Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
dannnnn
senior tag
mi a különbség a gé-gép és a gép-hab kábel között? hol van a csere?

-
erdeya
senior tag
Éppen ennek olvastam most utána, és van ahol azt írják, hogy ilyen, van ahol azt, hogy olyan.
Hálózatokban nem vagyok otthon. Hogyan döntsem el, hogy nekem milyen van: cross, vagy patch? Ha jól gondolom a crossnak, a két végén más a színsor. Igaz?
szerk: Nem kizárt, hogy cross kábel, én csak tippelem, hogy sima. Ha hazamegyek kiderül.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Hát ezt mondom én is. Mivel azonban a modemen az ADSL link lámpa világít, a hiba valahol a modem-kábel-hálókártya viszonylatban keresendő.
A hálókártya zsír új alaplapi, sosem volt használva még, ráadásul egy másik, PCI-s (jelenleg másik gépben működő) hálókarival is ugyanezen eredmény született.
Konklúzió: Mind a két kábel, amivel próbálkoztam szar, vagy a modem nem ad a gép felé jelet.
Valaki igazoljon, avagy cáfoljon kérem! -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
nana... kirúgni bárkit bármikor lehet...
MÁS:
Beszéltem a TVNettel. Most mondjátok meg őszintén, szerintetek mi lehet a gubanc. Elmondtam nekik, hogy 2 kábellel és 2 hálókártyával is ki lett próbálva a dolog, de a végeredmény mindig ugyanaz:![[kép] [kép]](http://img286.echo.cx/img286/7155/net8vx.jpg)
A fickó szerint ezt okozhatja tűzfal vagy víruskereső is. Szerintetek? Amúgy csak a sima windows tűzfalam van, meg az avast van fenn.
Szerintem ha a tűzfal blokkolná a kapcsolatot, arról nekem is szólna... -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Igen... és te ezek után öröktől fogva örökké, minden pénteken várni fogsz rák a wansörben

-
ngabor2
nagyúr
Vezetni nem nehéz. Csak jó vezetékeket kell megmarkoni jó erősen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De komolyabban: ha kollégának tekinted őket, akkor ők is normálisan fognak téged kezelni. Ez tapasztalat.
Amikor én korrepetáltam gyerkőcöket, velük érdemes volt haverkodni, amellett, hogy megköveteltem a dolgokat. a kettő men zárja ki egymást. Jó hajcsárkodást, gratula a véglegesítésedhez. Nekem ez kb. 1 éve történt meg, azóta már egy párszor át lettem helyezve, azonos munkakörben... -
erdeya
senior tag
Itt vagyok...
Nagyon húzós a mai nap. Sok a meló.
MA voltam a főnökömnél eleszélgetni meg értékelni. Véglegesítenek, mint team vezetőt, de mondták, hogy még sokat kell fejlődnöm, elsősorban vezetői téren. Igazuk van. De higgyétek el, nem könnyű 24 évesen oyan embereknek a felettesének lenni, akik 2x a szüleim lehetnének. Néha nem könyű, de muszáj az asztalra csapni. Hát majd gyakorlom.
Végülis amikor tanítottam, ott sem lehetett haverkodni a kis bűnözőkkel
-
Szőrös
veterán
erre gondolsz : Bővebben: link
-
ngabor2
nagyúr
Nincs meg valakinek a Halló, halló c. filmsorozat? Lenne hozzá egy kérdésem a sorozattal kapcsolatban.
-
Gh0sT
addikt
Keresek egy kisvideót. Nemtom mi a neve, de ebben hangzik el a híres ''ezt a nőt blokkolnám'' mondat.
Nem tudjátok, honnan tudnám leszedni? -
ngabor2
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Padre, szerintem elég, ha a mostani és az előző offtopicot olvasgatod...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
ne legyel, nem vezet semmi johoz
-
VladimirR
nagyúr
koszonom, kozben kiderult a turpissag, valoban egy norveg szam volt
mas: ugye minden rosszban van valami jo is...
na ki tudja megmondani, hogy abban mi a jo, hogy szakado esoben, kesesben vagy, s nincs kedved keresgelni, ezert egy szovet felcipot veszel fel, majd belelepsz egy bokaig ero pocsolyaba (s ugye a szovet felcipoknek nem a legjobb a vizzarasa)?
hat az, hogy a cipodben megrekedt hidegviz frissen tart meg igy, 24 ora ebrenlet utan is - erre volt szuksegem, hogy ne aludjak el dimat2 vizsgan - ezen kivul meg arra lett volna szuksegem, hogy tanuljak is ra, de talan meglesz igy is
-
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Van, pl. Borosz. Aztán majd jön a debreceni találkozóra, és jól letépi a fejemet, mert beköptem

A debreceni adok-veszek topikban keresd. -
brownus
veterán
Kecsón a Gamf-ra járt vki?
-
L_ajos
őstag
No ezt énis tapasztaltam. Nagyon dúrva volt. Jött oda kéregetni ahogy egy hajléktalan szokott, majd amikor látta hogy nemnagyon fog kapni megnyitotta a könnycsatornákat és elkezdett zokogni. És mellette fenhangon ordított hogy kiskorába is verték és semmit nemkapott stb. Majd kapott 20forintot (annyi apróm volt) és hirtelen fordult 1et vele a világ, elkezdett vigyorogni és majdhogynem a cipőmet csókolgatni. Érdekes mire képes az emberi természet és a kényszer.

-
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Én GD középsuliba jártam szegeden, ott is volt gdf
Namindegy, csak gondoltam beírom 
Meg tudná adni valaki RGB ősi xp-s topikjainak egyikét ? Sajna nem találom...
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
Juhéjj, nem tudom megállni, hogvy ne tegyen közzé az örömöm:
Megvan az utolsó vizsgám is a GDF-en (tegnap méréstechnika), júliusban mehetek záróvizsgára.
(tudom, hogy ciki a GDF, de akkor is...)
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
már vagy 2 hete járok bazz...

-
-
Integra
titán
moonman ezt találta (thanx bro!) Bővebben: link
valszeg kipróbálom, de most még egy picit másolgatok meg mentegetek, hogy nehogy nagy (akkora..) szopacs legyen a végén..
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
huhh ehhez szerintem én már kevés leszek, de még a microsoft support is: Bővebben: link
mindenesetre megnyugtató, hogy ez szerintük semmi kárt nem okoz a számítógépben
szerk: lehet hogy napkitörés van, most a suliban is vacakolnak a gépek, meg másnak is épp partíciógondja van a ph-n
[Szerkesztve] -
Integra
titán
msn már megoldódott, beloggolt, valszeg valahol elakadt a kimenő infóm valami proxyn...
jaja, boot partícióm most éppen E
pártisönmedzsikkel már so-sor rendet raktam, D most újra a boot hdd második partíciója, de az E-t érthető okokból nem tudom megváltoztatni, illetve ha lehet, akkor azt nem tudom hogy hogyan.... -
Integra
titán
aszondod?

na ezt figyeld, ez mekkora off:
nyomtam egy format c és xp reinstallt, eddig még nincsen baj.
de valamiért aztán a drive letterek teljsen szétcsúsztak.
az eddigi boot hdd-m két partíciója értelemszerűen C és D volt.
ebből a C amin természetesen a windóz van most E, a D pedig C lett....
manage-ben természetesen nem tudom visszaváltani, és partitionmagic sem oldja meg a gondot.
valami 5letetek van? hogy lehet ezt visszacsinálni?
komplett vinyó partíciótörlés, egyesítés és format?
ne kérdezzétek, hogy miért csúsztak el a drive letterek, folgalmam sincsen -
Integra
titán
másnál se megy az msn?
nálam nem hajlandó beloggolni... -
TéKrys
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
ezek után sztem nem is mer előjönni
) -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nem hiszem el,hogy nincs olyan aktív PH! tag,aki a Matáv T-com telefontröszt munkatársa lenne!Vagy nem hangoztatja?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rez_Grof
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Na ezt próbálta meg nállam is a szerelő.
Aztán kiderült, hogy nincs tárcsahang + a 512 adsl, dial-up sebességel közlekedet a bandwidth testben. Maradt még egy kicsit szerelni. Aztán 2-3 telefon és már jó is volt na akkor már aláírtam a papírokat.
Nem volt kiabálás, nem volt anyázás csak egyszerűen mondtam, hogy jó lenne ha rendesen menne. -
Szőrös
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Igen ilyen is van. Pontosabban nálunk is ez volt. Kigyütt fatáv srác szépen bekötötte modemet meg mindem utána meg ott szívtam , hogy miért nincs net. No azért nem volt mert matáv nem adta át szerződést axelnek így azok nem aktiválták még be. Klassz volt.
Jah egyébként jóreggelt mindenkinek.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Szépséges dolgos jóreggelt mindenkinek

Én is melózok ma, 2 hetes próbaidő első napja, drukkoljatok
Menek is, nehogy elkéssek kezdésnek. Vajon mennyire fogják látni rajtam, hogy ma sem aludtam?
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jó... akkor majd módosítom az aláírásom

Szólok majd a Pepszinek is.
Most mentem értekezni... -
erdeya
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Nos... azért nem jó amit mondsz, mert ugye aláiratták velünk (apuval) a papírt, hogy a végpontot átadták működésképesen. Tehát nem kell itt aktiválni, meg regisztrálni semmit.
A modemen van egy csomó pilács. Namost ugye a power az világít. Az ADSL act lámpa akkor pillog, ha adatátvitel van (lenne), az ADSL link akkor ég, ha be van dugva a telefon madzag, a LAN link meg akkor kéne, hogy égjen, ha össze van kötve a géppel. Na ez utóbbi nem műxik
Kipróbáltam más kábellel, más hálóval, de semmi. 99%, hogy a modem szar.
Jelzem a kiajánlott 72 órás hibaelhárítási időn kábé 15 órával vagyunk túl...Ébresztő kedves Matáv! Kötbér lesz a vége...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
Mosolygós szép jóreggelt minden offolónak! Sikerült ma reggel is felkelnem, és még csak a busz se robbant le, mint tegnap.
Tényleg, a suli mikor fog végetérni? mivel utána járhatok egy busszal (majdnem 1 óra) később. -
VladimirR
nagyúr
+47 milyen orszaghivo? most hivott valaki, de mikor felvettem letette
en meg sprintelhettem at a lakason, mert a furdoben voltam, alberlotarsam meg alszik
jah, es 8-ra megyek vizsgazni, erre halistennek elkezdett szakadni az eso - egesz ejszaka keszult ra, de persze, hogy vizsga elott kell belekezdenie -
erdeya
senior tag
Sziasztok, jó reggelt!
Mondjam, mizujs, vagy kitaláljátok magatoktól is?
-
tildy
nagyúr
Jóreggelt. Hogy én milyen kómamanó vagyok, ez hihetetlen. Aludni lenne jó, de már benn ülök a munkahelyemen. Ja tegnap végül csak taxiztam.
-
Esmein
nagyúr
Bazze... Láttunk egy koldust és ránkmászott... Kisvárosban ez nem szokás.
-
Esmein
nagyúr
Jézus ereje, ahogy birok itt ülök az offtotyik előtt, de ez kriminális ammit műveltek... Jóreggelt.
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
20 perce ébredtem, gyönyörű reggel van felénk! Megyek megint vonatozni, ezért vagyok ily korán! -
domedee
senior tag
Mondjuk a szerzőnek, Anne Hooper-nek még van hasonló könyve.
De tudom ajánlani még tőle a Káma Szútra kis alakos változatát, 12*14*2 cm és benne van kivonatosan a Kama Szútra, az Ananga Ranga és az Illatos kert, az első kettő indiai (5. és 15.sz), míg a harmadik arab gyökerekkel(15. sz.) rendelkezik.
A másik, ugyancsak zsebméretű (12*14*2 cm), ''A játékos szex'', ennek a címéből pedig ugyancsak ki lehet találni a tartalmat.
Nekünk (én + a kedves) megvan mindkettő. -
tildy
nagyúr
Ez sem az én napom.
Újra kell egy dolgot zárnom, az még minimum +15 perc, ha nem több.És reggel 6.30kor én kezdem a napot

kalkuláció: rendelek taxit hazaérek hamar, ez jó , de -2000 ft, igaz a cég majd kifizeti
nem rendelek taxit , hazaérek kb fél 1 re . kelek 5.20kor, alszom majdnem 5 órát
Hát nem is tudom....
[Szerkesztve] -
L_ajos
őstag
milyen jó hogy néha feljönnek ilyen témák és rájön az ember hogy van mit pótolni ill. hozzárakni. Ha nyikok egy ilyen topicot az tuti az év topicja lett vóna

No de meglett ami kell
Igy már az emberen múlik mit teljesít
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)