Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
-
-
Gambit
őstag
Srácok, nektek megy a freemail?
-
Gambit
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Hehe, barátnőm ott volt, rajta nem múlt! Ő azt mondja, müxik a Norbi módszer. Mármint ez az update, vagy mi a sz@r. Én kicsit szkeptikus vagyok, szerintem mindenképpen hinni kell az ilyenekben, hogy működjenek. Meg persze az sem árt, ha az emberen nincs súlyfelesleg (mint pl. barátnőmön), csak bebeszélik maguknak.
-
-
Gambit
őstag
Itt: Bővebben: link. Pedig én tutira nem mondtam rátok semmit.
-
Gambit
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Igen, de mostanában pozitívan reagált a javításra, kezd felnőni szerintem. Képzeld, az egyik srác innen a fórumról meg megkért, hogy írjak neki mailt, ha látom, hogy valamit elcsesz, mert szeretne helyesen írni. Szóval vannak azért pozitív visszacsatolások is.

Egyébként te érted, hogy Tildy miért szólt be nekem? Valami rosszat mondtam rátok? -
Gambit
őstag
Nem túlzottan szeretem az összeesküvés elméleteket, de szerintem az ott szereplő emberek fele statiszta. Egy haverom mesélte egyszer, hogy az egyik haverja (tudom, jól kezdődik
) volt egyszer a Mónika showban. Behívták, aztán el kellett játszania, hogy megcsal valami csajt, akit ott látott először. Nem mondom, hogy minden kamu ami ezekben van, de szinte kizárt, hogy minden igaz.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hát igen, ezért nem is értem, miért vádoltak meg, de azóta is epedve várom a bizonyítékokat.
Más téma. Lett itt nekünk egy kis Alien rajongónk: Bővebben: link, Bővebben: link. Tök ari szerintem!
-
Gambit
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Igen, és ez így is van. Ez hencegésnek számít?
-
Gambit
őstag
válasz
dannnnn
üzenetére
A soha szó nem egyenlő a tegnap szóval. Én azt mondtam, hogy soha nem mondtam ilyet. Tudod ebbe beletartozik a tegnap, meg a tegnapelőtt, meg az azelőtt, és így tovább. De ha szerepelt a hsz-emben a ''verhetetlen'' szó, akkor már csak a topicra kell visszaemlékezni, és erre rákeresni. Vagy már a topicra sem emlékszel? Netán a fórumra sem?
-
Gambit
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Minek vegyen ujjat? Gondolom van neki 10 a kezén, meg 10 a lábán. Az elég mindenre. Vagy netán megint azzal a fránya helyesírással vannak a gondok?

escie: Gondoltam, hogy ügyeskedik a srác! Ahelyett, hogy egy helyesírási szótárat töltene le, és tanulmányozná vadul.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A vicclapról linkelték.
-
Gambit
őstag
Pedig minden egyes hsz-edből ez süt. ''A hétköznapi ember ezt sem tudja, meg azt sem tudja, te meg nem értel hozzá...'' Ha ez okoz neked lelki kielégülést, szerintem kollektívan elismerjük, hogy szellemileg mindannyiunk felett állsz, és akkor talán nem kell többet ezt hallgatnunk.
-
Gambit
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Ez? Bővebben: link
Szerk: Változtattak a fórum betűkészletén, vagy ennyire álmos vagyok? Most valahogy másmilyennek tűnik.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ja igen, gondolom amikor kérdezték. Poénos ez a kínai horoszkóp, csak nem értem, hogy miért hasonlítana egymásra mindenki, aki egy évben született.
MárK: Igen, tudod jól, hogy sértegetlek!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Túl jókat ír ez a horoszkóp nekem, szóval tutira nem igaz. Egyébként valóban a majom évében születtem. Honnan tudtad?
Aktív témák
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
)