Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
hát, nem 25.
vegyük figyelembe: 6 év az orvosi. 18+6= 24
2 év rezidens: 24+2=26
szakorvosi: (legkevesebb a háziorvos: 4 év, sőt, ebből a rezidensi alatt 2 évet letölthetsz) 26+2=28
tehát, ha valaki családorvos akar lenni, és úgy praktizálni, annak legalább 28 évesnek kell lennie. (természetesen a belgyógyászat szakorvosi 6 év, a szívseb meg 15)
de közben dolgozhat, havi kézhezkapott 86.000 forintért, + para, de egy röntgenorvos mikor kap parát? -
ReJim
őstag
és akkor mivan, ha azok a dolgok mennek maguktól (tanulás nélkül), amik kellenek (pl: reál tárgyak, matek, info, fizika, szorgy, stb.) de ami meg ''felesleges'' az meg nem (még puskázással is allig)...
de jóvan, nem nyavajgok... az érettségin csak átmegyek... de utánna már remélme békénhagynak ezzel a sok szarral...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
50 CENT
tag
Én egyáltalán nem lógok! Eddig, most 5.-es vagyok, mindig kítűnő voltam és most is az leszek! Csak a magatartásom szokott mindig 4-es lenni. De erre azt mondom hogy ''büszke'' vagyok rá. Mert ha valaki 5-ös magatartásból sztem az nem fiúból van. (Tisztelet a kivételnek.)
-
[amne]
senior tag
A tantervet megváltoztatni nem tudod, és ne is akard, minden általános-, középiskolás szájából elhangzott már a miért van erre szükségem millió dolláros kérdés, alapműveltség, nem tudhatod mikor fog jól jönni. Tanárt pedig ha nem is úgy mint a zoknikat, de azért lehet válogatni. Hogyha az osztályban egyettértés van a tanár felkészületlenségét illetően, és elég távol vagytok érettségitől, akkor érdemes lehet beszélni osztályfőnökkel. Ezt nyomatékosítani lehet azzal, hogy a szülők tegyék meg a lépéseket, igazgató stb.
Tanács: érettségihez közel nem érdemes ilyen tanárcserékkel felhívni magatokra a figyelmet, mert amit ti elvártok az iskolától, majd tőletek is el fogják várni, akár nagyobb mércével is. Továbbá akkor se pattogjatok, ha csókos a tanárnő.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L_ajos
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Aham...oksika. Akkor örülök

De ha pár szenyóval jöttél volna akkor ujjonganék
-
Esmein
nagyúr
válasz
50 CENT
üzenetére
Tanulj tínó. Azért kell, mert az iskolában csak egy szerszámos ládát kapsz és abból azt használsz majd fel, amit akarsz, vagy kell. Lehet hogy soha nem lesz rá szükséged, de nem lehet úgy valaki művelt ember, hogy fingja nincs arról, hol van az egyenlítő. Alapvető ismeretek. Tudod milyen szar dolog azt látni, hogy a kis hugyosok nem hajlandóak tanulni, sportot űznek abból hol lehet lógni ? Van fogalmad, mennyivel keményebben tanulnék most, ha visszamehetnék közép-általános iskolába ? Nem azért tanulsz mert muszáj, hanem azért kisfiam, mert különben éhen fogsz dögleni, hacsaknem apuka segged alá teszi a merdzsót.
Én szóltam. -
L_ajos
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerbusz kérlek!

De ezzel a köszönéssel ki is akartál fejezni valamit vagy csak ugy jött az 5let?
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
-
ReJim
őstag
nah, szóval van egy földrajz tanárunk... 45 múlt!

egy ilyen hülyeforma, de ezt hagyjuk....
Szóval ő ''tanít'' minket, egy 84es tankönyvből, amit nem lehet beszerezni, természetesen nekünk kellet keríteni (fateromat tanította esti tagozaton, könyvem van), elavult tananyag, irdatlan baromságok...
[pl: a föld légköre kb. 36.000 km... na de aföl átmérőja is kb 40.000km, el sem hiszem. .
]
Ő úgy tanít, hogy (ha feleltet) kihívja a felelőt, addig mi olvassuk a könyvet (kiadja, és ha sok a felelő, képes arra, hogy aszongya mi írjunk vázlatot), aztán felelés után fogja, elkezd rizsázni, és vetíteni (vagy 5 éves kézzelírott foliái vannak, olvashatatlan, baromság...)
de hogyan!
Bővebben: link
belelőg az óra, a TV (múltkor a fóliának a közepe a TVnél volt, és nem igazította meg, pedig 20× biztos odanézett) a táblalámpa, nomeg, a ''blackboard''on nem lehet elolvasni... kb 45fokos szögben van elfordítva vetítő, a feje meg még jobban, szóval csálén áll a falon a vetített szöveg... (táblára csak ''rajzolni tud'')Mellette természetessen magyaráz, szóval elkezded írni, nekiáll magyarázni, és káoszvan...
Se a fólia, se amit mond nem fedi egymást, hát még mennyire van köze a valósághoz... (ez már mástéma)
Bővebben: link
Szóval így várja tőlünk el, hogy tudjuk az anyagot...
A faterom amikor még (kb. 7-8 évvel ezelött éretségi miatt estitagozaton ide járt, akkor ő szólt neki, hogy ez így nem jó, inkább elöbb mondja el, aztán leírják, de a ''tanár'' ''nő'' csak annyit mondot: ''nem''...
mondjuk olyan értelmes fejjel...
na mindegy, a szó ami szó, hogy ez a ''női'' ''inteligencia''.... nem azt várom, hogy legyen okos, meg tudjon tanítani...
de vegye észre magát, egy b@szot írásvetítőt, miért nem lehet a terem közepére vinni, és egyenessen vetíteni a falra, nem pedig a fal tövéből!
Ez kész...
a képek csak illusztrációk, bármilyen megegyezése a valósággal csupán a véletlen műve!!!
most szóljatok hozzá!
én informatikusnak tanulok, nem geológusnak! hol a fenébe lesz szükségem a légkörre, a GDPre, meg a mérsékelt övre?? vagy enélkül lecsúszik a gatyám
)
-
50 CENT
tag
Nem tudom sztem ide kellene írnom mivel ez !OFF! Bogingrol egy smiley-t keres ami agyba-főbe veri a másikat:
Nem agyba főbe veri hanem lelövi.
Megeszi:![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/48.gif)
Elüti (méágében):![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley3rd/63.gif)
-
ReJim
őstag
tényleg, kértek kis történetet a női ''inteligenciáról'' és a földrajzról??? (jelen esetben a nő, mint 45év feletti nőstény ember...)
nah? illusztrálva fotókkal???

-
dannnnn
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
hát nemtudom. sztem a kismotor az A. de ha tévedek akkor elnézést
-
dannnnn
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
pl egy simson. 50 köbcentis.

-
ReJim
őstag
Cathfaern? őt se látni sokat

mod:
''állj készen te is, hátha kidőlnek!''

mod2:
nekem multkor kamikaze boci (őt se látni ph-n, csak ritkán) mondta, hogy cathfaern is Szombathelyi, aztán így elgondolkodtam, hogy ő még jelen van e... local hijacunk elején is ott va (akkor még nem voltam...)
Ye_nő-ről meg elöbb hallottam, minthogy láttam volna hsz-ét (azt is mostanában láttam 2dbot)..
de mindegy, én vagyok még ''új''...
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
(Tapasztalatok (is): Bővebben: link )
Szeretettel:
Szalma -
L_ajos
őstag
Pesten hol van nagyon romantikus és hangulatos hely vacsorázni?
Belvárosba 
Ha valaki már tapasztalta szóljon
-
MarKoo
addikt
Eddig szívtam a tetves nettel. Valamiért Szelektív indítási mód volt beállítva és nem volt se net, se semmi.
Mire leeset.. -
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
vagy van jobb dolguk.
-
erdeya
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
''A'' kategória a nagymotor... pl: Bővebben: link
-
ReJim
őstag
grafiqs mióta moderátor???

-
Loretto
veterán
Hát accest soha nem fogom megszeretni. Kicsit elszáltam ma belőle...(
ValdimiR: itt leszd meg a körzetszámot ha még aktuális... Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
idesüss Bővebben: link
-
T. Almeida
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Akkor mi az ''A'' kategória? Azt hittem, ez a segédmotor...
-
Esmein
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
jaok

-
erdeya
senior tag
Akartam mondani valami jópofát, de kiment a fejemből...
A manóba
-
50 CENT
tag
A PROHARDVER! fórum, nem? Vagy chat?
-
Esmein
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
M-es ?
-
neongorack
senior tag
Hi all!
Most jöttem meg és szerencsére átmentem a vizsgán....nem volt annyira nehéz
Habár ez még csak az elmélet volt! Aki nem tudná miről beszélek annak elmondanám M-es jogsira vizsgázom.....az elmélet +van

Most Happy vok....
-
Esmein
nagyúr
Képrejtvény :
mi ez ?
[Szerkesztve] -
escie
őstag
így kell crossover kábelt csinálni...
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
Találtam ilyet: Bővebben: link
Itt némiképp más színösszeállítás van, mint amit te modsz, de a jelleg a lényeg, tehát hogy mit hova kötünk. A színek csak támpontok, gondolom.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

belelőg az óra, a TV (múltkor a fóliának a közepe a TVnél volt, és nem igazította meg, pedig 20× biztos odanézett) a táblalámpa, nomeg, a ''blackboard''on nem lehet elolvasni... kb 45fokos szögben van elfordítva vetítő, a feje meg még jobban, szóval csálén áll a falon a vetített szöveg... (táblára csak ''rajzolni tud'')Mellette természetessen magyaráz, szóval elkezded írni, nekiáll magyarázni, és káoszvan...