Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Diör VladimirR!
A táblás májkrémes képek lényege az, hogy eszéljünk valami másról, csak ne arról, amiről addig. Ez akkor szokott bekövetkezni, ha valaki valakivel/valakikkel veszekedőben van. Ha például valaki hasonló jószándékú emberke valami táblán bedobja hogy krémsajt, akkor talán a Tildy-Integra-Én dolog sem tart ilyen soká. Tehát az ilyeneknek csak jobbító szándéka van.
Mindamellett nem értem miért magyarázkodok. Lássuk be, akármennyire is ''struccos'' megoldás és én sem szeretem, ha nekem ilyet mondanak, azért a lényeg: ha nem tetszik, nem kell olvasni. Ezzel persze eltávolodnál olyas valamitől, amit eddig kedveltél. Tehát választhatsz: aktív közreműködéssel magad is formálod, részt veszel benne, vagy továbbra is minden hsz.-ben sóhajtozol, hogy mi volt régen.
Ja! Amúgy meg háj mindenki! Ma is a saját levünkben fogunk főni, érzem...
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát valóban azokat a tagokat akik neked fontosak,én csak úgy ismetem ha valami 1-2-3 éves topicba beleolvasok.Den,Panther,Som@ friss írásait én nem olvastam a regelésemtől kezdve,a többiek azért még ma is aktívan jelen vannak!

Egyébként erre bukkantam :
Bővebben: link -
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''szeop is volt, mikor a 2000-es limit is legev olt egy honapra - most mar az 5k is keves''
Azt hiszem ezen kéne leginkább elgondolkozni...a kezdeti off topicok 2-3 hónap alatt teltek be (sőt...), 2k-s limittel...most már az 1 hónap az átlag, hiába van érettségi és / vagy vizsgaidőszak. Persze lehet mondani hogy azért mert több a tagja van a PH!-nak, de vissza lehet nézni, nem ez az igazi ok, hanem tényleg a 200-300 hsz-es flame-ek. Sajnos még azt sem mondhatom hogy viták mert az még nem is lenne baj...amúgy most úgy beugrott, korábban simán ki lettek moderálva (vagy menet közben vagy utólag) az olyan vitatkozások amik gyakorlatilag 2-3 személy között zajlottak (azaz le lehetett volna rendezni e-mailben is és a 2-3 személyen kívűl igazából senki nem kiváncsi rá). Sajnos jelenleg az ilyenek bennt maradnak (s ez persze az én bűnöm is, lévén én is mod vagyok).
Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Gamer PC RTX 3060, Intel Core i3-12100F
- Razer Kraken V3 pro wireless headset
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest