Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Hehe, gyönyörű ez a táj:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Jaja, igazad van.
Mi pl. norvégból 15 fokból jöttünk el , tavaly májusban, pesten persze 28-30 fok.
Hát szó se róla egy mini-sztirptizt levágtam a ferihegy 2 parkolójában .(nem kell rosszara gondolni, csak levetettem a rajtam lévő pulcsit széldzsekit.) De még így is majd megsültem.
Norvégia jó hely

Olyan időt mindenhova (kivéve tengerpart)
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Na most nem tudom mondanak-e ezek a szórakozóhelyek valamit? Rio, Butha Beach, Part Side. (nyitott szórakozóhelyek
) Utazni meg kocsival szoktunk, azzal nincs gond, de mikor már egyszer megfáztál a szintentartáshoz elég ha leizzadva kilépsz a kocsihoz és beérsz a kapuig. (nálam itt bukik el a dolog, meg ott, hogy az edzőteremben is állandóan nyitva van az ablak és edzés közben is kapom a hideget.) -
I_Am
veterán
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Átkerült az új szekcióba a lokálba. Bővebben: link
-
mayerlaci
senior tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Bővebben: link
Tékrys:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
jaj, finom is.
de nagyon emberesen el lehet rontani a gyomrot a friss meleg kenyérrel.
ez a són sült dolog hogy néz ki? nem hallottam még ilyesmiről.
amúgy csirkecomb szabályoz!
Kalandor,
nekem ilyen fehér tönkölylisztem van.
olyan mint a sima liszt. na, majd utánanézek, mert ilyesmi barna kenyérre vágyom már mióta.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

olyan mint a sima liszt. na, majd utánanézek, mert ilyesmi barna kenyérre vágyom már mióta.