Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felre ne erts, tavolro sem a ''szabad a vasar'' miatt irtam azokat, amiket irtam, gondolom ismersz annyira, hogy tudd, ezt egyebken is leirtam volna _Volkovy_ forumtarsnak
egyszeruen arrol van szo, hogy ha mar megtortent, legalabb ezen keresztul is hangot adok azon velemenyemnek, amit fentebb irtam az offtopicrol
ez nem jelenti azt, hogy ezentul csak ezert fogok ide irni (bar sajnos mas miatt mar lassan nem eri meg benezni az OT-ba), sokkal inkabb azt, hogy ha mar ilyet irok ide, akkor azon kereszul, valami burkol modon megprobaloim ra felhivni a tisztelt erintettek figyelmet, hogy valami nincs rendben.....nagyon nincs
p.s.: a multkor emlitetted, hogy beajanlasz moderatornak - intezd el a jogokat egy hetere (nem tovabb, csak egy hetre), s igerem csak nemi para (pára, csak hogy az ekezetek hianyara erzekenyek szamara is egyertelmu legyen) marad a faradt gozbol
Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest