Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felre ne erts, tavolro sem a ''szabad a vasar'' miatt irtam azokat, amiket irtam, gondolom ismersz annyira, hogy tudd, ezt egyebken is leirtam volna _Volkovy_ forumtarsnak
egyszeruen arrol van szo, hogy ha mar megtortent, legalabb ezen keresztul is hangot adok azon velemenyemnek, amit fentebb irtam az offtopicrol
ez nem jelenti azt, hogy ezentul csak ezert fogok ide irni (bar sajnos mas miatt mar lassan nem eri meg benezni az OT-ba), sokkal inkabb azt, hogy ha mar ilyet irok ide, akkor azon kereszul, valami burkol modon megprobaloim ra felhivni a tisztelt erintettek figyelmet, hogy valami nincs rendben.....nagyon nincs
p.s.: a multkor emlitetted, hogy beajanlasz moderatornak - intezd el a jogokat egy hetere (nem tovabb, csak egy hetre), s igerem csak nemi para (pára, csak hogy az ekezetek hianyara erzekenyek szamara is egyertelmu legyen) marad a faradt gozbol
Aktív témák
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Két vasat tart a tűzben a Tarkov atyja: jön a Fragmentary Order
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest