Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
amargo
addikt
Én is keresek egy könyvet, leginkább a címét..
A történet:
Van egy fószer, aki budapest utcáit rója (talán) és mikor lemenne a metró aluljáróba, egy hirtelen rég nem érzet érzést kap el, az hogy figyelik! Innen kezd kibontakozni a történet, hogy még a 2. világháborúban, amikor a falujában egy csomó ember lemészároltak és Ő elbujt a hullák közé a hó alá temetve magát és figyelnie kellet, mikor mehet ki. Aztán valamiért még is elfogták és mikor menetelt, hogy hullottak ki mellőle a bajtársai, de Ő túlélte.. stb. Aztán egy haverja meghívta párizsba és ott volt egy híres szerelmi negyed, ahol a nők az ablak mögött álltak és ezt csodálta, hogy is lehetséges.. ott ismert meg egy lányt-> Nugát ot (azt hiszem) egy fekete démont, aranybarna bőr.. kopasz, tükörsima feje volt. A történet azért is igen érdekes, mert az időben ide oda ugrál.. és történelmileg is bemutatja az 1-2 világháborút. A könyv alakja nem volt valami túl nagy.. talán 2-3 oldalas olyan kisebb fajta volt méretre is. A borítóját is letudnám írni
Fehér és zöldes keret féle volt.. Én arra gondoltam, hogy Vámos könyv.. de aztán neten keresgéltem és nem találtam hasonlót Tőle.
Sajnos vagy 10éve találkoztam a könyvel és nem magyarországon (magyar nyelvű volt!)
Hátha tud valaki segíteni vele, vagy valami linket mutatni, ahol ezt a kérdést fellehet tenni
amargo -
amargo
addikt
Azért nem árt, ha a főnők is ért a programozáshoz

Mellesleg egy multinál kimondja meg ki a főnők? Mert én még csak a karácsonyi bulin láttam 1x..
szerk:
A hosszú nadrág szerintem más országokban is elvárás, de mint írtam én is csak sima polóban járkálok vagy olyan ingbe ami nem egyszinű vagy csikós lenne, nahem kockás és színes
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Én is csak hosszú nacit szoktam felvenni.
A polóval az a nec (vagy is nem nec egyáltalán, ha az ember nem feledkezik meg a napi programokról), hogy van pár vicces polóm, amiben erőszerettetel játok be és volt olyan megbeszélés, amire magamról megfeledkezve abban mentem be, sokan mosolyogtak egy jót és megkérdezték merre vettem
faster : Én sem öltönyözök! Isten ments!! Az már nagyon sok lenne
Hosszú naci és kész, nem varriálom túl a dolgokat.. bár volt már pár szitú, ahol rajtam nem volt öltöny meg a körités egyedül.. ott azért fura volt.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fehér és zöldes keret féle volt.. Én arra gondoltam, hogy Vámos könyv.. de aztán neten keresgéltem és nem találtam hasonlót Tőle.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)