Hirdetés
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz Rez_Grof #1099 üzenetére
jaj, finom is.
de nagyon emberesen el lehet rontani a gyomrot a friss meleg kenyérrel.
ez a són sült dolog hogy néz ki? nem hallottam még ilyesmiről.
amúgy csirkecomb szabályoz!
Kalandor,
nekem ilyen fehér tönkölylisztem van. olyan mint a sima liszt. na, majd utánanézek, mert ilyesmi barna kenyérre vágyom már mióta.
[Szerkesztve]I'm back, baby!
-
domedee
senior tag
válasz Rez_Grof #1213 üzenetére
Lemértem, nincs messze, kb egy méter, a polcon...
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
mayerlaci
senior tag
válasz Rez_Grof #4152 üzenetére
Bővebben: link
Tékrys:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz Rez_Grof #4152 üzenetére
Átkerült az új szekcióba a lokálba. Bővebben: link
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
-
I_Am
veterán
válasz Rez_Grof #4325 üzenetére
Na most nem tudom mondanak-e ezek a szórakozóhelyek valamit? Rio, Butha Beach, Part Side. (nyitott szórakozóhelyek ) Utazni meg kocsival szoktunk, azzal nincs gond, de mikor már egyszer megfáztál a szintentartáshoz elég ha leizzadva kilépsz a kocsihoz és beérsz a kapuig. (nálam itt bukik el a dolog, meg ott, hogy az edzőteremben is állandóan nyitva van az ablak és edzés közben is kapom a hideget.)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Esmein
nagyúr
-
tiv83us
veterán
válasz Rez_Grof #4441 üzenetére
Latod, ezert olyan nehez modnak lenni, ezert reklamalnak sokan, hogy miert toroltunk egy topicot, nekunk meg valami ertelmes magyarazatot kell keresnunk a semmire, mivel csak veletlenul mellenyultunk
(Amugy a rendszer ker megerositest )Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tildy
nagyúr
válasz Rez_Grof #4440 üzenetére
Jaja, igazad van.
Mi pl. norvégból 15 fokból jöttünk el , tavaly májusban, pesten persze 28-30 fok.
Hát szó se róla egy mini-sztirptizt levágtam a ferihegy 2 parkolójában .(nem kell rosszara gondolni, csak levetettem a rajtam lévő pulcsit széldzsekit.) De még így is majd megsültem.
Norvégia jó hely Olyan időt mindenhova (kivéve tengerpart)
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
válasz Rez_Grof #4815 üzenetére
Hehe, gyönyörű ez a táj:
Bővebben: link"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Ingatlanos topic!
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest