Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szerintem a világ minden részén többet használják a 9-t, mint a 0-t, ha erre gondolsz. Nincs ebben semmi különös.
tiv83us!
Family plan sem rossz, de nincs családom.
Anyukám meg olyan keveset telefonál, hogy neki elég egy $25-s T-Mobile-s feltöltőkártya 2-3 hónapig.
Are you getting sick of the bar? Same old shit every nite? -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Vegulis 12:48 ejjel, de meg ilyenkor ejfel utan ''par perccel'' nekem ez meg manak szamit

-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Vazze tenyleg pentek. De jo nagyot fogok en holnap/ma este szopni meloban. Jo sok lereszegedni vagyo ember jon majd hozzank berugni a barba...

Hjaj, lassan neznem kell mas melo utan...
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szép jó reggelt/estét mindenkinek,ismét péntekre virradtunk!!

Egy nagy UP a pénteknek
-
tiv83us
veterán
Jo estet magamnak, jo reggelt Nektek!
Latom jol termeltetek az uj OFF TOPIC-ba, majdnem 200 hsz alig egy nap alatt! Szep! -
Sianis
addikt
Jó reggelt!
8-kor bigával kipakolunk egy rakatnyi hardvert, aztán meg beszereljük az új alaplapom meg a procim! Indulhat enneél szebben egy nap? -
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Azért írom le ezt a rövid történetet, mert csak a napokban lett vége!!
Adott három gép egy albérletben, később net is beköszönt
!
Akkor mi legyen hogy legyen net mindenütt!Router!Oké de mien?
Nehezen,de sikerült dönteni (sok PH-s hsz-eket végig olvasva)!
Vegyünk D-link 604-es routert, mert az jó nekünk, mert az jókábel nethez(mivel ien van nekünk)!
Ok megyek itt Szegeden egy számtechboltba és megveszem!Ok minden rendeben kifizetettem!Hatalmas vigyorral húzok haza mint a vadliba!!
Régebben már szedtem le hozzá magyar használati útmutatót a konfiguráláshoz!
Otthon szépen összerakom a gépet a routerral és semmi!vagy is van csak nem sokáig!Az volt h miután restart gép volt kb. 5 perc net oszt utána semmi!Király mondtam!Egyből vissza az eredeti konfig!haver MSN, mondom mi van ő meg csak les h mi van!Meg még vagy 20 ember kérdez, mi lehet a gond és PH-n is írtam!!
Lejön megnézi, semmi! Akkor vissza gari!Ok.
Vissza a boltba, ott az eladó csodálkozva hallgatja mi is a bajom!''pedig ezeknek a routereknek nem szabadna rossznak lennie, mert tesztelik őket mielőtt forgalomba hozzák'', mondom ok,de nekem nem csinál semmit!Ok bevette gariba!
Eltelt egy hét és melóhelyen kapom a telefont,h mehetek a routerért, mert kicserélték!Mondom magamban ezért kellett ott lelkizni nekem, h nem szabadna rossznak lennie!
Na mék a boltba tök happy minden!Megint az első ceremónia : össze a gépet a routerral!
Na most meg még Ip-t sem oszt ki a router!Inkább nem írom le mit mondtam akkor , de szerintem sejtitek!
Ok senkit nem kérdek,h mi lehet a baja!Vissza gari!Egy másik srác vette át a cumót tőlem!És ő is hihetetlen módon csak nézett, mint Rozi a moziban!/De királyok vagytok
/
Na mindegy átveszi és majd szólnak!Mondom ok.! Most nem tom miért de letelt 2 hét és akko telefon, h mehetek az újért mert azt is kicserélték!Végre!
Boltban adja a srác a routert és mondja, h elég fürcsa h egy D-link rosz, de mindegy!/ja ez megint egy ismeretlen egyén volt számomra/
Ok megyek haza az újjal! Megint szépen csinálom amit kell és láss csodát van net!! Nem csak nállam hanem a másik gépen is!JEAH.Csinálnám a . gépet is...
Abban a gépben PCI-os hálókari van! Nézem semmi Ip nincs a gépen! f@x @! haver kérdem mi lehet a probléma!Haver gőze sincs! Újra rakom a drivert a karinak hátha segít! Ja csak hittem!
Ha megnézzük akkor a router az mükszik, de még mindig nincs teljes üzemmódban amiben szeretnénk látni!!
Az lesz h újra az op rendszert és mindent, hátha az segít!!
Ezt a hosszú hülyeséget azéé írtam le,mert szerettem volna bemutatni magam, h mennyire vok szerencséd ien dolgokban!Már itt a végén én is röhögök az egészen, de menet közben nem volt annyira vicces! Igaz miután bevittem a 2-at gariba akkor már nevettem az egészen!
De legalább van egy előnye ennek e dolognak: megvettem 2 ember elől 2 rosz routert és erre büszke is vok!!!
Köszönöm h elolvastátok!!
Szumoo
és bocs ha nem vágna ide, de jól esett leírni!
-
ReJim
őstag

ti mit csináltok itt???
tegnap késő(!) este még tuttam követni a zeseményeket...
aztán ma reggelre kb 200db. hszel növeltétek az offtopik 19et, aztán most megint 200hsz...
megy itt aztán a szöveg.. bár szvsz lassan érdemessebb lenne egy chatot használni, offtopik helyet...
-
Bazsesz
őstag
Ez a djuice tetszik. (Bővebben: link)
Meg 25 az SMS, így mégjobb.
Asszem ez lesz heppi helyett. Majd következő feltöltésnél. Így megmarad a számom is.
Köszönöm a segítséget. -
tildy
nagyúr
Djuice :48 du 4ig, utána 24, ha van páratlanszámod, akkor ugye csúcsidőben egy szám 24 (évi 600Ft ért)
Van hozzá ilyen sms 80 csomag, azt hiszem, elég olcsó... Bruttó 1400 Ft 80 db
happy: 69 este 6ig , utáána 19 , minden hálózatba, havi 200 forintért hétvégén vezetékes és pannon 9Ftért , páratlanszám nincs, gprs nincs, külföldi használhatóság nincs
Sima praki: 36 ft mindig, viszont havi 200-300Ft rá a páratlanszám.
Nekem djuice van , elégedett vagyok vele.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
LOL hivatalos logás

A pohárharabdálás meg nem egészséges mert elvágja a nyelved éd ha ott a csajod is akkor elég kinos smárolni
Happy Birthday.Hányadik is? -
neongorack
senior tag
Holnap nagy nap lesz nekem.....ami 1 évbe egyszer van!
Prog: Holnap no suli ( hivatalos lógás )
Mivel holnap lesz a szülinapom ezért egypár haverommal fogom megünnepelni egypár kiskefa mellett egy közeli rock clubban ( Menhely )
És ami ebben a legszebb a csajom is ottlesz...pedig ő tuccer na mind1 nemlényeg!
De azért remélem annyira nem fogok pörögni mint multkor mikoris elharaptam egy poharat direkt persze!
Odajöttek haverok és monták: ''Te hülye állat! Nincs semmi bajod?''
Nahh mind1 szal holnap nagyon buli lesz...már alig várom....remélem azért nem a detoxba kötök ki.......persze valszeg nem

-
Bazsesz
őstag
Naszal...
Úgy döntöttem, itt a Praktikus PRO vége, elegem van, hogy 80 forint percenként a vodafon hálózaatba, és perc alapú. beszélek 10 másodperceket, és kész. Szal gyorsan lemegy...
Elhatároztam, hogy váltok. Csak nem tudom, hogy mire. Kinéztem a happy-t, de ez a sima praktikum se néz ki rossznak.
Szal kellene nekem egy tuti befutó. A számomnak kötelező maradnia, de számhordozásra ha elmondjátok a díjakat, meg a lényegét, akkor hajlandó lennék..
Szal a lényeg:
-10, legrosszabb esetben 15 másodperceket beszélek pannon hálózatba.
-vodafonba max 2 perc, de ott is sűrű a 10-20 mp.
-hétköznap kevesebbet beszélek, de hétvégén elég gyakran.
-Fő az olcsó percdíj. Minnél olcsóbb, annál jobb.
-GPRS WAP-ot ritkán nyomok. pannonnál jelenleg 5 és 2,5FT-ot fizetek 10kbyte-onként.
-SMS ezerrel, egy darab 3600-as feltöltőkártyából köbö 2000HUF csak SMS (ez köbö 40-50 darabot jelent).
Ebből ki lehetne hozni valamit? Ésszerű érveket kérnék, nem azt, hogy menj a kistel-hez, mert az a király, attól jobb a földön nincs semmiben...
Szal kéne valami jó megoldás.
Előre is köszönöm!
Üdv: balu -
ngabor2
nagyúr
Igen, hallottam.
lazán kapcsolódó dolog:
A szomszéddal össze volt kötve a gépünk hálóba. Bölcs és előrelátó módon hol vezette el a hálókábelt? A villámhárító mögött
. Volt a kábelen vagy 3-4m ráhagyás, azt gondosan feltekerte az egyik oldalon, aztán átvezette egy csövön, amit leásott a földbe, hogy ne a levegőben kelljen elvezetni, majd a másik végét éppcsakhogy ki tudta húzni a gépéig. De ehez az kellett, hogy a villámhárító mögött menjen. Nem igazán értettem, hogy miért nem hagyott nagyobb részt a leásás utánra, hisz a túloldalon meglehetősen fix rögzítések voltak.
No mindegy, azóta már egy ügyes mozdulattal le is szakították a vezetéket, ha őket nem érdeklik a gépemen levő cuccok, akkor kész, nem erőltetem a kihúzást. -
Loretto
veterán
válasz
Steelheart
üzenetére
Akkor már normálalakban lesz felirva

-
mayerlaci
senior tag
neduddki:Eddig az összed hsz-ednél ott a neved?
Nagy mák hogy nem megszentségtelenithetetlenkedéseitekért a neved
-
ngabor2
nagyúr
Jobb félni, mint megijedni (vagy egészni?). Én is kikapcsolom a gépet, és kihúzom a tévéantennát (az erősítőből). A szobámban minden elektronikus cucc szünetmentesről megy, azt nem huzigálom ki.
Tegnap az áramszünet miatt inkább kikapcsolatam azt is, ne sipogjon a fülembe. De ez a 22 órás kimaradás nem volt semmi. És még örüljek, hogy nálunk csak ennyi, 2 faluval arrébb majd valamikor hétvégén lesz villany
A túlfeszvédő egy egészségesebb villám esetén kb. annyit ér, mint 3-hetes vizihullának a nyelves puszi... úgy áthúz azon is, hogy öröm nézni a füstöt. -
TéKrys
senior tag
Jéé Off 20.
Na akkor Jobbra fel.
És egy kis on: Engem DVD-írás közben ért a vihar. Minden hátralévő perc óráknak tünt. Amint kész lett egyből off mindent. Nem kockáztattam semmit. -
N2O
csendes tag
kész

-
lorcsi
veterán
Tegnap hatalmas nagy vihar volt nálunk is .ment a gép egyszer csak bumm lekapcsolt az áram kész le a tv , számgép, minden.
Na mondom itt a windóz akkora hibákar hoz helyre hogy újra kell tennem ( ment vagy 4 program ) .Visszajött az áram vissz kapcsoltam a gépet & csodát látok semmi rendszer helyre állítás a szokásos módon jöttt be
Máskor kisebb dolgoknál már rég rendszer helyreállítás + minden.....
[Szerkesztve] -
50 CENT
tag
Értitek, megjövök a suliból nyelvtan házi... Bekapcsolom a gépet azt látom OFF TOPIC 20
! Hát ezt is MEGÉLTEM!
Tehát jobbra fel!
Bocsánat, ha valakinek a beszélgetését megzavartam! -
dannnnn
senior tag
durve egy ora alatt 140 hsz. nah nem semmi. FEL az uj topicnak.

[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Nekem egy Sharkoon BlueTouch van msot, de egy Logitechen is leteszteltem. Nem tudom, hogy kinek milyen élmény lehet, mindenestre nekem nagyon tetszik. Érdekes hangja van csúszás közben, ugye nem egy szöveten, hanem egy rettenetesen sima felületen fut, lehet, hogy a teflontalpak segíthetnek a halkításon, de amúgy nem vészes. Csodákal nem művelhet egy egérrel, de az tuti, hogyha megbecsülöd, egy életen át fog szolgálni...és ugye nem annyiba kerül amennyibe a nagy neves cégek adják...ha gondolod mérd le mekkora kell, megkérdem az árát, max feladom postán...
-
lorcsi
veterán
erdeya : ment mail a reggeli témáról....
-
Kidus
őstag

-
Steelheart
senior tag
Aztarohadt, hol fogunk 10 év múlva tartani... OFF TOPIC 200?

-
(Kolombusz)
veterán
Új topic.

-
Old Death
senior tag
1. jobbra el...
2. már megint szétoffoltatok egy topicot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3. most nem jut eszembe
oldy
-
Loretto
veterán
Na már megen uj van? ez is meglett...
-
-
tildy
nagyúr
Jézus....Már megint szófo..sban vagytok.
-
Bencom
senior tag
jobbulást neked

nekem meg az allergám keveredett el (por) a kialakuló influenzával
nem maradt bőr az orromon, de suliba azért mentem, hogy aztán egyszercsak hazazavarjanak gyógyulni, pont akkor, maikor nincs két órán belül buszom
Mindez persze a legnagyobb szélbe, egy fedetlen buszmegállóban, télutón
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Készen vagyok, mint a vacsora...
Kiba beteg vagyok. folyik az orrom, magas a lázam, köhögök, emiatt a mellkasom szétreped, fáj a torkom, beszélni alig bírok.
Úgy 3 órája elfogyott a papírzsepi itthonról, anyámék most mentek el a boltba vásárolni, úgyhogy marad a papírtörölköző (olyan, mintha két budipapír össze lenne ''heggesztve'', csak jóval vastagabb, és durvább). Úgyhogy már az orromon sincs bőr.
Úgy nézek ki, mint aki 4 napja nem alud (ebből 2 úgyvolt), szal van egy fejem.
És akkor menjek így holnap közgáz érettségire, mikor ma infón alig tudtam odafigyelni, úgyhogy szvsz jól el is cs*tem.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOK BETEG LENNI, FŐLEG AUGUSZTUS ÓTA

A közcélú hirdetést hirdetést Bazsesz fizette -
Bencom
senior tag
deelsűllyedtezatopicUP...
-
Bencom
senior tag
tehát ez:
AMD Athlon XP-A, 1833 MHz( 5.5*333)2500+, Abbit NF-7(-S) v2.0 (5PCI 1AGP 3DIMM Audio ,Lan), nVIDIA nFORCE2 Ultra 400, 512MB (PC 3200 DDR SDRAM), AWARD
gondolom ez még most sem jönne ki 35K-ból
-
-
mbit
tag
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Anyukám meg olyan keveset telefonál, hogy neki elég egy $25-s T-Mobile-s feltöltőkártya 2-3 hónapig.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na akkor Jobbra fel.