkoznak itt az OFF TOPIC-ban, hogy mennyire meleg van.
Hajnali 1 óra van, pár perce toltam haza az arcomat melóból. A néhány perces hazaút alatt a kocsi légkondija nem tudja kellemesen lehűteni azt a néhány köblábnyi belső teret.
Jelenlegi hőmérséklet: 81°F feels like 87°F, 82% Humidity
Gyengébbek kedvéért (jelen lévők természetesen kivételek): 27,2°C, 30,5°C-nak érezni, 82% páratartalom.
Ezek után el lehet gondolkodni, hogy milyen az idő, amikor süt a nap is, mondjuk reggel fél 7-től este fél 9-ig.![[kép] [kép]](http://eloszto.hu/cms/content/images/1_82_bdu0lyqL1H-16x16.gif)
-
erdeya
senior tag
Basszus... tegnap este lefeküdtem aludni és arra ébredtem fel, hogy reggel van... Amúgy mocsokul fúj a szél, mégsem bírom kikapatni a linóleumszagot az irodából. Szerintem tagnap a melegben a padló még mérges gőzöket is eregetett

-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére

Nagyon szépen köszönöm! 
Az ok amiért korán keltem, az hogy 8-kor aláíráspótlásra megyek, zuhanyozni, fogat mosni, borotválkozni, felöltözni kell, meg eljutni az egyetemre! No meg egy kis segédanyag előálítása sem elfelejtendő!
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Szép, jó, napos reggelt mindenkinek!
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
nekem akad a sufniba egy ST6os Abit lapocska 1300as tualatin celkával 512rammal és nyáron nagyon jol lehet hazsnálni
szerintem nagyon jo föleg most
nekem a nagygép alaplapja 32 fok a CPU 50 a vinya 30fok
de tegnap a VGA-m megsült és elkezdett hibázni... nem olyan jo ez a nyár téma
bezzeg az ST6 kőstabilan megy most is
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Hájrólörz, hájrólörz, vigáddökess, vigáddödolörz.
Először azt hittem, hogy divat lett amerikában az audi, aztán rájöttem, hogy ezek a paprikajancsik magyarok. Jaj nekünk. -
a_tesz
Korrektor
úgy látszik, a nagy meleg mindenkire rossz hatással volt... ez a szólásszabadságos topic, aztán a terroristák ( Bővebben: link ), most meg a gépem makacskodik...
visszaállítottam az előbb a jó kis gigabyte easytune4-gyel 100-ról 133-ra a fsb-t, erre kiírja, hogy súlyos eszközhiba, távolítsam el az eszközt, majd indítsam újra a számítógépet... winamp playlist tök lassan görög, az ablakkezeléssel nincs sok gond, de játékban nagyon kellemetlenül szaggat, noha proc nem melegszik... baltát csak azért nem kerítek, mert édesanyámék keserves munkája van ebben a gépben...
kösz hogy meghallgattatok (nyithatnék lassan egy blogot
)
szerk: fokukac: segítenék csak nincs mikrofonom jelenleg...
[Szerkesztve] -
hello, van itt egy skype user, akinel mukodik a rendszer?
szeretnem kiprobalni, hogy muholdas neten keresztul mukodik-e haza...
csak egy perc...
ha van valaki aki segitene ebben, szoljon lecci!
elore is thx
-
Viktor77
titán
Ami nekem szimpi, az az IS7-G. 865G-s chipset, IE2 grafika, játékra nem jó, de gondolom nem is arra kell. AMD-s vonalon nem tudok mit ajánlani, gondolom nem kell magyaráznom miért.
MOD: Na látom Esmein ajánlott egy AMD lapot. A én ajánlatomhoz még annyit, hogy 3.4Ghz-ig eszik procit, és van AGP rajta, ha késöbb erre lenne szükség. -
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Megvan a gond Opera alatt. Ha simán klikkelek egy napra, akkor hibaüzenetet kapok: ''A menüpontra kell kattintani''. Ha viszont jobb klikk a napon és cél megnyitása új ablakban, akkor kifogástalanul működik.
Asszem az Opera Flashget pluginja mintha nem támogatná az ilyesfajta letöltést. Bár lehet, hogy az már régen volt.
Esmein: kössz, már kerestem valami ehhez hasonlót. Kétség kívül hasznos lesz!
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Lehet rippelni. Van egy jó kis pluginom, úgy hívják, hogy Streamripper 1.53, mindárt fellököm valahova, nagyon straightahead a beállítása, de ha nem akarsz dupla sávszélt fogyasztani, akkor érdemes csinálni egy relay streamet(pipát benyomod az opsönszben) start, aztán a localhoston hallgatod tovább. ott lehet hagyni éjszakára, számcímeket ment stbstb.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Na és ez?
Bővebben: link
Értelem szerűen a címben szereplő p-0111.htm bizonyos részeit kell módosítani, hogy más napok műsorát is le tudd tölteni.
[Szerkesztve] -
Kazimír
őstag
nem igazán

Ezek csak a a napi műsorok leírásai, de nekem a hangfileok kellenének, melyek itt találhatóak real media fileokban (.rm vagy .ram kiterjesztés):
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Ez jó lesz?
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Lehet ám, hogy a ramja nem bírja a dual channelt, láttunk mi már iylet 166-on is 400-as samsungoktól fosMSIk7n2-ben. Asustól is kitellik simán, nem mintha más lapokban nem fordulna elő, csak a jó nyavaja tudja.
Szal első tesztként én a singlebe átpakolást gondolnám kipróbálni, a másik lehetőség minden slotban kipróbálni mindkét ramot egyesével. Ja és használj memtest 86+ doszbólbútolóst.(uhu linux cd-n memtest menüpont) azt szokták használni az okosok. Pl 5. teszt loopban vagy ilyesféle gaztett. -
mayerlaci
senior tag
-
Kazimír
őstag
Egy kérdésem lenne, melynek nem fogok topicot nyitni:
A Magyar Rádió honlapjáról a Hangtár részből szeretnék letölteni egypár órát a Petőfi műsoraiból, de nemigen jövök rá a módjára. ''A menüpontra kell kattintani'' javasolja az oldal, csak az nem világos, melyik menüre is gondol.. Bizonyára egyértelmű a megoldás, csak én vagyok a retardált.. Tudna valaki segíteni? Ha igen, akkor előre is kössz! -
Esmein
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Húzva van-é a processzorod magja, avagy memóriád típusa egyezik-é Hájniksz nagyúr követével. Ha nem húzod processzorod légy akkor is tekintettel éltető lángjának melegére, vigyázz ! Kétélű fegyver az, melegen ajánlom a hideglelést annak okán nyomára oda aztat.
Másrészt a változatosság gyönyörködtet, légy figyelmes rá, társaid alkati részegységeivel is hibát észlelsz-e az ördögi gépben ?
Me off. Muterom kapott egy levelet az otp prájvitbenkingtől, megszólítás: Úrnő. Aszittem lebordulok a talpamról. -
mayerlaci
senior tag
Lécci segitsen valaki sürgős.
Az a probléma:Megy a gép semmi különös hűtő kb 3900-as RPM-en (Volcano 11Xaser Edition) belépek játékba és körülbelül 5-6 perc vagy kevesebb a gép fogja magát és ujraindul.De az előbb Windows alatt terheltem le nagyon és akkor is ujraindult.Nem tom mi a gond.
Bővebben: link Ezt a progit futtattam le de kb 60-70%-nél ujraindul a gép és már NAGYON IDEGES VAGYOK mert igy nem lehet gépezni.Ez már vol alaplapcsere előtt is.
Köszi a segitséget. -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
meg is van => Bővebben: link
meg itt egy masik => Bővebben: link (ez nem olyan jo, bar a harmadik harmadot elegge eltalaltak szerintem) -
VladimirR
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
video.racing.hu-n (Bővebben: link) van fent valahol
-
TexT-BoY
addikt
PLSPLS valaki adja meg a Belga - Gyaloglás vége cimű számra épült LAdás klippet amit nemtom kikc sináltak... fontos lenne
-
Sianis
addikt
Esmein mester MSN?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
winportal.net -re nekem se hoz be semmit ,de winportal.net/index.html -el már bejön a szájt.
-
-
MarKoo
addikt
Segítségre lenne szükségem!
Nem megy moonman honlapja Bővebben: link se a legújabb Operával, se az Internet Explorerrel. Egyszerűen fehér lap jön be. Érdekes hogy például ez Bővebben: link bejön mindkét böngészővel. Van tűzfalam (a legújabb Kerio) de nem hiszem, hogy sok vizet zavarna.
Kicsit nagyon nyűgös vagyok úgyhogy különösen érzékeny vagyok most erre, ezért is érdeklődöm. moonmannal nem sikerült rájönnünk.
Erre Bővebben: link például az írja az Internet Explorer, hogy ''Kész, de az oldal hibás.''. -
Trak
addikt
Hát ezt nem hiszem el...
Munkahelyen délelőtt 33 fok, kora délután 34, 17 órakor 35,2 fok...
10 percenként mostam a fejemet, de ez sem volt elég...
Most otthon egy szál semmiben ülök a ventillátor előtt.
Kinek kellett ez a rohadt meleg
Remélem holnapra tényleg lehűl az idő, ahogy mondták.
Szerk:
(Hopsz, ez volt a 6000. hozzászólásom
)
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Beatles és a negyedik link az

-
mayerlaci
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Remélem erre gondoltál Beatles.
Gambit:nem megy.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Srácok, nektek megy a freemail?
-
Slayer Valor
őstag
Valaki tudna nekem adni egy magyr oldalt, ahol a The Beetls együttesről egy csomó minden van írva? Olyan életrajzszerűség kéne... gugliban kerestem, nem akadtam semmi hasznosra. Nővéremnek kéne egy házidolgozatot írnia, vagy 2 oldalasat.... plspls help me!!!
-
MUŁĐER
addikt
Loller emberek...''kicsit'' gáz
-
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Full autentik.Bővebben: link
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://photos2.flickr.com/1556293_2a477bead4_m.jpg)
-
Dominator
aktív tag
Most értem ahza a középfokú Szí kategóriás német szóbeli vizsgámról, a BME-ből. Ekkora szart, úristen, ekkora szart

-
VladimirR
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
off. sikerült a mai vizsgám

-
Grafiqs
őstag
Köszönöm a megerősítést!

-
mayerlaci
senior tag
Jo napot.
Még 1* megkérdezem. Bővebben: link
Nagyon ne ugorjatok. -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
OOOooo...17? 18 maybe?

Na meg tudok kb 5 orat aludni, most bedobtam egy Lunestat, az majd segit elaludni, ha tobbet nem jovok, akkor megoltek almomban
Aktív témák
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Canon EOS DSLR topic
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)