Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Ha kígyó lennék, nem örülnék, ha nagyobbnak vagy kisebbnek mondanának, mint amekkora vagyok.
A pontosság kedvéért tehát a kígyó 2.4384 méter hosszú és 7,62 centi átmérőjű volt.
szerk: Aki pedig komolyan azt gondlta, hogy nem tudom mekkora egy láb, vagy inch, az erőssen szégyellje magát
Sajnos nálunk szinte az összes rajzon inchben vannak a méretek, mert amerikaiaknak szállítunk be.
Loretto: Tétel még a DOS??
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Szep joestet!
Nalunk egyszer a barban egy oregmanusz ugy berugott, hogy ottfelejtette az elektromos kerekesszeket, a mainapig senki nemtudja senki, hogy az Uristenbe ment fel a 8. emeletre a hotel Vanderbilt nevezetu szarnyaba ami a leheto legmeszebb van a bartol
Nem semmi emberek vannak a Foldon.
Erdeya: kb 3m hosszu es 7-8cm vastag
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Üdv mindenkinek! Nekem csak most kezdődik a hétvége, két nap szabadnap.
Szombat-vasárnap viszont történt egy-két érdekes dolog melóhelyen:
Szombaton ülök az irodában, csörög a telefon, felveszem. Egy vendég volt, azt mondja xy szobában volt tegnap este, és otthagyott valamit, estleg nem találtuk-e meg. Gondoltam ez is egy szokásos eset, minden nap megesik. Kérdezem, hogy mégis mit keressek. Nem válaszolt, mondom tartsa, egy pillanat és szétnézek. Megnézem az aznapi termést, semmi, Lost & Found Book-ban semmi. Mondom a faszinak, hogy sajnos nem találtunk semmit. Erre kinyögi, hogy egy .38-as kaliberű pisztoly volt, egy lőfegyver.
Pillanatra elakadt a szavam (''bazzeg'' mondtam magamban), aztán rutinosan meghagyattam vele a nevét, telefonszámát, ha esetleg megtaláljuk hívom. Azt mondta ha nem találjuk meg, akkor jelentenie kell a rendőrségnek, mondom ok, tegye azt. Letettem a telefont, azonnal elmentem a szobába (tanúval természetesen), felforgattam mindent az utolsó négyzetcentiig, nem találtam semmit.
Hihetetlen milyen emberek vannak. Egyáltalán hogy lehet megfeledkezni egy fegyverről? Nekem évekig volt lőfegyverem, ez nem olyasmi dolog, amit csak úgy véletlenül otthagy az ember valahol. Aztán kicsit jobban belegondoltam, mi van, ha ez a faszi éjszaka megölt valakit, és most meg be akarja jelenteni a zsaruknak, hogy elhagyta a fegyvert...? Remélem nem lesz folytatása ennek az ügynek, semmi kedvem kérdésekre válaszolni.
Másik sztori: ma megint láttam a nagy kígyónkat. Kb. 8 láb (~2.5m) hosszú fekete és kb. 3 inch (~8 cm) vastag. Meg akartam fogni, szép lassan közelítettem. Óvatosan sikerült is megragadni a farkát, de aztán kicsusszant a kezeim közül, és iszonyú gyorsan eltűnt. Kb. 2-3 hetente látjuk a jószágot, de soha nem tudtuk még befogni, nagyon fürge. -
Loretto
veterán
Ez a hét full ócska lesz. Ma kiderül h mennyire ....tam el a sw üzemeltető vizsgám, illetve pénteken számvitel okj-s vizsga... immáron harmadszorra...

Grrr. De azért van van némi fény is az alagutban...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A portás az egy felelős állás, mint tudjuk. kérdezik, ő meg felel.
A bátyám is portás volt, most múzeumőr. Úgyhogy egy kicsit reklámozom, ha Debrecenben jártok, menjetek el a Delizsánsz posta-és távközlési múzeumba. A Déri múzeummal szemben van, a Postaigazgatóság on kell bemenni, és onnan már lehet látni. -
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Dühös a diri?
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bocs, mostantól maradok a hagyományosnál. Milyen India?

-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bocs, nem akartam megsérteni nemi identitásodat. De ugye nem vagy se transzfeszti (így írják?), se langyi ?

-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pártai Lucia újra jelentkezik...
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Szerencsen az idő borult, a kocsi szerint 14 fok van...
Ismét egy hét, aztán már csak pár nap és megszabadulok a gyerekseregtől...
De dolgozni attól még kell majd.

-
Necrolyte
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Talán csak azért, mert hétfőn van a legtöbb szemét és egyben dögunalmas órám (of.-nek sikerült kihozni egy tripla irodalmat, német, fizika, matek, kémia, csak a kémia meg a matek szokott érdekes lenni, persze csak ha algebra).
Ja és persze: délután öttől kötelező iskolai hangverseny, amin tavaly is bekómáztam 15-20 perc után.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szerintem te szólj a főnöködnek, hogy eresszen haza, mert beteg vagy...

Hétfő
Ami nem olyan nagy baj, ha már délután 3 óra lenne. -
Necrolyte
tag
Jó reggelt minden ph!-snak, ilyen korai, hűvös órán.
Miért kell mindig hétfpre ébrednem? Ki szereti ezt az utálatos napot? -
ngabor2
nagyúr
Szép jóreggelt, kellemes hetet kívánok magamnak és mindenkinek aki megérdemli. Remélem összejön.
A változatosság kedvéért olyan álmos vagyok, hogy szörnyű. Lehet, hogy tegnap nem kellett volna 10-ig vicceket olvasnom? -
Sianis
addikt
Jó reggelt! Há' kejjtek má' mingyá' munka van!
-
a_tesz
Korrektor
ja hát az utolsó számot önmagában is elég feldolgozni

de valahogy nemtudom, mintha hiányozna valami ebből az albumból... egy kicsit túl egy irányba mentek el talán, meg még annyira a játék se hallatszik ki... dehát megvan egy hete, ennyi idő alatt nem lehet végleges ítéletet hozni
-
escie
őstag
440Hz, jaja, talált.

--
DT? eddig nagyon tetszik, bár még nem hallgattam sokat. a második nóta az valami telitalálat. gyönyörű. az Octavariumban a fuvola-téma is isteni. de még nem ''értettem'' meg igazán az egész albumot. meg kell halgassam egypárszor, mire összeáll. de a koncertig még végighallgatom néhányszor, hogy ne érjen meglepetés. -
zoji
csendes tag
Gondoltam viszek 1 kis vidámságot ebbe a kis silány életünkbe.
De ha nem hát nem.
Ámen. -
Trak
addikt
válasz
Bazsesz
üzenetére
Válogass innen:
Bővebben: link -
escie
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
tényleg?
nem is tudtam. mondjuk egy kicsit kitolás azokkal szemben, akik megpróbálják elmagyarázni a delikvensnek, hogy hülyeséget csinál.
de hát ez van...
amúgy csak a humor kedvéért tettem fel ezt a hülye kérdést, amennyiben nevezhető humornak, amit produkálok.
(még jó, hogy nem volt időm hozzászólni.
) -
zoji
csendes tag
Hi.
Mi volt a gond vele?
Nem fáradt gőz a topik címe? -
escie
őstag
nemrég nyílt egy olyan topik, hogy ''hovát tűnik a fehér, ha elolvad a hó?''
kapcsolódó kérdésem: hová tűnnek a hozzászólások, ha törlik a topikot?
-
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
azok megvannak

van az, ami régebben valami klippklub vagy minek volt a zenéje. ilyen gitáros dobos szám. meg volt egy rakás ilyen ó-ó-é-ó stílusú szám.
sztal kéne egy bazinagy tracklist, ami lehetséges, és szóba jöhet. gugliba kerestem, találtam vagy 10000 számot, de amíg azokból rájövök, hogy meliyk melyik...
Lehet, hogy kéne bezsélni a DJ-vel, hogy miket nyomott. csak senki se ismeri, akit én ismerek.
-
Bazsesz
őstag
Hali!
Mondjatok már nekem olyan számokat, amik régiek, és diszkókba lejátszhatók
Ilyen nagyobbak kellenének.
Valami ilyesmifajta:
MIRANDA - Vamos a la playa
Daze - Mallorca
meg ilyesmik. Tud valaki segíteni? Kellene egy jópár darab ilyen.
Üdv: Balu -
tiv83us
veterán
-
mayerlaci
senior tag
Srácok nem tudtok valami hires emberről angolul szöveget (életrajz) lécci segitsetek.
-
tildy
nagyúr
Hülye ez a weather wwatcher.Azt írja 21 fok odakinn. Hát a lópikulát 21, érzetre legalább 30.Utáloma meleget

-
Bazsesz
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Azt a két helyet hagyjuk inkább. Amit hallok, az épp elég nekem. Lehet, hogy ha tényleg CSAK normális emberek járnának oda, istenkirály hely lenne, de sajnos akik oda járnak, annak a kb 80%-a olyan, hogy a hajad az égnek áll. Volt már rá példa, hogy valaki az intenzíven kötött ki... Ja, ez a Sport. A New-Ouzo-t nem ismerem.
Én ha tehetem, akkor inkább a Bakterház Sörözőbe megyek, meg a ChaChaCha nevű helyre (bár utóbbiba nem a zene miatt, hanem mert sok osztálytársam oda megy).
Itt inkább az ilyen kisebb, eldugott helyekre érdemes menni (mint amilyen például a Bakter), mert nem nagyon ismerik, viszonylag olcsó a pia, és szinte aki oda jár, azt egy idő után mind ismerni fogod, és nem kell attól tartanod, hogy összevernek, esetleg intenzíven/jardon kötsz ki, netán a temetkezési vállalkozó jön érted...
Bár mondjuk régebben azt mondták, hogy a sport jó hely volt anno, csakhát változik a világ... -
rdi
veterán
a zindex szerint a bolgárok saját maguktól kaptak ki hazai pályán:
''Mint ahogy a bolgárok is, akik hazai pályán kaptak ki a bolgároktól.''
Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
Esik. Na ennyit a délutánra tervezett bodzaszedésről

-
L_ajos
őstag
Else hiszem. Ma nem estem el, nem rugtak fel, nem csesztek el semmit....stb. Ilyenkor jövök rá hogy nekem a munka maga ÁRT!

-
erdeya
senior tag
Újra itt...
Jó hogy említettétek a reggelit. Eszek is egy magos bucit. Ebédre 2db a tegnapi napon már bemutatott puszta pizzát fogok készíteni. Egyedül...
Így van ez, ha az ember szülei Pakson vannak
-
mayerlaci
senior tag
Hi.
Tegnapi nap
eggel fél hatkor kelés.Megyünk a mamámhoz ott ujra lett kavicsozva az egész udvar ami nem kicsi ott parkol apám 2 kamionja meg a haverja Valmetja.Mentünk a homok(bányához nem teljesen bánya) ott várt minket a keresztapám markolóval és az ő fia egy MAN billencsel kb 10 fordulo volt.De kurva szép lett csak a pajtakaput nem nagyon lehet kinyitni mert kb 10 centit emelkedett a talaj
Aztán még be kellett járni hogy (összeérjen) .
14.12-kor őstag leszek. ja nem már az vagyok
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Megreggeliztem. Császárszalonna (jó húsos), házi barnakenyér, friss zöldhagyma, előtte húztam ki a kertben... csakhogy a kockalakók irigykedjenek
Egészségemre! -
ngabor2
nagyúr
Apukám, te miért nem alszol még olyan korán?
Én is minek keltem fel...
Szóval a gyerek igen szemléletesen fogalmaz. Én is padlóztam, mikor olvastam. Ja, és tévékártya + szobaantenna párosításról (vagy pároztatásról?) volt szó.
azért apukáztalak le, mert faterom is azt a nevet kapta, amit te...

-
Esmein
nagyúr
''...amugy az a baj, hogy a szobaantenna dugójának a kukija véknyabb, mint a bemenet nunija...''
Hát ez kész . -
erdeya
senior tag
Kösz mindenkinek! Holnap körülnézek jobban.
Most meg valami trójai (aconti.exe) betárcsázós vírust szedtem be. Már levakartam, de megnyugtatásomra azért megkérdem, hogy a betárcsázós vírus csak a modemeseknek árthat ugye? Adslnek nem? -
Tithian
őstag
VLC (Videolan):
Bővebben: link
Pár lemezen kívűl mindent visz. -
-
tildy
nagyúr
mplayer.
A linuxos wines változata. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Mondjatok nekem ingyenes progit, amivel dvd-t lehet nézni. Letöltöttem a winDVD-t, de csak 30 napos trial és 5 percenként le is kapcsol. A power dvd-vel is ugyanez a helyzet. Szóval valmi tipp?
-
-
erdeya
senior tag
-
parandroid
félisten
válasz
Bikerman
üzenetére
msn.com. Vagy a hotmail.com-ról is végig lehet csinálni, ott címet is regelhetsz hozzá - mondjuk enekm alapból is volt már régóta Hotmail-es címem, szóval azt használtam. Egyébként ha feltelepíted az MSN-t, tényleg végigkísér, és tök egyszerű. Én is nemrég kezdtem, hajrá!
p
Aktív témák
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pillanatra elakadt a szavam (''bazzeg'' mondtam magamban), aztán rutinosan meghagyattam vele a nevét, telefonszámát, ha esetleg megtaláljuk hívom. Azt mondta ha nem találjuk meg, akkor jelentenie kell a rendőrségnek, mondom ok, tegye azt. Letettem a telefont, azonnal elmentem a szobába (tanúval természetesen), felforgattam mindent az utolsó négyzetcentiig, nem találtam semmit.

h köszi ez profi jo.
eggel fél hatkor kelés.Megyünk a mamámhoz ott ujra lett kavicsozva az egész udvar ami nem kicsi ott parkol apám 2 kamionja meg a haverja Valmetja.Mentünk a homok(bányához nem teljesen bánya) ott várt minket a keresztapám markolóval és az ő fia egy MAN billencsel kb 10 fordulo volt.De kurva szép lett csak a pajtakaput nem nagyon lehet kinyitni mert kb 10 centit emelkedett a talaj