Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Munka letesz.
Elindul dolgára.
Majd hazaér egyszercsak...
G -
(Kolombusz)
veterán
Hétvége van.

-
anaqer
veterán
[OK, azt hiszem aktuális lett egy UNSUBSCRIBE! Ez van...]
-
tiv83us
veterán
Valaki megnezne nekem ezt a linket, hogy elindul-e neki a letoltes? Mert nekem csak tolt es tolt es tolt...
Kosz...
Bővebben: link
Anaqer Lol
Grafiqs Ok, koszi
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Szia mindenki!
Hasít az új gép, csak a hanggal szívok, nem tudom belőni úgy, hogy minden hangszórón szoljon a zene, 7.1-es a hangkártya, de a front részeken szólaltatja meg, középen és hátul, illetve center mély, sehol semmi. Testelésnél lehet őket nyomogatni, szólnak is, de más hangokat nem adnak ki. Valaki esetleg? Nincs valami jó progi amivel lehet állítani, hogy hol játszon hangokat? -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Egyenlore 5 ora sikerult...
Szerintem hamarosan meg visszafexek, csak du. 4-re kell mennem dolizni. Csak felebredtem a viharra... -
tiv83us
veterán
Ha mindig Heinit kellene vennem $8-ert, akkor vagy soha nem basznek be, vagy a teto nem lenne a fejem felett es akkor ihatnam a hid alatt a minosegi buborekkal teli, zamatos, kellemes, utoizes, szepuvegbe csomagolt illatos sorcsit.

Esmein: En 6-os pakkrol beszelek, egyesevel Amerikaban nem lehet sort kapni
[Szerkesztve] -
Integra
titán
végülis az asus a7n8x-e deluxe lett a vége
de azt, hogy hogy muzsikál, arról csak később tudok bármit is mondani, most csak a boot hdd van itt, a többit elvitték kimenteni meg formatálni, pio mode-ban durva lenne több száz gigát kimásolni..
örülök hogy az outlook-ot kitudom viszonylag ''tűrhetően'' exportálni pst-be..
ha kibír nekem két évet (és miért ne bírna ki), már bőven megérte. -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szorri a vakuert, de meg reggel van es bevan sotetitve a szobamban kulonben kifolyna a szemem

Ja, az a MOD I_AM kollega lenne
-
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Tőlem tanulta

-
mayerlaci
senior tag
Esmein:Bővebben: link
erre szvsz ne irj semmit mert akkor a vebcamos topicod hszét hozza fel. -
tiv83us
veterán
Kispalyas...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link -
Integra
titán
na kérem, nyakig az alaplapcsere közepén...
természetesen ami elromlhat, az el is romlott
a dolgozó szoba mint egy csatatér, az alaplap egy telefonkönyvön működik épp, a többi szanaszét, tiszta anarhcia
természetesen a via csipszet alatt installált winfos, nem veszi be az enforsz csipszetet, úgyhogy komplett format c, vinyó cserék, másolások, mentések, holnapra végzek kb...
-
Grafiqs
őstag

Köszönöm az elismerést. Nagyon jól esett nagyúr! Életem legnagyobb megtiszteltetése. Fantasztikus érzés itt állni ön mellett a szinpadon. Köszönöm a családomnak, a kollégáimnak, és azoknak akik nem hátráltattak szellemi vissza és ki nem fejlődésemben. Köszönöm mégegyszer MESTER!
G -
Esmein
nagyúr
Most nem fogok kiakadni... Nem értem mondjuk mindek fórumozik, ha nem kap segítséget és nem is ad. Csak úgy ? Érdekes... Majd kikopik.
-
bebean
aktív tag
Valahogy most is minden olyan, mint tegnap ilyenkor... ilyenkor már nincs napközi?

-
Esmein
nagyúr
Egyébként jó hogy vagy, mbit. Még nem vagyok alkalmas moderátornak, mert fel tudtad húzni az agyam. Rajtad fogom edzeni és tesztelni magam.
-
mayerlaci
senior tag
Ennyire nem lehetsz béna.Majd ha nyitsz lessz.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
Grafiqs
őstag
Hagyd! NE vedd fel a kesztyűt.
Ennyit nem ér az egész történet!
G
Inkább olvasd el a beszámolómat a bézbólsapidról!
G
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
magatehetetlen vagy ? Nem találod meg a főoldalon ? Mondd mégis tényleg komolyan azt hiszed mindenki ki fogja nyalni a segged ? Ember. Egy dolog hogy nem tudsz még klikkelni, se de hogy mással kerestetsz ez már röhely. Vagy fáj ha többször kell klikkelni ? Betelik a win98 memóriája ? He ?
-
mayerlaci
senior tag
Esmein igazad van de megsajnáltam.
[Szerkesztve]
V.KI: de bejön nekem is.
[Szerkesztve] -
mbit
tag
legyen a téma: OFF topic=CHAT, ezt még a hülye is látja!
SZerintetek? -
Vangelis
félisten
Gyere próbálj szerencsét

Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mbit
tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
mit ér a jó autó pancser sofőr mellett?
-
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Expresszionizmus. Kérlek ne bíráld a művészetem !

Egyébként meg úgy, hogy iszonyat béna vagyok, nem az én gépem és nem is tudom kezelni, ezen kívül remeg a kezem a sokktól, hogy lehet egy igazi bézbólsapim.
-
Grafiqs
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére

-
Esmein
nagyúr
Bézbólsapi. -
Grafiqs
őstag
Lássuk, lássuk - kiállt egyszerre a népes sereg Esmein 3 tornyos háza előtt. Oh, mit látunk hirtelen feltűnik két kék munkaruhás arc és finoman mozgatni kezdi az a nagy tányért a ház tetején. Azon kedves nézőink kedvéért akik esetleg nem olyan tájékozottak az a nagy tányérnak látszó tárgy Esmein nagyúr műholdas internet kapcsolatához szükséges.
De miért ilyen nagy? -kérdezhetik jogosan. Azért ekkora mert Esmein nagyúr ekkorát is megengedhet magának.
És eme rövid kitérő után már láthatjuk, is amint elsőtétülnek a lámpák, az oriási terasz elsötétül, sejtelmes zene szól. És igen ő az igen valóban. Jól látják kedves nézőink valóban ő az. Élőben testközelben a Nagyúr. És igen valóban az ott a kissé kopaszodó fejét egy nagyon érdekes kinézetű, már-már extravagánsnak mondható csillogó, saját kis légkondícionálóval felszerelt baseball sapi.
De mi az ott a sapi oldalán kedves nézőink? - Igen valóban az egy eredeti hamisíthatatlan cigisdoboztartó egy különleges, valóban exkluzív öngyujtótartóval kiegészítve.
Fantasztikus csodálatos látvány, kedves nézőink.
És most reklám...
G -
mbit
tag
na csak nem jött be a kiflicsücsük téma. Jó téma feldobásban én vagyok a legjobb.
olyan témát fel tudnék dobni, hogy kibannolnának... -
Esmein
nagyúr
Jön valami futárbazzeg

Hoz valamit valamit nyertem de miafaszt vajon
Lehet a pallmalles akcijó. -
Versus69
csendes tag
kb....ez a kedvencem: ''Tüdőrák, ami áttört a mellkasfalon''Bővebben: link
Dohányosok nézegessétek.... -
Bazsesz
őstag
Naszal, ha valaki kíváncsi rá:
Ez az elszámolási mátrix. És úgy csináljuk, hogy a váz bal oldalán lévőbetűt a mátrix oszlopának abba a sorába írjuk be, ahol megtalálható a váz jobb oldalán.
Pölö az Y:
H.ö.t: Y=C+I+G
Váll.: W+Sv+Tv=Y
Tehát az Y-t a Höt oszlopának vállalat sorába írjuk be
még jó hogy rájöttem, fél óra múlvaérettségizek közgázból
-
Esmein
nagyúr
erdeya délután barátaitól búcsúzva még nem sejthette, de mi már tudjuk. Szörnyű belegondolni, hogy a lakására távozó fentebb megnevezett személy mégsem ért haza. Munkahelyén azóta nem látták, a most látható archív felvételeken azonban jól látszik, amint az alsónadrágját pörgeti a publikum előtt, majd lerohanják a rendőrök. Igen, az elméje háborodott meg útközben.
És most következzen a hárommellű delfin ...!
szerk.: ez az orvosaneten.hu olyan mint egy rotten.com light.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Bizonyos dolgok nem kifejezhetők művészi eszközökkel.
Vagy azért mert magasztosabbak (mint Kedvesem) vagy azért mert kár pazarolni rá a festéket (mint mbit
).
szerk: Szijasztok, mára ennyi volt betervezve. Lakásomra távoztam. Ha jó a net otthon, akkor majd beköszönök. Csákány!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem hamarosan meg visszafexek, csak du. 4-re kell mennem dolizni. Csak felebredtem a viharra...
ismét a mai napon