Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
''te csak egy átlagos fórumozó vagy, én meg egy legenda...'' ![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/370.gif)
[Szerkesztve] -
Versus69
csendes tag
mosolyogjunk akkor
Bővebben: link -
Versus69
csendes tag
Tildy ne haragudj de nincs igazad. Azért mert most van egy közös projektetek ami még működik is....sőt, lehet rgb nek is volt valami olyan terve ami működött és talán valamai értelme is volt. de ezért ne kelljen nap mint nap új baromságokat nézegetnünk új topikban, hogy minden 1000.-re talán összetud valami olyat hozni aminek egy iciri-piciri értelme is van....
-
Versus69
csendes tag
örülök hogy ilyen szerényen ilyen kaliberű felfedezésekhez hasonlítgatod a te hatalmas projektjeidet (pl a legutóbbi kapjuk le a moncsi hátulját.) mint az otto motor feltalálása...
jah és gondolom anno az otto motor feltalálója is egy szám.tech fórumon nyitott volna erről vitát.... mert pont oda illett volna.
[Szerkesztve] -
Versus69
csendes tag
igen, uhrin benedekkel vagy egy szinten. ő is azt hiszi hogy azért nézik a koncertjeit mert milyen jó előadó művész... közben meg röhögnek rajta és egy szánalmas kis senkinek tartják....joggal , mert az is, ugyanúgy mint te...és épp ezért vagytok hatalmas lúzerek mert ezt nem veszitek észre.
és ahogy már előttem is mondták, te tökéletes példája vagy annak amikor a hülyeség szorgalommal párosul.
menetelj csak tovább a ''hírnév'' felé, és élvezd. -
Versus69
csendes tag
höhö... ne igyatok, az alkohol butít
Versus69
csendes tag
a legjobb ahogy tálalva volt....ülnek, nézik a monitort. A játék 10 éves ugye, csak egy kis célkereszetet tudsz húzogatni egy barna pálcikára, közben meg pörög a számláló. Mindezt olyan fejjel nézik mintha valamelyik családtagjukat nyúznák élőben ,közben meg megy a duma:
-''úristen, valaki már 80.000 pontot csinált''
-''hát akkor az már végigvitte mind a 20 pályát, úristen''
-''látod, ha megtisztítassz egy területet, az FEHÉRRE vált''
-''úristen''
Eközben meg trüközznek, horrorisztikus zene, mutatják az oláh action feliratot, nagybetűkkel kiírva hogy roma pusztító játék, borzolják ám a kedélyeket.....
ennyi hülye türhőt istenem.
[Szerkesztve] -
Versus69
csendes tag
nah 2 roma megint sír, ismét fenn van az oláh action a neten...mentek is perelni, jött a sajtó, érik a botrány....vicc
-
Versus69
csendes tag
''Tudjátok mit? Dugjatok meg minden nőt, csináljatok nekik 100 gyereket, igyatok ezerrel és füvezzetek miután beszedtétek a tabit. De ha egyetlen ilyen girhes mocsok a közelembe (gyerekem közelébe) kerül elvágom a torkát. Akinek nem inge...''
Tanácsot megfogadjuk, gumit használunk
Harag nincs, de te pofára fogsz még majd esni csúnyán az életben. Ha valaki ennyire eltervez valamit annak tuti az ellentetje fog bekövetkezni.... majd mehetsz aprítani
-
Versus69
csendes tag
''A kábítószerezés társadalmi megítélése az, hogy helytelen dolog. ''-miért az alkoholé milyen? az helyes? szerintem az is helytelen...sőt, sokkal helytelenebb mint a fű....butít,függővé tesz,nyomroba dönt...mégse tüntetnek ellene,nem jár érte börtön....TEHÁT AKKOR MÉGIS HELYES DOLOG.
Hát ez érdekes logika, de legyen így. -
Versus69
csendes tag
Pontosan, a gyerektől függ. De meg kell húzni egy határt amikor már be kell avatkozni,nem szabad hagyni elfajulni a dolgokat. Néhány szétcsapós buli meg még messze nem a világ vége...amikor leromlik a telsetítménye mindenhol (iskola, sport,családi élet), hazudik, lop, na akkor kell bedurvulni.
-
Versus69
csendes tag
Hát nagyon nem érted. Ha rám zárták volna az ajtót mi lett volna? Balhé, veszekedések, megutáltuk volna egymást, előbb utóbb elmentem volna és még durvább dolgokat csináltam volna....ez tipikus kamasz sztori.
Ehelyett tudatták velem hogy nem kéne ezt csinálni. Figyeltek éberen, hogy csak akkor avatkozzanak közbe amikor már tényleg elvesztettem az irányítást az életemben. Jól tették. -
Versus69
csendes tag
mint írtam nálam is levágták a szülők hogy igencsak tág pupillával jövök haza reggel 8kor.
Ha ilyenkor tiltod meg elkezded neki a nagy dumát nyomni akkor vége, azért is csinálni fogja. Rám fater rám nézett és csak annyit mondott: ''Nem lesz ennek jó vége...'' Egyből visszavettem....
Helyeselni ki az a hülye aki helyeselné??? -
Versus69
csendes tag
És ha mégis füvezni fog mit csinálsz, kitagadod? Azt hiszed engem ösztönöztek rá vagy mi? Egyszerűen olyan társaságba keveredtem, és jó is volt nagyon... persze szülők látták hogy mi van, de hál'istennek nem tiltottak el... akkor tuti hogy dacból még komolyabb lett volna a dolog. Így meg kinőttem magamtól, nem bántam meg, jó volt. Most is szívesen járnék minden 7végén buliba és szednék valami tudatmódosító szert
, de egyszerűen nincs időm rá...tanulni kell, most már dolgozni is, pénzt csinálni...ezek a fontosak most. Gimibe ráértem szétcsapni magam, vigyorogtam kettőt és négyes voltam.
Tudni kell hogy minek mikor van az ideje és mértékkel kell csinálni. -
-
Versus69
csendes tag
Én is megfelelő nevelést és szülői útmutatást, ráhatást kaptam.
De szoktam inni haverokkal hétvégenként. Szoktam szívni is.(Nem dohányzom).15-16 éves koromban volt egy 1 éves időszak amit végig lsd-ztem. Utána kipróbáltam a diszkó drogokat, 3-4 éven keresztül nyomattam. Most 23 vagyok, egy évben most is előfordul egyszer-kétszer az amfetamin buli.
Most akkor én egy kábítószeres alkoholista vagyok szerinted, ok. Írok magamról azért hogy el tudj képzeli egy ilyen roncsot.
Kiskorom óta mindig sportolok, majd 10 éve küzdősportok. 4 éve gyúrogatok is, bár én inkább csak súlyzós edzésnek mondanám
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.
3 hét múlva lesz az államvizsgám, közgazdász leszek pénzügy szakon. Eddig 3 cégnél voltam állás-interjún, mindhárom visszahívott és felvennének.
Imádom a szüleimet, nagyon jó a családi légkör. 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
Na kb így nézek ki én a kábítószeres alkoholista most.
[Szerkesztve] -
Versus69
csendes tag
veszáámmeee.....veszáme múúccssóóóóóóóó
Jajj megint a drogtéma
Én is beszélgettem már 2. világháborús katonákkal az erdőben este, közben a többiek füvet számoltak a mezőn....
Szerintem az lsd-t ki kellene mindenkinek próbálni egyszer. Egy teljesen másik viágba kerülsz, olyan dolgokat élsz át hogy hihetetlen. Összese lehet hasonlítani a többi könnyű droggal( fű, ex, speed),kokain sincs sehol tőle, ezektől egyszerűen csak ''jól'' vagy ennyi. De az lsd teljesen átformál, egy mesevilágba kerülsz. Hosszú távon nem jó, szerintem be lehet kattani tőle. Ha meg egyszer-egyszer kipróblod nem hiszem hogy károsabb mint egy atom bebaszok hányásig-filmszkadásig buli... -
Versus69
csendes tag
Tildy te nagy goa fan vagy, nem tudod ez melyik szórakozóhely? Bővebben: link
-
Versus69
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem válaszolok, mert elfogult vagyok

-
Versus69
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kössz srácok a védelmet, sokan írtátok hogy elhamarkodott volt a bannom. De hát ez van. Don Vittorio valamiért ezt a zsidó/cigány témát nagyon agresszívan kezeli, minden kis ártatlan megjegyzéstől rémeketet lát. Ő itt a házigazda azt tesz amit akar. Én tulajdonképp sajnálom, mert gondolom nem csak itt csinálja ezt, hanem az életben is hadakozik mindennemű rasszizmus ellen, még akkor is amikor abszolúte nem kellene. A ló túlsó oldalára átesésének esete...
-
Versus69
csendes tag
popószőr topik hova lett?

-
Versus69
csendes tag
nah, kiderült hogy roma szúrta le a romát.....kíváncsi vagyok most mit fog prédikálni a sok habzószájú pöcs....
-
Versus69
csendes tag
kb....ez a kedvencem: ''Tüdőrák, ami áttört a mellkasfalon''Bővebben: link
Dohányosok nézegessétek.... -
Versus69
csendes tag
vh1-on most ment Martika-Toy Soldiers (1989)......hogy ez az Eminem hova vissza nem nyúlt....meg úgy mindenki...egyáltalán készülnek még új számok vagy már mindenki csak feldolgoz?
-
Versus69
csendes tag
muhahahahahhhaaa
Versus69
csendes tag
bobsurf nem a legolcsóbb, de nagyon megbízható és van is neki Bővebben: link
a másik proci is jó, de mivel prescott jobb hűtés kell neki....egy ezrest alkudj szerintem
-
Versus69
csendes tag
Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Ingatlanos topic!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)