- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felre ne erts, tavolro sem a ''szabad a vasar'' miatt irtam azokat, amiket irtam, gondolom ismersz annyira, hogy tudd, ezt egyebken is leirtam volna _Volkovy_ forumtarsnak
egyszeruen arrol van szo, hogy ha mar megtortent, legalabb ezen keresztul is hangot adok azon velemenyemnek, amit fentebb irtam az offtopicrol
ez nem jelenti azt, hogy ezentul csak ezert fogok ide irni (bar sajnos mas miatt mar lassan nem eri meg benezni az OT-ba), sokkal inkabb azt, hogy ha mar ilyet irok ide, akkor azon kereszul, valami burkol modon megprobaloim ra felhivni a tisztelt erintettek figyelmet, hogy valami nincs rendben.....nagyon nincs
p.s.: a multkor emlitetted, hogy beajanlasz moderatornak - intezd el a jogokat egy hetere (nem tovabb, csak egy hetre), s igerem csak nemi para (pára, csak hogy az ekezetek hianyara erzekenyek szamara is egyertelmu legyen) marad a faradt gozbol
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest