Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Gyorshelp kéne...
Hogy kell elszámolási mátrixot csinálni? 5 összetevőből kell, a táblát fel tudom rajzolni, meg bele tudom irogatni a dolgokat, de onnan hogy kell? valami olyasmire emléxek, hogy a váz bal oldalán megkeresem azt, ahol ugyanaz a dolog szerepel (mondjuk Y), és azt a megfelelő sorba beírom. Ez nem tiszta csak.
tehát mondjuk az Y-t a H.ö.t. oszlopnak Vállalat sorába írom?
Valaki így hirtelen el tudná magyarázni? -
erdeya
senior tag
Hát kit nézegessek, ha nem a kedvesemet? Ha minden nap együtt lennénk, akkor max egy közös fotó lenne valahol. De így nem baj, ha van több.
Úgy hiányzik
De ma este főzök neki!!!
szerk: Őszinteségem felül kerekedett: van a falon 2 Britney poszter, hogy eltakarja a csúnya falat
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Na de az más, ha poszter vagy valami. Nekem is volt , ..Volt amikro David Hassehoff, Volt amikor East 17. NEM RÖHÖG
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ez ballagási fénykép.
Meg a saját párja. -
szumoo
senior tag

Nyertem 200Ft-ot egy kaparós sorsjeggyel! 
nem sok, de legalább az árát vissza kapom!!
Na ennyire van itt forgalom, h van időm is iet csinálni,igaz miközben kapartam voltak 2-en!
Mondhatni egész jó ez a nap!!Csak maradjon ien is!! -
erdeya
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Na tessék... vadidegen muffok képeit ki szabad rakni? Meg összetépőzárazni bizonyos újságok oldalait?
De ha az ember a szerelméről őriz a közelében pár képecskét, hogy magányos estéken cuppanós puszit nyomjon a fotóra az már bűn?
Esmein: Nemisigaz nemisigaz
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Valld be, hogy direkt volt!

Amúgy ha megnyomod a pociját (ti. a malacnak) akkor röfög. Háromszor...
Tildy.:Nincs igazából ''kirakosgatva''. Ami az asztalon van, közös fotó, meg a ballagásija, az tudatos. A többi csak úgy oda lett téve ahol van. De jó ránézni, ha nem lehet velem
Túl sokat vagyunk külön, ahelyett, hogy összebútoroznánk, de ezt már meséltem...
De ha egyszerűen akarok válaszolni, akkor azért van kirkva, mert SZERETEM!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
A megfejtés: 6
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Na találtam pár kiszállítót:
Bővebben: link
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
ne is tedd, mert rossz a válasz

Azért érdekes a karikázás, mert kíváncsi lennék, hol láttál 11-et. 11 fotó összesen nincs szerintem a képen, pláne a kedvesemről
I_Am: Miért nagy kép? 1024x akármennyi. Úgy lett összepanorámázva. Van is benne hiba, de sebaj. Akkor legalább tipp?
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Roppant mókás játékot hirdetek...
Az alábbi linken a szobám látható. Keressétek meg, hány fényképen látható a Kedvesem? A leghamarabb helyes választ adó (nem elég számot mondani, be is kell karikázni a képen!) elnyeri megbecsülésem
escie
őstag
gmail accounttal rendelkezőeknek ajánlom figyelmébe:
Versus69
csendes tag
vh1-on most ment Martika-Toy Soldiers (1989)......hogy ez az Eminem hova vissza nem nyúlt....meg úgy mindenki...egyáltalán készülnek még új számok vagy már mindenki csak feldolgoz?
-
tildy
nagyúr
Akkor az is ki lesz próbálva.
Csak jó lenne ha lenne ha lenen nekik is ilyen 400/500kcalos kajájuk... Tudod, fogyni szeretnék...
Ugye volt már náluk is, meg emitt is norbi updates kaja, de megszűnt.
Ha midnen igaz nyáron indula ''norbi konyhája'' házhozszállítás, hát lehet majd azt is kipróbálom.
Mondom azért jó így rendelni a kaját, mert tescoban mindig elment 6-7 ezer kajára, hetnte, most ugyanott vagyok, de főtt és kész kaja van.
Őket találtam még, akik ilyen kajaszállítással foglalkoznak:
[Szerkesztve] -
mbit
tag
fénykép a monitoromról:
![[kép] [kép]](http://www.ktcard.tvn.hu/o.bmp)
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
Nem a legjobb. Kicsit menza szerű a kaja. De tényleg nem drága. De ha tudsz ajánlani valamit a gastroyalon kivül azt megköszönöm.
Volt régebben ahonnan rendeltem kaját, csak nem emléxem a nevére. Arra emléxem csak, hogy sima fehér dobozban hozták és sárga kis cimke volt rajta, és valami egyszerű magyaros neve volt/van. Olcsó volt és nagyon finom.
G -
Grafiqs
őstag
Tehát KIFLICSÜCSÖK: Valóban érdekfesszítő.

Tehát lássuk csak, miben is áll érdekfeszítősége. Először is ha a gyomrod jelez adj még, és te azt látod kiflicsücsök akkor az szomorú. Tehát érdekedben áll beszerezni egy másik kiflit is és azt is csücsökig fogyasztani. De közben sietned kell mert hamar kiszárad. Kemény lesz, és könnyen beletörhet a fogad. Ezt hívják szárazkiflicsücsökkeltörtemelafogam effektusnak. Jó sok pénz a javítása és ezért a fogorvosok szeretik a száraz kiflicsücsköt. Ami ugye azt is jelenti, hogy szeretik a kiflit. Illetve a gyártóját a péket. Mert a péknek érdeke minél olcsóbban előállítani a kiflit ezért az abból kispórolt anyagok árát szintén fogorvosra költheti, amit ugye szintén magának köszönhet. A fogorvosnak pedig mindenki potenciális ügyfél.
Konklúzió: Boldogok a fogorvosok mert van, és létezik a KIFLICSÜCSÖK.
G
Szerk.: Javítva apróságok.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Kicsit koszos a monitorom, torzítja a polcot...
Vangelis
félisten
Most mászott ki csak visszanyult valmiért

mbit
tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
ja, xp-hez illik is. (sz''rhoz sz''r)
-
erdeya
senior tag
Mbit!!!
Csekk máj nyú szignécsör! -
Bazsesz
őstag
Méghozzá a PH!-n is nyílt egy ilyen topik: Bővebben: linkű
Remélem ez az, amit kerestél
-
Esmein
nagyúr
Feszty körkép style:
Szőrös
veterán
válasz
Versus69
üzenetére
csekk dísz Bővebben: link beeeeee

-
mbit
tag
mindenki 12 éves kislány itt, aki linkelt képet?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Versus69
üzenetére
Nagy móka, kb 1 perc és fent van

Versus69
csendes tag
muhahahahahhhaaa
Batman
őstag
Nem tudom hogy erdekel e valakit de en szana-szét rohogom az agymat

Olvasgassatok egy kicsit :
Grafiqs
őstag
Itt ülök a melóba és várom, azt a (hosszú füttyszó) foodexpresszes meghozza az ebédemet. Lassan éhenhalok. A szemeim kopognak az asztalon, és a kollégák ki akarnak küldeni a szobából mert túl hangos.

G
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Hevanájszdéj: Bővebben: link

-
Azazello
csendes tag
Mi ertelme az offtopicnak???

Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- 3D nyomtatás
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)