Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mi az a brand.uw.hu?
-
erdeya
senior tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Nem hiszem...
20 perc alatt 20 hozzászólást nyomtatok. Nem ritkán kettesével. Ez nem tetszik.
Lehet egy poston belül több embernek írni, illetve a MOD funkció alkalmazása is javallt.
Mindenesetre azt már tudjuk, hogy nagyon fiatal vagy, mert nem tudod ki volt hatodik Uljanov
Azaz V.I. Uljanov. Közismertebb nevén Vlagyimir Iljics Uljanov -->Lenin
[Szerkesztve] -
Necrolyte
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
1. Ki az az Uljanov?
2. Miért azonosítasz te engem mindenkivel?
3. Te ki vagy? -
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahogy egy ismerősömet idézhetem: ''Tanulj, tanulj, tanulj!''. Nos, te már ezt is megtapasztalhattad?
-
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kolombusz kolléga! Sok lesz a 3 post egy perc alatt nem gondolod?
Unod már a tag létet?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na, ez azért nem réges régen, egy messzi messzi galaxisban történt, tehát inkább ne anekdotázgass!
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ejnye, bejnye, csak nem fenyegetőzünk, csúnya bácsi!

-
jeges
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha fogalmailag helyesen tudom értelmezni a ''barát'' kifejezést, akkor azt is meg tudom mondani, h ki tartozik bele a körbe és ki nem. enne kmegfelelően tudok viszonyulni az illetőhöz.
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Te célozgatsz. De jó, hogy nem ismerjük egymást (NEM SÉRTÉSNEK SZÁNOM!).
-
jeges
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a ''barát '' fogalmilag tartalmazza, h elfogadom olyannak, amilyen és elfogad olyannak, amilyen vagyok.
szerintem -
ngabor2
nagyúr
Értelmes topikcím...Okosok, ugyesek ide segiteni. Bővebben: link Javasoltam neki egy másik címet. Kicsit hosszabbra akartam Esmein kedvéért, de inább nem írtam a végére, hogy ...házilag, de hogyan????

-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A második része kinek szól?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Jah.
Nekem semmi bajom velük, csak azokkal akik nem dolgoznak, segélyen élnek, és az összeset elisszák, elcigizik...
Amúgy másra terelve a szót:
miért van az, hogy az emberek mindig a másik ,,fölött'' akarnak lenni? Miért nem fogadják el, hogy a másiknak bejött az élet, nekik pedig nem? Ez régi barátságokat képes tönkretenni.
-
Necrolyte
tag
Na, nem kell bántani a cigányokat, rendes kis izék azok, csak ne lennének néha olyan büdösek, meg lopósak, meg éppen mocskosszájúak, hangosak, idegesítőek, részegesek, drogosok... (szerintem)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vigyázz, mit mondassz, mert jönnek a kisebbségvédők, és jól megvernek, mert meg merted szólni a szegény ártatlan kisebbséget...
Mert ugyebár ''mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek''... -
erdeya
senior tag
Szervusztok...
Mostanában elég gyengus az éjszakai felhozatal. Azelőtt reggelente 100 meg 100 hozzászólást kellett visszaolvanom. Persze ezt nem panaszképpen mondom.
Olvastátok az indexen a Mávos cikket? A képeket érdemes megnézni. Már annak aki szereti a vonatokat. Ráadásul töb képen is szerepel Balatonszemes. Kedvenc helyem a Balaton partján. Sok éve járok oda és az idén is megyek.
Jó hogy eszembe jut, éppen emiatt júli 12-18-ig nélkülöznötök kell. -
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Istenem ezek a cigányok
Tegnap is akkora lármát vertek itt Taktaszadán, hogy csak na...
Már készitettem a légpuskát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Bővebben: link
De TexT-BoY-tól is kapja rendesen: Bővebben: link. -
ngabor2
nagyúr
Szép jóreggelt!
Mi történt? Ma mindenki elaludt?
Megérkezett már az eső nyugaton? -
Loretto
veterán
Multkor pont láttam vmi kígyos filmet animal planeten. Épp a rejtekhelyen filmeztek az a tudósok, amikor hirt kaptak h egy kertben leütöttek egy ugyanolyant mint amit figyelnek. Pedig ez vmi emberevő fajta volt (recés piton talán, ami ugye szoryt).
Szómiszó kimentek látták az agyonütött állatot, de volt egy ksi fura benne: egy vaddisznot volt a gyomrában.Gondoltam ezért nem tudott elsiklani a lapátok elől
-
Arhquis
aktív tag
Valaki dobjon már meg egy Kani loaderrel WoW-hoz, ha tud.
Írjon e-mailt pls.
arhquis@gmail.com
asszem ez ez nem illegal... -
Esmein
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Ez volt az, szombaton adták. kicsit kihagy az agyam.
Kígyólesen
Léteznek kígyók, melyeknek nincsen szükségük méregre, ha ölni akarnak: ok eros izmaikat használják prédáik megfojtására, még akkor is, ha hatalmas emlosökrol van szó. Az óriáskígyók szakértoje, Dr. Jesus Rivas fejébe veszi, hogy Venezuelában, Afrikában és Ausztráliában, saját élohelyükön lesi meg kedvenceit élelemszerzés közben.![[kép] [kép]](http://www.extremescience.com/images/jrivas.jpg)
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Esmein! te nemes egyszerűséggel kész vagy.
Kár, hogy nem tudsz MSN-re jönni. Láttam egy hozzászólásod a farkastörvényekkel kapcsolatban... 
-
Vangelis
félisten
Mi itt ez a nagy pangás?
-
TéKrys
senior tag
-
jeges
senior tag
ez nagyon készen van...
egy fokkal jobb is lehetett volna a topik címe, ha az van a végén, h ''de miért???''
-
erdeya
senior tag
Na hazamerészkedek, remélem nem hívnak vissza a portáról.
Otthonról folytatom, tehát vérboci csak 1 órára búcsúzik.
Ezt a közleményt az aggódók miatt írtam be
-
mayerlaci
senior tag
Hát nem tudom hány orakor volt?
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
Vagy Dr. Brady Barr nekem ő a kedvencem nem tudom ismered e a Nati***l Geogra***c-en szokott lenni krokodilokat meg kigyokat fog meg.
Ja és Bash
robáld meg a nyakánál megfogni mert akkor nem tud marni.Vagy vegyél olyan pálcát amivel le lehet fogni a fejét és utána egy zsákba dobd bele.
Ezt is Dr. Brady Barr-től láttam.
-
TéKrys
senior tag
Barátnőméknél az osztályban van egy olyan ''nemhivatalos'' verseny, ahol kereseik az osztály legszőkébb tanulóját. Jelenleg egy olyan csaj vezet aki miután kihívták a táblához hogy a matekfeladatnál a megoldást ÍRJA ALÁ felírta a nevét.

-
tiv83us
veterán
Bash kergeti a kigyot

==> -
tiv83us
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Pedig eleg hires csoka

ui:Jaja, 10meteres krokodilokra ugral, aztan koltoi szavakkal elszonokolja az allat szepsegeit plusz osszes tulajdonsagat.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
''Vajon ideges lesz a krokodil, ha beledugom a hüvelykujjam a segglyukába?...''
Nem nézel southparkot ?
Egyébként tiszta lökött. Krokibuzi
Lát egy krokit, megy és ráugrik. Meg ilyen gyökérségeket csinál.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Vagy hátha ő ért hozzá :
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.australianoftheyear.gov.au/images/bios/STEVEIRW_t.jpg)
-
erdeya
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Na jó, de ott tartunk, hogy kazah kígyónk van. Ott nem hiszem hogy kell az ujjlenyomat. Az igénylőlapot pedig törvényes képviselő is aláírhatja.
Vicc szekció: Talán egy pucér nőt kellene a kígyó útjába állítani. Mert ha én például látok egyet (ti. meztelen nőt), akkor az én kígyóm áll.
Így tehát sikeresen megállítottuk a kígyót. -
-
jeges
senior tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
''braille''

mod: nem kötözködésből...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Kimondta, hogy nemlehet? /Maximum aszongya, hogy ''Ouch'', meg ''Leave me alone, asshole!''...stb./
Hogy lenne utlevele mikor szamuztek?! Egyebkent van a vak embereknek az a felulet amit a kezukkel olvasnak, ilyen kis pontokbol all amik kidudorodnak egy bizonyos feluleten es ugy ''olvasnak''. Ilyet lehet kesziteni egy suket-nema-vak kigyonak is es evvel a modszerrel kilehet kerdezni, hogy mi a palya. -
erdeya
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
És egy angolul jól beszélő kígyót akkor miért nem lehet kikötözni? Elkezd jajveszékelni?
A kígyó származását illetően pedig továbbra sem vagyok meggyőzve. Mert ugye honnan tudjuk, hogy kazahsztánban született? Van a kígyónak útlevele, agy személyije? Gondolom abban benne van az ilyesmi. -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
En megitelesem szerint baromira nem szamit a kinezet ebbol a szempontbol.
Ha Magyarorszagon szuletett /mar kapasbol magyar, mivel magyar allampolgar/, Mo.-n el es magyarul beszel akkor nem lehet szerencsetlen afrikai.
Miert ne lehetne magyar. Egyikotok sem ''magyarabb'' a masiknal, ez nem ugy muxik szerintem. Ennyire nem kell szuklatokorunek lenni, itt meg aztan van kina-afrikai-koreai-feher-lila-zold minden, de ha egyszer az adott orszagban szuletik, no fel es ott el akkor mindenkepp annak az orszagnak az allampolgar es az adott orszag a nemzete.
En ezt igy fogom fel. -
erdeya
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
De lehet hogy csak nem régen érkezett az államokba és még csak ismerkedik a nyelvvel.
Azt gondolom, hogy a megállításához metakomunikációt kell alkalmazni, stop táblát, kézjeleket. Esteleg rá kell kiáltani, hogy kezeket fel
Amúgy az eredeti amerikai dolgokat úgy lehet felismerni, hogy van rajtuk egy cimke MADE IN TAIWAN felirattal
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Az első kérdésed az,amit csakis kizárólag szubjektíve lehet megítélni,mert tegyük fel:ha pölö velem egy napon született egy néger srác itt MO.-n,aki magyar néptáncra jár,magyar dalokat énekel,anyanyelvi szinten nyomja a magyart,én meg ezekből csak az anyanyelvi szintű magyart vágom,akkor melyikünk a magyar,vagy mi alapján nevezünk valakit annak,ami?Kinézetre a srác nem lehet magyar ,de ha mégis olyan hobbija,érdeklődési köre stb lenne neki,akkor inkább lehetne őt magyarnak tekinteni,mint engem?Vagy valakit az ősei ,felmenői miatt neveznek magyarnak,vagy csak a nyelvhasználat miatt?
Ki a faX tuggya ezeket ,vaze?
-
erdeya
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Gondoltam import kígyó...
Ha nem is úszott, felmászhatott valahol egy repülőre nem? Sőt, át is csusszanhatott mondjuk Mexikóból.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy egy olyan multilinguális országban mint Americska, akár a kígyó is lehet spanyol, portugál, vagy éppen magyar ajkú. Tehát lehet hogy a fríz felszólításra sem nagyon adta volna meg magát.
szerk: Én attól vagyok magyar, hogy őshonos szürkemarha vagyok. Csekk máj avatar.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Már megint keresed a fogást?

Rád küldjek egy amerikai combat kígyót? El tudom intézni...
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Társasjáték topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert ugyebár ''mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek''...