Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Szerintem meg mindenki azt vesz amire penze van es ami jol esik neki

-
tiv83us
veterán
De durva Bővebben: link
Dzsekot lehet kiherelik
-
tiv83us
veterán
Nem lattam mar ertelmet a topicot az emberek romakkal kapcsolatos ugyeivel-bajaival tovabb teriteni. Arra ott van az Index, ott meglehet beszelni, hogy ez es az a torveny rossz, modositani kene es akkor...stb.stb. De ennek igy semmi ertelme, hogy ''nagymamamat a multkor megtamadta Gazsi a sorrol, azt ellopta a kosarat a tulipanokkal egyutt, ezek a mocskos ciganyok!''.
Szoval eleg volt. -
tiv83us
veterán
Bővebben: link
Na mostmar remelem csillapodott az etvagyatok valamennyire
-
tiv83us
veterán
Elso talalat a keresoben Bővebben: link
Rezgrof: ugyanaz, mint fentebb
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Ahh...ezeknel a komoly gengsztereknel mar nem igy megy.
4 fekete gangszta merdzso elgurul, ablak lehuz, ak-47 kidug, golyozapor kilo, fekcsikorgas, soha viszontnemlatas
Es akkor jon, hogy ''Ebreszto Pistike, mindjart megyunk a suliba, remelem megcsinaltad tegnapeste a kornyezetismeret hazit!''
Dilikutya: thx
-
tiv83us
veterán
A kedves ''uriember'' meg mindig a vjannus kolega lenne? Vagy ez mar egy masik fan?

-
tiv83us
veterán
Koszonjuk, megteszunk ami tolunk tellik

-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
''Hát ezt a látványt még szokni kell a szememnek,az tuti!
Elég furcsa a nevetek alatt a rang!!''
Nekem meg a fejed felett az IP![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Gondolom erre gondolt
szerk;bar ebben en sem latok fikat, dehat...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nemvoltam meg boltban, hogy megvegyem

Asszem $49. -
tiv83us
veterán
Megegyszer ilyet nekem neirjal, hogy kussoljak be mert nagyon nem leszunk jobaratok. Gondold vegig eloszor, hogy szemtol-szembe ilyet mernel-e mondani es utana ha ugydontesz igen, akkor hivj fel /telszamom az adataimnal/ es a legkozelebbi magyarorszagi utamkor szivesen megbeszelem veled egy kavezoban.
-
tiv83us
veterán
Bash kergeti a kigyot

==> -
tiv83us
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Pedig eleg hires csoka

ui:Jaja, 10meteres krokodilokra ugral, aztan koltoi szavakkal elszonokolja az allat szepsegeit plusz osszes tulajdonsagat.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Kimondta, hogy nemlehet? /Maximum aszongya, hogy ''Ouch'', meg ''Leave me alone, asshole!''...stb./
Hogy lenne utlevele mikor szamuztek?! Egyebkent van a vak embereknek az a felulet amit a kezukkel olvasnak, ilyen kis pontokbol all amik kidudorodnak egy bizonyos feluleten es ugy ''olvasnak''. Ilyet lehet kesziteni egy suket-nema-vak kigyonak is es evvel a modszerrel kilehet kerdezni, hogy mi a palya. -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
En megitelesem szerint baromira nem szamit a kinezet ebbol a szempontbol.
Ha Magyarorszagon szuletett /mar kapasbol magyar, mivel magyar allampolgar/, Mo.-n el es magyarul beszel akkor nem lehet szerencsetlen afrikai.
Miert ne lehetne magyar. Egyikotok sem ''magyarabb'' a masiknal, ez nem ugy muxik szerintem. Ennyire nem kell szuklatokorunek lenni, itt meg aztan van kina-afrikai-koreai-feher-lila-zold minden, de ha egyszer az adott orszagban szuletik, no fel es ott el akkor mindenkepp annak az orszagnak az allampolgar es az adott orszag a nemzete.
En ezt igy fogom fel. -
tiv83us
veterán
Szep joestet!
Nalunk egyszer a barban egy oregmanusz ugy berugott, hogy ottfelejtette az elektromos kerekesszeket, a mainapig senki nemtudja senki, hogy az Uristenbe ment fel a 8. emeletre a hotel Vanderbilt nevezetu szarnyaba ami a leheto legmeszebb van a bartol
Nem semmi emberek vannak a Foldon.
Erdeya: kb 3m hosszu es 7-8cm vastag
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Nektek van igazatok en meg itt rothadok, szinte mindennap

Par het mulva megyek Angliaba viszont, hatha ott sikerul belemenni az ejszakaba, nem olyan fogyik ott az emberek hogy ejjel 2-kor beszuntetik az osszes alkoholt.
Egyebkent gondoltam, hogy ez van a dolgok hattereben, ahogy ismerlek - csajok, ejszakazas, haverok -
Vangelis:Mit dolgozol?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Ne szamold at, mert itt Dollarban adnak mindent, szal' nem erdemes. Nem olyan sok az, ha itt elnel akkor rajonnel. Tisztessegesen megehetsz belole egy stake-et egy atlagos kajaldaban nehany sorrel aztan ennyi.
I_Am: Reg lattalak, jo hogy feltuntel, mar kezdtelek hianyolni
-
tiv83us
veterán
válasz
Necrolyte
üzenetére
Melyik varosban lattal ilyet?
3492;Necrolyte:: En azt ecseteltem, hogy az allamokban nincs kiszalados benzinkutas, csak olyan aki a shopban all a pult mogott es elveszi a penzt. Altalaban az osszes kut onkiszolgalos. Azt en is tudtam hogy Magyarorszagon van ''kiszalados''
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Sok siker nem kell hozza, mert egy egyszeru bartender vagyok, de a kozeljovoben el akarok koltozni Los Angelesbe, eleg jo lehetosegeket ajanlottak a legutobbi ottletemkor.
-
tiv83us
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nem vagy indiszkret, nagyon olcso
/A fizuhoz kepest. En 30 dolcsibol teleteszem a tankot, ami egy napi borravalom/. -
tiv83us
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Hat ledolgozom a heti 50 oramat es abbol elvagyok. De kocsi nelkul sajnos nincs elet, en meg ugy voltam vele, hogy veszek egy olyat ami elkiser a fiatalasagom nagyreszen!
/Es van benne beepitett hutolada
/ -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hat mar hogyha kelet magyarorszagon 1/5 annyiba kerul a biztositas, akkor igazad van. Csak mert nekem egy ocskavasra Floridaban havi $150 volt a bizti, itt meg ugyanarra az autora volt $30.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
20-25 liter korul eszeget ha csak ketkerek meghajtast hasznalok, bar kulonosebben nem vag foldhoz penzugyileg a tankolasa
/Inkabb a biztosatas eleg huzos ami 65 dolcsi/ho, bar a Floridai arakhoz kepest ez is kutyafasza/. -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
5.4-es Ford Expediton Bővebben: link
Most vettem ket honapja a kicsiket, de mar irtam rola valamelyik topikban
Imadni valo joszag! -
tiv83us
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
De van, csak nagyon meg kell valogatni ,mert meg biztositassal is $900-1000 egy gyokerkezeles, anelkul meg dupla annyi. Ezert en megkerestem egy kedves feketen dolgozo orosz uriembert, aki megcsinalja az egeszet 150-ert, merthat en sem vagyok hulye. Igyhat az egesz mindenestul kijon fele annyibol.
Arra is gondoltam, hogy elmegyek Magyarorszagra es megcsinatatom TB-bol, de kb ugyanannyibol jott volna ki repjeggyel egyutt, ugyhogy inkabb az atlantai megoldas mellett dontottem
-
tiv83us
veterán
Mentem volna, de mar csak $500-ert tudtak jegyet ajanlani, ugyhogy levezetem azt a 3 orat, bar nem szivesen.
Mennyivel kenyelmesebb lett volna pedig repulni...Na mindegy nem sirok.
Amugy igen azzal jarok, elozo ket alkalommal repcsivel voltam, de akkor elore szolt, hogy mikor menjek, nem fel nappal elotte igy volt idom normalis aron jegyet venni. -
-
tiv83us
veterán
Volt egy apro foldcsuszamlas Californiaban. Azert egeszsegtelen lehet, mikor mennel ki reggel a tejeskaveval a kezedben a teraszra a napi hirekert, es nincs terasz...
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Ismeritek a launch.yahoo.com -ot?
En ma fedeztem fel, nagyon szuper, te izlesed szerint szerkezthetsz egy radiot, be kell jelolni hogy milyen fajta zeneket szeretsz es olyat jatszik megallas nelkul. En most erre kattantam ra par napja. Vegulis olyan mintha vagy 100.000 szamot betoltenel az izlesed szerint a winamp-ba es shuffle-ra raknad, csak nem kell hogy meg legyenek a szamok. Nagy asz
-
tiv83us
veterán
Basszus, reggel 11-re mennem kell Atlantaba, nemtudom hogy fogok elaludni. Most van ket lehetoseg. Vagy elmaszok a boltba egy uveg borert ami majd segit, vagy fogom es felhivom most a US Airways-t, hogy van-e jegyuk Atlantaba es akor megsporolok egy par ora alvast. Asszem eloszor utobbi

Amugy jo reggelt mindenkinek! -
tiv83us
veterán
Ne, mert Te meg kepes lennel eloallitani egy olyan farokracsatolhato sugarhajtasu ekson-robotprotezist, hogy a f*szom atutne a falat a szomszedba en meg pisloghatnek a mellettem lako oreg fekara

[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Jo Reggelt Mindenkinek!
Gondoltam nyitok mar egy ugy uj topikot, csak bejottem megkerdezni a velemenyeteket a topic cimrol:
En valahogy igy kepzeltem:
''Tudnák-e vajon kókuszt törni a tökömön házilag, de ha nem, akkor miért????''
ui:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Itt ulok egy pohar sprite es egy gozolgo pizzza elott, bamulom a kepernyon a Propellerhead Reason-jet, de nem jon semmi otlet. Csak lesem a beallitatlan mixert, a delay-ek meg reverbek kavalkadjat, az uresen tatongo kottalapot, de sehol semmi ihlet

-
tiv83us
veterán
Annak idejen az amcsiknak sem volt hova rugdalni a sok fekat, de valahogy /penzel
/ megoldottak, hogy gatyaba razzak oket, ugy-ahogy. Meg most is kozuluk kerul ki a legtobb bunozo, de azert a zero-tolerancia itt megtette hatasat /a penz melett./. De elobbi fontosabb szvsz. -
tiv83us
veterán
''mutatvány'', meg a kifejezestol es kiraz a hideg...
Hallottam mit muveltek itt Miamiban, hat bocs, de orulok hogy visszarepultek jo gyorsan Magyarorszagra
ui:ismerek egy amerikai-cigany csaladot, nagyon jo moduak, rendesek. A csaj 22 eves, azert ment ki 2 evre Irakba, hogy megkapjon valamennyi penzt es kituntetest, amivel felvettek az orvosi egyetemre. Minden elismeresem az ove!

[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Here we go again, temanal vagyunk ismet

Nemhogy orulnetek, hogy hatha ezentul az utcakrol atternek a kepernyokre
-
tiv83us
veterán
Ez nagyon jooo Bővebben: link
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
OOOooo...17? 18 maybe?

Na meg tudok kb 5 orat aludni, most bedobtam egy Lunestat, az majd segit elaludni, ha tobbet nem jovok, akkor megoltek almomban
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
25 eves? Nahat, en sokkal fiatalabbnak hittelek (ne vedd negativ ertelemben
)!
Dobj fel magadrol majd egy pikcsört tildy albumara
Vazze meg mindig sokkban vagyok, pedig nagyon almos vagyok. Az elobb alig mertem kimenni klotyora. Ennyire meg nem erintett melyen egy alom...
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Talan ha +osztanad velunk...

Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Samsung kuponkunyeráló
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
/ es tartozkodasihelyemre utalva. Szoval ugy siman ''tiv'' aztan kalap-kabat 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)