Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
nekem akad a sufniba egy ST6os Abit lapocska 1300as tualatin celkával 512rammal és nyáron nagyon jol lehet hazsnálni
szerintem nagyon jo föleg most
nekem a nagygép alaplapja 32 fok a CPU 50 a vinya 30fok
de tegnap a VGA-m megsült és elkezdett hibázni... nem olyan jo ez a nyár téma
bezzeg az ST6 kőstabilan megy most is
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
PLSPLS valaki adja meg a Belga - Gyaloglás vége cimű számra épült LAdás klippet amit nemtom kikc sináltak... fontos lenne
-
TexT-BoY
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nyáron soha nem lesz 4Ghz
jolesz az 3nak is mert a klimát nem fogom a gép hütésére hazsnálni ( a beltéri egységa gépem felett van és akkor annyitfogyasztana mint atom)
azért gondolkodtam rajta mert mégiscsak Xeon
kevesebbet eszik
szeritnem összesen 2x1000mhz-.et kilehet belöle hozni, az meg már csak ?hab? a tortán hogy Rambus van benne 1giga...
Nem jo az? Én elég elvetemült vagyok és azanteba vadul álna egy ilyen gép
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Volkoy megvagy elégedve a P3asokkal?
Néztem a Compaq Workstation AP550es gépet... LEcsrélhetném a sajátomat rá... Abban 2db 866os Xeon van.. megérné szted?
JA VGA, ház, táp maradna de a többi cucc menne...
2X PIII 866 Mhz Xeon
Intel 82840 chipset 4 X AGP
1 Gb ECC Rambus (PC 800)
8.6 UW SCSI
Matrox G2+
Intel 82557/82558 EtherExpress Pro
SCSI Ultra 160
CD
AC ’97 Hang
szerinted/szeritnetek?
a Kártedór általába olyan 400Ft/liter vagy 400Ft/8xxML áron jön kinek mi az olcso... kibirjuk
a literes az nem szeleksön gyülömcs stb a 850es meg a szeleksön és a különféle jokis citromosnaranmcsos , erdeigyüölcsös
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Nálunk a ''KÁRTEDORSZELEKSÖN'' van álatlába mert azt tudunk olcson szerezni és ezzel együtt nagy mennyiségben...
JA meg napi olyan 6liter Bolero Ice Tea amit bevágok a Roacuttan miatt 1liter tej szal kb ennyi.
Nincs is melegem...
ja tényleg a légkondit is bekapcsoltuk idehaza. -
TexT-BoY
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
hát Bővebben: link
Bővebben: link
de a fanless már nincs nálam és kéne rá valami kuler ugy menne stabilan 4016ot minden hiba nélkül igy fagyogat mert brutál forro lesz mert sok fesz kell neki (alapfeszen nem megy csak 3700at)
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
Nemtudom neked miért olyan lassú.
Biztos ''szar'' a géped és nincs benne WD raptor 3db hálokarival és igy nemtud megbarátkozni az én sávszélemmel
. Javaslom vegyél ujjat és te is irj a nasanak hogy dobjanak feléd is egy kötleet ilyen ''zinternettel''
Bocsáss meg faster... tul gyors.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Csak neked! Egy englis odlalon... Ráadásul kicsinyitetem 16:9röl 4:3ra és 1280x1024re
Joo mi?
(komfigom adatoknál ha nemtudnád
)
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
barátom ez olyan gyors hogy 10portot nyitottam DC-n és szedi a sok GYP a cuccot simánjol
fulloadon(mármint az ''enemy mármint aki rolam tolt) én nekem csak HAlf load és közbe nyomom a gammát a neten 20as pingel
ezért jo ha 64bites procid van és 2db XP-t egyszerre használsz ugyebár 4gb ECCes rammal
65280kbits/sec FEL
8000 K bits/sec LE
hozzáterszem hogy kb 5000PH! ablak van nyitvba és egy 6800GT csak PH! képeket rendeel egy opteronnal együtt mert ugye az jo ha jon az áram szonet kezdjuk elöröl de véletlenül sem closolom az összes PH! abéakot mindeig legyen egyLOL
Gambit drágám feltolom mártis a képet máshonnan megközelitve hogy te prüntyökéd is megnyissa csak a 2000x4500as kép lassa jön le nektek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
LASSU mindenki ilyen csirke sávszéllel vban ellátva itt a jo:
most tettem be a gépbe 3db 1000res karit de nembirja a PCI -e az adat tömeget... a WD raptorok nyikorognak raidbe.. nem lesz jo
kell valakinek tölem egy kábel? tul gyors
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ja tényleg a légkondit is bekapcsoltuk idehaza.
.
. Javaslom vegyél ujjat és te is irj a nasanak hogy dobjanak feléd is egy kötleet ilyen ''zinternettel''
Joo mi?