Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Jó reggelt högyek, urak!
Analízis szigorlat a mai menü, szurkoljatok, hogy összejöjjön! -
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én most, de nem akartam!
JÓ REGGELT, azért!!! -
Sianis
addikt
Azt ismered-e pajtás?
//: Hej! Kocsmáros egy telt kupát,
Ne várjak rád hiába!://
Még ma éjjel mulatunk,
Még ma éjjel vigadunk,
Még ma éjjel berúgunk,
S kirúgnak hajnaltájba’.
Ha gyenge sört iszol komám,
És józanul mész ágyba,
Hát elsárgulsz mint őszi lomb,
És lehullassz a sárba.
Még ma éjjel mulatunk,
Még ma éjjel vigadunk,
Még ma éjjel berúgunk,
S kirúgnak hajnaltájba’.
Ha erős sört iszol komám,
És részegen mész ágyba;
Hát úgy élsz, ahogy élned kell
És nem éltél hiába.
Még ma éjjel mulatunk,
Még ma éjjel vigadunk,
Még ma éjjel berúgunk,
S kirúgnak hajnaltájba’.
Ha szép leánnyal alszol komám,
És elmondja annyának...
Hát fog be jól a szájadat
És ne nézzél más lányra!
Még ma éjjel mulatunk,
Még ma éjjel vigadunk,
Még ma éjjel berúgunk,
S kirúgnak hajnaltájba’.
mod: szöveg tökéletesítve!
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Nekem jó lesz! Remélem, hogy tökös kölykök lesztek, már ha függők vagytok. Vagy lehet, hogy az orvos írta fel nektek ezt a rangot, hogy leszokjatok a PH!-ról? Bármi lehet...Csernus köszi...
Jaj lesz pappírmunkátok is rendesen, mindenről beszámolni, mit mikor miért!
Önként nem dugnám fejem a hurokba! Bár reméljük, hogy veletek csak gazdagodik a közösség. JAJ ezt a nyalni dumát...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
minek-a? Utánna csak a munka szakad rád!

-
Sianis
addikt
No látod? Szétszívtad az agyadat a pb gázzal!

-
Sianis
addikt
Hirtelen milyen érdeklődés lett itt a MODERÁTOR-i dolgok körül!

Fiúk inkább szakmai dolgokról beszéljünk, ne a gombokról, bár ha egy feszes blúz gombjairól van szó...

Alatta az extra gombokkal... 
-
Sianis
addikt
Nyaljatok, csak nyaljatok!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha én ilyet tettem volna, amit ő, és nem szívesen osztom meg velektek, inkább csak a tényt, nem merném magam idevonszolni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
Jó reggelt! Há' kejjtek má' mingyá' munka van!
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
A hét utolsó koránkelése...remélhetőleg...8-kor ismét harcba indulok... -
Sianis
addikt
No megvan a mai vizsgám is emberek! Agyam az kifacsarva a hétre, pedig még holnap is van egy bizonyítandó eset....
-
Sianis
addikt
Szép jó reggelt ismételten!
Ma 8-tól megint vizsga hej! -
Sianis
addikt
És elkezdődött, eg bődületes csattanás a hegyoldalba becsapódó villámtól, orkán erejő szél földig tolta a fűféléket, némelyik fa is bele csikordult a szélrohamba, és özönvíz szerű vízzuhatag kezdett el esni. Pillanatok alatt eltűnt a fülledtség, a felverődni próbáló por sincs sehol. A természet bizony most meghűti magát erősen! Jól esik egy kis friss levegő, viszont így nem nagyon lesz tanulás...

-
Sianis
addikt
Break news!
Miskolc: Kb 100 méterre egy villám lesújtott a hegyre, ennek hatására őrületes dübörgés kezdődött. Az ég így nézhetett ki Noé féle özönvíz előtt is! Ha jól látom, a hegyet már elmosta az ező, ugyanis semmit nem látni belőle. A villámok kezdenek egyre keményebben taámadni, nekem pedig 15:00-kor buszra kéne szállnom. Nem hiszem, hogy megvalósulhat, mert kb a nyíregyházi viharnak a bratyója jött el most értem! Szorongással tölt el a várakozás a vihar előtt, tipikus vihar előtti csend van, a szél lágyan ringatja a fákat, a füvet, amik szomjasan várják a tápláló esőt! Kezdődjön hát a harc!!!! -
Sianis
addikt
jipíííí megvan a beugróm!

Csütörtökön még megírom a második részét aztán fasza leszek jeee! -
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére

Nagyon szépen köszönöm! 
Az ok amiért korán keltem, az hogy 8-kor aláíráspótlásra megyek, zuhanyozni, fogat mosni, borotválkozni, felöltözni kell, meg eljutni az egyetemre! No meg egy kis segédanyag előálítása sem elfelejtendő!
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Szép, jó, napos reggelt mindenkinek!
-
Sianis
addikt
Esmein mester MSN?
-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Most ne ess abba a hibába, hogy azt hiszed ekkor keltem. Én már túl voltam 30km bringázáson, és egy fűlocsoláson is! Szóval most akkor mi van?
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jó reggelt magának is uram!
-
Sianis
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Ezt most abból veszed, hogy nincs az AKTÍV TAGOK listájában, vagy, hogy megkeresett MSN-en, vagy egyszerűen csak az OFF Topicozást hagyta abba? Neheze hinném el, hogy az egész PH!-t itthagyja, mert az egy komoly lyuk lenne a közösségben. Kérlek válaszold meg uram a kérdésemet, de mindenképpen a precízióra törekedj!
-
Sianis
addikt
Köszönöm védő szavaidat kollága úr. Én inkább szakmaiakban szeretek post-ot szerezni!
Más: Légkondi kérdése. képzeljétek el nálam máris, legalább 28 fok van, van egy nem túl pontos hőmérő a falon, de arányaiban azért jól mér. És még csak reggel fél kilenc van. Délután a nap eléri azt a lehetőséget, hogy a szobám falán lévő, majdnem fal méretű ablakot elkezdi sütni. Ennek hatására, a szobám hőmérséklete exponanciálisan elkezd nőni, szerintem mire lemegy a nap, én már 40 fokban írogatok, de ma délután erről meggyőződöm. Légkondink ''még'' nincs, lehet, hogy nem is lesz soha, bár nekem azért nem ártana.
VladimirR: Nem azért címzem ezt most hozzád, hogy én is hozzászóljak a dologhoz, hanem azért, hogy kifejezzem együttértésemet. Ugyan alig egy éve vagyok PH! Fórumos, szóval még gyermekcipőben járok magának a Fórumnak életében, meg ugye nem voltam régen egy túl nagy offer, szégyen szemre azt sem tudom, hogy mikor indultak. Annyiban biztosan igazad van, hogy régebben itt tudhattad meg, hogy kivel mi történt aznap, viszont ezek mára már valószínűsíthetőleg mindenkinek a saját kis blogjában lelhetőek fel. Nem azt mondom, hogy mindenkinek oda lenne kötelező leírni, hogy mi volt vele, hanem bizonyára sokan eme hely helyett, oda teszik be, mert úgy érzik jónak.
Na most, hogy az újonc kérdéssel mi legyen, arról megint lehetne vitázni, szintúgy arról is, hogy miért születnek ilyen gyorsan az új postok, és a több száz hsz óránként. Valószínűleg azért, mert sok az újonc, erről jó lenne egy statisztika, hogy a rangok hogyan oszlanak meg, és a hozászólások is milyen arányban oszlanak el a főbb csoportokban. Talán erre is sor kerül, és akkor orvosolható lesz a probléma. Régebben nagy chates voltam, jártam chat.hu-ra is és ott ugye nincsenek moderátorokl, szabadon folyik minden akár kúltúr-, akár kúltúrálatlan beszéd, mégis tartják magukat ahhoz, hogy a közösség képes megát formálni. Talán a mi közösségünk is képes lehet erre, talán ha mindíg toleránsak lennénk egy kicsit, talán egy kis türelem sokat segíthetne. Megértem, hogy a sok újonc rohan a rangért, dehát ilyen a világ, pláne, ha kicsit ilyen hierarchikus a rendszer. Őszintén szólva, nem tudom, mi lenne a jó megoldás, vaoltak ugye megszorítások, hogy hardverpiac nem számít hsz-ekbe, talán a OFF lenyugtatásaára is jó lenne, ha csak szakmaiak számítatnának, lehet, hogy éppen az inverze történne meg, lehet, hogy azért tombolna méginkább a chatszerűség, mert úgyis mindegy mennyit írok. Nem tudom. Ki kell ezt is próbálni, úgy, mint az alkoholt, úgy mint a dohányzást. Azokat az érzéseket sem lehet leírni pontosan, ki kell próbálni. Nem akarok senkit erre buzdítani, félre ne értsetek, de tény, hogy addig amíg nem próbálunk ki bizonyos megszorításokat, nem tudhatjuk, hogy működik-e. Newton sem azért lett az aki, mert ült magában, és azon siránkozott, hogy miért nem talál fel valamit, hanem azért mert cselekedett, ügyetlenkedett, aztán mégis csak jó lett. Hát tegyünk mi is így, kicsit alkalmazzunk magunkon szigort, fogjuk vissza postolási mániánkat, nem kell mindenre válaszolni, azátán hátha...
Ha maradt benne helyesírási hiba bocsánat...
[Szerkesztve] -
-
Sianis
addikt
OFF TOPIC 20: Jó reggelt mindenkinek. Hajnali 3-kor elkezdett ugatni a szomszéd egyik kutyája, szóval mire befejezte már fel kelett volna kelni, de így nem bírtam, így most keltem. Ha mégegyszer előfordul ezen incdens megyek, aztán akármilyen szomszédsági jóviszony, meg tolerancia, tegyen szájszorítót a kutyára esténként, mert nekünk nem telik hangszigetelt ablakokra.
Cathfaern: Nah igen, az offolásból összeszedett hsz-ek, és rangok, már-már közhelyek ezen a fórumon. Viszont azt senkinek nem kell szégyelnie, sőt nem is szabdna, hogy így érezzen, hogy ő valamiért ''láma'' egy témakörhöz. Éppen ezért van a fórum, hogy lehessen kérdezni, akár azt is, hogy hogyan kapcsoljam be a gépet, és valki pedig válaszoljon, és úgy, hogy annak aki visszaolvassa, még legyen kedve több kérdést is feltenni, és ne hagyja itt a fórumot.
OFF TOPIC 20: Gyönyörű időnk van nem gondoljátok? Valaki nincs ügyeletben a Tisza környékén? Érdekelne, hogy mennyire zajlanak még a dolgok, és a vízhőmérséklet sem elhanyagolható szempont lenne, mert ha kezd javulni mendkettő állapota, akor jövőhéten Tiszalököt nem hagyom ki!
Előre is köszi. -
Sianis
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Véleményem szerinte azért egy kis dorgálás tőled jót fog tenni az OFF megcsendesítésére. Nem nagyon tudok amúgy ezekhez én sem mit hozzászólni, mert szerintem én is szültem is egy szép adag felesleges dolgot, de ezetún nem így lesz! Csak a reggeli beköszönést tartanám meg, engedelmeddel!

-
Sianis
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
-
Sianis
addikt
Keddre valószínűsíthetőleg elkészül a tökéletes üveglap optikai egérhez! A recept titkos, de ha beválik, terjesztjük, és a PH! is tesztelheti!

-
Sianis
addikt
Szép jó reggeleket!
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
20 perce ébredtem, gyönyörű reggel van felénk! Megyek megint vonatozni, ezért vagyok ily korán! -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Na kezdődik a nyári őrület, forr a szobám, a gépem még nem, de kíváncsi leszek mikor húz bele
-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jó reggelt!
Csupán annyi van, hogy az új gépem (A64) nem a kedvence a NOD32 memória rezidens moduljának, és két napja alig aludtam, mert nem bírtam rájönni, hogy mi szaggatja be a játékokat, és a videókat. Végül megvan a bűnös, de a megfeszült munkának egy kellemnes alvás volt a vége. Ennyi
-
Sianis
addikt
Bővebben: link
segítsetek! -
Sianis
addikt
Szia mindenki!
Hasít az új gép, csak a hanggal szívok, nem tudom belőni úgy, hogy minden hangszórón szoljon a zene, 7.1-es a hangkártya, de a front részeken szólaltatja meg, középen és hátul, illetve center mély, sehol semmi. Testelésnél lehet őket nyomogatni, szólnak is, de más hangokat nem adnak ki. Valaki esetleg? Nincs valami jó progi amivel lehet állítani, hogy hol játszon hangokat? -
Sianis
addikt
Jó reggelt!
8-kor bigával kipakolunk egy rakatnyi hardvert, aztán meg beszereljük az új alaplapom meg a procim! Indulhat enneél szebben egy nap? -
Sianis
addikt
Nekem egy Sharkoon BlueTouch van msot, de egy Logitechen is leteszteltem. Nem tudom, hogy kinek milyen élmény lehet, mindenestre nekem nagyon tetszik. Érdekes hangja van csúszás közben, ugye nem egy szöveten, hanem egy rettenetesen sima felületen fut, lehet, hogy a teflontalpak segíthetnek a halkításon, de amúgy nem vészes. Csodákal nem művelhet egy egérrel, de az tuti, hogyha megbecsülöd, egy életen át fog szolgálni...és ugye nem annyiba kerül amennyibe a nagy neves cégek adják...ha gondolod mérd le mekkora kell, megkérdem az árát, max feladom postán...
-
Sianis
addikt
escie: Nem zavarja, átlátszó, de nem áttetsző. Szóval megtöri a fényt, és azt olvastam, hogy ez a legjobb az optikai egereknek. Minden komoly gyártó így készíti az egérpadokat, én meg lekoppintottam fillérekért úgymond...
Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Önként nem dugnám fejem a hurokba! Bár reméljük, hogy veletek csak gazdagodik a közösség. JAJ ezt a nyalni dumát...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.realdealstubblefield.com/forums/images/smiles/die.gif)

Előre is köszi.
...itt addiktkodom oszt sehol senki?