Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
mbit
tag
fenn vannak ott!
két képet csináltam. a fényképező az előző helyzetétől 5.5 cm távolságban csinálta a második képet. tehát bal és jobb szemnek külön lett kép.
a bal oldali csak piros, a jobb csak kék összetevőt tartalmaz, miután convertáltam.
összeadtam az összetevőket és így kaptam ez a képet a kertemről.
fogsz a narancssárga és egy kék tic-tackos dobozt és egyiket bal(narancs), másikat jobb(kék) szemed elé teszed és voálá... -
bebean
aktív tag
-
mbit
tag
hova tegyem a képet?
-
mbit
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
látod ezért a tvn anyját!
-
mbit
tag
ma nem megy a tvn, miért?
-
erdeya
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Némi infó a témához Bővebben: link
Nyilván nem tudják pontosan, hol is van a naprendszer vége. Valaki ellopta a táblát...
-
erdeya
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Az egy másik naprendszer volt

Esmein: Egy csákó nyitottt egy ''Hová lett a topicom'' c. topicot, mert a vaksi szemével nem találta, amit tegnap nyitott. Valami mazdás kapcsolási rajzos topic amúgy. Lázad ezerrel én meg okosan
beírom a keresőbe, hogy ''kapcsolási'' és láss csodát meglett a szökevény. Dobom neki a linket és felhívtam a figyelmét a kereső használatára.
Erre ő aszongya nekem, hogy ne képzeljem magam istennek (pedig még csak nem is hülyéztem le, pedig...), meg hogy a modok igazán szólhattak volna neki (LOL) hogy áttették a topicot a bolhába. Na persze, kérvényt ne nyújtsak be...
Lényeg, hogy linket adtam, de még egy köszönömöt se böffentett, de személyeskedni volt esze... hát fákk meg
-
neongorack
senior tag
pizzarendelés folyamatban.....LOADING

-
Gambit
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hát igen, ezért nem is értem, miért vádoltak meg, de azóta is epedve várom a bizonyítékokat.
Más téma. Lett itt nekünk egy kis Alien rajongónk: Bővebben: link, Bővebben: link. Tök ari szerintem!
-
Gambit
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Igen, és ez így is van. Ez hencegésnek számít?
-
Sanya
nagyúr
na elmentem beszélgetni a dékánnal. vajon mit akarhat megint?

-
mbit
tag
csináltatok már szereotipikus (3D) képeket én kipróbáltam (eddig nem tudom miért nem jutott eszembe
) nagyon jó!
linkelem a kertemről... -
erdeya
senior tag
Merre vagy sorstársam, Esmein?
Szerencsétlen ember tudatlanságának fehér foltjait satírozgatom és erre még én vagyok aki istennek képzeli magát? Ahelyett, hogy megköszönné...
Kéremkapcsoljaki
Bővebben: link -
Sanya
nagyúr
ma mindenki bolond? sorra nyilnak az értelmetlen topikok...
-
escie
őstag
válasz
brownus
üzenetére
ja, most olvastam a slashdoton...
csak nem igazán értettem. valami termination shock-ról írt...
Bővebben: link
brownus
veterán
Voyager 1:
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Bővebben: link májköldzsekszonok, szevasztok!
-
TéKrys
senior tag
''Voltak, akik szerint tízezren voltak, mások 30-40 ezer emberről számoltak be.
''A buli főszervezői...mivel korábban kiszámolták: a nézők száma ennyi, abban az esetben, ha a tömeg a Nagytemplomtól egészen a Csonka templomig tart.''
Istenem hogy egyeseknek mennyire tudnak számolni. Mint annak idején a Hősök terén.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Van valasztek peresze, csak szeretem kielni az effele iranyulo muveszi hajlamaimat is

Egyebkent annyira nem erdekes, en pl soha nem is irtam be abba az arckep requestbe, mert tudtam hogy nehezkesen megy, meg majd egyszer hatha lesz egy egyszerubb rendszer es akkor feltolthetem
-
tiv83us
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Nekem ez jon be a linkedre Bővebben: link
-
Loretto
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Neonoize és moonman is idén kapta, szerintem T-shirtnek is uccsók között lett.
Aki nem lenne tisztában miért is lett becsukva eme kedves gesztus annak Bővebben: link
T.almeida: a ''sok őstagnak van avatarja'' mondatra nézd meg mikor regeltek, és milyen minőségű az a pár hsz amit betesznek.... Ill. Bas #1. hsz-e midnent elárul...
[Szerkesztve] -
L_ajos
őstag
SZerintem jóis hogy szünetel az avatar feltöltés és kérés rész. Igen elharapódzott a helyzet a végére és az egész elvesztette a lényegi tartalmát. Azért valahol sajnálom hisz van aki megérdemelné. De majd egyszer nekik is meglesz

Amugy miért nem telik az idő?
A meccset akarom már látni 
-
bebean
aktív tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
itt olvashatsz a temaban
lassu voltam....
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Azert mert unique. A te munkad, ami ott figyel a hsz mellett minden egyes alkalommal. Es persze nemtudnak keverni senkivel, akinek ugyanolyan avatarja
van. De lehet ezt csak en gondolom igy.
Olyan megfontolasbol lett kikapcsolva ha jol emlekszem, hogy tul sokan nyavalyogtak mar avatarert es mivel ugye a forum-motorban nincs avatar feltoltesi opcio, igy az adott operatornak /azthiszem Bash kezelte ezt a reszt/ kellett mindig foglalkozni vele es allandoan nyustoltek, es meg raunt a HAZIGAZDA-val egyutt.
Szoval most jelenleg szunetel, de ha erdekel az egesz sztori, akkor olvasgass
brownus
veterán
Bővebben: linkés hol van Mo.?
-
tiv83us
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
Tudomasom szerinte mar se csokos, se PH!Felisten se Katikanenje nem kap egyeni avatart mar egy ideje.
En mondjuk szerintek egy egyedit /mar azota tervezgetem az avatart, miota regisztraltam/ de pont mire majdnem elertem az ostagot, beszunt ez a feature...
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
rám gondolt, te kuka

no, léptem bejárni...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Meséltem már, hogy van otthon internetem?

Bocsi, de annyira örülök neki, hogy még... -
TéKrys
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ő lesz a PH! I. Szent-tehene.

-
TéKrys
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Régebben sem lehetett feltölteni, hanem kérni kellett. De most szünetel a dolog.
-
T. Almeida
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szal a csókosok kapnak

erdeya: rengeteg őstagnak van egyedi avatarja, innen gondoltam. Senior tagoknak viszont 1nek sincs.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
minimum PH!addiktnak kell lenni, de jelenleg nincs ilyen fícsör. Nekem nem is hiányzik...

-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nincsenek ilyen irányú vágyaim. Jó nekem ez a boci is.
Miért? Ki kapott újat? Úgy tudom szünetel a dolog... -
brownus
veterán
most mondja a kollégám, hogy a roxiban bemondták, hogy megállították a 7-es buszt(lehet, nem a 7-es volt) a rendőrök és ellenőrök közösen, mindenkit leszállítottak és akinek nem volt bérlete, jegye az beült a rendőr autóba!?!?!?!
ez kamu, ilyen még itt sem történhet meg vagy igen? ez már nagy buziság! -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Péterke! Akkor jössz pénteken? Üzentem a Pepszinek, aszonta jön ő is. A Béla még szól a Gedének, a Hendének, meg a Lacinak.
-
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Patch kábelt hozott a matávos tag, pedig: Bővebben: link
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Én csak egy ilyet találtam a sakkrovatodban
:
PeliScan
addikt
mit találtam tegnap délután az elte faliújságján...

erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szervusz...
Valamelyest igazad lehet, de a bocis avatart nem adom. Legfeljebb át kée kicsit alakítani. Kéne két nagy szemfog, meg egy pár csepp vér, hogy igazi vérboci lehessek és mindenki reszkessen
Necrolyte: Igen, vérboci vagyok személyesen. Ki mesélt nagyságomról?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ezt még régebben írtam de úgy tűnik most má' be fog válni a jóslatom
:
Necrolyte
tag
Itt lehet beszélgetni másokkal, úgy hogy nem a szakmáról dumálunk?
-
erdeya
senior tag
Lehetsz, de érdemes-e egyetlen alkalom miatt lerombolni azt a nimbuszt, amit felépítettél ezidáig? Érdemes-e vállalni a kirekesztettséget egy pillanatnyi elmezavar miatt? Van úgy, hogy az ember szeretne tombolni, de úrrá lesz magán és 10 perc múlva az érzés huss, elillant. Tehát nem ösztönből, gondolkodás nélkül cselekszünk, hanem felmérjük a várható következményeket.
Hidd el, néha én is szeretném letolni a gatyám és a sétálóutcai szökőkútban kicsárázni a 30 fokos melegben megizzadt seggem, de nem lehet.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)