Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
VladimirR: Bővebben: link
Én benne lennék egy ilyenben (mármint bábonyban PH!-s lan). Van egy 8-as szvicsem, 1 feles hálózsugám, meg egy feles hálókábelem. Magamat ki tudom oda szállítani, esetlegesen tudok műanyag széket (4 darab), asztalt (2 darab) hozni.
De egy megkötésem lenne: only július 1-től, 6-7-8-dika kilőve.
Két nap nonstop simán megy, szal annyira lehetne. Előzetesen fel lehetne mérni a helyzetet, aztán dönteni.
Mit szólnál hozzá? Ha kell, segítek szervezni (amennyire tudok, csak érettségi közbe bejátszik hóvégén).
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
azok megvannak

van az, ami régebben valami klippklub vagy minek volt a zenéje. ilyen gitáros dobos szám. meg volt egy rakás ilyen ó-ó-é-ó stílusú szám.
sztal kéne egy bazinagy tracklist, ami lehetséges, és szóba jöhet. gugliba kerestem, találtam vagy 10000 számot, de amíg azokból rájövök, hogy meliyk melyik...
Lehet, hogy kéne bezsélni a DJ-vel, hogy miket nyomott. csak senki se ismeri, akit én ismerek.
-
Bazsesz
őstag
Hali!
Mondjatok már nekem olyan számokat, amik régiek, és diszkókba lejátszhatók
Ilyen nagyobbak kellenének.
Valami ilyesmifajta:
MIRANDA - Vamos a la playa
Daze - Mallorca
meg ilyesmik. Tud valaki segíteni? Kellene egy jópár darab ilyen.
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Azt a két helyet hagyjuk inkább. Amit hallok, az épp elég nekem. Lehet, hogy ha tényleg CSAK normális emberek járnának oda, istenkirály hely lenne, de sajnos akik oda járnak, annak a kb 80%-a olyan, hogy a hajad az égnek áll. Volt már rá példa, hogy valaki az intenzíven kötött ki... Ja, ez a Sport. A New-Ouzo-t nem ismerem.
Én ha tehetem, akkor inkább a Bakterház Sörözőbe megyek, meg a ChaChaCha nevű helyre (bár utóbbiba nem a zene miatt, hanem mert sok osztálytársam oda megy).
Itt inkább az ilyen kisebb, eldugott helyekre érdemes menni (mint amilyen például a Bakter), mert nem nagyon ismerik, viszonylag olcsó a pia, és szinte aki oda jár, azt egy idő után mind ismerni fogod, és nem kell attól tartanod, hogy összevernek, esetleg intenzíven/jardon kötsz ki, netán a temetkezési vállalkozó jön érted...
Bár mondjuk régebben azt mondták, hogy a sport jó hely volt anno, csakhát változik a világ... -
Bazsesz
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Annak Sport Rock Klub lett a neve (vagy lehet, hogy az is volt
). Vele szembe meg asszem a New-Ouzo van, de ebbe nem vagyok biztos. Arrafele nem sűrűn járok, hiába arra volt a sulim, valahogy nem szeretem azt a helyet (a sportot).
De a tulajukat tuti nem ismerem, mert egyikbe se voltam még. Még látásról sem. -
Bazsesz
őstag
Megjöttem a bakterből.
Hát eseménydús egy nap volt. Asszem szerelmetes vagyok...
Volt ott egy csaj, annyira bejött... Meg annyira aranyos volt, mikor csocsóba felb*tam az agyát
Most írtam havernak (mert ő még ottmaradt), hogy kérje el a telszámát, mert beszélni kéne vele.
Meglátjuk mi lesz, csak ott vannak a kilométerek...
SZERK: ez hogy kerül ide? én a nőügyes topikba írtam... na mind1.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Ugyan. Már hozzászoktam ezekhez... Sebészeten lassan már állandó törzstag leszek, nincs olyan nap, amikor valamilyen seb, vagy égési nyom ne lenne rajtam, stb stb...
Szal én már nem tartok az ilyenektől... Újataz az eddigi sikerhistóriám után mutatni nem nagyon tudnak... -
Bazsesz
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
az majd az OT 5000-nél lesz szép, ha megmarad az 5000-res topikbezárás

Killerm: mitől féljek? a betételtől, és az azt követő 24 órától rosszabb a földön nincs. Mikor átérzed, hogy milyen lehet annak, aki mozgáskorlátozott, illetve mikor a lelki öngyilkosság határán vagy, és még adják neked rá a plusszt... Szal nem félek
-
Bazsesz
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Huha...
Nálunk 10 felett csak a gazdagoknak vagy a fanatikusoknak fogyaszt az autójuk, mert itthon 250 Ft körül mozog a benzin literje, és azt a minimálbérhez számolva hajjaj...
25 liter az 6250 Ft, ami a minimálbé (50k) 12,5%-a. és akkor annyit csináltál, hogy mondjuk kétszer bementél barcikáról miskolcra az egyik bevásárlóközpontba...
Modnjuk errefele nem divat az 5-6 literes motor, bár sztem azokat csak rendelésekre lehet hozni. Itt általában 2 literesnél nagyobbat nem sokmindenki vesz, inkább a kisebb autók a divatosak (1.2, 1.4).
De ahogy láttam, hogy 65$ a bizti ott havonta, azt átszámolva annyi lenne nekem egy negyedévre, illetve anyámnak az egy félévre is kihúzza... Bár nem egy kategória a két autó...
Átszámoltam egy ilyen ajánlóval, negyed évre lenne 30213 Ft a legolcsóbb helyen, tehát nagyjából ottvan. csak ennyit magyarországon nem adnak ki egy autóra
-
Bazsesz
őstag
Lada 2112 (Hatchback)
Bővebben: link, belülről: Bővebben: link
Rapszódiakék színű (olyan középkék szerűség), szériaautó.
Ha holnap itthon lesz az autó, akkor csinálok róla képeket, mert a régieket nem találom. -
-
Bazsesz
őstag
arra ott a scroll
Meg amúgy is, only MP44 rulzz
Csak azzal nyomom, bár régen elég sokat távcsöveseztem, és elég jól...
A csajról erről én is lemondtam, bár volt egy kis kavarás vele, de mit tudjak tenni? Itt a nyár, járok strandra, Fém-úr meg hódííít ezerrel, én meg élvezem a helyzetet
-
Bazsesz
őstag
Számok minek? nem kell számolni CoD közben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy én hogy vagyok? Arról tudnék mit mesélni, de már a nő, nőügyekbe leírtam. (Bővebben: link). Fém úr a helyén van, még egy évig ott is marad.
Megaztán júni 29-én szóbeli.... -
Bazsesz
őstag
Lásd, milen jó szivem van ma, meg hogy lásd, hogy tudom, hogy nagy codos vagy, megalkotam neked az igazi gamer billentyűzeted:
Bővebben: link
Csak Neked, csak most, csak a Killerman Edition hiányzik róla
Szerk: ciki, lehagytam a fél linktagot
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Na tök jó. egy óra múlva indulunk, megyünk bakterhallba, meg akropolisba gyereknapot ünnepelni
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Szal bemelegítés bakterba, majd akro, és akkor hajjaj
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg 
-más-
Tök jó, tegnap megjött a frissen csinált bankzsugám. A ''pirosautórepesztanagyzöldpusztába'' sztájlt választottam, mert megérdemlem
kértem ladásat, de nem kaptam
Annyira komoly, csak meg kéne keresni azt a papírt, amire a pin kódom van felírva. csak nem tudom, hogy hova tettem 
Hihetetlen, hogy hogy repül az idő. mintha most iratkoztam volna be 9-be. és máris érettségi, nemsokára meglesz a jogsim, ha sikerül megnősülök, gyerekeim lesznek, lenyugdíjaznak, majd meghalok... Közben meg térdelés ezerrel... -
Bazsesz
őstag
-Holnapi gyorskép-
Reggel kelés, goto pótmatek. aztán menés az uszodába, majd egy határozott kultúrált mozdulattam bakterhall+akropolis kombó
Szal lesz holnapra programom rendesen. Vasárnap meg úgyfest megint strand, de keddig tutira lesz valami. Jövő héttől meg elkezdek tételeket tanulni, hogy azért valami ragadjon a fejembe.
Komolyan gondolkodok, hogy most van egy rakás időm, nyitok egy blogot, de megkímélem a fórumozó társak gyermeki lelkivilágának épségét![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bazsesz
őstag
És felkeltettek bakker....

~3 órányi alvás után most olyan fejem van, hogy a nő be se fog engedni a strandra
Ráadásul ma láttam a felhozatalt, az úszómester idelileg ki fog készülni 
-
Bazsesz
őstag
Na megint jól elcodoztam az időt

Úgy volt, hogy lefexek hamar, mert holnap kelés van ezerrel 6-kor, mert megyünk strandra. Kedvem nincs, de inkább strand, mint uszoda. egy ilyen stranddal letudom a heti uszodát, és még jól is érzem magam hozzávetőlegesen.
Dehát most is negyedkettő, és négyóranegyvenötperc múlva kelés. jáj
holnap szép látvány leszek megint
na jóéjt, szép álmokat midenkinek... -
Bazsesz
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Tévedtem. 9,27 GB így a megosztásom. És így legális megosztással vagyok a kisebb hubokon.
DC-zni így is lehet, igaz nem a nagy hubokon (bár ha felpakolnám az összes itthon lévő linuxot a gépre ISO-ba, lenne vagy 30GB megosztásom), de lehet. Arra meg bőven elég, hogy néhány számot leszedjek havonta. -
Bazsesz
őstag
Én is így nyomom. Van a gépemen ~8GB-nyi linux cucc (UHU-k, az FTP-n lévő csomagok, meg néhány kernel), és ezt dobom be a közösbe. Elméleti síkon ugyanolyan tartalmilag, mint akármi, az más tészta, hogy ritkán szednek tőlem.
És ez a ~8 GB megosztás elég ahhoz, hogy kisebb hubokra fel tudjak menni havonta 1-2 alkalommal.
Én úgy tudom, hogy a linux terjesztése legális. Az más tészta, hogy DC-n senki nem tölt tőlem... -
Bazsesz
őstag
A RAM bővítve lesz 256-ra, vagy 384-re, majd még kiderül, hogy mennyit adnak bele a többiek, a proc meg ki lesz cserélve vagy Celeron 500-ra, vagy 566-ra.
Vagy ha minden kötél szakad, az én gépemen fogok játszani, és szerver is leszek egybe. Csak kétdés, hogy akkor 384UP elég-e 5 hozzám csatlakozó főnek.
De ha jól kalkuláltam, akkor van a rate. az 25000. és ha jól sejtem, akkor ez kbit/s-ben van. namármost az átszámolva byte-ra, az 3125 byte/s. a 384kbyte megy úgy 40-nel, akkor elosztva ~10 főre elég.
jól gondolom? -
Bazsesz
őstag
Hali all!
Ne mtudja valaki, hogy CoD szervernek ez elég-e?
VIA 550MHz
160MHz RAM
7,5GB HDD
WinXP SP2
plusszba csak az AWE fut, 6 főre kellene. 1024/384-es net, de ebből 1 fő jobban tud csatlakozni a szerverre.
Bazsesz
őstag
Leszállni a pingvinekről, mert találkozol a LADA jellel közelebbről
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-közösbe-
Reszkessetek, a LADA kezd feltörni
Már vannak hosztesszei (vagy hogy a *csába hívják azokat a nőszemélyeket). Igaz nem valami szépek, de vannak
Most nézek képeket, meg olvasgatok, de nagyon király, hogy a LADA már zökkenőmentesen gyárt versenyautókat...
Ha így folytatja, ott lesz az élmezőnybe a forma1-be, és aztán mindenki leshet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy kis esti olvasnivaló:
Bővebben: link és Bővebben: link
Na egy ilyen revolutiont bevállalnék, hogy milyen lehet
SZERK: [L]http://www.sportlada.ru/revolution/?id=8] Revolution adatok. 215LE @ 8500rpm
260-as max sebesség, 6,5sec @100Km/h... 
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Hali all!
Lenne egy gyors kérdésem. Szal adott egy STlab PCI IDE vezérlő, és van rajta két jumper. az mi lenne?
Én a HDD-LED-re sacolok. Kajakra az lenne, vagy merőbe más? -
Bazsesz
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Várjál, a lamborgini gyártott traktort...
Azzal is lehetne ilyesfajta módon menőzni 
Bővebben: link és Bővebben: link
De talán volt valahol róla videó is, mindjárt megkeresem
-
Bazsesz
őstag
Semmi gond, ez a dolgod, meg amúgy is én akármikor kiélem akárhol minden perverz vágyamat, ami ladával kapcsolatos. Kérdezd meg IRC-n, vagy MSN-en, vagy a Lóerős topikba. Illetve erről leginkább az osztálytársaim, a barátaim, illetve a rokonaim tudnának mit mesélni

Meg amúgy is elég egy ilyen hülye LADA-fanatikus. Egy a hülye, de az eléggé
-
Bazsesz
őstag
Szinte éreztem, hogy zárva lesz a ladás topik... De ennek most ez a rendje.
De elmondhatom, hogy ugyanolyan szarul vagyok, csak közbe még belázasodtam, elmondhatom, hogy amit ma tanultam közgázra azt cseszhettem, mert egyik se volt benne (k***a elszámolási mátrix, szívtam vele, és nem az volt).elmondhatom továbbá, hogy a közgáz érettségin majdnem elaludtam, mert éjszaka a köhögés miatt nem tudtam aludni, és folyt az orrom meg a nyálam (újjabban nyáladzok este. Vagy nem vagyok komplett, vagy valamire ki vagyok éhezve). elmondhatom továbbá, hogy hívott egy olyan személy majdnem egy órája, aki mindennél fontosabb az életemben. És elmondhatom továbbá, hogy tavaj ilyenkor már tiszta ideg voltam Fém úr közeledtének a tudatával.
Továbbá elmondhatom, hogy a tervezett 6 írásbeli helyett 7 lesz, és azt is elmondhatom, hogy egy utolsó barom voltam, hogy jelentkeztem az infó-közgáz kombóra. Tovább elmondhatom, hogy van több mint 1 hónapom a szóbeliig, mert 29-én szóbelizek, és aznap kapom ki a rekedtségi bizonyítványt, márha kapok.
Továbbá elmondhatom, hogy gyakran ismétlem a szavakat
Bazsesz helyzetképe, 2005. május 20. 22:57
A hirdetést Bazsesz fizette... -
Bazsesz
őstag
Naszal, ha valaki kíváncsi rá:
Ez az elszámolási mátrix. És úgy csináljuk, hogy a váz bal oldalán lévőbetűt a mátrix oszlopának abba a sorába írjuk be, ahol megtalálható a váz jobb oldalán.
Pölö az Y:
H.ö.t: Y=C+I+G
Váll.: W+Sv+Tv=Y
Tehát az Y-t a Höt oszlopának vállalat sorába írjuk be
még jó hogy rájöttem, fél óra múlvaérettségizek közgázból
-
Bazsesz
őstag
Gyorshelp kéne...
Hogy kell elszámolási mátrixot csinálni? 5 összetevőből kell, a táblát fel tudom rajzolni, meg bele tudom irogatni a dolgokat, de onnan hogy kell? valami olyasmire emléxek, hogy a váz bal oldalán megkeresem azt, ahol ugyanaz a dolog szerepel (mondjuk Y), és azt a megfelelő sorba beírom. Ez nem tiszta csak.
tehát mondjuk az Y-t a H.ö.t. oszlopnak Vállalat sorába írom?
Valaki így hirtelen el tudná magyarázni? -
Bazsesz
őstag
Méghozzá a PH!-n is nyílt egy ilyen topik: Bővebben: linkű
Remélem ez az, amit kerestél
-
Bazsesz
őstag
Hevanájszdéj: Bővebben: link

-
Bazsesz
őstag
Ez a djuice tetszik. (Bővebben: link)
Meg 25 az SMS, így mégjobb.
Asszem ez lesz heppi helyett. Majd következő feltöltésnél. Így megmarad a számom is.
Köszönöm a segítséget. -
Bazsesz
őstag
Naszal...
Úgy döntöttem, itt a Praktikus PRO vége, elegem van, hogy 80 forint percenként a vodafon hálózaatba, és perc alapú. beszélek 10 másodperceket, és kész. Szal gyorsan lemegy...
Elhatároztam, hogy váltok. Csak nem tudom, hogy mire. Kinéztem a happy-t, de ez a sima praktikum se néz ki rossznak.
Szal kellene nekem egy tuti befutó. A számomnak kötelező maradnia, de számhordozásra ha elmondjátok a díjakat, meg a lényegét, akkor hajlandó lennék..
Szal a lényeg:
-10, legrosszabb esetben 15 másodperceket beszélek pannon hálózatba.
-vodafonba max 2 perc, de ott is sűrű a 10-20 mp.
-hétköznap kevesebbet beszélek, de hétvégén elég gyakran.
-Fő az olcsó percdíj. Minnél olcsóbb, annál jobb.
-GPRS WAP-ot ritkán nyomok. pannonnál jelenleg 5 és 2,5FT-ot fizetek 10kbyte-onként.
-SMS ezerrel, egy darab 3600-as feltöltőkártyából köbö 2000HUF csak SMS (ez köbö 40-50 darabot jelent).
Ebből ki lehetne hozni valamit? Ésszerű érveket kérnék, nem azt, hogy menj a kistel-hez, mert az a király, attól jobb a földön nincs semmiben...
Szal kéne valami jó megoldás.
Előre is köszönöm!
Bazsesz
őstag
Készen vagyok, mint a vacsora...
Kiba beteg vagyok. folyik az orrom, magas a lázam, köhögök, emiatt a mellkasom szétreped, fáj a torkom, beszélni alig bírok.
Úgy 3 órája elfogyott a papírzsepi itthonról, anyámék most mentek el a boltba vásárolni, úgyhogy marad a papírtörölköző (olyan, mintha két budipapír össze lenne ''heggesztve'', csak jóval vastagabb, és durvább). Úgyhogy már az orromon sincs bőr.
Úgy nézek ki, mint aki 4 napja nem alud (ebből 2 úgyvolt), szal van egy fejem.
És akkor menjek így holnap közgáz érettségire, mikor ma infón alig tudtam odafigyelni, úgyhogy szvsz jól el is cs*tem.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOK BETEG LENNI, FŐLEG AUGUSZTUS ÓTA

A közcélú hirdetést hirdetést Bazsesz fizette
Aktív témák
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- World of Warships
- Milyen program, ami...?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)