Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felre ne erts, tavolro sem a ''szabad a vasar'' miatt irtam azokat, amiket irtam, gondolom ismersz annyira, hogy tudd, ezt egyebken is leirtam volna _Volkovy_ forumtarsnak
egyszeruen arrol van szo, hogy ha mar megtortent, legalabb ezen keresztul is hangot adok azon velemenyemnek, amit fentebb irtam az offtopicrol
ez nem jelenti azt, hogy ezentul csak ezert fogok ide irni (bar sajnos mas miatt mar lassan nem eri meg benezni az OT-ba), sokkal inkabb azt, hogy ha mar ilyet irok ide, akkor azon kereszul, valami burkol modon megprobaloim ra felhivni a tisztelt erintettek figyelmet, hogy valami nincs rendben.....nagyon nincs
p.s.: a multkor emlitetted, hogy beajanlasz moderatornak - intezd el a jogokat egy hetere (nem tovabb, csak egy hetre), s igerem csak nemi para (pára, csak hogy az ekezetek hianyara erzekenyek szamara is egyertelmu legyen) marad a faradt gozbol
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Google Chromecast topic
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest