Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Jéh télleg nem mozgolódnak északon.
Ez az időjárás meg van bolodulva. Nem vittem magammal esernyőt, igaz sosem viszek, és patakokban folyt a fejemről az esővíz, ugy kellett törölgetnem az arcomból a esővizet. Mellette fújt a szél is, majdhogynem vizszintesen esett. Zht írtunk, erre azt hittem rámszakad a terem, de valami kémény vagy mi ami a falba ment, az adta meg magát vagy mi a szösz. Nem volt semmi.
Teljesen átáztam. Most is száradnak a cuccaim. Alig akarom elhinni, hogy egy hete még sarkig nyitva volt mindkét ablakszárny, és ugy izzadtam mint a ló.
Jah amugy mindez Pécsen történt.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Jobb klikk képen ->http://www.kepfeltoltes.hu/050608/20050415 ayeaye 3.jpg.
Ayeaye az állatka márkája. Bővebben: link
-
Agostino
addikt
Netedtől függ. Nekem 2h szokott lenni amugy, bár ritkán töltögetek, amit meg le szeretnék szedni az tuti nincsen fent. Most pl a '' Egy kapcsolat vége / The end of the affair''-t hajtom de sehol semmi. Egyszer régen látta édesanyám aztan gondoltam itt a net, had örüljön, erre nem találom

-
Agostino
addikt
válasz
.-Cs0SzA-.
üzenetére
Volga?

-
Agostino
addikt
Almáspite + tejszínhab vagy tejsodó (arra az édes öntetre gondolok ami ahhoz a dios cucchoz van amit úgyszintén sütnek) na ez a legjobb. Jó sok alma közte rakat cukorral. Hmm...nyamm...grószmuttival süttetek holnap asszem

[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Nem tudjátok merre van az a topic, ahol egy srác panaszkodott hogy beakad a gépe? Nekem most ujabban elkezdte, hogy a gamek meg a filmek meg-meg akadnak. Nem mindig, egy restart szokott segíteni, de akkor is...
hilfe
Aktív témák
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest