Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
mbit azon kívül, hogy külön állatfajként viselkedik itt a fórumon, semmire sem használható, így föld színéről való eltörlési kérelemmel fordulok a tisztelt házhoz

(tudja valaki, hogy hány éves egyáltalán? Én olyan 15-16 ra saccolom)
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Pedig minden egyes hsz-edből ez süt. ''A hétköznapi ember ezt sem tudja, meg azt sem tudja, te meg nem értel hozzá...'' Ha ez okoz neked lelki kielégülést, szerintem kollektívan elismerjük, hogy szellemileg mindannyiunk felett állsz, és akkor talán nem kell többet ezt hallgatnunk.
-
50 CENT
tag
Az lenne a kérdésem, hogy ne nyissak-e olyan topicot, hogy: Keresztrejtvény segítség!
-
mbit
tag
ilyen megfogalmazásba legfeljebb a lámák, hétköznapi userek mondják...
amúgy a kulcs szó a kritikus hőmérséklet!
pl víznél 373C tehát 120Cos víz gőz! 400C-os gáz.
373C alatt 220 barig vcsppfolyosodik a víz, felette már nem!
gáz vagy gőz?
CO2 gőz
PB is gőz
levegő, nitrogén,oxigén gáz
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
én most már hús-vér embert szeretnék...
azt is a lakásban akarom mielőbb látni egy tetves adsl modemmel a kezében.
Hihetetlen, hogy már ünnepnapja is van a szélessávnak, csak éppen szélessáv nics. Hiába lett T-Com a matáv, a szolgáltatás színvonala épen olyan sz@r.
Na jólvan, megnyugszom... de ez akkor is hihetetlenül bőszítő. VÁÁÁÁÁ! -
-
mbit
tag
Hűtés itt folytassuk:
Bővebben: link -
jeges
senior tag
bizony a fizikai kiépítés a matáv feladata, abba' viszont csórikámnak vót igaza, h Te a szolgáltatóddal állsz kapcsolatba'. csakhogy a bukfenc ott ''keletkezik'', h a szolgáltató ugy-e nem tudja Hozzád beengedni a telefonszerelőt.
lehet, h a szolgáltatód tud adni olyan számot, amibe' nem a géphangú telefon-kezelő szajkózza a bemagolt szöveget. -
Esmein
nagyúr
mbit, szerinted a bomlott elme megállapíthatja-e saját devianciáját éppúgy ahogy egy műszer a saját hibaszázalékát ?
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
fordulj a fogyasztó védelmi hivatalhoz, panaszold be őket mindenhol ahol csak lehet!
más: Egerben kilopta a fúrt kutunkból a kútfúró a szivattyút! már egy éve használjuk, de kitalálta 1 hónapja, hogy azt még nem fizettük ki és, hogy ha nem fizetünk elviszi a szivattyút, jó mi? 1x már a szomszéd megzavarta, amikor megpróbálta elvinni de megakadt a csőben. utána figyelmeztettük, hogy ne vigye el, plusz tegye rendbe, mert most nincs viz a házban. erre ellopja. az agyam eldobom milyen emberek vannak.
persze feljelentettem a rendőrségnél, még azon gondolkozom, hogy az apehnál is felkéne, mivel nem kaptunk számlákat, jó azt nem kértük, de ő biztos nem számolt el az apeh felé a bevételeivel. a qrva annyát!!!
Jön a nyár,no víz. nem tudom mit lehetne még kezdeni egy ilyen emberrel? -
Gambit
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Ez? Bővebben: link
Szerk: Változtattak a fórum betűkészletén, vagy ennyire álmos vagyok? Most valahogy másmilyennek tűnik.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Mondhattam én annak (amúgy fickó volt) bármit. Úgy fölbaszott. Csak hajtogatta, hogy én a szolgáltatómmal állok kapcsolatban, nekik mondjam a gondom. Az 1212 csak a telefonnal kapcsolatos ügyeket intézi. Kérdeztem őt a határidőkről, arra sem tudott mondani semmit.
Mondom neki, hogy a szerelőnek a hátán a matávos logo ficánkolt, tehát a matáv szerelte be azt a kurva modemet, de ezt sem reagálta le. A kis buzi
Nem azt akartam tőle, hogy jöjjön kicserélni, hanem ahogy te is írtad, adjon valami támpontot. De ezek...
Lehet újra hívom, a központ úgyis máshoz kapcsol. -
ngabor2
nagyúr
A pb forrpontja, mint minden gázé, erősen függ a nyomástól, és mivel itt válozó összetételű gázelegyról van szó, itt még inkább ingatag a forrpont.
Ha rám hallgatsz, inkább ne ezzel próbálkozz. Nagyban működik, de házilag elég nehéz ennyire gyúlékony gázzal dolgozni. Amúgy mielőtt esetleg félreértenél, nem hülyeség, amit írsz, hogy párolgáshővel hűteni a procit. De sokkal egyszerűbb, ha heatpipe-pal próbálkozol, pl. acetonnal, vagy vízzel. A pb esetén se árt, ha a fal nagy felületű.
Ha összejön, akkor hamarosan összehozok egy acetonos hp-t, és megírom a tapasztalatokat.
Amúgy én úgy tudom, hogy bután van benne több, mivel azt egyszerűbb cseppfolyósítani, a propánt pedig jobban szeretik inkább műanyaggyártásra felhasználni. Régen tanultam, ha tévednék, remélem valaki kijavít. -
Agostino
addikt
Nem tudjátok merre van az a topic, ahol egy srác panaszkodott hogy beakad a gépe? Nekem most ujabban elkezdte, hogy a gamek meg a filmek meg-meg akadnak. Nem mindig, egy restart szokott segíteni, de akkor is...
hilfe
-
erdeya
senior tag
Pénteken biztosan elküldték a hibabejelentést. A fickó igen normális volt, aki felvette a jegyzőkönyvet. Még az egér kattintását is hallottam, amikor elküldte a mélt

Azt mondta, 72 órán belül cserélik. A hétvége is játszik. De akkor meg mi a nyüves úristennek nem hívnak már?
A matávot hívtam, ahogy le is írtam, de azon nem mondanak semmit. Elzavar a szolgáltatómhoz. -
erdeya
senior tag
Most mondjátok meg mit csináljak...
Aban a hitben voltam, hogy ma délelőtt felhív valami matávos f*sz és kicseréli a modemet. De eddig semmi
Beszéltem a matáv ügyfélszolgálattal, az csak azt bírta hajtogatni, hogy jelentsem be a szolgáltatómnál. Hiába magyaráztam, hogy azon már túl vagyunk, és csak az érdekelne, hogy mennyi a vállalási idejük. Elmondta ugyanazt 10x, hogy ha megkapják a bejelentést akkor intézkednek. Hát pénteken megkapták vazzeg, de nem intézkedtek.
Már látom, hogy a következő meccs az lesz, hogy jön a számla a májusról, mert ugye elvileg már be van kötve, csak éppen nem megy
Teljesen magamon kívül vagyok.
Írtam mélt a TVnetnek is, hogy nézzenek rá még 1x az ügyre, de arra még nem jött válasz. Fákk... -
Gambit
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ja igen, gondolom amikor kérdezték. Poénos ez a kínai horoszkóp, csak nem értem, hogy miért hasonlítana egymásra mindenki, aki egy évben született.
MárK: Igen, tudod jól, hogy sértegetlek!
[Szerkesztve] -
mbit
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Propán-bután!
milyen arányban keverik ezeket a gőzöket?
forrpontja mennyi lehez. kb -40C? -
Gambit
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Túl jókat ír ez a horoszkóp nekem, szóval tutira nem igaz. Egyébként valóban a majom évében születtem. Honnan tudtad?
-
Szőrös
veterán
Én sárkány vagyok

-
nofreenick
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
ja, ló... kár volt megnézni az oldalt, mert Lui Pádre ráégett a retinámra... JÁJJ!
-
mbit
tag
mit gondoltok, jó lenne proci coolernek, egy rézcső réz talppal a procira és a csővet teletölteném PB-vel? Mennyi a PB forráspontja?
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
-
nofreenick
aktív tag
'78 febr. az ló nem?
-
erdeya
senior tag
Fuck matáv!
-
tildy
nagyúr
Bővebben: link
Itt van
------------------------------------------------------------
Azt mondjak a diplomásokat már nem szivatják meg felvételin, kb annyit kérdeznek csak, hogy hol végzett az ember meg miért akar villmérnök lenni. Levelezőn fogom csinálni. Muszáj több lábon állni, muszáj ezt megtanulni. Mert ha itthagyom pestet és vissyamegzek szülővárosomba (Jászberény), akkor mind az erősáramű szakközépben, mind a hűtőgépgyárban jól jöhet ez. -
TéKrys
senior tag
Én Kecske vagyok. ''A Kecske elragadóan kedves és bájos. Egyszeruen szeretni kell.''

Kalandor: Ezt így még, ennyire büszkén senkitől sem hallottam
-
ngabor2
nagyúr
Én meg kígyó vagyok. Nem igazán illik rám a jellemzés. Lehet, hogy ehez Kínában kell születni?
-
mbit
tag
MSN ezt az hibát jelzi, amikor filet akart küldeni a partnerem:
MárK partnere egy fájlt (fgf165.exe) próbált küldeni Önnek. A fájl átvitelét a program letiltotta, mert az nem biztonságos.
mit csináljak, hogy menjen? -
brownus
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Kígyó év mikor lesz megint? csak 96-ig van felsorolva, részletesebb linket tudsz?
Aktív témák
- Sorozatok
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- PH! Darts
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Engem igen nehéz megsérteni... de kérteik nem próbálkozni vele. Én se próbálkozok senkivel, úgyhogy mindenki értelmezze jól a hozzászólásaimat

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)