Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
A 90-es évek nagy találmánya a csavarmenetes kupak.
Emlékeztek? Annak idején az üdítőitalokon kivétel nélkül ''söröskupak'' volt. Persze akkor még üvegből volt az üveg, nem műanyag palackok jártak. Talán első körben a Pepsi és a Svepsz váltott csavaros kupakra, de először olyan fém ''vodkás'' kupakra.
Ez csak azért jutott eszembe, mert beruháztam a büfében egy 1,5 littyós ásványra és belegondoltam, milyen szörnyű lene, ha nem tudnám kibontani.
Esmein: Ez amolyan írok és rendezek magamnak egy filmet féle. Ugyanaz a rendező, az író és a főszereplő is...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nézzétek meg mindenképpen a Garden State című filmet, atomnagyonjó. Végre egy film, ami ellen nincs kifogásom. Semmi. Egyszerűen talál, és pont nekem csinálták. Kész.
-
ngabor2
nagyúr
Üdv minden nem-bannolt fórumtársnak. Ennyire álmos mostanában nem voltam. Tegnap volt ugyebár Acsádon a Ligetaljai Napok kezdőünnepsége. Kerozin, meg minden, aztán majdnem éjfélkor a tüzijáték. Én marha meg azt is megnéztem. Kb. fél1-kor tudtam elaludni, 5-kor meg már kelni kellett

De nem baj, tehnap megnéztem vagy 10 rész MPFC-t, ettem 2 vattacukrot, és kiordítoztam magam a Kerozin-''koncerten''
-
tiv83us
veterán
Olvastam asszem az Indexen a Tomcat anti-rasszista tunteteserol. Volt kint valaki?
-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Most ne ess abba a hibába, hogy azt hiszed ekkor keltem. Én már túl voltam 30km bringázáson, és egy fűlocsoláson is! Szóval most akkor mi van?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
én 5:40-kor már a futáson is túl voltam, úgyhogy

-
erdeya
senior tag
Évszázados melegrekordot döntögető napra ébredtünk. Most olvastam az indexen, hogy ma simán leet 35 fok. És mivel mint tudjuk a meteorológia a hőmérsékleti értékeket árnyékban méri, ez azt jelenti, hogy napon sima 40-45 fok lesz. Fasza...
Persze majd amikor nyaralni megyek, akkor szakad az eső
Ráadásul 40 fokban öltönybe, meg nyakkendőbe
Már most folyik rólam a víz...
Jó reggelt!
-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jó reggelt magának is uram!
-
tiv83us
veterán
Hogy a francba tudtok ti ilyenkor felkelni?
Amugy komolyan azthittem, mire hazajovok melobol mar mindenki bannoltatja magat...
-
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Azt. Jó baromi korán van ám.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Üdv mindenkinek ,gyönyörűszép reggelt/estét kívánok mindenkinek!
-
Loretto
veterán
Utálok parkettázni...
De ha valaki mégis rákényszerülne és nem akar szekrényt kipakolni, hogy kennye legyen moszgatható+ne karcoljon , az tegyen ruhát a két széle alá, és ugy csuszik mint...
aki tudta, az ne olvassa el mégegyszer
-
anaqer
veterán
Dzsííízasz... késő-e van, meleg-e van akkor, amikor az ember a pumpálási segédtételt ''Humping Lemming''nek olvassa...?

-
Grafiqs
őstag
Jah, tényleg! Bocs! Kattints kétszer az egyetlen layerre ami ott van. Backround layernek hívják. Így már módosítható lesz a kép.
De ezt a témát inkább itt folytassuk: Bővebben: link -
-
Grafiqs
őstag
Ha elkészült a path is akkor csak el kell menteni és kész. Bár nem tudom milyen programban lenne utána használva, mert a sajátosságok miatt lehet más megoldást kell választani.
Mégegy lehetőség: Ha kijelölted akkor copy és a layer menüben lent alul van egy ikon asszem balról az első amivel új layert lehet létrehozni. Átálsz az új layerre és paste, majd az alsó layert kidbod. -
pweisz
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Filter menű Extractot nem aktívnak jelöli, nem tudom mért. TrollBálint most nagyon rá állt fotoshopra, csak kár hogy otthon van, mer a gépe koliban van, megcsinálhatná, na mindegy.
-
Grafiqs
őstag
Magic toolal próbáld meg. Ha rákattintasz az eszközök között akkor a menüsor alatt megjelenik egy másik sor. Ott van egy érték állítási lehetőség. Mivel a képek háttere fehér tedd nullára az értéket. Kattints a fehér háttérre. Majd a path nevü ''lebegő'' menüben jobb fent van egy kis balra mutató nyíl. A lenyíló menüből válaszd a make work path-t. Majd a létrejövő work path-ra kétszer kattintva (állítsd az értéket a felugró ablakban 0.5-re) path lesz belőle. Ennyi mentés és kész.
Grafiqs -
pweisz
senior tag
Csak 400kiló a teherbírása? De akkor a sok dinnyét hová teszem?
A gyerek túl mozgékony, lelehet valahol benne kötni?
Elmegy ott ahol a KRAZ-om?
Ha 200kilót rakok a csomagtartóba, mennyi az első tengely terhelése?
Tankolhatok bele Ukrán benzint?
Hol van a motor?
Elveszti a garanciát ha a Sztretrészinges barátaimhoz hasonlóan 10centivel lejebb ültettem, 17-es alufelnit, sport légszürőt, bundás kormány, wunderbaumot rakatok az autóba?
Dik mán bundás kormány van hozzá? Ladámbúú átehetem a wunderbaum erdőt? -
pweisz
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Az ember gürcöl és ez a hála
Ja photoshop varázsló kijelöléssel, kilehetne lasszóval pontosabban, de ahoz nincs energiám. Meg szerintem meglehet valahogy csinálni hogy a fehér szin átlátszó legyen csak nem tudom hogy. -
parandroid
félisten
Ha a mozik ilyen jó filmeket játszanának, akkor Agostino anyukája is eljárna, és akkor nem mennének tönkre.

Gh0sT: egyszer engem is behívtak ilyen állásinterjúra, de nem mentem el...
Az akkori minimálbér felét ajánlották + jutalékot, de se költségtérítés, se egyéb jutalék, és kicsit rizikósnak találtam. Az a tapasztalataom amúgy, hogy ilyen munkákra sokkal többet számít a jó megjelenés és az önbizalom, valamint a fejlett kommunikációs készség, mint a szaktudás. A vásárlók nagy része a mi szintünkön lesz autóból, ha valaki szaki akar kocsit venni, az meg az eladót úgyse veszi emberszámba, és jobb, ha rögtön a műhelyvezetővel beszél. Én is nemrég vettem a kocsit újan, jártam eleget szalonokba, tudom, miről beszélek. Velem az (lett volna) a gond, hogy nem vagyok egy társasági ember, nem tudom ''eladni'' magam, így aztán autót sem nagyon tudtam volna. Te viszont korábban is emberekkel dolgoztál, úgyhogy neked a kuka vevők kezelése nem okozhat gondot. Amúgy hajrá, és majd számolj be, hogy sikerült!
p
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a helyzet, hogy múlt héten behívtak egy állásinterjúra, amit csak úgy megpályáztam. Nem láttam sok esélyét, mert nem értek az autókhoz, de úgy tűnik valamiért bejövök nekik. Értékesítés lenne a feladat egy szalonban, mellette asszem hitelügyintézés illetve talán céges kapcsolattartás később a nagy halakkal.
Lényeg: soha nem adtam még el autót, és most akarnak tesztelni, hogy mennyire vagyok rátermett. Kaptam anyagot, de azon kívül hogy benyalom nem tudom mit tehetnék még.
Viszont a meló meg kellene, mert nem akarok munkanélküliként tengődni.
Egyébként a ''szaktudásom'' azt hiszem nekem is közel hasonló, mint neked.
Mindegy, meg tudom tanulni, nem is ez a gond, csak a bemutatkozástól tartok nagyon. -
parandroid
félisten
Ne spilázd túl. Néha jobb, ha látják az emberen, hogy nem ért hozzá. Tudod, legalább nem néznek dörzsölt minden hájjal megkent eladónak. Inkább a kifogásokra készülj fel, amivel megpróbálják majd lehúzni az autó értékét. Bármelyik hardverpiacos topikot elolvasod itt a ph!-n, és látni fogod, miről beszélek...

Egyébként nem értem, most a sajátodat árulod? Vagy kereskedésben autót kéne eladnod? Mert akkor nem jó ötlet amit írtam... De az az igazság, hogy tökre nem értek a kocsikhoz, csak annyit tudok, hogy a jobboldali pedált kell nyomni nagyon...
p -
Agostino
addikt
Netedtől függ. Nekem 2h szokott lenni amugy, bár ritkán töltögetek, amit meg le szeretnék szedni az tuti nincsen fent. Most pl a '' Egy kapcsolat vége / The end of the affair''-t hajtom de sehol semmi. Egyszer régen látta édesanyám aztan gondoltam itt a net, had örüljön, erre nem találom

-
erdeya
senior tag
Én jó voltam

Mit kapok, mit kapok?
----------------------------------
Na, képzeljétek ma letöltöttem a netről életem első filmjét. Azt hittem ez egyszerűbben megy... Reggel nyolc óta küzdök vele és még mindig van hátra 5 perc
Én vagyok tök láma a DC-hez (nem kizárt), vagy ez a default letöltési idő? Ráadásul a több szálas verzsönel nyomom 
-
Grafiqs
őstag
Ezt eredetileg emilben szándékoztam elküldeni, de úgy döntöttem itt is mehet:
Sorry az előző mail-ért! De nem olvastam az OFF-ot. Már értem. Illetve mégsem. MInt ott is írtam az ember az erős felindúltságból elkövetett döntéseit, a megfelelő mérlegelés hiánya miatt könnyen megbánja. Hidd el tudom miről beszélek. Pontosan ezért szívok most én is. Nagyon szar. Nem nőügy, hanem meló. Otthagytam azt a melóhelyet ami az első volt amit valóban szerettem. Jó társaság, profik a hangulat adott. Csaj baromi bizonytalan volt a cég jövője. Erre fogtam magam és átmentem egy másik céghez. Ahol meg szar kollégák, nulla megbecsülés, stb. De biztos. Már most 2 hét után baromira bánom. Akármeddig ment is volna, még az is jobb mint ez. Szóval gondold meg mégegyszer. Nehogy később megbánd.
Grafiqs -
Gh0sT
addikt
Szükségem lenne egy kis segítségre ma éjjelre.
Tudnátok nekem a legidiótább kérdésekből egy listát csinálni, amik autóvásárlás során elhangzanak? Amikre nem is nagyon számítana az ember, de mégis lehet ilyesmivel találkozni. Az a helyzet, hogy holnap reggel fogok vizsgázni élesben értékesítésből és azon kívül, hogy megtanulom az autó paramétereit fel szeretnék készülni a legváratlanabb helyzetekre is. Az állásom múlik rajta... Ha van valakinek ötlete, ne kíméljen! -
MarKoo
addikt
Üdv mindenkinek!
Hazatértem és most nézem, hogy ki volt jó és ki volt rossz?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanya
nagyúr
ja, és tényleg utolsó:
a mostani tényleges ''vége'' előtti este elment a csoporttársaival sörözni, és eléggé becsiccsentve jött meg. lefektettem, (átöltöztetés, kontaktlencse ki, ágyát megvetetem, közben elejtett egy ilyen szöveget: ''ezt nem érdemli meg, ő egy kis kurva''. másnap bocsánatkérés, tagadás, és este már nem tudtunk találkozni, mert a koliban a titkárnő és főelőadónk elment szülni, és búcsúztattuk(kollbiz elnök vagyok--de nem vágok fel vele), és nem találkoztunk este. másnap előállt azzal, hogy elmentek csoporttársával sörözni, és meglátta benne a férfit, nem tudja mi van, vége, pedig 2 hete kezdünk új lapokkal egymáshoz közeledi, avgyis csak én. most erre nem tudom mit mondjak.
mult hét pénteken adtam neki kölcsön 500 forintot, hogy legyen nála pénz, ha hazamegy, mert pontosan annyi pénze volt, hogy kijárta a vonatjegyet. most szombaton felhívtam, hogy nincs-e véletlen a koliban, mert lehet kéne az 500-as, nem akartam a 10000-est felváltani, erre felháborodik, hogy mennyire kicsinyes vagyok, 500 forinton veszekedem. no, erre megint felhívtam, hogy hagyjuk, ne is találkozzunk, ne is beszéljünk soha.
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
a nőm kirúgott, mert azt a szabadidőmet, amit nem tudtam vele tölteni, azt gépezéssel töltöttem(tdk-t írtam, fórumoztam itt, és cs.). amit nem tudtam vele tölteni, azt azért nem, mert órán volt. mondjuk mit kellett volna tennem: érte epekedem, és gyötrődöm utána? francc se érti a nőket, közben folymatosan féltékeny volt minden nőre, akivel szóba mertem állni. és most összeáll egyik ''barátbarátjával'', aki mellesleg a csoporttársa. pedig voltunk síelni télen 2x, nyaralás első részletét befizettük, + egyéb nyalánkságok. kész, vége a fórumos korszaknak is, cs-t már alig játszom, sőt, játszani sem játszom mással, csak a ph fórum maradt. ezután csak a híreket olvasom majd..
-
tiv83us
veterán
Mivan mar a levegoben Magyarorszagon, hogy mindenki lelep?

-
MODERÁTOR
csendes tag
elhagytam a prohardver fórumát, de nehogy azt higyjéetk, hogy más fórumra mentem át, én csak itt voltram igazi fórumtag. jók legyetek, és neveljétek meg a sok kis újoncot.
Sanya voltam ugyanezzel a képpel.
ok: nem ide tartozik.
párótokat megkedveltem, és párótokat nem kedveltem meg, magyarul közömbös maradtatok. bocs. most nem sorolok fel mindenkit, szerintem tudjátok. pá
Bővebben: link
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Húbakker, Szűcs Juci lánya nem eccerő életforma.

[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
Fáj a hasam, lehet nem kellett volna szardiniás kenyér + tej combora még egy kis lekváros kenyeret ennem?
-
pweisz
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
-
Slayer Valor
őstag
Ennek a 3 képnek valaki csinálna nekem átlátszó hátteret fehér helyett? Kéne még ma, legkésőbb holnapra, pls!!
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
Előre leszögezem, soha semmi bajom nem volt Hangya fórumtárssal, és igazán senkivel, de:
Az ilyen elmegyek világgá dolgok szerintem egy pettyet gyerekesek. Főleg, hogy utána még duzzog az illető, hogy észre sem vették a hiányát.
Lényeg: Nem kell a dráma! Volkovy! Gyere visza máma!
-
escie
őstag
Volkovy elhúzott?! ne már...

remélem csak annyira, mint régebben, a Twollah eset után. -
V.ki
aktív tag
én offom a következő:
1000000 fok van,a belemet kiizadom

ezt most muszáj volt,különben itt robbanok fel...
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ha má' témánál vagyunk,lássuk :
Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cathfaern
nagyúr
Tegyük hozzá hogy nem ez az első ilyen ''na most itthagyom a fórumot'' eset nála. Amúgy ''céltábla'' ügyben meg példát lehet venni rgb-ről, ha vki céltábla akkor ő az, mégse hagyja itt a fórumot. Hozzá képest Volkovy max. simogatást kapott
Na mindegy (azzal kapcsolatban meg hogy magasról tesz rá mindenki, itt az ellenpélda...)
U.I.: Ezt most nem személy szerint neked írtam tildy, csak a te hsz-edre kattintottam
-
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Csak halkan írom le, ha valakit céltáblának használnak annak van pár oka.
-nem illik bele az adott közösségbe-volkovy esetén szvsz ez semmiképp nem áll fenn
-ha vannak olyan dolgai, amit a többiek nem néznek jó szemmel...
Szvsz nála inkább ez lehetett. Én tényleg sajnálom , hogy nic itt, bármennnyire is nem hiszi..... -
Vangelis
félisten
Leirom mit mondott volkovy:
''Természetesen igaz hogy elhúztam,írd meg nyugodtan,hogy tele lett a
tököm a kötözködéssel,keressenek más céltáblát,ennyi.
Gondolod,hogy téged szopatlak?Nem mentem el hűsölni,itthon ülök és
filmet nézek.
Látod,ennyire nem tűnik fel senkinek,ennyire nem hiányzom a kutyának
sem.Talán ebből látszik,hogy miért nem akarok tovább maradni.
Üdv,
Volkovy''
Tehát ponotsan ezt irta nem rég!!!!!!!! ennyi. -
-
Cathfaern
nagyúr
''Egyszerűbbek vagyunk, mert könnyebben felül tudunk kerekedni az ösztöneinken''
Nem tudom de szerintem ez nem így van
nem állítom hogy fordítva igaz, szerintem ez egyén (és nem nem-) függő.
Volkovy: tegnap még írt, de ha jól értettem volt vmi vitája Vladimirrel. De nekem nem úgy tűnt hogy emiatt elhúzna innen. -
Vangelis
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Azért kérdezem, mert nekem azt mondta, vagyis irta, és kiváncsi vagyok,, hogy tényleg igy van .-e? vagy ez gond?
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)