Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Necrolyte
tag
Az chat-elés, ha csak 1-2 soros üzenetket írok be, és szinte mindenki üzenetére válaszolok?
-
Kidus
őstag
Jóreggelt, álmos vagyok, fáradt vagyok, meghalok

És még el is aludtam, uhhogy nincs időm üldögélni. De szar ...
De legalább péntek van, talán túlélem vhogy.
Szép napot nektek! -
Jó reggelt!
Ha megkérdezlek Titeket, hogy pontosan mi az az off topic, akkor már nem off, mert konstruktívan viszi előre a témát az olyan válaszokkal, hogy: ''Kereső please!'' vagy ''Mé' nem óvasó visza Tee...?!''?
Azért megpróbálom: Mi is az off topic pontosan? -
MarKoo
addikt
Nah jók legyetek. Megyek el és csak vasárnap este jövök. Aztán ne rosszalkodjatok....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt minden kedves fórumozónak!!!!
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hát egyél előtte odahaza, oszt akkor nem leszel kajás

Vagy haza sem mész? Inkább a Polarisban netezel addig? Te kis netfüggő! Inkább innál!
-
Necrolyte
tag
Végre péntek: bárcsak lehetne, hogy: Tankcsapda: Mindig péntek!
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
A péntek reggelnél csak egy van, mi szebb: a péntek délután!
Péterke! Foglalok ma asztalt, hogy este nyugodt körülények közt antialkohlizálhass
-
tildy
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ja péntek.
Váltótársam msot megy szabira, ezért két hétig délutános leszek, + a havi zárást is én csinálom.
Na sebaj...LEgalább lett egy jó rendszergazda csaj barátnőm, aki ráadásul goás is
Remélem sokat lesz benn du, és akkor lehet az esti műszakban zenét hallgatni
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Péntek!!!!

-
Sianis
addikt
Szép jó reggeleket!
-
Szőrös
veterán
Huhh gyerekek ma 3 barátomnak is szülinapja volt . Kicsit kész vagyok pedig ma dolgozni is kék..
-
Bazsesz
őstag
Na megint jól elcodoztam az időt

Úgy volt, hogy lefexek hamar, mert holnap kelés van ezerrel 6-kor, mert megyünk strandra. Kedvem nincs, de inkább strand, mint uszoda. egy ilyen stranddal letudom a heti uszodát, és még jól is érzem magam hozzávetőlegesen.
Dehát most is negyedkettő, és négyóranegyvenötperc múlva kelés. jáj
holnap szép látvány leszek megint
na jóéjt, szép álmokat midenkinek... -
-
anaqer
veterán
Bővebben: link
Heh.
(Érdemes feljebb is mászni a könyvtárfán...) -
Loretto
veterán
Jó moka a tapétázás. Semmimet nem érzem
De legalább a mennyezet kész. Igen menyezet, mert álmenyezetszerű lett feltéve, holnap falak, után parkett... És persze megyek melo is. Nem fogok uncsi 
-
Kidus
őstag
Vladi: nem igazán tudom, mi lehet a gond, de igyekszem előkeríteni valakit, csak most pont egy szar időszak van, mikor mindenki 10 fele...
erdeya : mondtam én vmi rosszat?
-
_Volkovy_
nagyúr
most raktam fel a messengert,valaki segíccsenmá hogy hogy kell használni

-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kémkedés... Bővebben: link
Kidus: Azt gondoltam szerelem lesz első látásra
-
VladimirR
nagyúr
1: mi annak a topicnak a cime? egyszer at lett nevezve, azota nem talalom meg
2: nem, nem latjak, ugyanis ezen kamerak kepe ki lett teve netre, csak nincs megfeleloen vedve - a Te kamerad csak akkor kuld adatot, ha Te ezt megengeded neki - akkor is csak msn-en keresztul, annak, akinek Te akarod
Kidus: Dio2 szerverrel kapcsolatosan sikerult megtudnod mi lehet a hiba oka?
[Szerkesztve] -
-
Kidus
őstag
Jaj neeeeeee
Mindig annyit írtok, hogy képtelen vagyok a nap végén elolvasni
-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ne mondj ilyet. Én ha ráérek ''szeretem'' nézni. Van honnan témát merítsek másnapra.
Némelyik adáson szörnyülködök, de gyakran nagyon poénos a műsor. A Mónikával ellentétben nem célja a mindenáron meghökkenteni akarás. Annyira kell csak komolyan venni, mint amennyit ér.
A Balázs meg jó fej szvsz. Jókat szól be
-
VladimirR
nagyúr
-
Vangelis
félisten
Tudtátok, hogy ma született Gálvölgyi János?
-
faster
nagyúr
Ja, akkor le vagyok maradva tévéműsorok témában. Régebben a Hajós beszélgetős műsorát néztem csak, de aztán az valahogy eltűnt/nagyon későn adták/megszűnt vagy nem is tudom, mi történt vele.(Nem a hülyéket bemutató műsorára gondolok
)
Ezek szerint az RTL a populárisabb szórakoztatás rögös, ám szépségekkel teli útjára lépett.
-
faster
nagyúr
-
Gambit
őstag
Nem túlzottan szeretem az összeesküvés elméleteket, de szerintem az ott szereplő emberek fele statiszta. Egy haverom mesélte egyszer, hogy az egyik haverja (tudom, jól kezdődik
) volt egyszer a Mónika showban. Behívták, aztán el kellett játszania, hogy megcsal valami csajt, akit ott látott először. Nem mondom, hogy minden kamu ami ezekben van, de szinte kizárt, hogy minden igaz.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Gondolod, ha normális embereket hívnának be ebbe a műsorokba, akik nem nagyon csinálnak bontrányos vagy ostoba dolgokat, megnézné bárki is?

Ez a műsor pont arra szolgál, hogy a legtöbb ember röhögjön vagy hülledezzen a hülyéken. (Ilyen fajta hülyékkel rendelkezünk bemutató műsor) -
erdeya
senior tag
A francba...
Megint többet láttam a Balázs sóból, mint az egészséges lett volna. Pedig csak egy kis gulyáslevest és egy falat túróstésztát nyomtam magamba a tévé előtt.
Vázolom: Fiatal fiú érkezik, 3 egymással szemben álló dolgot mond: szereti a barátnőjét, 2 hónapja vannak együtt, megcsalta.
Barátnő érkezik, fiú meggyónja bűneit neki. Lány mond: sebaj, mert szereti a barátját. Közönség és Balázs háborog. Aztán a lány büszkén bevallja, hogy ha iszik
akkor ő is ''elmegy'' más fiúkkal.
Érdemes ezt lereagálni, vagy csak várjam hogy múljon a dühönghetnék? -
Drizzt
nagyúr
Sziasztok, középsuliban valaki tudna ajánlani valami jó oldalt, ahol arról van szó, hogyan lehet mérni a hőmérsékletet? HM?
Valami egyszerű, mert akinek kéne, az az ismerős nem túl tájékozott fizikában, én meg csak egyetemi szintű cuccokat találok mindenütt.
-
mbit
tag
Mennyi az ukrán benzin literje? mennyiért tudok hozzájutni itt mo-on a ''beszállítóktól''?
-
mbit
tag
feszt jönnek befele a kérelek weblapok. megnyílik magától az internet explorer...
de én vagyok az okosabb, átneveztem iexplorer.exe-t szarplorer-re és azóta nyugtom van... -
Bazsesz
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Tévedtem. 9,27 GB így a megosztásom. És így legális megosztással vagyok a kisebb hubokon.
DC-zni így is lehet, igaz nem a nagy hubokon (bár ha felpakolnám az összes itthon lévő linuxot a gépre ISO-ba, lenne vagy 30GB megosztásom), de lehet. Arra meg bőven elég, hogy néhány számot leszedjek havonta. -
Agyasima
őstag
Jószikáim!
Milyen műveleteket kell a vinydózerba tennem, ha nem akarok rencert újratelepíteni, és ki akarom cserélni a Zsöforszoá kártyámat egy Átira? -
Bazsesz
őstag
Én is így nyomom. Van a gépemen ~8GB-nyi linux cucc (UHU-k, az FTP-n lévő csomagok, meg néhány kernel), és ezt dobom be a közösbe. Elméleti síkon ugyanolyan tartalmilag, mint akármi, az más tészta, hogy ritkán szednek tőlem.
És ez a ~8 GB megosztás elég ahhoz, hogy kisebb hubokra fel tudjak menni havonta 1-2 alkalommal.
Én úgy tudom, hogy a linux terjesztése legális. Az más tészta, hogy DC-n senki nem tölt tőlem... -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
Igazad van -linkesítettem-, elég undorító a csávó,de kib@szott állat rajta ez a gyümipakolás!

inkább ez:
Jól esik így a szememet legeltetni rajta egy ilyen nap után!
-
jeges
senior tag
a vitatkozóknak:
Bővebben: link -
LOL
interju az asva elnokevel
''– Nem tudok nem belekapaszkodni az utolsó mondatába, és visszakérdezni: többször nyilatkozta – az otthoni felhasználóknak üzenve –, hogy munkatársai ugyanazokat a DC-hubokat nézik, mint a fájlcserélők. Önök milyen tartalmakat osztanak meg, hogy összejöjjön egy hubra való bejelentkezéshez szükséges 30-50 gigabájt?
– Erre a kérdésre nem áll módomban válaszolni.''
********* ******* grrr ## ****#@%^&
(tetszoleges kaormkodas belyettesitheto...)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Rokonod az illető?

Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így csak vérbocitól kell búcsúznunk. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De még csak holnap lesz kész minden sztem...
Ha minden ok lesz...
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/8.gif)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/14.gif)