Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Na tök jó. egy óra múlva indulunk, megyünk bakterhallba, meg akropolisba gyereknapot ünnepelni
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Szal bemelegítés bakterba, majd akro, és akkor hajjaj
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg 
-más-
Tök jó, tegnap megjött a frissen csinált bankzsugám. A ''pirosautórepesztanagyzöldpusztába'' sztájlt választottam, mert megérdemlem
kértem ladásat, de nem kaptam
Annyira komoly, csak meg kéne keresni azt a papírt, amire a pin kódom van felírva. csak nem tudom, hogy hova tettem 
Hihetetlen, hogy hogy repül az idő. mintha most iratkoztam volna be 9-be. és máris érettségi, nemsokára meglesz a jogsim, ha sikerül megnősülök, gyerekeim lesznek, lenyugdíjaznak, majd meghalok... Közben meg térdelés ezerrel...
Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight - Kártyafüggetlen - 88%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg