Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''szeop is volt, mikor a 2000-es limit is legev olt egy honapra - most mar az 5k is keves''
Azt hiszem ezen kéne leginkább elgondolkozni...a kezdeti off topicok 2-3 hónap alatt teltek be (sőt...), 2k-s limittel...most már az 1 hónap az átlag, hiába van érettségi és / vagy vizsgaidőszak. Persze lehet mondani hogy azért mert több a tagja van a PH!-nak, de vissza lehet nézni, nem ez az igazi ok, hanem tényleg a 200-300 hsz-es flame-ek. Sajnos még azt sem mondhatom hogy viták mert az még nem is lenne baj...amúgy most úgy beugrott, korábban simán ki lettek moderálva (vagy menet közben vagy utólag) az olyan vitatkozások amik gyakorlatilag 2-3 személy között zajlottak (azaz le lehetett volna rendezni e-mailben is és a 2-3 személyen kívűl igazából senki nem kiváncsi rá). Sajnos jelenleg az ilyenek bennt maradnak (s ez persze az én bűnöm is, lévén én is mod vagyok).
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest