Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
hát Bővebben: link
Bővebben: link
de a fanless már nincs nálam és kéne rá valami kuler ugy menne stabilan 4016ot minden hiba nélkül igy fagyogat mert brutál forro lesz mert sok fesz kell neki (alapfeszen nem megy csak 3700at)
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Minek vegyen ujjat? Gondolom van neki 10 a kezén, meg 10 a lábán. Az elég mindenre. Vagy netán megint azzal a fránya helyesírással vannak a gondok?

escie: Gondoltam, hogy ügyeskedik a srác! Ahelyett, hogy egy helyesírási szótárat töltene le, és tanulmányozná vadul.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
-
Old Death
senior tag
-
TexT-BoY
addikt
Nemtudom neked miért olyan lassú.
Biztos ''szar'' a géped és nincs benne WD raptor 3db hálokarival és igy nemtud megbarátkozni az én sávszélemmel
. Javaslom vegyél ujjat és te is irj a nasanak hogy dobjanak feléd is egy kötleet ilyen ''zinternettel''
Bocsáss meg faster... tul gyors.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Csak neked! Egy englis odlalon... Ráadásul kicsinyitetem 16:9röl 4:3ra és 1280x1024re
Joo mi?
(komfigom adatoknál ha nemtudnád
)
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
tegnap Bash jogosan bosszús volt, h ennyit offoltok... Bővebben: link kiváncsi leszek, h vérbocival mennyi lesz...
azaz hány napig fog tartani az off topic... bár nem mérvadó a felmérés hiszen közel 1500 post elment már...
elnézést nem tudtam kihagyni, de valljuk be őszintén igazam van
de ezutón is gratulálunk komoly 6 napot ingyé van net... egyébként a legtöbb net bekötésnél ha hó vége van akkor általában ingyé van a kezdő hónap... de tudom itt több féle probléma is felmerült, de az a lényeg, h most már köztünk van.
jut eszembe: mostanában addikt is leszek...
jóbban tetszett az őstag ill a senior tag titulus... az addikt nekem túl idegen, de majd csak megszokom 
oldy
-
Batman
őstag
Nekem ilyen netem van:
jó öreg kolis háló.
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
A szürke átlag: 1076.6/ 131.9

G -
TexT-BoY
addikt
barátom ez olyan gyors hogy 10portot nyitottam DC-n és szedi a sok GYP a cuccot simánjol
fulloadon(mármint az ''enemy mármint aki rolam tolt) én nekem csak HAlf load és közbe nyomom a gammát a neten 20as pingel
ezért jo ha 64bites procid van és 2db XP-t egyszerre használsz ugyebár 4gb ECCes rammal
65280kbits/sec FEL
8000 K bits/sec LE
hozzáterszem hogy kb 5000PH! ablak van nyitvba és egy 6800GT csak PH! képeket rendeel egy opteronnal együtt mert ugye az jo ha jon az áram szonet kezdjuk elöröl de véletlenül sem closolom az összes PH! abéakot mindeig legyen egyLOL
Gambit drágám feltolom mártis a képet máshonnan megközelitve hogy te prüntyökéd is megnyissa csak a 2000x4500as kép lassa jön le nektek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Ráczkölke
tag
Hi! Hilfe, Hilfe!!! ha, vki látja snt-t, akkor mondja meg neki, h jöjjön fel msn-re, vagy menjen a bolhapiacra.../fontos/!!! Danke!
-
TexT-BoY
addikt
LASSU mindenki ilyen csirke sávszéllel vban ellátva itt a jo:
most tettem be a gépbe 3db 1000res karit de nembirja a PCI -e az adat tömeget... a WD raptorok nyikorognak raidbe.. nem lesz jo
kell valakinek tölem egy kábel? tul gyors
[Szerkesztve] -
L_ajos
őstag
mennyi speedes emberke
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
neszójjábe...
Nem szeretem a színházat, szóval... (érted, opera
)
Esmein: Tesedicsekeggyé!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Naszóval, ilyenem van...
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Tudod mit? ez nekem még kétszer ennyit is megért. Megcsináltam magam, nem kell megint várnom másokra, hogy mikor szíveskednek kijönni. Megy a net és ez a lényeg. Az 500 forintot, amit így megspóroltam nekik, meg költsék gyógyszerre...
torz on borz: 512-est rendeltem, de természetesen sebességméréssel kezdtem. Rögtön dobom a linket az eredményről!
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
itt az emberi hülyesaég fáj, hogy olyan embert vesznek fel, aki nemkonyít a témához..!

-
erdeya
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nem próbálta ki, éppen ez a gond... Csak jött, dugdosta a kábeleket, köszönt egy nagyot, oszt jóvan... de már mindegy
torz on borz: Azt hittem ennek örülni fogsz
[Szerkesztve] -
50 CENT
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Együtt akarok élni a világgal! A kultúrális kiterjedésem nagyon messzire hat!
-
erdeya
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Elnézést a kifejezésért, de beszartok és behuggyoztok, ha megtudjátok, mi volt a gubanc...
I_Am bátyónak volt igaza. Bővebben: link Az a félkegyelmű matáfos f@sz rossz kábelt hozott. Hazafelé menet vettem egy crosslink kábelt 500 pénzért, bedugtam és megy a net. Ezek meg simát adtak.
I_Am! Ezúton is köszönöm a segedelmet!!!

[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor oszd(d?) el az enyémet is a napok számával.
-
50 CENT
tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
#1378 hsz!
-
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
klip alapján úgy 30-nak nézem...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Jah. a blogjába nézz bele. Ott leir mindent.
-
erdeya
senior tag
Sziasztok!
Na honnan írok?
-
ReJim
őstag
az igazi dártvédereknek ilyen kell: Bővebben: link
-
50 CENT
tag
Bash keresnek a Moderátort keresek! c. topicban!
-
ReJim
őstag
nem akarom megváltoztani, én csak a tanárt szeretném letudni, olyan 4-5méterrel a földalá, hogy még kikaparni se tudja magát... [most, jut eszembe, hogy útburkolatot csináltak a suli elött...
oh, a francba, má mindegy...
]
tanárt lehet válógatni? akkor nekünk pechünk van! egy agyoniskolázott irodalomtanárunk van! 4diploma, és minden máshoz segg hüje! meditáltunk óra elején, aki megmoccant karrótkapott!
hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
aztán ezután következett az, hogy aki rossz volt, azt megtornásztatta
(engem mert volna
) 4ütemű fekvőtámasz 10dikosztályosoknál
ekkor tényleg szoltak a szülők, kicsit eréjesebben a faterom is benne volt!
de nem lett belőle semmi, gondolom ejnye bejnye...
aztán az infótanárunkat idén megtanítottuk excelt használni....
mint hallottuk a kollegájától, ő még a win3.1es rendszerbe tanulta word5öt, vagy 6ot!
Az acces-t befejeztük, mert 2órán kitöltöttük a névsopr adatait... de semmit nem tanított, még semmi lekérdezést (meg nem is fog már
) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban jótkajáltam:kecsöpössörkorcsolyaéstúrostáskanamegtej is allig hallani mit, mond, és az is droid! felírja minden órén ugyan azt a táblára! óra, cím, feladatszám, oldalszám, művelet! egyszer batch fájl!
''1.) Tkv. 96. oldal felső forrás + kérdések
2.) 96.olda alsó forrás+kérdések
3.) 96.oldal térképes feladat.'' LOL az ipse... 40percnyi ilyen aztán uccsó 5percben (''nézzük a leckét jó?'' mindig!) vesszük a leckét (addig alszunk)... és erre benyögi: ''sajnos nem jutott idő....''
csak így felvázoltam, hogy mi milyen iskolába járunk 2évfolyamba, 17 évesen....
Aztán pár hete ledöbbentett minket, amit a kedvenc tanárunk(télleg jófej) mondott, vagyis halkan ''súgott'': ''ebből az iskolából, két módon lehet elmenni: Vagy felmondasz, vagy meghalsz!''
szóval innen kirugni még nem rúgtak ki senkit!

Az meg nagy szívás lenne, ha a tanárellen fordúlnánk, ő meg jövőre is tanítana minket... hát még hányan buknánk éretségin...
ez az ''ötlet'' elvetve
-
50 CENT
tag
Nézem az HBO-on az Olasz melót! De közben itt vagyok!
-
T. Almeida
senior tag
Na, megyek, főzök egy kis vacsit...
-
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
legalább 3-4x

#1431: Nem jó, ott már vannak.
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére

Esmein: hova írjam le? itt gépen nem poén, ctrl+c ctrl+v 99x -
Sanya
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha jó az önkormányzat
-
Sanya
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
francba... amúgy sajnos csak a 3-4 széria van meg

-
T. Almeida
senior tag
Idézet: Ez még az első szériában volt. Chapelle arra kérte Tony-t, hogy mószerolja be Jacket...Nagyon tetszett Tony válasza, ezért is választottam ezt aláírásnak.
Egyébként az a bizonyos agyonlövős jelenet volt a legdrámaibb az egész sorozatban, hihetetlenül megrázott (ne nézzetek hülyének).
Ha már így lelőtted a poént
-
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Egy vállalkozó is keres ennyit, ha jól megy a biznisz, de lássuk be, magyarország jelenleg nem mindenkinek az ígéret földje

-
Sanya
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jó praxis: no, kb kap 300-at, max, ha jó nagy a praxisa, mert
kb 200.000 főre kiutalnak 6-700.000 forintot. ebből fizeted az ápolókat, takarítást, tű, fecsi, stb... -
Sanya
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
az az idézet elég komoly, megkeresem (ez mikor volt, mielőtt lelőtte volna chappelle-t?)
-
Esmein
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tudod ki keres havi 600-700 ezret ? Egy politikus prémiumban.
-
tildy
nagyúr
válasz
50 CENT
üzenetére
Fogsz te még nagyot koppani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is így indultam a világnak, és hol tartok? Semennyivel sem előrébb ( na jó egy jó diplomával a hátam mögött) mint hasonló, nem diplomás ugyanezt a munkt végző munkatársaim....
Informatikában ha nem vagy kiemelkedő, akkor ....Kötheted fel a gatyád. -
T. Almeida
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Egészen múlt 7ig más nicken futottam, aztán töröltettem...

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
ismerős az emilcímedben a név ...
-
tildy
nagyúr
Ma egyébként azon gondolkodtam mivel tudnám humánusan kinyírni magam.De mindent túl brutálisnak tartottam, főleg ha nem jön össze.
Gyerekem nem valószínű hogy lesz, ha a párom marad a párom, márpedig én szeretném ha ő maradna. Hiszen ő nem akar gyereket.Ráadásul a betegsége bármikor kiújulhat, és akkor én meg iddegösszeroppanást kapok, érzem... Munka is , hát van munka van. De lehetne jobb is...
Szokásos nincs helyem a világban szindróma... De keményen.
Sanya:uncsitesóm most 29-30.Tavaly vagy mikor diplomázott, mert húzta nyújtotta, kiment németbe 1-2 évre stb... Most van ebben az 2 éves gyakorlati izében.... Ja és szülész nőgyógyász... Hadd ne mondjam mennyit alszik
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

azaz hány napig fog tartani az off topic... bár nem mérvadó a felmérés hiszen közel 1500 post elment már...
jóbban tetszett az őstag ill a senior tag titulus... az addikt nekem túl idegen, de majd csak megszokom

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley3rd/3_2/14.gif)
oh, a francba, má mindegy...