Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
nem tudom, es nem is akarom megmondani, hogy mirol szoljon az off topic, csak azt tudom, hogy ahogy most kinez, az nagyon nem tetszik, lassukcsak:
elcsetesedes: ha megnezed, eleg sdok az olyan hozzaszolas, ami kevesebb, mint fel sor, es vagy csak valami idiota bofoges van benne, vagy csak egy koszones (esetleg e ketto kombinalva), de amitol a hideg valoban kiraz, az az idiota temafeldobalas, mint pl legutobb ez a fagylaltos is (ez azonban ket okbol is kivetel, az egyik az, hogy most feltefetoleg a vita lezarasa., s a figyelem arrol valo elterelese volt a cel, a masik pedig az, hogy most nem csak annyibopl allt, hogy ''nesztek 'szatokmeg itt egy tema: fagylalt'', hanem a temat indito post-ban volt nmi info is arrol, hogy mirol beszeljunk, miert, etc...)
a csucsot nalam erdeya viszi, az idiota kepeivel, amin valami fazon tart egy tablat, rajta a felirattal: ''az uj tema: majkrem''
van rengeteg cset, lehet ott kotetlenul, felszavakkal beszelgetni, mitobb ph-s arokkal is lehet talalkozni a prohardver nemhivatalos irc csatornajan, a #prohardver-en, az ircnet-en - az ilyen stilusu, tartalmu beszelgetes ott sem biztos, hogy megalja a helyet, de meg mindig inkabb csetre valo, mint egy szamitastechnikai forumra, megha a faradtgoz (es nem homokozo) rovatban vagyunk is
nam azt mondom, lehet temat bedobni, sot, olykor kimondottan jo az ilyen (anaqer-nek vannak neha eleg beteg linkjei, vagy kalandor szol neha erdekeseket
), de ezt ne azert tegyuk, mert unatkozunk, vagy mert az off topic mar csak 3. a faradtgozben a listan, hanem azert, mert mondanivalonk van
nem eri meg benezni: valoban nem
mert mi is zajlik az off topic-ban? vagy egyszavas csetstilusu beszelgetes megy mindenfele idiota temaktrol, amit unatkozo emberek dobalnak be, vagy epp egymasnak estek valakik: vangelis vs mindenki, mbit vs mindenki (ez ket ilyen visszatero tema, van, hogy naponta elojonnek par orara, parszaz post erejeig - ezek a legidegesitobbek), erdeya vs tildy+Interga (tegnapi balhe), vagy pl a mai (ami mopndjk torolve lett, de en is mebbe voltam)
a 6-tol kezdve minden off topic minden post-jat nyomonkovettem., mindent olvastam (az elso otot csak visszamenoleg) de a 18-nal abbahagytam, mert egyaltalan nem izgatnak a fentebb leirtak (asszem az elso resz amit atugrottam, az ugy 2-300 post volt arrol, hogy ki nyissa a kovetkezot a 17. vegen)
mi valtozott az evek alatt: sokminden
regebben, mikor leultem az ot ele, elolvastam 50-100-200 postot, es tudtam, hogy aznap mi tortent a szamomra fontosabb tagokkal, mint pl Panther, Peliscan, Kalandor, Den, Som@, rog, twollah, Divot, Agyasima, KovacsUr, Bash, Cathfaern, Sick Boy, fokukac (mondjuk O tavollete miatt van kevesebbet), meg tildy (de O most is irkal)
na ez mar nincs, csak az, amiket fentebb irtam
igazan elmondani nem lehet, legjobb talan az lenne, ha ololvasnal par regebbi off topic-ot (mondjuk regisztraciod alapjan nem reg vagy itt, lehet, hogy a fenti nvek nagyja Neked nem is mond semmit, szoval lehet, hogy ezzel sem kerulnel kozelebb)
anaqer: szeop is volt, mikor a 2000-es limit is legev olt egy honapra - most mar az 5k is keves
ez is az egyik dolog, ami nem ertek, s talan ez is az elcsetesedes kategoria: miert kell, hogy mindig porogjon az OT? miert baj az, ha valaki fel napja (lof*szt fel nap, mar fel ora utan UP-olnak) nem szolt hozza?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de ezt ne azert tegyuk, mert unatkozunk, vagy mert az off topic mar csak 3. a faradtgozben a listan, hanem azert, mert mondanivalonk van