Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Éljen a haza, mehetek haza.Ejnye , pedig pont most vettem capuccinót.Na mindegy. Jó reggelt a koránkelőknek , jó éjt nekem.
-
rdi
veterán
Na én meg most ébrdetem fel... a francba! a francba!
Krizsó Szilvin elaludtam, most + itt kukorékolok, úgyhogy:
Jó reggelt mindenkinek
-
Dilikutya
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Van egy mondás: a kevesebb néha több... vagy valami ilyesmi. Remélem, érted a lényegét

-
Bash
őstag
tildy!
Ajánlom figyelmedbe: Bővebben: link.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hmm..,ma milyen gyengusz volt az OFF-os felhozatal ,természetesen a hozzászólás számot értve ezalatt!

-
tildy
nagyúr
Na vége a napi zárásnak mégsem mehetek haza. Most kezdődik a havi zárás, én leszeka kazettacserélgető backupautomata.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Bővebben: link
illetve itt a magyarázat:![[kép] [kép]](http://jnaudin.free.fr/lifters/ekpsim/lifersims.gif)
És az első utas:
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
nem tudjátok lehet e valahol laptopot bérelni, kölcsönözni pár hétre

-
ngabor2
nagyúr
Valaki magyarul el tudná röviden magyarázni a működését? Angolul nincs erőm értelmezni (bocs, tudom, lusta disznó vagyok...
). Így ránézésre olyan magyarázatot tudnék rá elképzelni, hogy az oldala antennaként viselkedik, és a nagy térerősség miatt (nagyfesz a levegőben) ezt a feszültséget ''veszi''. Majd az alján levő 3 pálcikán kelt egy jó erős elektromos szelet, ami felrepíti. Jól látom?
Ha nagyjából igen, akkor utazásra nem igazán lenne alkalmas, vagy nagyon gazdaságtalan lenne, mert hosszú távon igen nagy feszültséget fenntartani nem egyszerű. -
Vangelis
félisten
Mekkora pangás van itten?!?!?!
-
Vangelis
félisten
Akkor nem tudja valaki, hogy kedves fővárosunkban, melyik a legolcsóbb és leg korektebb nagyker?
-
tildy
nagyúr
Azt hiszem ez tényleg neked való meló lesz:
Jól értelmeztem mbit, amit alant írtál, hogy holnapra kész is? -
Vangelis
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Mi is ezen gondolkodunk. Ha frankón meg lehetne csinálni , akkor lehetne akár repülőt is csinálni ilyen módon.
KAlandor: Ismerem én is Égely--t, sok témában nagyon nincs képben, de errőla dologról mi előszőr netről tájékozóstunk később tudtuk csak meg, hogy párom munkatársa csinált az őáltala építettről videófelvételt. -
50 CENT
tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Engem szóltak le, hogy ez hülye! Mittomén hány hsz akármennyi nap alatt!
-
Esmein
nagyúr
válasz
50 CENT
üzenetére
a 2970-es hszedre akartam reagálni, de ha valaki nagy képet szúr be, akkor a ph alsó része néha nem jelenik meg és nem volt már kedvem refreshelni. Azt akarom ezzel illusztrálni, hogy én sokkal gyorsabban postolok mint az aki 11 nap alatt 18x hszt alkot, és nekem mégsincs beszólva. Csak Vladi nyom le mindig

-
Esmein
nagyúr
''Hozzászólások
16727 -- PH! nagyúr
Regisztrált
2003-09-12 23:53, azaz 627 napja''
Azaz 26.6778 hsz/nap. -
dannnnn
senior tag
te is???
-
50 CENT
tag
T. Almeida: 187 hsz 11 nap alatt... Tudom én se voltam piskóta de ez...
-
dannnnn
senior tag
ez? Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
Kaptam mélt Volkovytól.
Elszomorító...![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/ebb489a0245041b97433fc9b0ed62dc8.png)
Amúgy sziasztok
-
dannnnn
senior tag
mosószerre ecetet...

-
mbit
tag
-
50 CENT
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy a MODERÁTOR az egy rang a PH! félisten után?
-
mbit
tag
mára ennyi! holnap jövök és segítek! pá...
nekem ez a project igen egyszerű, tehát holnapra már meg is lesz, beszámlok!
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
na, vegre ugy bizonyithatsz, hogy megcsak bele sem lehet kotni - el ne baszd ezt a lehetosegedet

tildy: ez elbir egy egeret? miert nem csinalnak ilyet ''nagyban''?
mbit: mennyire nagyban? en olyasmire gondoltam, ami mar egy embert is elbir - vagy letezik olyan is?
[Szerkesztve] -
mbit
tag
amíg nincs meg a topic, addig ide írok.
20 kV nem nagy feszültség, könnyű előállítani. Akár egy tv/monitor trafó is jó ide.
azok 30-at is tudnak, igaz min. amper mellett, de ide nem kell áram, elég a nagy fesz.
Nyissam tildy a topicot?
ha én nyitom, biztos többen néznek be(sok láma jönna anyázni, ha az én nevem látják, pedig csak nem értenek hozzá, a szerkezet megvalósítható házilag is!)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Köszönöm. Párommal építenénk. Majd. Megnyithatom én is.
Kalandor: itt az elve:
Párom tudná jól elmesélni, neki a munkatársa lefilmezett egy ilyet Egelynél.(Vagy milyen György már na...)
Annyit tudok , hogy felülre a vezetékbe nagyfeszt kapcsolnak. Van egy olyan videó is, amikor egeret is megemelnek vele egy kalitkában
mbit: pontosan ...Minimális az áramerősség, viszont 30kv minimum a feszültség.
[Szerkesztve] -
mbit
tag
nyissam meg a lifter házilag topicot Ildy?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
mbit, ha erre jársz ezt nézd meg:
A neve :lifter.
Van ilyen alufoliából megépített szerkentyű, aminek a sarkain hurkapálcák vannak, és annak a tetején fut körbe egy drót, amibe ha nagyfeszt vezetsz, akkor az egész megemelkedik.
Van ötleted, hogy házilag hogy lehetne ilyen nagyfeszt előállító tápot készíteni? Fontos lenne!!! Üdv: Tildy
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Most nekem sincs rá időm. még 3 hét és vége!

szépek:Bővebben: link -
Sianis
addikt
És elkezdődött, eg bődületes csattanás a hegyoldalba becsapódó villámtól, orkán erejő szél földig tolta a fűféléket, némelyik fa is bele csikordult a szélrohamba, és özönvíz szerű vízzuhatag kezdett el esni. Pillanatok alatt eltűnt a fülledtség, a felverődni próbáló por sincs sehol. A természet bizony most meghűti magát erősen! Jól esik egy kis friss levegő, viszont így nem nagyon lesz tanulás...

-
a_tesz
Korrektor
ezt de szépen mondtad!
nyíregyen jelenleg csak fúj a szél, de elég rendesen, valamint az ég alja ilyen sejtelmesen sötét, bármi lehet... de ez már megint egy másik topic
ja és ha unjátok a labdás játékot: Bővebben: link -
Sianis
addikt
Break news!
Miskolc: Kb 100 méterre egy villám lesújtott a hegyre, ennek hatására őrületes dübörgés kezdődött. Az ég így nézhetett ki Noé féle özönvíz előtt is! Ha jól látom, a hegyet már elmosta az ező, ugyanis semmit nem látni belőle. A villámok kezdenek egyre keményebben taámadni, nekem pedig 15:00-kor buszra kéne szállnom. Nem hiszem, hogy megvalósulhat, mert kb a nyíregyházi viharnak a bratyója jött el most értem! Szorongással tölt el a várakozás a vihar előtt, tipikus vihar előtti csend van, a szél lágyan ringatja a fákat, a füvet, amik szomjasan várják a tápláló esőt! Kezdődjön hát a harc!!!! -
brownus
veterán
Igaz, hogy az emberi testben minden sejt lecserélődik 7 évente?
Jó étvágyat! f@sza ez a Dabasi csirkemell
[Szerkesztve] -
Natasa
tag
Sziasztok! Mit szóltok ehhez a szeles időhöz? Szeszélyes az időjárásunk mostanság. Kellemes ebédezést kívánok mindenkinek!
Aztán ne dolgozzátok agyon magatokat! -
TéKrys
senior tag
Dél van! Tesség egy kicsit pihenni. Mondjuk játszani: Bővebben: link

-
Sianis
addikt
jipíííí megvan a beugróm!

Csütörtökön még megírom a második részét aztán fasza leszek jeee! -
ngabor2
nagyúr
Lord Esmein, teccik ez az állandó aláírás-változtatásod. Mindig lehet tudni, hol vagy... Mikor jelennek meg a ''megyek kábelt fektetni'', ''dobok egy sárgát'', ''ásítok'' típusú kiegészítések?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
A megtévesztés mestere! Ki tudja, mi bújkál a báránybőr alatt...
-
Vangelis
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mit vártál nyájat?

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ma először ellátogattam ide:
itt télleg csak ez van,vagy csak én vagyok ilyen lámesz?
-
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Légkondi egy ősrégi vállalatnál? Csak a mérőszoba van klimatizálva, de mivel sokan járnak oda hűsölni, ott a sok ember gyakran melegebbre leheli a levegőt, mint kint van.
ngabor2: Itt nyugatn (Győr) felhős az ég, de nem olyan viharfelhős jellegű. Szél az van, nem gyenge. Talán egy-egy zápor ha lesz. Másra nem számítok...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Napsugarast!
Jön az eső nyugat felől? Én az ország keleti végén vagyok, és itt még 6,5 ágra süt a nap. Csakhogy hogyan készüljek...
Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jól értelmeztem mbit, amit alant írtál, hogy holnapra kész is?![[kép] [kép]](http://www.americanantigravity.com/graphics/fuji/fuji1_320.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.ktcard.tvn.hu/durr.gif)
pill...