Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Hirtelen milyen érdeklődés lett itt a MODERÁTOR-i dolgok körül!

Fiúk inkább szakmai dolgokról beszéljünk, ne a gombokról, bár ha egy feszes blúz gombjairól van szó...

Alatta az extra gombokkal... 
-
jeges
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
ez az elhelyezkedés dolog sokszor rendben van, de sokszor nincs.
még egyszer hangsúlyozom, nem t'om, mi a hivatalos verzió, de több esetet is hallottam, h emiatt nem lehetett jogsija vkinek (első kézből), de ez lehet, vmi régebbi szabály vagy gyakorlat.
mindenesetre aki ilyenkor tavasz táján próbált végigmenni az andrássy úton, az valszeg sejti, miről beszélek: a rengeteg zöld lombtól még jó színlátással is csak nehézkesen lehet észrevenni a piros lámpákat, csak a fényét látod, az elhelyezkedését egyáltalán nem. -
Gh0sT
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Csak hivatásos jogsid nem lehet.
Esmein: Moderátor???
Nesze neked emberiség! 
- Esmein -
Batman
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Hali!
Én most komolyan nem szemetkedni akarok hanem erdekel ,hogy miylen is ez?Látod hogy vilagít a lámpa de más színünek látod mint valójában? -
escie
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
erről van szó...
''nem látja a lámpát'' loll, átlátszónak látja?!
hogy ne látná, ugyan...
én is színtévesztő vagyok, bár nem hivatalosan. csak a tesztkönyvben lévő hülye foltos képek egy részét nem tudom értelmezni, amúgy, minden mást rendesen. szóval érdekes...
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
ha motorra lehet, akkor autóra is lehet.

(ha jól tudom, a piros/zöld tévesztés gáz, mert nem látod a lámpákat, ismerek embereket, akiknek emiatt nem lehet) -
Esmein
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
Középsuli ?
Elmondanám, hogy az országban nincs olyan középsuli, ahol ér valamit is a számtek oktatás. -
jeges
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
jogsid lehet?
nem t'om, csaka piros/zöld tévesztésnél tiltják-e vagy egyébként is...
(félre ne érts, tényleg érdekel) -
Esmein
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
Hát a herpeszt se lehet teljesen meggyógyítani. Én is azt éreztem, hogy megbélyegeztek. De aztán túltettem magam rajta.(muszáj) Persze természetesen nem egy súlycsoport a két probléma. Mondjuk még mindig simán lehetsz szinte bármi.
-
anaqer
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
És ez hogyhogy csak most derült ki?

Színtévesztést emlékeim szerint elég gyakran szűrnek (katonaságnál, vezetői engedélyhez, gyakran még a nagyobb oltásoknál is (!), stb). -
tiv83us
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Bővebben: link
Gondolom erre gondolt
szerk;bar ebben en sem latok fikat, dehat...
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
atyagatyaaaa Esmein mod lett ? srácok fusson ki merre láááát. hová jut ez a világ így ?
nah jó azé' gratula .
köszi
most mond meg még bele is írkál a hszembe. felháborító egyesek mit meg nem engednek maguknak
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
Nem érdemes ezen bánkódni, én is pont ugyanezt éreztem, mikor a doki megmondta, hogy herpeszem van. Pár napig magam alatt voltam, aztán megjavultam. Szerintem túl lehet élni.
-
Batman
őstag
És elkezdte

Bővebben: link
Hajrá. -
neongorack
senior tag
Basszus de szivás....most voltam szemvizsgálaton és mostmár véglegesen is bebizonyosult, hogy színtévesztő vagyok ezért se elektrotechnikára se informatika hardveri részére nem mehetek....a gépészethez meg nem igazán füllik a fogam!Ha nem lesz más akkor megpróbálom azt, de ez akkor is nagy szivás...

Ezért nem is lehet olyan hivatásom a továbbiakban amelynél a színtévesztés kizáró ok!
Most eléggé el vagyok keseredve ez olyan mintha megbéllyegeztek volna....
-
a_tesz
Korrektor
most már legalább nem kell az operával buherálni hogy szerkeszd a hozzászólásod
szerintem tuti ezért akartál moderátor lenni, amióta Parci megfoltozta ezt a lyukat a rioson ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem mellékesen én is gratulálok, aztán csak előre a kitaposott I_Am-i úton!
szerk: #3945: majd belejössz, ne aggódj, én biztos vagyok benne
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mintha valami orvos lenne, vagy mittomén. Szerintem még nem látott, mert tuti szovátenné

-
Sianis
addikt
Nyaljatok, csak nyaljatok!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha én ilyet tettem volna, amit ő, és nem szívesen osztom meg velektek, inkább csak a tényt, nem merném magam idevonszolni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Esmein
nagyúr
Igyekszem keményen, igazságosan moderálni. Még pár napig randalírozhattok, míg belejövök
-
Esmein
nagyúr
Köszi szépen mindenkinek

-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nemvoltam meg boltban, hogy megvegyem

Asszem $49. -
Esmein
nagyúr
Szép jó reggelt mindenkinek

-
Bash
őstag
Csigavér!
-
Necrolyte
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Először is mondtam, hogy a téma lezárva.
Másrészt az agyam rendesen felb*sztad, tehát ne várd, hogy ne fakadjak ki, mikor ilyen a természetem, és nem félek senkitől.
De inkább mondtam, hogy ezt hagyjuk, mert nem szeretek senkivel látatlanban úgy összeveszni, hogy nem ismerem.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Megegyszer ilyet nekem neirjal, hogy kussoljak be mert nagyon nem leszunk jobaratok. Gondold vegig eloszor, hogy szemtol-szembe ilyet mernel-e mondani es utana ha ugydontesz igen, akkor hivj fel /telszamom az adataimnal/ es a legkozelebbi magyarorszagi utamkor szivesen megbeszelem veled egy kavezoban.
-
Necrolyte
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy azt csináljátok, hanem, hogy olyannak tűnik. Ezt nem sértésnek szántam, csupán megjegyeztem. Ez nem jelenti azt, hogy nektek egyből ezért le kell harapni a fejemet. Csak éppen olyannak tűnik a te aláírásod is. De ha azt mondod, hogy nem, akkor nem.
Az a ti ... mittudomén meg békén hagyhat, mert csak érdeklődtem. Nem tudom, hogy mi a francért kell belém kötni, ha hozzá sem szóltam. Nem értem, és nem is fogom. Csak azért, mert annyit írtam amennyit, meg azt csináltam, amit, ahhoz neked semmi közöd, ezért megkérhetnélek, hogy hagyj békén? Köszi. -
Vangelis
félisten
válasz
Necrolyte
üzenetére
Már ha itt tartunk a PH!-t is reklámozzuk ott ezerel, sőt.!!!
És nem kértünk senkit, hogy csábuljon át, szerintem.
De szerintem ennek semmi köze az off topichoz, aki akar benéz, aki akar nem.
Aki megnézi annak megköszönjük, de aki le se s....ja, arr sem haragszunk.
Miért is tennénk.
És nem akarunk semmilyen másik portál vetélytársai lenni. csak hobby-ból csinálgatjuk(sajna nekem most nem sok időm van).
Szerintem ennyi a témáról. -
Vangelis
félisten
Mi folyik itten??????
Csuklottam gondolom benézek
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bocs, de én nem tartom túlságosan kedves és etikus dolognak, hogy egy fórumon egy másik fórumot reklámozol, miközben az a versenytársa ennek. Már bocs, de nekem ez úgy tűnik, mintha átcsábítanád az embereket arra a fórumra.
Remélem ettől még nem haragszol meg rám. (Mármint attól, hogy ilyeneket írogatok.) -
Necrolyte
tag
Értem, csak éppenséggel, ha visszaolvasol, akkor szinte csak ilyeneket lehet itt látni. És mi baj van azzal, hogy sok hsz-t nyomok? Miért baj az, amikor régebben nekem is 100-200 hszt kellett visszaolvasnom, hogy képben lehessek? Nektek szabad volt, nekem meg nem?
A 3 szavas üzeneteket befejezem, de nem értem miért baj. Elsősorban azért nem, mert éppenséggel elég 3 szó arra, hogy kifejezhessem magam, nem kellenek terjengős üzenetek. Én csak egy kicsit egyszerűsítettem. De ha nem, hát nem. Abbahagyom, és kész. -
(Kolombusz)
veterán
-
Necrolyte
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért gondolod, hogy ezt a weblapot pont itt kellene reklámozni?
Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak a gratula hszekbe válaszolok bele no
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/schocker.gif)