Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Versus69
üzenetére
nemrég leszedtem egy 3 órás protonradio hous mixet, egyik haverom ajánlotta, 320kbit 410mb... csíra lassan jött le, egy éjszaka.
belehallgattam, 5 perc után beletekertem, aztán megint.
aztán töröltem. borzalmasan ócska volt, mint a sapkás fénykorában, olyan szutyok house zene volt
és ezt a protonon leadták....
de az is lehet hogy én távolodtam el ezektől a zenéktől, mert a srácnak aki ajánlotta bejött..
mondanám azt hogy átküldöm, de letöröltem
-
Szőrös
veterán
Hm na miva' má' itten he ? Mindenki a hősök terén aludt iccaka ?
-
jeges
senior tag
ehhh...ha növeli az aktuális komfortérzésemet, kávézom. ha nem, nem. nem gondolkodom azon, h most méér is kínáltak meg, vagy hogy ha a másik nem kér, illik-e nekem.
mindenkitől elvárhatónak gondolom, h ismerje fel saját alapvető szükségleteit. ez nem illem kérdése
szerintem -
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
''...bizony kórház lenne a vége''
Csak azért nem futottam el, mert földbe gyökerezett a lábam.
Én nem veszekedősen kezdtem az egész beszélgetést. Sokszor közeledtek az álláspontok, és ha valaki visszaolvas, többször írtam hogy egyetértek dolgokkal. Olyankor jött a ''na mivan? meghátrálsz?'' és az idézek: ''saját magát szopatja meg'' duma. Már bocsánat de erre hadd mondjam hogy baszódj meg
Szóval gondolkodjunk el, hogy ki nem fogadja el a másik véleményét. A témát zártam és továbbra is ugyanúgy kedvelek mindenkit, mint azelőtt.
Remélem ti is ugyanígy vagytok, ha most éppen nem, akkor majd talán holnap reggelre.
...és változatlanul remélem, hogy ti sem egy drogfüggő társadalom rózsaszín álomképével tértek este nyugovóra...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
de, van benne valami, ami kétségtelenül a mai ''modern'' kultúránkat jellemzi

azt megfigyeltem hogy mikor a pr ügynökségnél dolgoztam, jöttek az ügyfelek és a kávé fogyott a legjobban. meg a kóla. narancslé, ásványvíz lista végén kullogott...
meg mikor én mentem ügyfélhez tárgyalni, akkor is mindenki kávé meg kóla, szinte már néztek hogy miért ásványvizezem, vagy narancslé. ja és természetesen az első kérdés mindig hogy kávét kérek e..
-
Integra
titán
''De ha egyetlen ilyen girhes mocsok a közelembe (gyerekem közelébe) kerül elvágom a torkát. Akinek nem inge...''
régen az ilyen torokvágás dumáért nálam járdakő járt, ha ezt nekem (vagy mondjuk versusnak) élőben adnád elő, heyy barátom, kiegyensúlyozott, ideális, álom életed, szülői neveltetésed (és nem utolsó sorban toleranciád) ide vagy oda, bizony kórház lenne a vége......
de vagyok már elég felnőtt ahhoz, hogy eltekintsek ettől és eleresszem az ilyen paraszt indulatos megjegyzéseket...
amúgy mi a bajod azzal, ha valakinek több partnere volt, van, lesz az életben?
az pedig, hogy valaki sokat kefél sok partnerrel, szereti a szexet, még nem egyenlő a gyermeknemzéssel. 2005-öt írunk. de lehet, hogy a felvilágosítás a te neveltetésedbe már nem fért bele?
demagógia rulz.....
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Na léptem, mindenkinek kellemes estét!
Olvassátok el: Brian Preston - Fűbolygó -
a_tesz
Korrektor
tildy:eszembe jutottál
na nem kell megijedni, csak itten sárkányozik egy okostojás a házunk felett... vagy inkább mellett. teszi ezt az alábbi módon:
Bővebben: link
Bővebben: link -
BosX
aktív tag
válasz
Versus69
üzenetére
hozzátartozik a kortársaim életmódjához annyira, hogy ne tudjam kikerülni.
kávé jó példa. egy bizonyos körben (öltönyösök) között alap, hogy megkínálnak kávéval. És ha ez egy fontos üzleti tárgyalás, akkor mondd azt, hogy nem
Egyszerűen illik
( egyébként nekem meg hasmenésem van a kávétól
) -
Gambit
őstag
Itt: Bővebben: link. Pedig én tutira nem mondtam rátok semmit.
-
tildy
nagyúr
Hol szóltam volna be neked?
Az csak tévedés lehetett
mindenesetre erdeyat ma elkönyveltem egy olyan embernek, aki nem nyitott azokra a dolgokra amik esetleg szembenállnának saját (szerinte általános, normális) gondolkodásával, szal erdeya baromira szűklátókörű. Ráadásul annyira kapaszkodik saját vélt/valós igazságába, hogy az hihetetlen. emelett lesajnál, igen lesajnál embereket, akik esetleg megtapasztalták az olyan oldalát (ki ki döntse el maga , hogy jó vagy rossz) az életnek , amit ő nem.
Ezáltal szellemileg és emberileg mások fölé helyezi magát.
Nem mondom , hogy kik gondolkodtak még hasonlóan, hogy ők jobbak másoknál...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
szerintem a kérdéshez való hozzáállás és a nem megfelelő kezelése sokkal veszélyesebb mint a kérdés tárgya.
az, hogy aktuál politikát csinálnak belőle és szavazat szerzésre igyekeznek felhasználni, ez az igazán veszélyes. mert így nem jutunk előrébb a kérdés megoldásában semmit se
és a kérdés tárgya pedig tovább pörög és elhatalmasodik. aztán azok akik csápoltak minden megoldás ellen, zéró toleranciát hirdetve (ezzel minden a témát érintő kényelmetlen kéréds felett szemet hunyva, mert ez a legegyszerűbb...), egyszer csak azon kapják magukat, hogy a kupac már az orrukig ér. akkor pedig már késő lesz. -
Gambit
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Igen, de mostanában pozitívan reagált a javításra, kezd felnőni szerintem. Képzeld, az egyik srác innen a fórumról meg megkért, hogy írjak neki mailt, ha látom, hogy valamit elcsesz, mert szeretne helyesen írni. Szóval vannak azért pozitív visszacsatolások is.

Egyébként te érted, hogy Tildy miért szólt be nekem? Valami rosszat mondtam rátok? -
Versus69
csendes tag
''Tudjátok mit? Dugjatok meg minden nőt, csináljatok nekik 100 gyereket, igyatok ezerrel és füvezzetek miután beszedtétek a tabit. De ha egyetlen ilyen girhes mocsok a közelembe (gyerekem közelébe) kerül elvágom a torkát. Akinek nem inge...''
Tanácsot megfogadjuk, gumit használunk
Harag nincs, de te pofára fogsz még majd esni csúnyán az életben. Ha valaki ennyire eltervez valamit annak tuti az ellentetje fog bekövetkezni.... majd mehetsz aprítani
-
Integra
titán
ne érts félre, ott volt a szmájli

én is látom, de mit csinálhatnék? úgyse veszi a fáradtságot hogy helyesen írja le.
ha rászólsz, akkor meg sértés, vagy szándékosan írja félre.
mondjuk ez utóbbit helyenként megértem, bizonyos szavaknál el is hiszem, de amit te javítottál ki, annál elég sanszos, hogy nem ez az eset állt fenn
-
faster
nagyúr
szerk: Tudjátok mit? Dugjatok meg minden nőt, csináljatok nekik 100 gyereket, igyatok ezerrel és füvezzetek miután beszedtétek a tabit. De ha egyetlen ilyen girhes mocsok a közelembe (gyerekem közelébe) kerül elvágom a torkát. Akinek nem inge...
És még te tartod magad ''jobbnak''. Nevetséges. -
Versus69
csendes tag
''A kábítószerezés társadalmi megítélése az, hogy helytelen dolog. ''-miért az alkoholé milyen? az helyes? szerintem az is helytelen...sőt, sokkal helytelenebb mint a fű....butít,függővé tesz,nyomroba dönt...mégse tüntetnek ellene,nem jár érte börtön....TEHÁT AKKOR MÉGIS HELYES DOLOG.
Hát ez érdekes logika, de legyen így. -
BosX
aktív tag
én sokszor füveztem már, de még nem sikerült rájönnöm, hogy mi benne a jó

-
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Szívesen válaszolok igenel vagy nemmel, de éppen fűtársad, Tildy mondta, hogy nincs fekete és fehér.
Amúgy azért nem tudom eldönteni, mert nincsenek megfelelő infóim rólad. Így nem mondhtok sem A-t, sem B-t.
Ha most is nyomod a cuccot, akkor rossz volt a szülői útmutatás.
Ha már nem, akkor valami (szülők?) helyrebillentett, tehát jó volt.
Nem tudom máshogy megfogalmazni.
szerk: Tudjátok mit? Dugjatok meg minden nőt, csináljatok nekik 100 gyereket, igyatok ezerrel és füvezzetek miután beszedtétek a tabit. De ha egyetlen ilyen girhes mocsok a közelembe (gyerekem közelébe) kerül elvágom a torkát. Akinek nem inge...
hazamentem.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
A cigányos viccek mióta okoznak problémát? Azon kívül, hogy hisztiznek miatta, leginkább azok, akiknek közük nincs hozzá?
Komolyra fordítva: Ezt már mondtam, hogy vannak bizonyos szabályok és normák. Most abba ne menjünk bele, hogy ki és milyen alapon és egyáltalán helyesen hozta-e őket. Vannak és kész. A kábítószerezés társadalmi megítélése az, hogy helytelen dolog. Nem azért helytelen, mert én mondom. Én csak elfogadom azokat a normákat, amiket tulajdonképpen én is alakítok. Jiszen ha én is füvezni kezdek, meg még jó páran, akor talán az lenne a norma. De most nem az. -
-
Integra
titán
miért? mert tettél egy meggondolatlan kifejezést, észre se vetted, amire én persze hogy reagáltam, amire te képtelen vagy reagálni?
ezért? pfffffffffffffff..... kertelsz mint a szararc politikusok.
szomorúan konstatálom, hogy hirtelen hiányzik a szótáradból az igen vagy a nem szó...
egy tök egyszerű igent vagy nemet vártam egy tök egyszerű kérdésre.
ezt még a legbutább parasztagyú is megtudná válaszolni ha lenne elég vér a pucájában.
neked úgy tűnik nincsen.
de ez legyen a te bajod. -
mbit
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
tükrözi a hozzáértésed nagyon!
(azt hiszed, érdekelsz!?)
már régen megomondtam: (utolsó sor
Bővebben: link
mit vártál, hogy visszaanyázzak, mert téged ezért nem dobtaki, attól még engem kivágnának. ph modik ilyenek: vki anyázhat sorban, én pedig fogjam be, még a hozzáértés hinya is rendkívül durva ha én ondom, mások meg faszozhatnak is... -
-
tildy
nagyúr
Egy gyerek sosem lehet hibás. A minta a hibás, amit tanult.
Gambit: ha mégegszer integrára ilyet mondasz vagy rám?, akkor még morcosabb leszek.
Fogd már fel, hogy ez ugyanolyan mintha rád azt mondanánk, hogy hiába iszol kéthavonta két korsó sört , mi simán lealkoholistáznánk.
Ugye milyen jó?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

és ezt a protonon leadták....

![[kép] [kép]](http://www.purplemoon.com/Stickers/peace-sign.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Maga a film meg fantasztikus.