- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Na tök jó. egy óra múlva indulunk, megyünk bakterhallba, meg akropolisba gyereknapot ünnepelni
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Szal bemelegítés bakterba, majd akro, és akkor hajjaj
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg 
-más-
Tök jó, tegnap megjött a frissen csinált bankzsugám. A ''pirosautórepesztanagyzöldpusztába'' sztájlt választottam, mert megérdemlem
kértem ladásat, de nem kaptam
Annyira komoly, csak meg kéne keresni azt a papírt, amire a pin kódom van felírva. csak nem tudom, hogy hova tettem 
Hihetetlen, hogy hogy repül az idő. mintha most iratkoztam volna be 9-be. és máris érettségi, nemsokára meglesz a jogsim, ha sikerül megnősülök, gyerekeim lesznek, lenyugdíjaznak, majd meghalok... Közben meg térdelés ezerrel...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg