Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
V.ki
aktív tag
Mi a fészkes búbánatos lóhalál van a gépemmel?

(elvileg) semmi nem használja a mikrofonomat,erre ha belepofázok,akkor hallaccik a hangszórón...Ugyanez DOS-ban...
-
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ő nekem roppant ismerős... mintha küldtél volna... Vagy nem?
-
Alvin_ti4200
félisten
(aláírás
) Köszönöm
ja és elnézést ha tól pofátlan voltam
-
popey37
addikt
Mbit = RGB

-
Sianis
addikt
No megvan a mai vizsgám is emberek! Agyam az kifacsarva a hétre, pedig még holnap is van egy bizonyítandó eset....
-
Vangelis
félisten
Unitel city-t ismeri valaki , esetleg dolgozik ott? vagy más nagykerben...stb?
-
brownus
veterán
köszi
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hozzá tudnál szólni egy-két szó erejéig nagymester?Lehet ilyet?
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nem hiszem, hogy ilyet tennék. Nagyon nagyon nagy türelmem van, de ha egyszer elpattan a húr, akkor felülök a vonatra a legkedvesebb kisbaltámmal.
-
brownus
veterán
Hello!
A kisteherautó 3500 vagy 2500 kg-ig van? -
Loretto
veterán
Nah a két ''jómadár''

-
I_Am
veterán
Az ilyen vicceket kérlek mellőzd. Mert ha más tag irja akkor ok, de tőled ez már akárhogy is vesszük még viccnek is rossz.
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Tudom. Direkt. Lusta vagyok. -
a_tesz
Korrektor
hiányzik az emberekből (így belőlem is) a tolerancia, a megértés... még itt a fórumon egyébként nem is olyan rossz a helyzet...
-
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Azért azt is vedd figyelembe, ha nem szólna be senki mondjuk mbitnek, illetve ő meg vissza , vagy fordítva akkor nem lenne ez belőle.Magyarán ha mondja hadd mondja, nem kell figyelni, nem kell visszaszólni.Sajnos magamat ismerve én is olyan vagyok, ha beszólnak, akkro visszaszólok, pedig lehet nem kéne.
-
Bash
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nem használok Linux-ot, így nem tudom letesztelni. Talán tildy meg tudja mondani.
-
tildy
nagyúr
Persze hogy az. De akkor is ott van az alkotás öröme.Nézd meg pl az üvegtéglás srácot, ő is másoktól leste ela technikát, csak mások nem rendezetten rakták az üveszálakat a betonba, ő meg szép egyenesen. És híres lett. Szvsz sok olyan dolog van , amit azt hisz az ember , hogy már feltalált, miközben máshol már rég használják azt a technikát. Ilyen volt párom ''nemtudommiylen erősítős'' ötlete is.Mint kiderült a texas már gyártja .... Egyébként is lehet tökéletesíteni már meglévő dolgokat is.
-
Pacák
senior tag
Valóban
-
lesaux
veterán
Ez a topic a kedvenced lesz. Meg ahova nyitotta.
Esmein
nagyúr
tippelj.
erdeya
senior tag
Halkan jegyzem meg, hogy a szünet több volt 10 percnél

-
b14
senior tag
Miért kell állandóan veszekedni?
-
Esmein
nagyúr
Azért is megyek egyet bicajozni, hadd fogyjanak a kilók:
MarKoo
addikt
Ti aztán tudtok beszélgetni...

Amúgy meg akarom csinálni én is ezt a liftert, csak idő kérdése. Annyit mondanék, hogy két külön dolog feltalálni valamit (ami új), vagy kitalálni valamit (ami már van). A megvalósítás is hasonló.... : -
Versus69
csendes tag
mosolyogjunk akkor
Esmein
nagyúr
Mindenki. -
Natasa
tag
Szia Tildy! Megnéztem a honlapod! Saját készítés? Jók a képek, igaz valami miatt nem mindet tudtam megnézni!

Van mikor nem akarja betölteni a képeket a gépem! Sztárjkol! Mindenesetre, amit láttam az tetszett!
További szép napot! -
Szőrös
veterán
-
Esmein
nagyúr
Oké, akkor most lesz kuss. Mindenki begfogja.
-
erdeya
senior tag
''Párommal mi is szoktunk kitalálni oylan dolgokat ami mások szerint hülyeség. LEgutóbb pl azon gondolkozunk, hogyan lehetne sugárhajtóművet szerelni helikopter rotorjára, illetve ez mekkora erőt jelenteni a központi forgó részre.''
Hát már ezt sem ti fogjátok sajna feltalálni
Valahol láttam képet (de lehet hogy diszkávörin volt
), hogy egy kétlapátos forgószárny szélére tettek sugárhajtóműveket, úgy próbálván megforgatni a rotort és felemelni a helikoptert. Magyarázták, hogy miért nem sikerült nekik. Azaz megemelkedett a jármű, de ennyi... Persze gondolom csak valami prototype lehetett. -
tildy
nagyúr
-
mbit
tag
ne, ne, és ne!
Tildyke megkérlek hogy megbocsáss de sz''rjál ezek fejére, semmiképenn ne védj meg, mert nem akarom, hogy téged is olyannak nézzenek, mint negem!
Hadd anyázzanak engem nem érdekel, sőt!
beszélgessetek másról inkább, majd lerendezem őket egyedül.
(de azért nagyon édes vagy, hogy a védelmemre keltél!) -
tildy
nagyúr
válasz
Versus69
üzenetére
Figy senki nem fogja a kezed és irányítja az egered, hogy mindenképpen megnézd a topikját.
---------------------------------------------------------------------------
AKi meg iylet szól, hogy szegény pici ártatlan mbit. Torzonborz talán te voltál.
Figy senki nem kötelez arra, hoyg válaszoljatok neki. Vagy talán igen?Elég felnőttnek gondollak már párotokat arra, hogy ilyenre ne reagáljatok. De ezek szerint tévedtem.
--------------------------------------------------------------------------
versus megnyugtatlak. Párommal mi is szoktunk kitalálni oylan dolgokat ami mások szerint hülyeség. LEgutóbb pl azon gondolkozunk, hogyan lehetne sugárhajtóművet szerelni helikopter rotorjára, illetve ez mekkora erőt jelenteni a központi forgó részre.
-----------------------------------------------------------
torzonborz: ha már idősebb vagy nála, légy már annyival oksoabb , hogy nem veszed fel a dolgokat, illetve nem szólsz be neki. Muszáj belerúgni? Ha valaki hülye azzal én nem szoktam foglalkozni mert minek....Te se tedd.
--------------------------------------------------------------
mbit: bocs hogy védelmedre keltem, csak nem komálom ha valakibe amiatt belerúgnak mert más mint a többi. Átéltem már iyleet párszor , saját bőrömön tapasztaltam, úgyhogy emiatt ilyenkor személyem elleni sértegetésnek is veszek midnen hasonlót.
-----------------------------------------------------------
Esmein: ne vedd magadra.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Nincs valami fórum kezdő tévészerelőknek, vagy hátulgombolós fizikusoknak? Szerintem egy olyan helyen, ahol megértenek téged jobban éreznéd magad. Na nem mondom, ha itt sokakban égne a tudásszomj a fizika elfeledett tételei iránt, akkor szerephez juthatnál, de ez az örökös ''bosszantó mátyás'' szerep már uncsi.
Lévén hardware fórum, szerintem vagy használj egyetlen ''Lehetetlen, de mégis megcsinálom'' c. topicot a kísérleteidnek, vagy számítástechnikai kérdésekben aktivizáld magad.
A televízió/monitor szerelése szerintem már elég távol van a modding témától. Ennyi erővel én ma elkészítem a habverős modot. Kézimixert ragasztok a gépem tetejére és akkor elmodhatom, hogy az én sz.gépemmel habot verni is lehet. -
Versus69
csendes tag
Tildy ne haragudj de nincs igazad. Azért mert most van egy közös projektetek ami még működik is....sőt, lehet rgb nek is volt valami olyan terve ami működött és talán valamai értelme is volt. de ezért ne kelljen nap mint nap új baromságokat nézegetnünk új topikban, hogy minden 1000.-re talán összetud valami olyat hozni aminek egy iciri-piciri értelme is van....
-
Versus69
csendes tag
örülök hogy ilyen szerényen ilyen kaliberű felfedezésekhez hasonlítgatod a te hatalmas projektjeidet (pl a legutóbbi kapjuk le a moncsi hátulját.) mint az otto motor feltalálása...
jah és gondolom anno az otto motor feltalálója is egy szám.tech fórumon nyitott volna erről vitát.... mert pont oda illett volna.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
első mondat : Bővebben: link s még volt több is. rendszeresen.
habár én vagyok a hülye , hogy belemegyek az egészbe. szegény pici ártatlan mbit ...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(aláírás

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)