Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Akarok. Nem akarok ugyanis hajtani , de szeretném továbbadni addig megszerzett tudásom.
Szerencsére sok olyan tanárral találkoztam eddig, akik boldogan és szívesen tanítottak, volt köztük túlságosan szigorú is, az viszont igaz, hogy na az a tanár jól megtanította nekünk a tananyagot, emmellett imádtuk is.
Nem véletlenül leszek szeptembertől villmérnök, és nem véletlenül veszem majd fel a mérnöktanár-szakot
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én viszont el fogok menni tanítani. Na nem most, hanem kb 20 év múlva.
Tudod ki fog akkor a versenyszférában hajtani?
Én tuti nem.
Úgyhogy az összes villamosipari szakközép reszkethet, mert megyek
ERdeya: de smemit sem ér a nevelés, ha pl. arra sem tanítják meg a szülők, hogy elfogadja esetleg azokat, akik nem az ő normáik szerint élnek? Ugye?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem tudom, ennek valahogy természetesnek kéne lennie, vagy nem tudom. Nálunk nem kellett külön megkérdezni egymást, hogy akkor összeköltözzünk-e .Teljesen természetes volt, hogy igen.
Szal ne parázz szvsz ez tök természetes. Én is ezt tettem volna a helyében...
Egyébként bitang soakt jelent.Hidd el!
Más valakivel együtt járni, és más valakivel együtt élni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Megjelent pc-re a San Andreas

-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Elnézést a vulgáris kifejezésért a de a címben valami pinafront volt

Bővebben: link
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
AZzal simán.
Ezt olvassátok el:
Hát ezen kész vagyok, kakaós csiga, meg lekváros bukta lehet az iskolai büfékben, de gyümölcsjoghurt, és túró rudi, és müzliszelet nem, mert az nem egészséges
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Erre már érdemes. A várható legrosszabb eredmény a te esetedben kb fél dioptria.
Én egy hét szabit fettem ki, kedden műtötték, utána hét kedden már mentem dolgozni, de az még kicsit hamar volt, mert frankó kettőslátásom volt még.
Első két nap nekem nuku fájdalom, de a 3. és 4. nap bitanggul szenvedtem. (Lehet közbejátszot az is, hogy kedden műtöttékk, és előtte csütörtökön került be a párom kórházba, és hát uyge csak én látogattam, még így ''félig vakon'' is.)
szal 1 hét szabi legalább kell, és a napszeműt legalább fél évig muszáj hordani, ha süt egy picit is a nap.
Bár az egyik szemem épp a garihatáron mozog, még így is azt mondom, megérte.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Necrolyte
üzenetére
itt . -
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vajon mi kerül egy sima, normál szemüveglencsén akkor 20-22 ezer forintba? +15 a keret?
-
tildy
nagyúr
Ez abszolút messzi álla tetünövesztő időtől.
Egyébként meg ha nem ilyen gép előtt ülő mumus lennél, akkor tudhatnád, hogy ha Medárd napján esik, akkor negyven napig (mindig) esik.
Megnyugtatlak , június van.
És hála égnek nem 30 fok.
Az majd augusztusban lesz és legyen. Örülök , hogy végre megint normálisan lehet öltözni.
Ja és mégvalami, kicsit kiegészíteném biológiai tudásodat
: A tetvek ugyanis a száraz és meleg időjárást komálják.
[Szerkesztve] -
-
-
tildy
nagyúr
Ha nem haragszotok akkor megosztanék veletek még egy mai történetet.
(Akit érdekel az első számú, olvasson vissza nem részletezném
)
Szóval megyünk a héven, egy 30 as forma férfi (a hátán a férfinak volt még egy hatalmas hátizsák is ) , aki ráadásul egyik kezében járóbotot fog, odaszól két siheder (14-18 év közti ) srácnak , hogy megtennék-e , hogy segítenek neki átvinni a túloldalra a nagy szatyrát. A két srác meg gondolkodik, meg izé, meg lekésik a vonatot, meg mittudomén, nem segítetettek.
Egyszerűen hihetetlen milyen fiatalok vannak.
Komolyan. Ha én látok egy beteg embert, aki ráadásul meg is kér valamire, akkor tök szívesen segítek, ezek meg... Hát kész.
A táska egyébként jó nehéz volt, de szerencsésen átértünk a túloldalra. A férfi alig akarta elfogadni tőlem a segítséget, merthogy nő vagyok, és hát nehéz az a csomag , ne cipeljem.
Egyébként úgy láttam egyik kezét ilyen furán tartotta, hogy lehet a kezének is volt valami baja.
szerk:csak helyesírást javítottam.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ammeg milyen? Rendőr nem cseszeget érte?
------------------------------------------------------------------------
Undorító egyébként.
Egyszerűen nem értem hogy lehetnek iylen perverz emberek. Főleg a férfiak.
Bár nők között is vannak gecik (bocs a kifejezésért , de ez illik rá legjobban) , pl. az ilyen hhhihhihi vihogós 3.14csák.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tömött buszon nem lehet gázsprézni.Mégegy ilyen lesz, komolyan letöröma micsodáját. Ha merem

-
tildy
nagyúr
Képzeljétek mi történt velem. Jöttem a 7es busszal a munkahelyemre, és az első ülésen ültem. Ez ugye még oks. De jó felszálltak emberek, és hát azért a 7esen nem kevesen vannak.Egyszer csak azt vezsem észre hogy a mellettem álló férfi, akárhogy is fordul megy a busz, próbálkozik bizonyos alsó testájékával felém dörgölőzni

Nem nem a hátsójával
Következő megállóban fogtam magam leszálltam.
Hát ez kész.
Tegnap két kicsit italos kissebbségi próbált ''hazafele menet '' felszedni, mentem az örsőn a metrótóla buszhoz, azt lökték a rizsát, milyen szép vagyok stb, és jöttek utánnam....
Durva , lassan kész életveszély bkvval menni....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Jaja, igazad van.
Mi pl. norvégból 15 fokból jöttünk el , tavaly májusban, pesten persze 28-30 fok.
Hát szó se róla egy mini-sztirptizt levágtam a ferihegy 2 parkolójában .(nem kell rosszara gondolni, csak levetettem a rajtam lévő pulcsit széldzsekit.) De még így is majd megsültem.
Norvégia jó hely

Olyan időt mindenhova (kivéve tengerpart)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
Persze hogy igény van rá!!!
Mostanában hála égnek nem kell olyan sokáig benn lennem, a max az elmúlt hónapban általában 23.00 volt(kivéve a havi zárást, amikor reggel fél öt) -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ne hisztizz!!!!
Végre jó idő van
Első nap ezen a nyáron, mikro végre megitn vehettem fel nadrágot, és nem a homlokomat törölgetem. maradjon is így, jó darabig. Jahm felül szokásos poloban jöttem dolgozni és végre se nem fáztam se nem volt melegem.
1 pulcsi kevés? Ja szahara után lehet.
Én egy pulcsit sem hoztam, mégsem fázom /fáztam odakinn.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
kiröhöglek
üzenetére
Höhö hadd legyek már moderátor
Legalább két napra.
Úgyis egyetlen női modunk igencsak távolban van (gyk. YE-NŐ) , kiváncsi vagyok belém is belémkötne tisztelt nagyarc emberünk.
Méghogy I_am nagyarcú, röhögnöm kell. De most komolyan
-
tildy
nagyúr
Hülye ez a weather wwatcher.Azt írja 21 fok odakinn. Hát a lópikulát 21, érzetre legalább 30.Utáloma meleget

-
tildy
nagyúr
mplayer.
A linuxos wines változata. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Én vadiújonnan hoztam ki egy 2000-es celeront 35ből
Másfél éve
Na jó, akkor féláton vehettek pannonos dolgozók.
ALAPLAP ECS K7VTA3/LAN SOCKETA VIA DDR ATX 7.855 9.818
RAM DDR 400MHZ 256MB KINGMAX SUPERRAM BOX (2 ÉV)
Gyártó: Kingmax
Típus: SuperRAM
Nettó ár: 4.444,-
Bruttó ár: 5.555,- sulinetben, azaz kb 2700ft.
Samsung SP0411N 19 7.600 / 9.500
/ 40 GB / 7200 RPM
SZÁMITÓGÉPHÁZ MIDI JNC SJA 196 2.692 3.365
TÁPEGYSÉG ATX12V 350W 3.492 4.365
LG GCE-8525B 18 3.688 / 4.610
/ 52x / 32x / 52x / OEM
AMD Sempron 2200+ 16 8.500 / 10.625
/ Socket A
-----------------------------------------------------------------------------------
Ez így 46E kb.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
mbit most fejezd be! Kérlek!!!!
-
tildy
nagyúr
Azért kiváncsi vagyok mitől lesz ilyen valaki. Én is hasonló vagyok, szeretek a figyelem középpontjában lenni. Szvsz egy gyerek sosem a probléma okozója,sokkal inkább az okozatja. Én is menthetetlen feltünési vágyban ''szenvedtem'' nagyon sokáig, mert igazából senki nem értett meg.
Gimiben is ki voltam közöösítve, rajtam lehetett midnig viccelődni, engem lehetett csúfolni stb.
Persze , hogy ilyenné válik az ember.
Hála égnek mióta itt vagyoka ph-n , ezt kezdem szvsz kinőni.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az oka csupán az, hogy én is átéltem hasonlót , és senki nem volt, aki kezet nyújtott volna.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tévedsz.Tudnék neked olyat mutatni amiben még te is láma vagy.
Ne legyen túl nagy arcod, mert azt sem én sem mások nem szeretik.
erdeya: anyáskodásra... vajh miért mondod ezt? Azért hogy irritálj. De nyugi én inkább kussolok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem hipnotizált senki. Főleg nem mbit.
CSupán, mint azt már leírtam, nem csak az egyén felelős azért, hogy kizáródik a közösségből, hanem a közösség is.
Tény és való , hogy mbit adja alátok a lovat, de abban , hogy nem hagyja abba, az is közrejátszik, hogy be- és visszaszólogattok okkal vagy ok nélkül neki.
Én is éreztem már kitaszítottnak magam egy közösségből, és hidd el nemcsak az egyén hibája.
Pl. főiskolán nem komáltak évfolyamtársaim, legalábbis a srácok, aztán visszaérdeklődtem egy haverommtól , hogy mit modntak neki miért? AZt mondta, nem tudták konkrétan kifejezni, és sokszor őt is furcsállták, hogyhogy leül velem beszélni.
Egyébként szerinte az ok az volt, hogy nem voltam oylan tipikus csajszi, nem voltam nőies. Bár a kinézetem az, de a viselkedésem nem olyan volt.
Ammellett a lifteres ropicban is igen volt egy konstruktív hozzászólásod + 1-2 beszólós is.
A mocsok drogos valami ilyesmi környeztebn volt ''hogy az ilyen mocskos drogosok'' általánosítottál, de nekem címezted szvsz a hozzászólást.
faster:jahm egyről beszélünk.Ez az a kis Sz.r amiben egy mobil egy kis pzs és egy pénztárcán kívűl nem fér el semmi. Hozzáteszem, az anyukák ennek kb a négyszeres nagyságú társával járnak (amibe legalább egy a4-es füzet belefér.
Jahm és nekem ilyen átvetős hátiszákom van :
Bővebben: link Szvsz fel tudom venni bármilyen , nem kiöltözött, harcidíszes ruhához.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kösz mbit, szvsz megtudom védeni magam. Még fasterrel szemben is.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Faster rosszul fogalmaztam abban a topikban, mint már a ringben is írtam, nem a normális szót kellett volna használnom.
Mindezek mellett számomra továbbra is érthetetlen miért használnak a ''nők'' retiküllt, és vajon a férfiak miért nem. Egyébként igazad van , nem csipázom a retikülös csajokat, (a válltáska az más) , mert valószínűleg többet foglalkoznak a külsejükkel (mindig pöpeccül nézzenek ki, valószínűleg ezért viszik magukkal a kis rúzst, stb...), mint esetleg a ''belsőjükkel''.
Magyarán mondva nem csipázom a ''macás'' csajokat, de ha nem zavarják a köreim, akkor engem teljesen hidegen hagynak (persze véleményem talán lehet).
ERdeya: nem hiszem . hogy egy olyan 24 éves , vezető pozicióban lévő embernek el kéne magyaráznom azt, hogyha pl.. egy kutyát ''ingerelnek'' az vissza fog harapni.
Ez vonatkozik rátok is, mindazonáltal mbitre is, teljes mértékben.
A '' mocsok drogos'' jelződet pedig amíg élek nem felejtem el
Mbit: Legalább az én kedvemért fejezd be ezt a gyerekes viselkedést. Semmi szükség rá, neked is csak a kutyás példát mondhatom... Ne incselkedj a többiekkel, bár ha neked ez a jó, akkro ne lepődj meg ha közutálat tárgya leszel.
faster: muszáj ezt? Legyen már annyi eszed, ha már másnak nincs, hogy nem szólsz vissza. Ha nem szólsz vissza , ő is lecsillapodik idővel, de így csak adod aláa lovat.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Túró rudi topic törölve. Erdoke nyitotta, de én is megkérdem itt? Tényleg nem étcsokis többé a pöttyös? Ezt a ki.szást..

-
tildy
nagyúr
Elhiszem. Viszont én amióta az asusban csalódtam egy hatalmasat (miközben mindenki isteníti) azóta lettem Chaintech fan. '' CT lapom is van, nagyon csipázom őket. Hogyis mondjam, majdhogynem ''szerelmi'' viszony fűz hozzájuk.
Erdeya: én is ígv voltam vele. Celeront meg mégufgyse vennék.
Viszont notiban általában intelesek vannak, így a notim is inteles lett, ráadásul celeronos.
Ennek ellenére asztali gépbe sosem raknék magamnak intelt.
Esmein ne haragudj már rám , azért mert ennyire szeretem a chaintechet.
Viszont az abitra , illetve a többire nem mondom azt hogy rossz..Az asusnak is csak azt az egy lapját nem komálo, amivel én szívok...Na de azt nagyon nem...
Tényleg nem próbálná ki valaki, másnál is csinálja e a lapom a hülyeséget?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Én tőlük rendeltem ezen a héten. Korábban az ala gastroyaltól. Szvsz nagyon finomak a kaják, csak párom néha keveslia normál adagot. Úgyhogy jövő hétre xl adag lett neki rendelve.Nekem viszont a normál adag is bőven elég, sőt néha sok is.
Szerintem ők elég olcsók.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ez az. -
tildy
nagyúr
mbit ne keresd a bajt.
Natasa olvastam, és köszönöm , hogy tetszik
Itthon vagyok , úgyhogy egy mod tud ip-t ellenőrizni
Csak hogy tényleg nem egyezik mbitével
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Most ébredtem és kib.ttul fája fejem.Hajnali 3ig ezt a szemét debiant b.sztattuk, komolyan mondom én ilyet még nem láttam. Nem akart elindulnia sendmail daemon, azt ott így nmegállt a boot. A mísql is összesz.rta magát, hihetetlen.
Ha jól vettük észre akkor valószínűleg volt valami csomagváltás...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Azért azt is vedd figyelembe, ha nem szólna be senki mondjuk mbitnek, illetve ő meg vissza , vagy fordítva akkor nem lenne ez belőle.Magyarán ha mondja hadd mondja, nem kell figyelni, nem kell visszaszólni.Sajnos magamat ismerve én is olyan vagyok, ha beszólnak, akkro visszaszólok, pedig lehet nem kéne.
-
tildy
nagyúr
Persze hogy az. De akkor is ott van az alkotás öröme.Nézd meg pl az üvegtéglás srácot, ő is másoktól leste ela technikát, csak mások nem rendezetten rakták az üveszálakat a betonba, ő meg szép egyenesen. És híres lett. Szvsz sok olyan dolog van , amit azt hisz az ember , hogy már feltalált, miközben máshol már rég használják azt a technikát. Ilyen volt párom ''nemtudommiylen erősítős'' ötlete is.Mint kiderült a texas már gyártja .... Egyébként is lehet tökéletesíteni már meglévő dolgokat is.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Versus69
üzenetére
Figy senki nem fogja a kezed és irányítja az egered, hogy mindenképpen megnézd a topikját.
---------------------------------------------------------------------------
AKi meg iylet szól, hogy szegény pici ártatlan mbit. Torzonborz talán te voltál.
Figy senki nem kötelez arra, hoyg válaszoljatok neki. Vagy talán igen?Elég felnőttnek gondollak már párotokat arra, hogy ilyenre ne reagáljatok. De ezek szerint tévedtem.
--------------------------------------------------------------------------
versus megnyugtatlak. Párommal mi is szoktunk kitalálni oylan dolgokat ami mások szerint hülyeség. LEgutóbb pl azon gondolkozunk, hogyan lehetne sugárhajtóművet szerelni helikopter rotorjára, illetve ez mekkora erőt jelenteni a központi forgó részre.
-----------------------------------------------------------
torzonborz: ha már idősebb vagy nála, légy már annyival oksoabb , hogy nem veszed fel a dolgokat, illetve nem szólsz be neki. Muszáj belerúgni? Ha valaki hülye azzal én nem szoktam foglalkozni mert minek....Te se tedd.
--------------------------------------------------------------
mbit: bocs hogy védelmedre keltem, csak nem komálom ha valakibe amiatt belerúgnak mert más mint a többi. Átéltem már iyleet párszor , saját bőrömön tapasztaltam, úgyhogy emiatt ilyenkor személyem elleni sértegetésnek is veszek midnen hasonlót.
-----------------------------------------------------------
Esmein: ne vedd magadra.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Versus69
üzenetére
Be lehet fejezni!!!!
Muszáj mindig , de mindig hozzászólni? Igaza van vladimirRnek, meglátjátoka nevét máris megy a belerúgás.
Undorító.
---------------------------------------------------------------------
Más: múltkor mesélte párom, hogy nem is tudom miylen erősítőt akart régebben csinálnai , nagy okosok lebeszélték róla, hogy ááá azt így nem lehet megcsinálni stb stb...
Kiderült , hogy a texas INstrument már 10 éve gyárt ilyet.De ááááá ezt nem lehe úgy megcsinálni , ahogy a párom mondta
----------------------------------------------------------------------
mbit nyisd meg nyugodtan.
faster :kibelezett mnitor illetve két monitorból összerakot monitor közt szvsz azért van különbség. Én is le tudom szednia tévé hátulját, de azt inkább nem kockáztatom emg, hoyg kettő tvből egyet csináljak.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Muszáj ezt? Szégyeljétek mind magatokat.

Mbit gyerünk csináljuk meg a liftert. akkor talán nem néznek hülyének.Remélem az én nevem valamennyire garancia nekik a dologra.
Vangelis: ha jól tudom a tévés modja úgy készült, hogy volt egy rossz tv képcsöve jó ''alaplappal'' illetve egy jó monitorképcsöve rossz ''alaplappal''. Magyarán a kettőből csinált egyet.
mbit:sajna nem tehetem. Párom megkért rá, hogy ne nyissak ilyen topicot.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Ha nem lennének elmehunyt ''örűltek'' akik mindig kitalálnak valamit , amia emgszokottól eltérő, akkor a civilizáció sehova senm fejlődött volna. Félreértés ne esséhk nem tartom mbitet zseninek, csupán azt mondom , hogy elég sokszor az olyan dolgok vitték előre a világot , amit az emberek többnyire lesajnáltak..
-
tildy
nagyúr
Na ha valaki viszonlag nem drága de jó kaját akar, akkor tudom ajánlani az euromasterfoodot. Most épp mákos gubát hoztak, de a végét már alig bírtam emgenni. Isteni finyi volt. Páromnak ha jól látom valami krumpliprüés husika van

-
tildy
nagyúr
Éljen a haza, mehetek haza.Ejnye , pedig pont most vettem capuccinót.Na mindegy. Jó reggelt a koránkelőknek , jó éjt nekem.
-
tildy
nagyúr
Na vége a napi zárásnak mégsem mehetek haza. Most kezdődik a havi zárás, én leszeka kazettacserélgető backupautomata.
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
illetve itt a magyarázat:![[kép] [kép]](http://jnaudin.free.fr/lifters/ekpsim/lifersims.gif)
És az első utas:
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Azt hiszem ez tényleg neked való meló lesz:
Jól értelmeztem mbit, amit alant írtál, hogy holnapra kész is?
Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én tuti nem.
Legyen

: A tetvek ugyanis a száraz és meleg időjárást komálják.

Mi a manó

Nem úgy értettem.
![[kép] [kép]](http://www.americanantigravity.com/graphics/fuji/fuji1_320.jpg)