Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
Aktív témák
-
ezt muszaj volt ide kepkent beszurni?
egy moderator vegye mar ki legyen sives, es csinaljon belole linket...
a kiskoruak lelki fejlodese erdekeben...
-------------------------------------------- -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hát ez állat:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Legszivesebben nagyon csúcsán beszólnék valakinek aztán itthagynék csapot papot, de csak azért se ő lesz az erősebb.
-
erdeya
senior tag
mbit!
Én azt a zöld manósat javaslom neked. Nem is igen van hasonló, és amúgy is mindig egy gonosz (bolond
?) manó jut rólad eszembe... -
Bazsesz
őstag
A RAM bővítve lesz 256-ra, vagy 384-re, majd még kiderül, hogy mennyit adnak bele a többiek, a proc meg ki lesz cserélve vagy Celeron 500-ra, vagy 566-ra.
Vagy ha minden kötél szakad, az én gépemen fogok játszani, és szerver is leszek egybe. Csak kétdés, hogy akkor 384UP elég-e 5 hozzám csatlakozó főnek.
De ha jól kalkuláltam, akkor van a rate. az 25000. és ha jól sejtem, akkor ez kbit/s-ben van. namármost az átszámolva byte-ra, az 3125 byte/s. a 384kbyte megy úgy 40-nel, akkor elosztva ~10 főre elég.
jól gondolom? -
Esmein
nagyúr
Ezt találtam
Bővebben: link -
Bazsesz
őstag
Hali all!
Ne mtudja valaki, hogy CoD szervernek ez elég-e?
VIA 550MHz
160MHz RAM
7,5GB HDD
WinXP SP2
plusszba csak az AWE fut, 6 főre kellene. 1024/384-es net, de ebből 1 fő jobban tud csatlakozni a szerverre.
Üdv: balu -
Esmein
nagyúr
Ez egy nagyon nagyon nagyon régi nóta

Bocs, ezt be kellett raknom az aranyköpés rovatba
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
Is everybody in? The ceremony is about to begin....
minden nap ez van, de ezt mar gondolom masok is eszrevettek. ok, akkor minek olvasok, irok?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Sátán44
üzenetére
Főleg a zárt topikokat ajánlanám. -
bebean
aktív tag
szerintem innen: Bővebben: link
-
mbit
tag
Moderátorok!
Kérném szíves segítségeteket!
Első hsz.om a multimédia topicban a DV digitalizáló topciban kb 90.-120. részében született, de törölve lett. Mikor regeltem? (elég a hónap! 2004 az év)
Köszönöm! -
erdeya
senior tag
SPDeluxe 1.0!!! Tudod-e milyen nap lesz holnap édes fijam?
mbit! Nem váltassz avatart? Rontod az imidzsemet
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hiába no! Ami szép az szép

De el kell keserítsek minden ostromra készülő menyecskét, hogy harmonikus kapcsolatban élek immáron 2,5 esztendeje szeretett jövendőbelimmel.
Persze hízeleghettek
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nna... köszi, hogy felhívtad a fgyelmemet a képemhez fűzött kommentárokra. Le is reagáltam.
De ki az a Laura??? -
tildy
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ide katt...
Benn maradt az index.php link
amiatt nem votl jó... -
mbit
tag
[Szerkesztve] -
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/lvitkai/size2/12803179.jpg)
-
tildy
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
milyen cim van a visszaigazolo mailben?Ird mar le ide....
-
ngabor2
nagyúr
Ivászat... Most találtam egy sörös topikot. Már alig iszok sört, átálltam a teára. Kerestem, hogy van-e teás topik is, vagy ''csak'' alkoholtartalmú italoknak lehet. Találtam egyet, de a 2. hsz I_Am-é, és ezzel zárta is.

Kár, hogy kedvenc fórumoldalamon erről nem lehet külön topik. Újat nem akarok nyitni, mert még valaki megharagszik rám.
SPDeluxe: én is ezt írtam, úgy látszik, jelenleg eléggé ki van lazítva a belépés. Reméljük nem lesz tulságosan szétoffolva az oldal
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát,nem tudom Tildy oldalán milyen kiváltságokat biztosít a reg. ,de a képekhez hozzá lehet szólni enélkül is!(lásd erdeya képéhez fűzött kommentárokat)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nekem egyszerűen 404-et írt ki. De mint kiderült, nem is igazán van rá szükség.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Most mar lehet...Elvileg.
Proba! -
erdeya
senior tag
Aztsem nagyon tudom elképzelni...
Nézd meg hogyan néz ki belülről Bővebben: link
Itt meg egy ábra a felépítésről. Azt a nyílást valami multi baynek hívják, de hogy mi lehet az...? Bővebben: link -
-
Arhquis
aktív tag
Jó reggelt mindenki!
Igazi vizsgaidőre ébredtünk.
Hát szerencse fel!!!
MOD:
Százágra süt az ész, és akar a fejem szétrobbanni!!!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Na jó, elhiszem, hogy az frankóbb, de többe is lenne.
És tényleg csak netezni kell. Olyan ''kenyérpirítóm'' meg volt és azon ment szépen a win2000 meg a net is.
Na majd körbe érdeklődök. A lényeg, hogy netet meg MSN-t bírja. Cseregép lenne, hogy ha a Kedvesem nővére tervez a ''rendes gépen'', akkor ezen lehetne msn-ezni. -
erdeya
senior tag
Ettől jobb ötlet lenne egy ilyen kenyérpirítónak csúfolt full integrált P3-as konfigot beújítani innen a cégtől. szerintem cakk pakk 10ért odaadnák. Meg is érdeklődöm, lesz-e selejtezés...
Van benne hang, video, 128 ram15-20 gigás vinyó. 4 usb. Kel ennél több? Mondjuk win 2000 van általában rajtuk, az is eléggé köhögős, de szerintem a rendszerigénye hasonló, mint az XP-nek.
Igaz, most jut eszembe, hogy cd nincs bennük és nem is lehet beletenni. Gondolom telepíthető a windows hálózatról is ugye? -
ngabor2
nagyúr
Annak ellenére, hogy már írtam, mindenkinek jó reggelt. Ki hogy szokott kelni? Azon kívül, hogy piszok álmosan. Nekem ilyenkor frakkos ébresztőm van, 5 óra előtt egy fecske az ablakom előtt elkezd őrült hangerővel üvöltözni. Persze, hogy felébredek. Pedig még legalább 5 percet aludhatnék

Tavaly ezt a postot egy rozsdafark töltötte be, meg egy rövid ideig egy kakas (abból leves lett
). Az nem is túl nagy baj, hogy hétközben itt vannak, de hétvégén miért nem bírnak egy kicsit később felkelni? -
Wolverine
félisten
válasz
Necrolyte
üzenetére
Valamelyik extrémsportos cég logója, ha minden igaz...
(nem értek hozzá, de már láttam...
)
mod: Esmein, hasonló gépen én is töröm a fejem, de ez DVD-nézésre lenne használva... És mivel húgomnak kell, így fekvő házat kéne szereznem...
Az már nem olyan egyszerű, ahogy elnéztem... 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tesla topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?) manó jut rólad eszembe...

amiatt nem votl jó...

![[kép] [kép]](http://glen.utdallas.edu/Glen/Home/network/compaq%20ipaq.jpg)