Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Bővebben: link az oldal címét érdemes elolvasni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
Csak azért szólok, mert az ilyen kérdéseknek megvan a maga helye, ahova olyanok is benéznek akik ide nem. Azonnali kérdések órája: Bővebben: link
-
I_Am
veterán
Khmmm, megint nem jó irányba megy az off, ezeket inkább a ringbe vagy msn-en pls.
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
Közgáz nincs, Buddha van helyette.

ZP-től tavaly elment a kedvünk, de idén már láttuk, hogy ott is válogatnak az emberekből, majd átnézünk oda is. (Old Man's állat, főleg ha Ganxsta van.
Azokon ott vagyunk)
Az oké, hogy egy helyen leszünk majd egyszer talán, csak nem fogjuk megismerni egymást.
-
I_Am
veterán
Trokadero, régi szép idők. Csak egy baj van vele. Nagyon sok a külföldi nyáron és a korosztály (nők között a 30-as dominál leginkább. Habár lassan már ott kel vadásznom nekem is.
)
Rio-ba mostanában elég sűrűn megfordulunk. Ma nagy valószínűséggel, ha az időjárás engedi ott leszünk, mert Ausztráliából most jött haza egyik jóbarátunk és megyünk party-túrázni. (végigjárunk pár helyet aztán ahol jó a buli ott maradunk egy darabig)
Sokfelé megfordulunk. B7, Soho, Rio, Butha Beach, Part Side, Cubalibre ritkán, Cameleon néha, Old Man's törzshely, hogy csak a felkapottabbakat említsem. -
-
I_Am
veterán
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Na most nem tudom mondanak-e ezek a szórakozóhelyek valamit? Rio, Butha Beach, Part Side. (nyitott szórakozóhelyek
) Utazni meg kocsival szoktunk, azzal nincs gond, de mikor már egyszer megfáztál a szintentartáshoz elég ha leizzadva kilépsz a kocsihoz és beérsz a kapuig. (nálam itt bukik el a dolog, meg ott, hogy az edzőteremben is állandóan nyitva van az ablak és edzés közben is kapom a hideget.) -
I_Am
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Olvastad azt is, hogy azért nem gyógyulok meg, mert 2-3 buli van hetente? És mindíg újra ráfázok? (hogy néznék ki egy szórakozóhelyen pullóverben?
) -
I_Am
veterán
válasz
kiröhöglek
üzenetére
Azért ne legyen már ekkora a szád kérlek. Elegem van a flame keltésedből, továbbiakban, mint írtam is meg lehet keresni.
És a tisztánlátás végett azért ne forgasd már ki alantas módon a szavaimat. Semmi közöd nem volt Kalandorhoz és mégis beszóltál Neki. Bővebben: link, akkor ki is kezdte? Az meg, hogy Kalandor mellé álltam legyen már az Én dolgom. Ha nem tetszik lehet reklamálni, de mint mondtam ne itt a fórumon egy nick mögé bújva, szövegben. Részemről ennyi, befejeztem a további társalgást veled.
Utólagos elnézést mindenkitől, de akkor is az enyém lesz utolsó szó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Átkerült az új szekcióba a lokálba. Bővebben: link
-
I_Am
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Bővebben: link Transmeta totyikok.

-
I_Am
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Én is elpályázok. Indul a hétvége.

Megyek veszek pár atlétát, aztán egyeztetek a tekósommal, aztán edzés, 8-9 körül havernál találka és indul az esti activity móka. Csajok és srácok vegyesen egy pár pohár ''üdítő'' mellett.
A többi még képlékeny a hétvégét illetően, de valamilyen vízparty móka van eltervezve.
Hasonló jókat mindenkinek.
-
I_Am
veterán
válasz
GodHeart
üzenetére
Bővebben: link
Én gyorsba ezeket találtam.
-
I_Am
veterán
Nem akarom folytatni ezeket a dolgokat, de szerintem sokan közülünk átéltek elég kemény dolgokat, mégsem hozzák fel. Én is tudnék olyanokat mesélni, hogy szád tátva maradna órákig (nem vicc, majd jön tiv83us, aki megerősíthet benne) mégsem teszem. Mert ha ezt tenném, az csak felesleges vitákra adna okot, vagy olyan mártirkodás jellege lenne. (amilyen nem vagyok, van volt egy életem ami az enyém. Aki nem volt ott nem tudhatja mi volt velem. Ha kíváncsi rá akkor személyesen mesélek, de a történeteket nem adom írásba, mert feleslegesnek érzem, hogy rólam szóljon valami. Magyarán rájöttem, hogy jobb úgy egy közösségbe tartozni, hogy mindenki egyenlő, mintsem egyedül kívül a közösségből, kirekesztettként)
-
I_Am
veterán
Khmmmm....
Nem szívesen zárnám takarítás idejére az OFF-ot.
-
I_Am
veterán
Az ilyen vicceket kérlek mellőzd. Mert ha más tag irja akkor ok, de tőled ez már akárhogy is vesszük még viccnek is rossz.
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
Ez a nap is jól kezdődik.
Hülyeség és buzgóság, észosztás ezerrel és mindez a piacon megint. -
I_Am
veterán
válasz
Versus69
üzenetére
Bővebben: link Megsemmisítettem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kalandor: Örülök, hogy épségben és élményekkel gazdagabban hazaértél.
-
I_Am
veterán
Talán nem.

Erre válaszoljál: Bővebben: link , hogy ez mit akar a Te értelmezésedben jelenteni.
#299: látom a társasági dolgok nem erősséged. Nem Tildy Ellen szólt és nem is Tildy vérét szívtam a mondattal, hanem Loretto-ét. Ha leesett akkor ülj le 1-es.
-
I_Am
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Például így.

Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

most esett le a mondat!
)
) Utazni meg kocsival szoktunk, azzal nincs gond, de mikor már egyszer megfáztál a szintentartáshoz elég ha leizzadva kilépsz a kocsihoz és beérsz a kapuig. (nálam itt bukik el a dolog, meg ott, hogy az edzőteremben is állandóan nyitva van az ablak és edzés közben is kapom a hideget.)

Meg ugye minden héten 2-3 buli és újra ''ráfázok''.