Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
ya,ilyenkor voltam:
Bővebben: link
Mér, mennyinek gondoltál,13-nak?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Ideje lenne megint aktívkodnom a PH!-n. Ne cincogjatok...
Itt lett volna a hétvége de inkább mentem Óhutára ''puccérkodni''.
De nyugi hiányoztok, csak ugye a tanulás is.... 
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
25 eves? Nahat, en sokkal fiatalabbnak hittelek (ne vedd negativ ertelemben
)!
Dobj fel magadrol majd egy pikcsört tildy albumara
Vazze meg mindig sokkban vagyok, pedig nagyon almos vagyok. Az elobb alig mertem kimenni klotyora. Ennyire meg nem erintett melyen egy alom...
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Mit osszak én meg és kivel???

Felfedjem a kilétemet?
Én kérem szépen egy Átlagos ( ? ), 25 éves fiatalember vok,nem kell arra gondolni,hogy O..án Vi..r,vagy Megyó Péter írogat SPDeluxe1.0 néven,engem még nem övez akkora kultusz,mint pl Divot személyét lengi körül!
Lehet,hogy Tildy képgallery-jébe is feldobom majd az arcképemet,ha a közeljövőben csinálok magamról egy fotográfiát!
Jobban vagy má'? -
Grafiqs
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem nagy dolog.
Mindössze egy szó: Grafiqs.
Ennyi!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Talan ha +osztanad velunk...

-
Grafiqs
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mer!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szeret(get)(ne)! Azért.
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Egyszer neztem emg a kor2-t, de egyaltalan nem tetszett.
Bar az elso anno engem is befosatott
-
anaqer
veterán
Na, erre a nagy össznépi idegbajra egy kis chillout.
Örök klasszikus - Ellen Feiss!
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
Ma kellemesen csalódtam mbit-ben.
Már cseppent az utolsó csepp a pohárba, de az utolsó pillanatban alá tette a kezét. Ez már a fejlődés útja... vagy...? -
mbit
tag
fuji finepix 5500 fényképezőn hogy a túróban kell manuálisan fókuszálni?
-
tiv83us
veterán
Jo Reggelt!
2 perce sikerult felriadnom, rettenetes remalmom volt, meg most is izzadok...
Azt almodtam, hogy egy regi haverommal setaltunk Egerben es elhaladtunk egy epitkezes mellett. Ahogy elhaladtunk egy suttogasat hallotunk meg mind a ketten. Aztan ahogy megalltunk, halkan annyit lehetett hallani az epitkezes felol, hogy ''Segits...itt vagyok......lent''.
Valahogy remisztoen hangzott, mivel az epitkezes kb 200 meterre lehetett es a hangot pedig tisztan hallottuk, de mashonnan megsem johetett.
Szoval elfutottunk a francba.
Aztan valahogy megint ott lyukadtunk ki es elkezdtuk hallani ugyanazt...
Odasetaltunk es egy kislany allt az epitkezes kozepen. Megkerdeztem, hogy ''Minden rendben?'' erre megfordult es egy borzaszto oregasszony kepeben elkezdett kacagni, de valami leirhatatlanul. Erre hirtelen besotetedett es elkezdett zuhogni az eso, de olyan szinten hogy nem lattunk ki belole. Ha az eg fele neztem, akkor pedig az oregasszony fejet az esobol kiformalodni...
Ekkor mar rohadtul feltem, de ilyenkor mindig bejon az erzes, hogy aa ez csak egy alom, ugyse lehet semmi bajom, azon kivul, hogy reszketek a felelemtol.
Erre hirtelen elkezdtem hallani egy suttogast, hogy ''Tudom, hogy mire gondolsz, hogy ez csak egy alom, de ne is remenykedj hogy ilyen konnyen meguszod...''
....''Te mar reg halott vagy, csak nemtudsz rola....''
Ekkor hirtelen elkapta a nyakam valami lathatatlan ero es vonszolt az epitkezes fele. En meg orditottam, es mire odaertunk akkora felriattam...
Azota is azok az izzadsagban.
Pedig vissza kellene aludnom, mert mennem kell munkaba es kell a pihenes, de ilyen intenziv remalmom meg soha nem volt...
-
VladimirR
nagyúr
keresobol ilyen van => Bővebben: link (meg persze ami itt van jobbfent)
-
BeBe
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne. Laptopoknál a ''RENEW'' pontosan mit takar? Feltuningolják pár új hardverrel, újratelepítik az oprendszert? Esetleg Kicsit kipofásítják kívülről, hogy újra eladható legyen
-
I_Am
veterán
-
mbit
tag
tildy oldalán lévő ph arcképekhez (fotókhoz) kellene egy direct link, köszike!
-
Gh0sT
addikt
Ööööö... A kiskutyákat úgy tanítják meg arra, hogy idegentől ne fogadjanak el ételt, hogy egész borsot tesznek a kajába, amit bedobnak a kerítésen. Egy idő után rájönnek, hogy csak a tányérból szabad enni.

Javasolhatom esetleg neked is ezt a tanítási módszert?
Szerk.:
Esmein: lehet, hogy nem megölni akarja! Szerintem ez nem elhanyagolható szempont.
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Én a Bővebben: link-ról szoktam rendelni, egy csomó étterem van. Megéri kipróbálni!
-
tildy
nagyúr
Van, de ez sem megoldás, mert bizony nekem kell egy kis felvágott reggelire vagy vacsira...
Meg érted , én is ennék főtt kaját, akkor meg már megcsinálom neki, de apontos mennyiséget sosem találom el...Vagy kevés, vagy sok....
EZ a ráírom hogy ne edd meg dolog sajna nálunk nem működik

faster:albiba hozatom
Itt van aki átvegye
ÉN
Persze csak ha délutános vagyok.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Csak legyen ott valaki reggel, aki átveszi, van, mikor 8 előtt ideér a melóhelyre, szerencsére egy kollégám mindig bent van olyan korán.
A főzelékek nem olyan vészes árban vannak, a food sem sokkal olcsóbb. És mintha egy lehelletnyivel nagyobb lenne a Gastroyalos kajaadag.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Olyan dolgokat kell venni, amit nem tud megenni nyersen, megfőzni meg nem tudja. Pl csirke egészben, vagy csak liszt meg tojás legyen otthon vagy ilyesmi

Anyámnak van 3 hülye éhenkórász fia, nálunk az volt divatban, hogy ami kellett a nap folyamán, arra ráírta, hogy ne edd meg.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Az úgy nem jó.
X-milliószor leírtam, hogy nem szeretek naponta boltba járni, ha meg előre vásárolok, akkor a párom kieszi a hűtőből , amit talál.
Hazamentem egy napra, máris lőttek egy 25 deka sajtnak, és egy fél uborkának...+2-3 tenyérnyi méretű rántott pulykamellnek..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem érkezett meg még a kajám

PEdig 9-13 között szállítank.A heti választásunk most az euromasterfoodra esett de így nem leszünk jóban
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Komolyodom na, rám is fért már kicsit
Meg az egészséges életmód is jót tett, ez tény. Viszont kezdek megéhezni és ez is tény, viszont ez negatív baljóslatú, mert azt jelenti, hogy megint ennem kell valamit. Csak azt nem tudom mit. mindjárt egy nagy zsíros vajas lekváros fahéjas kenyeret tokaszalonnával meg somlóival... -
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nekem van egy tippem, de sztem ezt Grafiqsnak lesz kínos kimagyarázni, már ha persze ki akarja. Mondjuk inkább csak egy naiv hsz-t láthattunk egy tapasztalatlan(vszeg fiatalkorú, vagy női hozzászólótól) ami nem bűn és nem érdemli meg hogy fikázás tárgyát képezze.
Email címe alapján Emesének nézem, tehát lehetséges, hogy Grafiqs valamely közeli nőrokonáról lenne szó.(barátné anyuka feleség hugica kislány, ilyesmik szoktak lenni
)
Énszótam.
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Mér pont Grafiqs-nak címezte

[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Ez a nap is jól kezdődik.
Hülyeség és buzgóság, észosztás ezerrel és mindez a piacon megint. -
bebean
aktív tag
home-made! nem hazilag...
Bővebben: link -
Vangelis
félisten
Nemsokára indulok SW3 at nézni

, csak nem bánom meg
-
mbit
tag
Hogy lehet itt a ph-n keresni? mivel?
-
erdeya
senior tag

brühühühü
szerk:
''Megnézed otthon'' -->...az lesz
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
2721: egy titokzatos láb és kéz egy kvázi befőttesüvegen fogja a magyaregyest kb. Magyarán befőttesüveg -> tévé mod.
Ugyan semmit, csak beszúrtam, hogy legyen, tán nem szereted ?
Ja semmi, rosszul emlékeztem, hogy rosszul emlékeztem, mert először jól másodszor rosszul. Nm.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ha taxi, akkro természetesen a cég fizeti

Figy én örültem , hogy legalább van valami munkám, mikor ezt megkaptam.Nem válogathattam, mint tavaly, amikro a nokiához és a siemenshez is felvettek, egyszerre.
A társaság miatt meg szeretek is itt lenni, csak nekem is jobb lenne normál bejárás, de hát ez nem ilyen munkakör, hanem váltottműszakos... -
mbit
tag
-
tildy
nagyúr
Éjszakai buszokkal illetve taxival.
Ha elérem a 22.52es 7es buszt, akkor még elérem a metrót az astorián, és elérem a 23.35ös hévet az örsön.
Ha nem, akkor a 78É 10 percenként jár, elvisz az örsig, az meg már csak gyalog 10 perc.
2. az b.szna be aha hatra kéne járni, fel is rúgnám azt aki azt kitalálta.
Még így is épp beesek 6.30ra ( a félóra azért van, mert ebéd, tudod...Este viszont az már nem kell.)
Ja és valamikor csak 22:30kor jöbn az sms, hogy zárhatom a rendszert, ezért akkor 23:10kor végzek, de volt már olyan is, hogy fél egykor indultam haza.
Jobban örülnék persze, ha mondjuk 9re kéne bejárni és fél hatig lenni... -
Esmein
nagyúr
erdeya, ezzel a hsszel, hogy rendezett magának egy filemt arra aarsz utalni, hogy csak azért, hogy lesmárolhassa ezt a bigét írt rendezett és főszerepelt egy filmet ?
Kicsit sok az erőfeszítés egy luvrnyáért. -
tildy
nagyúr
Én is felébredtem..Még szerencse, hogy du kell menni dolgozni, és a jó kis éjféli enyhébb időben jöhetek haza.
Holnap meg du 3tól reggel 5ig meló... Komolyan mondom, veszek ezeknek egy automatikus datkazicserélőgépet, mert holnap este én fogom ezt a műveletet végezni
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Horgász topik
- Dark Souls sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt lett volna a hétvége de inkább mentem Óhutára ''puccérkodni''. 
)!