Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
anaqer
veterán
''Sztem se a monitor a hibás, inkább a felhasználó.''
Ez teljességgel elképzelhető.
A remegést sikerült közben tűrhetőre belőni a CD-n lévő ótóaggyusztos minta segítségével, bár pl. a hardwired idióta kék-fekete csíkos háttere scrollozásnál továbbra is olyan mintha valami tré kontakthibás CRT-n futna a sor... :\ -
Esmein
nagyúr
Sztem se a monitor a hibás, inkább a felhasználó. Az utánhúzási érték meg a betekintési szög pedig erősen függ a kontraszttól meg a fényerőtől is egyébként. a remegés lehet a táp interferenciájától, próbáld ki hogy nem 5-re végződő hz-re állítod a képfrissítést pl 72 hz. Többire nincs ötletem, a színhűség meg olyan amilyen, nézegesd a profilokat, bátyám lg 1719s-én is szürke volt a prohardver de aztán idővel belőtte tűrhetőre.
-
Esmein
nagyúr
Anaqer, sztem kifogtál egy hibásat, ez nem ilyen rossz monitor. Vibrálás ellen próbáld ki, hogy 75 helyett 72 hz-re állítod.
-
tildy
nagyúr
Hát akkor én jól jártam.
Nincs a moncsimon dvi, viszont egyenletes a fénye.
Csak a gép bootolásakor csikoz jobb szélen , de rudi szerint ez amiatt van, mert:
''Szia!
Ez amolyan driver beugrási köhögés, semmi vészes. Amikor feláll a rendszer és a VGA BIOS meg a CPU és az alaplai BIOS összekapaszkodik windózzá akkor lehet framebuffer (itt jön össze a kikerülő kép) összekeveredés meg egyebek.
'' -
ngabor2
nagyúr
Mbit mester megint ki lett rugdosva, vagy csak jól meghúzza magát? Ma még nem láttam írását. Nem mintha hiányozna, csak meglehetősen aktív szokott lenni...

-
Bazsesz
őstag
Hali all!
Lenne egy gyors kérdésem. Szal adott egy STlab PCI IDE vezérlő, és van rajta két jumper. az mi lenne?
Bővebben: link
Én a HDD-LED-re sacolok. Kajakra az lenne, vagy merőbe más? -
erdeya
senior tag
Nehogymá a hétvége ne számítson... a tvnetes tag szerint hétvége is beszámít. Persze majd a valóságban kiderül.
Dialcom modem, és tudtommal kéne pilácsoljon az ADSL link és a LAN link led. Na ez utóbbi nem világít. A gépemben lévő LAN-on nincs led
USB-s csatolás nincs...
Várakozás, az van

-
erdeya
senior tag
Hát szervusztok...
Nem, nem kell örömködni, nem otthonról írok, mivel még mindig nincs netem.
A tetves szerelő (aki péntek reggel 8-kor ''kötötte be'' a netet), nem igazán oldotta meg a dolgokat. Mikor délután hazaértem, világháborús állapotokat találtam az asztalom alatt. A kábelkötegelők elbontva, a DSL modem a földön, kábel gubanc mindenhol. A géppel összekötni már nem volt persze mersze. Amúgy sem tudta volna kipróbálni a kódolás miatt ugye.
Na mondom (miután felszámoltam a balkáni állapotokat) legyen net. És nem vala.
A gép szerint egy hálózati kábel nincs bedugva, pedig...
Próbáltam más kábelt is és más hálókártyát is, de semmi. Tehát a modem szar.
Be is jelentettem az ügyfélszolgálatnak, aszonták 72 óra. Ez hétfőn 16:30-kor cseng le.
Nem elég hogy a tetves matáv az 5 oldalas szerződésnek csak 3 lapját küldte ki, még ezt a nyüves netet sem tudta becsületesen bekötni. Remélem nem ezek szerelik a Paksi Atomerőmű hálózatát, mert akkor húzok...
Ezt nekik:![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/fuck_2.gif)
Együttérzéseteket köszönöm... -
anaqer
veterán
Bevállaltam egy (adatlap szerint teljesen korrekt) Samsung 172X-et (Bővebben: link), és
a) egyszerűen képtelen vagyok normálisan beállítani a színeket / fényerőt
b) játékokban OK, de sima brózergördítésnél durván utánhúz (12ms my ass...)
c) cleartype nélkül a szemem folyik ki, azzal viszont látszik a színes aura
d) quake3-ból jobbra lelóg 40-50 pixel amit sehogy nem tudok elővarázsolni
e) DVI bemenet az van, de kábelt már vedd meg magad (így sem volt olcsó)
f) (remélem) ebből kifolyólag most még kissé vibrál is a kép.
g) ja és szemből nézve a felső harmad erősen sötétebb mint a kép többi része, és csak olyan jó 30°-kal ''lenézve rá'' lesz kb. egyenletes (akkor viszont már a statusbar lesz rosszul olvasható) -
Bazsesz
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Várjál, a lamborgini gyártott traktort...
Azzal is lehetne ilyesfajta módon menőzni 
Bővebben: link és Bővebben: link
De talán volt valahol róla videó is, mindjárt megkeresem
-
I_Am
veterán
válasz
Versus69
üzenetére
Bővebben: link Megsemmisítettem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kalandor: Örülök, hogy épségben és élményekkel gazdagabban hazaértél.
-
Versus69
csendes tag
popószőr topik hova lett?

-
Vangelis
félisten
Ide:
, fórumban
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
'sszus.
Tudtam hogy korai lesz még nekem TFT-vel vagizni.
Tudtam. Visszatartott? ÁÁÁ, ugyan miért is? :\
'sszus. -
gozso
őstag
szerintetek, barebone ügyben hová érdemes topicot nyitni?
(ASUS S Presso...) -
Agyasima
őstag
Józsikáim!
Hogy is hívják Magyarország legidősebb költőjét, aki néhány éver házasodott és Einsteinnél is gázabb a haja?? Nem ugrik be a neve, és nagyon idegesíííííít! -
bebean
aktív tag
nem rossz! nekem 1:40 körül van a rekordom. az első albimban szegeden progmatosokkal laktam & allandoan ezt nyomtuk.

kerdesek:
1. letezik, hogy egy s478-as lap nem tudja az 1M L2 cache-el ellatott cpu-kat kezelni?
2. egy ''megfelelő'' lapban (+ram stb) mennyi kb. egy 2400+ tbredB vége? -
Esmein
nagyúr
Na, ezt alkottam
-
Esmein
nagyúr
mivel akarok avit divxbe tömöríteni ?
-
Esmein
nagyúr
fotóriporter... még mindig rötyögök rajta

-
escie
őstag
-
escie
őstag
jó reggelt!
ma én nem tudtam aludni...
(hehe, jelenleg 20 aktív tag. nincs valami nagy nyüzsgés...
)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Bárban, srác egy nőhöz:
szia, meghívhatlak egy italra?
hát, attól függ. kocsival vagy?
igen, azzal.
hány üléses?
kettő.
nem is rossz. milyen színű?
kék.
és hány lóerős?
260
hűha! mi a márkája?
IFA
-
Bazsesz
őstag
Semmi gond, ez a dolgod, meg amúgy is én akármikor kiélem akárhol minden perverz vágyamat, ami ladával kapcsolatos. Kérdezd meg IRC-n, vagy MSN-en, vagy a Lóerős topikba. Illetve erről leginkább az osztálytársaim, a barátaim, illetve a rokonaim tudnának mit mesélni

Meg amúgy is elég egy ilyen hülye LADA-fanatikus. Egy a hülye, de az eléggé
-
tildy
nagyúr
Még 10 perc és mehetek haza. Már várom...Eza hét nagyon ilyen agybaszarintós volt, valószínűleg az időjárás tette...Mint egy felmosórongy, olyan voltam ezen a héten...

-
VladimirR
nagyúr
reges-regen, egy messzi messzi galaxisban....lehetett regisztralas nelkul is irni a forumra, mepedig ugy, hogy belepeskor a jzer az guest, jelszo meg nem volt
csakhat sok barom nem ugy hasznalta, ahogy illik, ezert megszunt\
p.s.: az mar klinikai esetnek minosul, ha a egybol tudtam, hogy az a hozzaszolas melyik topicbol van?
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Szinte éreztem, hogy zárva lesz a ladás topik... De ennek most ez a rendje.
De elmondhatom, hogy ugyanolyan szarul vagyok, csak közbe még belázasodtam, elmondhatom, hogy amit ma tanultam közgázra azt cseszhettem, mert egyik se volt benne (k***a elszámolási mátrix, szívtam vele, és nem az volt).elmondhatom továbbá, hogy a közgáz érettségin majdnem elaludtam, mert éjszaka a köhögés miatt nem tudtam aludni, és folyt az orrom meg a nyálam (újjabban nyáladzok este. Vagy nem vagyok komplett, vagy valamire ki vagyok éhezve). elmondhatom továbbá, hogy hívott egy olyan személy majdnem egy órája, aki mindennél fontosabb az életemben. És elmondhatom továbbá, hogy tavaj ilyenkor már tiszta ideg voltam Fém úr közeledtének a tudatával.
Továbbá elmondhatom, hogy a tervezett 6 írásbeli helyett 7 lesz, és azt is elmondhatom, hogy egy utolsó barom voltam, hogy jelentkeztem az infó-közgáz kombóra. Tovább elmondhatom, hogy van több mint 1 hónapom a szóbeliig, mert 29-én szóbelizek, és aznap kapom ki a rekedtségi bizonyítványt, márha kapok.
Továbbá elmondhatom, hogy gyakran ismétlem a szavakat
Bazsesz helyzetképe, 2005. május 20. 22:57
A hirdetést Bazsesz fizette... -
tiv83us
veterán
Ez a ''guest'' ez milyen rang? Ilyet meg sose lattam...
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hello mindenki!
Na,erdeya benézett délután?Mer így vodáról aktív tagokban nem látom.
Vagy tényleg ez lett:
-
ngabor2
nagyúr
Vannak itt debreceniek? Ma a Csapó utca felé tévedtem, és mit látok? a Debrecen áruház hűlt helyét... Mi történt vele, azon kívül, hogy lebontották? Oké, sose volt olcsó, de mi lesz a helyén? Semmi táblát nem láttam róla.
-
Esmein
nagyúr
Vortex. -
tiv83us
veterán
Nem rossz az izlesed, de az enyem jobb. Ezt csekkold Bővebben: link

-
ngabor2
nagyúr
Visszábbkanyarodok.
A témafeldobáshoz különös tehetség kell. Ha nem jön össze, nem szabad erőltetni. De ha összejön...
Aki valaha olvasta/olvassa a HIX MOKA-t, az tudhat néhány ilyen kellemes dologról. Emlékeimben dereng még a ''miért van a trolinak 2, a villamosnak 1 felsővezetéke?'' téma. Na ott aztán minden oldalról kitárgyaltuk a témát, pszichológiailag, esztétikailag, stb. Volt, aki el akarta velünk hitetni, hogy mindenféle áramokat kapnak ezek a járművek a vezetékekből...
Aztán egy kis pihenő után csaknem egyszerre robbant ki 2 téma. Egyrészt ugyebár a 16, mint szám nem-létezéséről, másrészt a tehén lábainak számáról (valaki szerint 16, de ugyebár mivel az a szám nem létezik, pontosabban egyenlő 17-tel, ez nem lehet). Mostanában ott is csend és hullaszag van. Azt a levlistát (tehát nem fórum... de így érdekesebb) is fel kellene dobni. -
tiv83us
veterán
Megtalaltak Michael Jackson iraki ikertesojat

Bővebben: link -
tildy
nagyúr
MIvan?
Kabát??? Jesszus...
Én eg ykis tinglitangli szoknyácskában és egy passzos felsőben jöttem dolgozni, éjfélre érek haza, és szvsz nem fogok fázni.
Te meg kabátot akarsz felvenni?
Ilyen időben?
e.vid:dehogy van hideg. Múltkor 12 fokban jöttem rövidujjúban, és még majdnem melegem volt. Na jó nem, de egyáltalán nem fáztam.
Bár lehet ez nemnormális...
kolombusz:már akinek. Én éjfélre érek kb haza melóból.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Sziasztok...
Az érdekelne, hogy szerintetek van-e ma buliba kabátban menni értelme, vagy elég lehet a pulcsi is?
Gödöllőre tervezek menni, tehát 3:40 előtt nem jövök, az biztos...
Kéne tehát valami meteorológiai előrejelzés...
Kösz,
Geri -
Versus69
csendes tag
nah, kiderült hogy roma szúrta le a romát.....kíváncsi vagyok most mit fog prédikálni a sok habzószájú pöcs....
-
Vangelis
félisten
Meg gyüttem..... a gyerekért voltam a bölcsibe meg hulla fáradt vagyok, már vagy 36órája vagyok talpon.
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Esik a hóóó!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)